Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

​
بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
تفاوت Tarnished Edition با نسخه های قبلی چیه؟
بازی اصلی به همراه دی ال سی و نسبت به نسخه های قبلی دوکلاس شروع جدید، سه اسکین جدید torrnet و چندتا هم سلاح و آیتم جدید که موارد جدید رو به صورت جداگونه به اسم tarnished pack به قیمت 5 دلار برای همه ی پلتفرم ها هم عرضه کردند.

دقیقا منم مثل شما هستم و بار چهارم رو دارم میرم و الان اوایل dlc ام . البته نیوگیم اولم
این بار با شمشیر Cleanrot Knight’s Sword شروع کردم و تا به حالا توی سری سولزلایک با این مدل بیلد نرفته بودم و الان به شدت بهش علاقمند شدم.

برای اولین بار هم تونستم مالنیا رو با وپنی به غیر ریورز بزنم و بالای 5 ساعت توی 2 روز طول کشید
فکر میکنم با این شمشیر دراز و سریعی که دارم رادان رو عین آب خوردن میزنم (الکی)
درود
آقا اکانت اصلیم نوشته شده بدلیل هک شدن بن شده و از مدیران سایت هم کسی پاسخگو نبود، از مدیران اگه صدامو دارید لطفا پیگیری و مشکل رو رفع کنید چون هک نشده. ممنون
باری، دوستانی که در نیوگیم با رادان روبرو شدن آیا به طرز مضحک و خنده داری راحت شده؟ همون بار اول زدمش و برام هیچ جوری قابل باور نیست که چرا اینطوری شد و لذتی هم نبردم
آیا به شمشیر Cleanrot Knight’s Sword و سپر سنگی که برای اولین بار در طول بازی ازش استفاده کردم ضعف داره؟
بار اولی که باهاش روبرو شدم به معنای واقعی کلمه اذیت و سرویس کرد و چندین بار بیلد عوض کردم تا از پسش برمیاد ولی اینبار ...
به هر حال امیدوارم دفعه بعدی که همدیگه رو میبینیم قویتر ظاهر شده :D

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and jdepp
درود
آقا اکانت اصلیم نوشته شده بدلیل هک شدن بن شده و از مدیران سایت هم کسی پاسخگو نبود، از مدیران اگه صدامو دارید لطفا پیگیری و مشکل رو رفع کنید چون هک نشده. ممنون
باری، دوستانی که در نیوگیم با رادان روبرو شدن آیا به طرز مضحک و خنده داری راحت شده؟ همون بار اول زدمش و برام هیچ جوری قابل باور نیست که چرا اینطوری شد و لذتی هم نبردم
آیا به شمشیر Cleanrot Knight’s Sword و سپر سنگی که برای اولین بار در طول بازی ازش استفاده کردم ضعف داره؟
بار اولی که باهاش روبرو شدم به معنای واقعی کلمه اذیت و سرویس کرد و چندین بار بیلد عوض کردم تا از پسش برمیاد ولی اینبار ...
به هر حال امیدوارم دفعه بعدی که همدیگه رو میبینیم قویتر ظاهر شده :D
رادان دی ال سی رو می گی؟ آره نسبت به زمان عرضه نرف شد.
ولی اگه از سپر سنگی هم منظورت fingerprint shield هست که اون هیچی جلودارش نیست داداش چه با نرف چه بدون نرف:D

رادان دی ال سی رو می گی؟ آره نسبت به زمان عرضه نرف شد.
ولی اگه از سپر سنگی هم منظورت fingerprint shield هست که اون هیچی جلودارش نیست داداش چه با نرف چه بدون نرف:D
آری سردار رادان دی ال سی، نه آخه همون ورژنی بود که قبلش رفته بودم، فقط میخواستم ببینم تو نیوگیم آسون شده یا نه

درسته همین سپر رو داشتم کلا حال نداد واقعا دیگه بیش از حد با این شیلد راحت شدش، حتی 9 تا فلاکس هم اضافه اومد
ولی جلو بقیه باس ها مثل مسمر و بیل درسته این شیلد مقاومت خوبی داره ولی باز میتونه چالش برانگیز باشه ولی جلو رادان انگاره یه دیوار بتنی جلوشه و بنده خدا هیچکاری نمیتونه بکنه:D

• Like
Reactions: DM.JAGUAR and jdepp

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or