قیمت پلی استیشن 5 [پست اول حتما خوانده شود]

BUY-min.png

همونطور که از اسم تاپیک مشخصه اینجا در مورد قیمت بروز کنسول PS5 صحبت میشه
اگر پستی برخلاف قوانین در این تاپیک مشاهده کردید سریعاً گزارش کنید تا رسیدگی بشه
"از نقل قول کردن این پست ها خودداری کنید"

قبل از ارسال پست، حتماً موارد زیر را رعایت کنید:
در صورت مشاهده تخلف مستقیماً بدون اخطار برخورد خواهد شد
  • از دلالی کردن، تبلیغ فروشگاه ها ( آدرس، تلفن، لینک سایت، اسم فروشگاه، فرد خاص و .. ) جداً خودداری کنید.
  • باز هم تاکید می کنم، تبلیغ ممنوع ( من می‌خوام PS5 وارد کنم کی می خواد ؟!،این سایته برای پیش فروش گذاشته قیمتش خوبه حتما یه سری بزنید !!، انصافاً این فروشگاه X فیمت خوبی می ده ! و .. )
  • صحبت های سیاسی ( چرا تحریم شدیم و .. ) ممنوع می‌باشد.
  • بقیه مواد خلاف قوانین سایت هم که مشخصه ( فحاشی به یکدیگر، فرستادن پست های بی ارتباط با تاپیک و .. )
  • تاپیک برای دادن هرجور نظری درباره شرایط بازار و قیمت کاملاً آزاد هست و به هیچ عنوان حق حمله کردن به کسی که نظرش مخالف هست رو ندارین و در صورت مشاهده بدونه بخشش و تذکر قبلی دسترسیتون به تاپیک قطع میشه .
  • تصویر قرار ندید . قیمت پیش فروش رو اعلام نکنید . اگر جایی کالا رو موجود داره و قیمت اعلام کرده قیمت رو بنویسید و بگید فروش آنلاین یا فلان شهر و فلان محدوده
  • لینک مستقیم فروشگاهی رو قرار ندید.
از این به بعد هم کسی اینجا نگه شماره و آدرس بدید یا پ.خ کنید، شدید برخورد میشه.

شما اگه قیمت به مزاجتون خوش اومد تشریف می برید پروفایل کاربری که قیمت داده ( توصیه نمیشه ! ) و سمت راست از "ارسال پیغام خصوصی" استفاده می کنید نه اینکه وسط تاپیک بگید شماره و آدرس رو پ.خ کن !

در صورت رعایت نکردن موارد بالا مستقیماً با کاربر خاطی برخورد خواهد شد.
باز هم تاکید میشه که با هر پستی مشکل دارید فقط گزارش کنید و خودتون تو تاپیک به کسی تهمت نزنید و با هم درگیر نشید .
پس سعی کنید با همکاریتون تاپیک رو جلو ببریم، باز هم تاکید می کنم این تاپیک به این راحتی ها باز نشده، اجازه ندید کاربرهایی که مشخصه هدفشون چیه، باعث قفل شدن و پاک شدن این تاپیک بشن.
بدیهی می‌باشد که ممکن است این قوانین به اقتضای زمان دستخوش تغییر گردند.

*تشکر از @.Amirone بابت کار گرافیکی

( آخرین ویرایش مدیریت : 1399/10/13 )

Last edited by a moderator:
اینجا چون واردات از امارت بوده مرجع هم اونجا قرار میدن و البته اینم منکر نمی‌شیم که خریدهای فروشگاه برای چندماه پیشه و خریدشان از بازارهای است که قیمتهاشون پایین‌تره اینجام که آب گل آلود دارن ماهی میگیرن
کلا قیمت کنسول در امارات با دلاری فرق می‌کنه البته چند سال پیش به این شکل نبود
Screenshot_2026-08-24-18-05-39-330_com.android.chrome.jpg

• Like
Reactions: paradaimix
اینجا چون واردات از امارت بوده مرجع هم اونجا قرار میدن و البته اینم منکر نمی‌شیم که خریدهای فروشگاه برای چندماه پیشه و خریدشان از بازارهای است که قیمتهاشون پایین‌تره اینجام که آب گل آلود دارن ماهی میگیرن
کلا قیمت کنسول در امارات با دلاری فرق می‌کنه البته چند سال پیش به این شکل نبود
View attachment 418755
دیگه از امارات چیزی وارد نمیشه. مگر اینکه شخصی بیاد و نفری یه دونه بدن دست مسافرا😁

تو امارات قیمتش این نیست. کف بازار ۴k درهم هست تا جایی که فرو کنن. اونجا بازار ازاده، گرون بخری، نوش جون فروشنده‌س.

• Like
Reactions: 3DO
اين حرفا واسه كشور تورمى عاديه نه كشور تورمى تحت محاصره تجارى فيزيكى و تحريم مالى و جنگ هم زمان.
قيمت دلارم اينى كه رو تابلوى صرافى ميبينى نيست حداقل ٥٠ تومن زير قيمت واقعيه و تركيبى از نرخ دستورى و كاهش تقاضا به علت نبود مراوده مالى با خارج باعث اين نرخ تابلويي كاذب شده و كاسبم نمياد با نرخ رو تابلو جنس بفروشه.

با همين قيمت همين الان پولشو كسى داشت بگيره نسبت به ٣ ماه بعد خيلى جلوتره.
لطفا مطلب رو درست و کامل بخونید.
اگه قیمت دلار ۲۵۰ هست چه کسی و با چه حجمی حاضره الان دلار منو ۲۵۰ بخره؟! ما از چند ماه یا چند روز آینده خبر نداریم که قیمت دلار چقدره و در مورد همین الان حرف میزنیم، هر ۱۰۰۰ تومنی که میره رو قیمت، فروشگاه‌ها قیمت کنسول رو هم آپدیت میکنن و میبرن بالا، معادل دلاری متوسط قیمت کنسولا رو در ایران رو در ماه پیش و این ماه محاسبه کردم و نوشتم، قیمت دلار حدود ۱۰ درصد افزایش ریالی داشته ولی قیمت کنسول ها جهش بعضا ۳۰ تا ۴۰ درصدی در قیمت ریالی داشتن که در حالت عادی، قیمت غیر منطقی هست و میتونه به دلیل کمتر شدن کالا تو بازار، افزایش ریسک، سخت شدن یا هزینه بیشتر واردات، ماهی گرفتن از آب گل‌آلود یا حتی دلایل دیگه باشه.

• Like
Reactions: 3DO and ALI_FURY
اگه قیمت دلار ۲۵۰ هست چه کسی و با چه حجمی حاضره الان دلار منو ۲۵۰ بخره؟! ما از چند ماه یا چند روز آینده خبر نداریم که قیمت دلار چقدره و در مورد همین الان حرف میزنیم، هر ۱۰۰۰ تومنی که میره رو قیمت، فروشگاه‌ها قیمت کنسول رو هم آپدیت میکنن و میبرن بالا، معادل دلاری متوسط قیمت کنسولا رو در ایران رو در ماه پیش و این ماه محاسبه کردم و نوشتم، قیمت دلار حدود ۱۰ درصد افزایش ریالی داشته ولی قیمت کنسول ها جهش بعضا ۳۰ تا ۴۰ درصدی در قیمت ریالی داشتن که در حالت عادی، قیمت غیر منطقی هست و میتونه به دلیل کمتر شدن کالا تو بازار، افزایش ریسک، سخت شدن یا هزینه بیشتر واردات، ماهی گرفتن از آب گل‌آلود یا حتی دلایل دیگه باشه.
ببین داداش، میگن کاسب و تاجری این وسط شیر تو شیر مملکت می تونه کار کنه که به دلار امروز نفروشه بلکه به دلار بعدا بفروشه! درحقیقت ۱۰۰۰ تومنی که الان بالا میره اون یارو ۱۰۰۰ تومن میذاره رو اون دلار بعدا ( که در اصل قیمت امروز میشه قیمت قبلا !!! - استاد خیابانی! - )
الان طرف قبلا خریده ۱۵۰ و حساب کرده رو ۲۰۰ و الان داره میکنه تو پاچه ملت و همین جوری برو جلو، در حقیقت بازار الان ممکلت بازار پیش بینی نه ثبات.

شما برو دم طلافروشی، تقریبا همه شون اگر اینکاره باشن سر افزایش قیمت هایی که میدونن اتفاق می افت در اینده نزدیک، خرید ندارن و فقط می فروشن و دقیقا زمانی که می دونن قرار بیفتن تو سقوط قیمتی همه شروع میکنن خرید اونم تازه با زدن تو سر مال پس اینام به قیمت اینده میخرن می فروشن
سر اینکه قیمت ها هم دستوری اند فقط یه گروه میتونن جواب بدن که اونا هم نشستن تو بانک مرکزی و جواب نمیدن !!!

من و شما هم مقصر نیستیم، گوشت قربونی هستیم !!!

• Like
Reactions: paradaimix
داداش من واقعا واسم عجیبه که شرایط اقتصاد اینجارو رو با معیارهای منطقی میسنجی
یک صفحه سمباده ساده قیمتش 3 برابر شده از اینور سال
الان منظورت اینه کسی که کنسول ( یا هر کالایی ) رو امروز بخره ضرر می کنه؟ کسی رو توی این تاپیک دیدی که کنسول خریده باشه و ضرر کرده باشه؟
اینکه قیمت 1300 ایی ارابه مرگ با تکنولوژی 30 سال پیش رو طبیعی می دونی دیگه واسم باور نکردنیه

زمانی که پرو رو از یک پنجم قیمت فعلیش گرفتم فقط 1 چیز تو ذهنم بود می خوامش و الان پولشو دارم پس خریدمش، اگه نمی خریدم دیگه با این قیمت ها با اینکه هنوزم می خواستمش ولی دیگه بهش فکر هم نمیشد کرد
حالا بیام به این فکر کنم آیا قیمت ریالی به دلاری نزدیک بوده و خریدم احمقانه نیست؟

توی این شرایط واقعا کسی نیاز به نصیحت نداره همه داریم همینجا زندگی می کنیم و با گوشت و پوست و استخون میدونیم قیمت ها تو پاچه اس ولی همین قیمت های تو پاچه فردا آرزوعه

من همین چند روز پیش از پرشین کنسول با 2 سال گارانتی (1 سال تعویض و 1 سال خدمات) گرفتم 180. الانم دیدم خود کنسول رو 178 میده که بازم با 2 سال گارانتیش میشه 183. نخل همین الان داره گیفت 17 تومنی رو 22.400 میده.
بعد از یک ماه امروز دیدم شده 255

View attachment b2f060e257c2d936f967bf5a8fc8795962454036-360p.mp4

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or