Kingdom Hearts 4

برای من بهترین نسخه شماره ۲ بود و بعد ۳ و۱ متاسفانه نتونستم نسخه های فرعی به جز birth of sleep برم لعنتی بخش مهمی از داستان هم توی این نسخه هست و مجبور شدم داستانشون از اینترنت پیگیری بکنم ولی برای این نسخه خیلی هایپم امیدوارم اینبار شخصیت های بیشتری از فاینال حظور داشته باشند توی نسخه سوم فقط بعضی هاشون توی دی ال سی بود دلم یک مبارزه دیگه با سفیروث مثل ۲ میخواد

توی نمایش اول بازی(معرفی در 2022)
صحنه ای نشون داده شد که همون موقع کلی تئوری پردازی کردن که ممکنه اینبار دیزنی جز آثار پیکسار، سایر IP هاشو هم اجازه ورود به KH داده
و نمونه گواهش این جنگلی از استاروارز هست که مو به مو با محیط بازی battlefront یکی هست:دی(البته به احتمال زیاد اثرات سایکودلیک مصرفی طرفداران بوده باشه:دی)
View attachment 417944
View attachment 417943
حالا چرا اینو یادم اومد؟ چون نومورا گفت طرح هایی برای kh3 داشتم که نشد ولی توی نسخه 4 پیاده سازی کردیم(چند درصد ممکنه اصلا منظورش رفرنس های بیشتر به versus نبوده باشه؟!)

حالا بریم به 2024
نومورا تو یک مصاحبه با مجله ژاپنی میگه نسخه 4 داستان بر اساس ورود آسان پلیر های جدید پیش رفته!! حتی میگه اول می خواستم کل داستان رو ریست کنم:دی و یکسری نویسنده جدید هم اضافه کردیم... اما بعدا جلوتر با خنده میگه البته برا فن های قدیمی نسخه 4 هم می تونه همون نسخه kingdom hearts13 باشه:دی(اشاره به اینکه نسخه های فرعی هم داستانشون به نسخه های اصلی وصلن)
حدس خود من اینه یک سافت ریبوت مثل gow 2018 هست...!!!
New Kingdom Hearts games are resets for the series
در نتیجه ممکنه ورود دنیاهای غیر پیکسار صرفا برای اون ایده ریبوت کلی سری بوده باشه و همه چی کنسل شده باشه!!!!!!!

_________

پیرو این بحث، نومورا در مورد سکرت باس های Birth by Sleep گفته بود همه چی رو سپرده بودیم به تستر ها... و هر تستری یک راه رو پیدا می کرد برا شکست، اون راه رو عمدا می بستیم:دی اونقدر که دیگه خودمم نتونستم شکست بدم و همه چی رو سپردیم به بخش QA:دی

تو 2017 هم سر این سکرت باس ها تو یک مصاحبه ای بحث شد و شوخی می کردن که با خنده اشاره می کنه بنظرم اگه سفیروث واقعا برگرده نمی تونم شکستش بدم:دی
خو ما قبلا هم Tron و دزدان دریایی کارائیب داشتیم
به نظرم بحث این نیست که اجازه نداده دیزنی برا KH III ، بحث اینه نخواستن(خود اسکوئر)، یا دیر بوده برای ساختش

یعنی اینا جدیدترین انتخابشون BH6 بوده که مال 2014ه
و دیزنی هم 2012 تازه SW خریده
اونقدر زمان برای ایده پردازی و ساخت برا همه دنیاها نداشتن یعنی ، یا اون دنیای فیلمیشون، کارائیب، رو انتخاب کرده بودن رفته:دی

به نظرم اینجا هم بین مارول یا SW یکیش رو میارن، که شانس SW بیشتره

----

خدایی باس هاشون خیلییی سخته! یعنی یه جورین آدم رو از پلات کردن پشیمون میکنند

ولی KH III هم خود بازی اصلی باس آپشنالش(که فقطم یکی بود) ، خیلی آسون بود! چی بود اون! بار اول رد شد:))

Remind رد من حقیقتا خیبی حال کردم( و دو باس آخرم نزدم:)) ) ولی شدیدا فایت های خاص و خفنی داشتن! :x
به نظر من اسکوئر اگه میبینه پتانسیل فروش این ای پی کم شده زودتر پرونده ش رو ببنده
چون چیزی که من میشنوم استاد نمورا همینطور دارن بی منطق کشش میدن

زنده کردن ای ‌پی های قدیم بیشمارش از نون شب واجبتره چون.
صبح شما بخیر، اتفاقا پتانسیل فروش KH بسیااااار بالاست

نمیدونم از کجا چنین چیزی اوردی!
KH 3 رکوردهای سری رو زد
و KH 2 جزو 15بازی پرفروش PS2 بوده
و جزو بازی هایی بوده که رو PSP و 3DS هم کنسول طرحدار باندل داشته
کاراکترش تو اسمش خواهان زیادی داشت (و بالاخره اومد)

و اگر انقدر فروش نداشت که 550تا کالکشن و ریمستر و ریمیک و ... براش نمیدادن:دی

و به نظرم با KH 4 باز هم رکورد KH 3 رو میزنند

خلاصه چنین حرفی رو در مورد KH دوست دارم ببینم بر اساس چی اوردی:دی

و چرا جای نومورا اینجا نیست؟ KH بازییه که خودش میخواسته بسازه، پروژه زوری نکردن تو پاچه ش که:دی
و بی منطق هم کش نیمده، آره شاید KH III میشد پرونده ی سری رو بست ( بارهزار سوال بی جواب البته)
ولی هنوز بعد اون چیزی ندیدیم که "کش" داده باشن:دی
اینکه داستانش عجیب غریبه، ربطی به کش دادنش نداره، کلا از روزی که خواستن KH رو سری کنند (چیزی که با فاینال میکس اضافه کردن به KH I و بعد COM و ... ) داستان KH عجیی غریب شد، و هرچی جلوتر رفت عجیب تر شد...
و میگم، باز ربطی به کش دادن نداره این قضیه ش:دی مرضه روایتشه :دی

----
در مورد این داستان های ملت که میگن FF V XIII رو میخوان بچپونند توش به نظرم کلا زیاده روی و جو گیریه:-" (با عذر خواهی از بچه های تاپیک:دی )
همین دیزنی هم داستان انیمیشن ها به سطحی ترین شکل روایت میشن (حکمت چیز دیگریست کلا نه بازسازی کامل دیزنی جات:دی )
بعد اینجا انتظار FF V XIII ریمیک در دل KH 4 میره:دی شاید به عنوان کاراکتر و داستانک باشن، ولی در حد همون چیزی که از FF7 بوده، نه اونقدر عمیق که دارید شیرجه میزنید توش:دی
دوستان گرامی...بازی KHه اسمش؛ نه FF V XIII :دی
خلاصه ترمز بکشید تو ذوقتون نخوره:دی فعلا به این فکر کنید که تو KH III همه از نبود FF که انتظار ناکتیس یا لایتینگ میرفت شکست عشقی خوردیم:دی

به نظرم بحث این نیست که اجازه نداده دیزنی برا KH III ، بحث اینه نخواستن(خود اسکوئر)، یا دیر بوده برای ساختش

اونقدر زمان برای ایده پردازی و ساخت برا همه دنیاها نداشتن یعنی ، یا اون دنیای فیلمیشون، کارائیب، رو انتخاب کرده بودن رفته:دی

جفت tron و دزدان دریایی فکر کنم تحت برند خود دیزنی اکران شدن
از لوکاس فیلم و مارول ولی چیزی نداشتیم
حالا اینا صاحب Blue Sky هم شدن...
با اینکه Ice Age محبوب ترین اثرشونه... ولی خودم تو بچگی محبوب ترین انیمیشنم از اینا Robots بود...:دی
1000027020.jpg
جز اینا سر خرید FOX یکسری آثار معروفم الان برا دیزنی شده دیگه(ولی هیچجوره نمی گنجه ازشون استفاده کنن جز چندتا استراگ شاید:دی)
مثل:
family guy
the simpsons
futurama

_______
نومورا تایید می کنه دنیای coco به خاطر شباهت به تم پیشبرد داستان سورا انتخاب شده بوده(یکجورایی تایید اینکه محوریت داستان این نسخه مرگ هست)
1000027023.jpg

آخرین ویرایش:
جفت tron و دزدان دریایی فکر کنم تحت برند خود دیزنی اکران شدن
از لوکاس فیلم و مارول ولی چیزی نداشتیم
حالا اینا صاحب Blue Sky هم شدن...
با اینکه Ice Age محبوب ترین اثرشونه... ولی خودم تو بچگی محبوب ترین انیمیشنم از اینا Robots بود...:دی
View attachment 418076
جز اینا سر خرید FOX یکسری آثار معروفم الان برا دیزنی شده دیگه(ولی هیچجوره نمی گنجه ازشون استفاده کنن جز چندتا استراگ شاید:دی)
مثل:
family guy
the simpsons
futurama
از اون نظر که زیرمجموعه جداگونه اگر باشه دیگه نمیدونم :دی ،ولی کلا فکر نمیکنم محدودیت خاصی برای KH گذاشته باشن! بحث دوره ی طولانی ساخت KH III و KH IV بیشتر مطرحه به نظرم:دی
همین فاکس و بلو اسکای (بلو اسکای هم که البته تخته کردن کامل) هم به نظر برای KH 5 باید منتظرشون بود! :دی
که اونم غیر ICE AGE بقیه آثارشون اونقدر بزرگ و اسم و رسم دار نیستن ( اون سریال های فاکسم خیلی خاصن :دی )
من خودم به شخصه ترجیح میدم تو انیمیشن ها همین تو محدوده دیزنی و پیکسار بمونند :دی در این مبحث اینا کلا برام عزیزترن :دی و هر جایگزینی،برام خط خوردن یه گزینه ی جذابه :(

این نسخه به نظرم Moana هم یکی از دنیاها باشه 99% ، معمولا یه دنیای ساحل و دریایی داریم همیشه:دی

خیلی دوست دارم زوتوپیا و کلاسیک استایل هم Princess and the frog رو بزارن :دی

حس میکنم Inside Out هم به خاطر محبوبیتش و کلا فاز داستانیش،خیلی به KH میخوره که بخوان از احساسات و این حرفا حرف بزنند:دی

امیدوارم سمت شهرهای عادی هم نرن،حقیقتا BH6 برام ناامید کننده ترین و بی روح ترین دنیای KH III بود!
از اینکه داستان اورجینال براش دادن خوشم اومد (همه کارها رو به نظرم باید اوریجینال بدن! ) ولی خود دنیاش بر خلاف مثلا Toy Story واقعا نچ ...

البته بگم شاید اشتباه کردم از شماره یکش نشستم بازی کردم و‌ باید میرفتم سراغ ۳...
ولی خب... در کل به نظرم یه جورایی به گروه سنیم نمیخوره دیگه هم...

ایکاش دم دستم بودی میتونستم بکشمت 🥲 😔

دیگه مرتد شدی، کاری نمیشه کرد 🥲

• Smile
Reactions: Zack.Fair

----

ولی KH III هم خود بازی اصلی باس آپشنالش(که فقطم یکی بود) ، خیلی آسون بود! چی بود اون! بار اول رد شد:))

Remind رد من حقیقتا خیبی حال کردم( و دو باس آخرم نزدم:)) ) ولی شدیدا فایت های خاص و خفنی داشتن! :x

KH 3 رکوردهای سری رو زد

و چرا جای نومورا اینجا نیست؟ KH بازییه که خودش میخواسته بسازه، پروژه زوری نکردن تو پاچه ش که:دی
و بی منطق هم کش نیمده، آره شاید KH III میشد پرونده ی سری رو بست ( بارهزار سوال بی جواب البته)
اینکه داستانش عجیب غریبه، ربطی به کش دادنش نداره، کلا از روزی که خواستن KH رو سری کنند (چیزی که با فاینال میکس اضافه کردن به KH I و بعد COM و ... ) داستان KH عجیی غریب شد، و هرچی جلوتر رفت عجیب تر شد...

----
در مورد این داستان های ملت که میگن FF V XIII رو میخوان بچپونند توش به نظرم کلا زیاده روی و جو گیریه:-" (با عذر خواهی از بچه های تاپیک:دی )
همین دیزنی هم داستان انیمیشن ها به سطحی ترین شکل روایت میشن (حکمت چیز دیگریست کلا نه بازسازی کامل دیزنی جات:دی )
بعد اینجا انتظار FF V XIII ریمیک در دل KH 4 میره:دی شاید به عنوان کاراکتر و داستانک باشن، ولی در حد همون چیزی که از FF7 بوده، نه اونقدر عمیق که دارید شیرجه میزنید توش:دی
خلاصه ترمز بکشید تو ذوقتون نخوره:دی فعلا به این فکر کنید که تو KH III همه از نبود FF که انتظار ناکتیس یا لایتینگ میرفت شکست عشقی خوردیم:دی
KH1 و 2 گرافیکشون خوب بود نسخه ریمستر ولی گیم پلی شدیدا سخت و‌ قدیمی! منم رو فهمیدن داستان حساسم نشد سر این قضیه تمومشون کنم.
شماره سومشو نمیدونم میشه یک ضرب بازی کرد یا نه یا همین چهار رو! ولی براساس چیزایی که شنیدم نمیشه
این تفاوت رو کاش با FF نداشت

ایکاش دم دستم بودی میتونستم بکشمت 🥲 😔

دیگه مرتد شدی، کاری نمیشه کرد 🥲
بابا پیر شدم درکم کن:دی
این اگه حالا ماد ایزی ای چیزی تو این مایه ها داشته باشه باید باز بشینم پاش ببینم چیه!!! لال از دنیا نرم!
یه بابایی همین سایت بود کاربر @the_thunder یا همچین چیزی، قدیم ندیم رفیقم بود و فنش بود... برای ادای دین به اونم شده باید کشفش کنم

شماره سومشو نمیدونم میشه یک ضرب بازی کرد یا نه یا همین چهار رو! ولی براساس چیزایی که شنیدم نمیشه

میشه، یه داستانی من دارم مینویسم، امروز فردا آماده میشه، کل مجموعه KH رو شامل میشه. اونو بخون، که بدونی این دنیا و شخصیت ها کی ان اصلا، بعد با خیال راحت KHIV رو شروع کن. چون آرک زئانورت تموم شده و شروع یه آرک تازه است. ولی خوب بیس دنیا و شخصیت ها مال بازی های قبلیه.

----

KH 3 رکوردهای سری رو زد

----
اهان الان باندلاش یادم اومد پس فروشش خیلی بالاست
اخه ببین قضیه سر همون ورسوسه دقیقا نیروی ارزشمندشون معلوم نبوده سر چی بوده اخر بازیو دادن کس دیگه دوم اینکه اینو توفیق نشد تجربه کنیم! به نظرم اون ریمسترا رو اصلا نمیدادن بهتر بود اخه گیم پلیش خیلی کلانکی شده بود برای مخاطب جدید! یک راست سه رو طوری تحویل میدادن مخاطب جدید بازیش کنه

خب انگار شماره یکش مود وری ایزی داشته خودم نرفتم، انصافا اون باس فایتش تو دنیای هرکول سخت بود
یه بار دیگه ریمسترشو باید بخرم بازی کنم 1 و 2 رو.
انگار تو 2 درست شده مشکل معماهاش یا بهتر بگم لول دیزاین که مشخص نیست باید کجا بری... دیگه به هر بدبختی هست باید تمومش کنم مشمول ذمه نشم:دی

خب انگار شماره یکش مود وری ایزی داشته خودم نرفتم، انصافا اون باس فایتش تو دنیای هرکول سخت بود
یه بار دیگه ریمسترشو باید بخرم بازی کنم 1 و 2 رو.
انگار تو 2 درست شده مشکل معماهاش یا بهتر بگم لول دیزاین که مشخص نیست باید کجا بری... دیگه به هر بدبختی هست باید تمومش کنم مشمول ذمه نشم:دی
حالا در مورد اینکه کجا باید رفت و اینا ایده ای ندارم مشکل چیست و اینا

اما در مورد گیم پلی، KH I کلانکی هست ، ولی از KH 2 کلا با یه بازی دیگه رو به رویی تو گیم پلی، و از نظر روون بودن هنوزم خدایی میکنه بنده خدا:دی

بشین پاشون لذت ببر...
فقط بین این دوتا اگر COM هم میخوای بری خدا بهتر صبر بده، چون به یه سبک دیگه هم باید عادت کنی:))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or