درودسلام دوستان
دستگاه من دیجیتال ورژن 12.02
این قضیه ۵۰ دقیقه ای درست شده؟
12.20 دیسک خور چیدرود
خیر فقط تا 12.00 درست شده
درود دوستان این نسخه از هاست زکو رو هم امتحان کنید ps5webkit-autoloader جدید رو روی خودش داره وقتی نصب بشه کاملا افلاین میتونید دستگاه رو جیل کنید
zecoxao.github.io/slopkit2
فرقی نداره دیسک و خور یا دیجیتال نداره فقط فعلا تا فریمور 12.00 مشکل 50 دقیقه حل شده12.20 دیسک خور چی
نظر شخصی من میخوای هرکی گفت آپدیت کن با پشت دست بزن تو دهنشدوستان با فریمور 4.51 بهترین روش هک کدومه ؟ بعد اینکه بازی ها رو چجوری میشه نصب کرد ؟
بک پورت هس / حال نمیدونم خوب کار میکنه یا ن !!1دوستان با فریمور 4.51 بهترین روش هک کدومه ؟ بعد اینکه بازی ها رو چجوری میشه نصب کرد ؟
من خودم پیلود ps5 compressor رو دانلود کردم ریختم رو ps5 با اون بازی هارو انتقال میدم از رو هارد. بازی اگه فولدر باشه باید یه پوشه homebrew بسازی توی هارد و فایل بازی رو براری تو اون. اگه فرمتش اکسفت هست بازی تو صفحه اول هاردت بزار باید شناسایی کنه. مطمئن باش پیلود shadowmount هم فعال باشه.سلام دوستان من این جیلبریک جدید رو اجرا کردم اما نمیدونم بعدش باید چیکار کنم؟؟ میشه یک نفر راهنمایی بکنه!
من بازی رو دانلود کردم و ریختم توی هارد با فرمت اکسترافت اما وقتی وصل میکنم به کنسول هارد رو شناسایی نمیکنه توی قسمت ستینگ هم وارد اتاهن میشم اما اونجا نمیتونم چیزی نصب بکنم(کلا شناسایی نمیکنه) چیکار باید بکنم؟یه جا خونم با اکسپلورر باید بریزی من فایل پکیج این برنامه رو هم گرفتم ریختم تو هارد اما کلا شناسایی نمیکنه هارد رو!
دوست عزیز تو مرورگر کنسول بعد وارد کردن اون DNS ای که قبلا گفتید SLOPKIT رو تایپ کنم صفحه جیلبریک باز میشه و گزینه جیلبرک رو بزنم کنسول خودش کپی خور میشه؟ بعدش از هارد اکسترنال H.H.D میخوام چندتا بازی به هارد داخلی بریزم باید چکار کنم ؟ بعد هر بار کنسول رو خاموش روشن کنم برای فعال شدن کپی خور چکار باید کنم؟( شرمنده سوالاتم زیاد شد چون هیچی نمیدونمدوستان عزیز، اکسپلویت وب جوردی هم آپدیت شد و دیگه مثل نسخه قبلی نیست.
PS5 SlopKit Jailbreak
، این نسخه هم پیلود منیجر رو به صورت خودکار روی خودش داره
بعد از اینکه سایت رو باز کردید:
گزینه Jailbreak رو بزنید
به انتهای صفحه برید و گزینه Payload Manager رو انتخاب کنید تا اجرا بشه
View attachment 417422
)درودبه نظر من اصلا ارزش نداره خیلی هنگ میکنه
ازین راهنما استفاده کندوست عزیز تو مرورگر کنسول بعد وارد کردن اون DNS ای که قبلا گفتید SLOPKIT رو تایپ کنم صفحه جیلبریک باز میشه و گزینه جیلبرک رو بزنم کنسول خودش کپی خور میشه؟ بعدش از هارد اکسترنال H.H.D میخوام چندتا بازی به هارد داخلی بریزم باید چکار کنم ؟ بعد هر بار کنسول رو خاموش روشن کنم برای فعال شدن کپی خور چکار باید کنم؟( شرمنده سوالاتم زیاد شد چون هیچی نمیدونم)
ممنونم . دیدم. ولی نحوه ریختن بازیها از هارد اکسترنال به هارد داخلی رو توضیح نداده. میشه لطفاً بگید باید چجوری این کار رو کنم الان بعد جیلبریک چجوری از هارد اکسترنالم بازی بریزم به هارد داخلیدرود
اتفاقا هاست جوردی و زکو اپدیت شده به وب کیت اتولودر 0.3.0 که بینهایت راحت و با کمترین خطا جیلبریک میکنه دستگاه رو اونم به صورت افلاین نیازی به dns و ازین حرفا نداره
من الان این نسخه رو زدم روی یه دستگاه با فریمور 11.60 تمامی پیلودهای مورد نظر رو بهش دادم در کسری از ثانیه همش لود میشه ...
یه چیزدیگه که خیلی جالب توجه بود و خیلی هم مهمه سرعت انتقال بازیها از هارد اکسترنال معمولی به هارد داخلی دستگاه هست که بینهایت بالا رفته ... مثلا یه بازی با حجم 150 گیگ رو در عرض 20 دقیقه روی هارد داخلی کپی کرد که قبلا همین بازی با همون هارد دقیقا 75 دقیقه برای من زمان میبرد
واینکه پیلود گیم کمپرسور رو من بهش دادم بعد از انتقال بازیها با همین پیلود بازیها رو حجمشون رو نصف میکنه ... مثلا بازی آستروبات نسخه exfat حدود 152 گیگ حجمشه با کمپرسور شد 45 گیگ ... بدون لگ هم اجرا میشه ...
ازین راهنما استفاده کن
آموزش جیلبریک و کپی خور PS5 با هاست و مرورگر | فریمور 9.00 تا 12.00