اینترنت فیبر نوری (تانوما)

روتر چی خوبه؟
بستگی داره چقدر بخوای هزینه کنی
بهترینش میشه مدل های wifi6 میکروتیک ولی هم گرونه هم برای راه اندازیش نیاز به یکم حوصله داره
من خودم یه شیائومی ax3000t دارم ازش راضیم الان فکر کنم قیمتش خیلی غیر منطقی شده
برند های زیادی هست ولی اول بودجه رو مشخص کن بعد ببین ازش چی میخوای ( مثلا ست کردن vpn میخوای یا نه ، ساپورت open wrt میخوای یا نه)

بهترینش میشه مدل های wifi6 میکروتیک ولی هم گرونه هم برای راه اندازیش نیاز به یکم حوصله داره
برند های زیادی هست ولی اول بودجه رو مشخص کن بعد ببین ازش چی میخوای ( مثلا ست کردن vpn میخوای یا نه ، ساپورت open wrt میخوای یا نه)
قیمت این روتری که داداش گفت من با کله میفرتم x6 میگرفتم 😁
فیک میکم نیست کارشو می‌کنه

• Like
Reactions: Sarvior
این سایته رسمیه؟ :D همینطوری رفتم ببینم سمت ما میدن یا نه واسه ثبت نامش یه مدارکی میخواست که ثبت نام ریاست جمهوری هم نمیخوان اونارو :D
رسمی؟ فکر کنم زیاد با نبوغ مخابرات اشنایی نداری اینا تو طراحی سایت دارن با سایتای قدیمی ژاپنی رقابت میکنن تازه این سایت جدیده شاهکاره نسبت به قبلی. اینا هنوز که هنوزه رو سایت اصلی tci.ir خیلی وقتا بنر بدون لینک میذارن
بنر پایین همون صفحه myftth رو دقت کن روش نوشته eima."tic".ir من یه کامنت شمارو میخوام ریپلای کنم سی بار از اول میخونم غلط املایی نداشته باشم
اونم ثبت نام توش انجام ندی بهتره از مخابرات اقدام کن خودشون یوزر پس میدن تو صفحه ثبت نامش حتی استان مارو هم نداره :))

• Smile
Reactions: He!n3ger
Ax3000t. معرکست ولی قیمتش خیلی غیر منطقیه
نه vpn کارم میاد نه open with
چون مودمم تک بانده میخوام سرعت واقعیشو بگیرم یدونه پورت گیگ فقط داره
تا 15 هزینه میکنم

قیمتش رو چک کردم
وات د فاک ، من اینو ۲ میلیون و خرده ای گرفتم قیمت دلاریش هم ۳۰ دلاره چطور دارن این قیمتها میدن :|

1000064225.jpg

Ax3000t. معرکست ولی قیمتش خیلی غیر منطقیه
نه vpn کارم میاد نه open with
چون مودمم تک بانده میخوام سرعت واقعیشو بگیرم یدونه پورت گیگ فقط داره
تا 15 هزینه میکنم
اره قیمت ها خیلی مسخره شده

همون مودم منطقی تره

• Like
Reactions: mikami.pro
قیمتش رو چک کردم
وات د فاک ، من اینو ۲ میلیون و خرده ای گرفتم قیمت دلاریش هم ۳۰ دلاره چطور دارن این قیمتها میدن :|

View attachment 416621

اره قیمت ها خیلی مسخره شده

همون مودم منطقی تره
اینو نمیشه جای گزارش کرد سایت یلخی مگه میتونه قیمت بزاره با اون پول مودم هووای وای فای 7 میفروشن دو نسل از وای فای 6 بالاتره
6e هم تازه نیست اون روتر

• Like
اینو نمیشه جای گزارش کرد سایت یلخی مگه میتونه قیمت بزاره با اون پول مودم هووای وای فای 7 میفروشن دو نسل از وای فای 6 بالاتره
6e هم تازه نیست اون روتر
البته تمام مودم ها و روتر هایی که برای بازار چین ساخته میشن باند ۶ گیگاهرتز ندارن و یجورایی وایفای ۷ واقعی نیستن ( بقیه موارد وای‌فای ۷ رو دارن ) ، علتش هم ظاهراً دولت چین باند ۶ گیگاهرتز رو برای کاربرد نظامی رزرو کرده ظاهراً

پس همشون فقط ۲.۴ و ۵ گیگ رو دارن اگر خواستید واقعا وای‌فای ۷ بگیرید روتری بگیرید که برای بازار گلوبال ساخته شده

البته تمام مودم ها و روتر هایی که برای بازار چین ساخته میشن باند ۶ گیگاهرتز ندارن و یجورایی وایفای ۷ واقعی نیستن ( بقیه موارد وای‌فای ۷ رو دارن ) ، علتش هم ظاهراً دولت چین باند ۶ گیگاهرتز رو برای کاربرد نظامی رزرو کرده ظاهراً

پس همشون فقط ۲.۴ و ۵ گیگ رو دارن اگر خواستید واقعا وای‌فای ۷ بگیرید روتری بگیرید که برای بازار گلوبال ساخته شده
ایشونه
WIFI7 هوآوی OptiXstar EG8145B7N-50

• Like
این فیبر مارو بلاخره وصل کرد مخابرات
ADSL مخابرات در برابر این واقعا عذاب الهی بود هرچقدر هم سرعتش بالا بود
حالا اینجا قیمت ها عذابه 😅 اونجا حداقل یک شبانت و ... داشت این رسما خالیه ولی چاره نیست . من درجا رفتم اون سرویسی که خود پیمانکار برام انتخاب کردو درجا عوض کردم
این سرویس های تجاری تو پنل منم هست
این چطوریه ؟ سرعت روی IDM چقدر میده ؟ الان با همین سرویس اصلیش من دارم روی IDM سرعت ۵۰ میگیرم
پس پرداخت اینم مثل ADSL هست ؟
من یک ساله گرفتم هر ماه باید ۱ تومن بدم مگر اینکه تغییر سرویس بدم درسته ؟

آخرین ویرایش:
این فیبر مارو بلاخره وصل کرد مخابرات
ADSL مخابرات در برابر این واقعا عذاب الهی بود هرچقدر هم سرعتش بالا بود
حالا اینجا قیمت ها عذابه 😅 اونجا حداقل یک شبانت و ... داشت این رسما خالیه ولی چاره نیست . من درجا رفتم اون سرویسی که خود پیمانکار برام انتخاب کردو درجا عوض کردم
این سرویس های تجاری تو پنل منم هست
این چطوریه ؟ سرعت روی IDM چقدر میده ؟ الان با همین سرویس اصلیش من دارم روی IDM سرعت ۵۰ میگیرم
پس پرداخت اینم مثل ADSL هست ؟
من یک ساله گرفتم هر ماه باید ۱ تومن بدم مگر اینکه تغییر سرویس بدم درسته ؟

مبارکه
واقعا فیبر خوبه اگر قطعی های بعضا طولانی مدتش به خاطر دستکاری کابل و خرابکاری پیمانکارها نباشه. البته به جز قیمتش.
پنل شما از کدوم وارد میشید؟ myftth.tci.ir ؟ خودشون گفتند از کدوم پنل وارد بشید؟
اگر سرویس تجاری دارید تو پنل و الان سرویستون خانگی هست که همین اول میتونید تغییر بدید. به صرفه تره ( هرچند اگر تازه تغییر داشته باشید فکر کنم یک محدودیت زمانی داره )
سرعت برای منم روی 400 ( همین 50 دانلود ) فیکس شده بود سرویس تا 1000 . نمیدونم شانسی هست یا اینکه پلکانی.
پس پرداخت در سرویس خانگی پنل قدیمی که مثل adsl هست دقیقا

مبارکه
واقعا فیبر خوبه اگر قطعی های بعضا طولانی مدتش به خاطر دستکاری کابل و خرابکاری پیمانکارها نباشه. البته به جز قیمتش.
پنل شما از کدوم وارد میشید؟ myftth.tci.ir ؟ خودشون گفتند از کدوم پنل وارد بشید؟
اگر سرویس تجاری دارید تو پنل و الان سرویستون خانگی هست که همین اول میتونید تغییر بدید. به صرفه تره ( هرچند اگر تازه تغییر داشته باشید فکر کنم یک محدودیت زمانی داره )
سرعت برای منم روی 400 ( همین 50 دانلود ) فیکس شده بود سرویس تا 1000 . نمیدونم شانسی هست یا اینکه پلکانی.
پس پرداخت در سرویس خانگی پنل قدیمی که مثل adsl هست دقیقا

بله همین پنلی هست که گفتین
حالا نمیدونم این سرویس های تجاری روی IDM اینا روی چند سرعت میدن اگر یکی گرفته باشه تست بزاره خوبه ببینیم ارزش داره یا نه

من هم بعد از دو هفته فیبرنوری دار شدم :D
من گوهردشت کرج هستم، پارسال کابل های اصلی رو کشیدن بعد خورد به جنگ و اینا کاری نکردن تا دو هفته پیش که دیدم یکی اومد کابل رو تا خونمون کشید بهش گفتم میتونم درخواست بدم گفت آره همه چیز درست شده. هفته بعدش کابل کشی ساختمون رو اومدن انجام دادن که تقریبا رایگان شد اما سیم کشی خونه ما داستان داشت که 1 تومن برای اون گرفت. مودم هم هواوی x6 گرفتم که 9 میلیون و 800 شد.
فرداش رفتم مخابرات گفتم من ftto میخوام گفت برو به مدیریت بگو اون هم گفت مشکلی نیست و تونستم ماهانه 1 ترا، 1 تومن بگیرم.
امروز هم اومدن خط رو وصل کردن، پینگ 6 میگیرم سرعت دانلودم هم بین 300 تا 600 در نوسانه. آپلود هم تقریبا 250 تا 300 هست
فقط مشکلی که دارم اینه که کلا فیلترشکنم درست کار نمیکنه، قبلا با پروتون وصل میشدم اما الان 90% سروراش رو نمیتونم وصل بشم، سرورهایی که قبلا وصل میشدم هم با الان تفاوت داره. کسی توی کرج هست که بدونه چه فیلترشکنی روش جوابه؟

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
من هم بعد از دو هفته فیبرنوری دار شدم :D
من گوهردشت کرج هستم، پارسال کابل های اصلی رو کشیدن بعد خورد به جنگ و اینا کاری نکردن تا دو هفته پیش که دیدم یکی اومد کابل رو تا خونمون کشید بهش گفتم میتونم درخواست بدم گفت آره همه چیز درست شده. هفته بعدش کابل کشی ساختمون رو اومدن انجام دادن که تقریبا رایگان شد اما سیم کشی خونه ما داستان داشت که 1 تومن برای اون گرفت. مودم هم هواوی x6 گرفتم که 9 میلیون و 800 شد.
فرداش رفتم مخابرات گفتم من ftto میخوام گفت برو به مدیریت بگو اون هم گفت مشکلی نیست و تونستم ماهانه 1 ترا، 1 تومن بگیرم.
امروز هم اومدن خط رو وصل کردن، پینگ 6 میگیرم سرعت دانلودم هم بین 300 تا 600 در نوسانه. آپلود هم تقریبا 250 تا 300 هست
فقط مشکلی که دارم اینه که کلا فیلترشکنم درست کار نمیکنه، قبلا با پروتون وصل میشدم اما الان 90% سروراش رو نمیتونم وصل بشم، سرورهایی که قبلا وصل میشدم هم با الان تفاوت داره. کسی توی کرج هست که بدونه چه فیلترشکنی روش جوابه؟
من درخواست دادم واسه FTTO گفت باید شرکت داشته باشی

• Like
Reactions: DM.JAGUAR

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or