Multi Platform Beast of Reincarnation

سازنده
Gamefreak
تاریخ انتشار
13 مرداد 140
ناشر
Fictions
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
header (1).jpg

سازنده:Game Freak
ناشر: Fictions
سبک: Action RPG
تاریخ انتشار: 4 اگست 2026 (13 مرداد 1405)
پلتفرم ها: XBOX, Playstation 5, PC
Beast of Reincarnation جدیدترین اثر استودیو Game Freak سازنده بازی‌های Pokémon است. داستان بازی در سال 4026 در ژاپن و در دنیای پسا آخرالزمانی جریان دارد، جایی که نیرویی به اسم "Blight" تمام موجودات زنده را فاسد و به گونه‌هایی به اسم "malefact" تبدیل کرده است. شخصیت اصلی بازی Emma با بیماری blight به دنیا آمده است و از این رو قابلیت کنترل گیاهان را در اختیار دارد. وی که فاقد هرگونه احساسات و حافظه ای است و از جامعه طرد شده، در طول بازی با سگی به اسم Koo که خود جزئی از موجودات malefact هست آشنا می شود. این دو با همکاری هم با سفر به غرب و غلبه بر چالش‌های که بر سر راه آنها قرار دارد، از جمله موجودات غول پیکری به اسم "نوشی" و‌ جذب قدرت آنها، خود را برای رویارویی با منبع تمام این شرارت ها یعنی موجودی به اسم Beast of Reincarnation آماده کنند.

گیم پلی بازی مبتنی بر مبارزات سریع و خشن با استفاده از کاتانای اِما و همینطور مهارت‌های کو که از طریق یک سیستم فرماندهی همانند بازی‌های نقش آفرینی نوبتی فعال می‌شود و از اِما پشتیبانی می‌کند است. در طول مبارزات می‌توانید با پری کردن ضربات دشمن‌ها با اِما امتیازهایی را کسب کرد و از آن برای آزاد کردن مهارت‌های کو استفاده کرد. شما می‌توانید در هر زمان از مبارزه منوی فرماندهی کو را باز کنید و از طیف گسترده مهارت‌های طراحی شده برای انواع موقعیت‌های نبرد استفاده کنید. هنگام باز کردن منو زمان آهسته می شود و به شما این اجازه را می‌دهد که استراتژی متناسب با میدان نبرد را انتخاب کنید. همچنین در طول بازی آیتم‌هایی به اسم spirit stone پیدا خواهید کرد که بر اساس اعمال شما در طول مبارزه قابلیت‌های مختلفی خواهند داشت. از طریق جستجو در دنیای بازی کاتاناهای جدیدی برای اِما و چارم هایی برای کو پیدا خواهید کرد که هر کدام قابلیت منحصر به فردی دارند و از این طریق می‌توانید سبک مبارزه خود را شخصی سازی کنید. بازی دارای سه درجه سختی استوری، استاندارد و هارد خواهد بود.

ولی اونقدری کارگردانی صحنه هاش معمولیه که صداپیشه های ژاپنی هم خیلی کمک زیادی به درآوردن شخصیتها نمیکنن.
اصلا انگار سازنده ها با موکپ یا لیپ سینک و... هیچ میونه ای نداشتن ، خیلی از بازیهای ایندی و AA حداقل اینها رو خوب یا قابل قبول در میارن.
اینجا انگار انیماتوره با موس لب و دهن شخصیت رو بالا پایین میکنه و سر و صورت شخصیتها رو این طرف و اون طرف میکنه :D
کلا بازی ملغمه عجیبیست.
از سازنده پوکمون زیاد توقع داری :))

به نظر من مشکل از مردمه که از سازنده پوکمون انتظار بیشتری داشتن :D

البته بگم همینم فکر کنم با اختلاف بهترین بازیشونه که ساختن چون پوکمون هاشون که رسما دزدی از پلیره و نینتندو فنا هم که عاشق دزدی شدن ازشون

به نظر من مشکل از مردمه که از سازنده پوکمون انتظار بیشتری داشتن :D

البته بگم همینم فکر کنم با اختلاف بهترین بازیشونه که ساختن چون پوکمون هاشون که رسما دزدی از پلیره و نینتندو فنا هم که عاشق دزدی شدن ازشون
خوشبختانه دیده بودم فن های نینتندو چه فحش های نثار Gamefreak میکنن برای همین توقع زیادی ازشون نداشتم :D

همین الان باس وزغ رو زدم و رفتم چپتر 3. (اصلا دوست ندارم اسمش رو تایپ کنم بس که باسفایتهای مسخره و تکراری داره).

باور کنین بعدش 20 دقیقه دسته رو گذاشتم پایین تا این فک زدنهاشون و کاتسینهای خواب آوری که قبل از چپتر سوم نشون میده تموم بشه.
یک درصد هم فکر نکنین دارم مبالغه میکنم.
همچین چیزی رو تا حالا تجربه نکرده بودم.

من این بازی رو تموم کنم تا سالها تو هر تاپیکی ازش یاد میکنم.
ای کاش دوستان بیشتری بازی میکردنش تا به عمق فاجعه پی ببرن.
نمره اش خیلی دست و دلبازانه شده بالای 70.
روی چه حسابی این 70 و خورده ای شده ؟
حضورش تو این بازه از متا توهین به استودیوهای دیگه و بازیهای خوبشونه که متای 70 تا 75 گرفتن.

به راحتی میتونه 60 و حتی 20-10تا پایینتر باشه.
من خودم بودم بالاتر از 5 بهش نمیدادم ، اونهم با ارفاق.

همین الان باس وزغ رو زدم و رفتم چپتر 3. (اصلا دوست ندارم اسمش رو تایپ کنم بس که باسفایتهای مسخره و تکراری داره).

باور کنین بعدش 20 دقیقه دسته رو گذاشتم پایین تا این فک زدنهاشون و کاتسینهای خواب آوری که قبل از چپتر سوم نشون میده تموم بشه.

حضورش تو این بازه از متا توهین به استودیوهای دیگه و بازیهای خوبشونه که متای 70 تا 75 گرفتن.

یه کم JRPG طوری حرف میزنن یعنی کات سین هاشو به کسی که نمیدونه بازی چیه نشون بدی احتمالا فکر کنه JRPG ه

• Like
Reactions: m.d.makan

کات سین ها رو قبول دارم. اما کات سین و داستان تو این سبک بازی ها خیلی مورد توجه قرار نمیگیرن. متاش بیشتر به خاطر گیم پلی اینقدر شده که انصافا گیم پلی لحظه به لحظش سرگرم کنندست.

کات سین ها رو قبول دارم. اما کات سین و داستان تو این سبک بازی ها خیلی مورد توجه قرار نمیگیرن. متاش بیشتر به خاطر گیم پلی اینقدر شده که انصافا گیم پلی لحظه به لحظش سرگرم کنندست.

اینها رو نمیشه رد هم کرد ، بعضی دیالوگها رو میشه اسکیپ کرد و بعضی رو حتی نه.
چون اینجا مرغداری داری ، باغبونی داره ، باید با شخصیتهای دیگه صحبت کنی ، مودشون رو بالا ببری و...

خب اینها پیسینگ بازی رو دارن میکُشن.
اصلا این بخش داخل واکر بین دوتا گیم پلی راحت 20 دقیقه وقتم رو تلف کرد ، این بخش جزئی از گیم پلی بازیه نه فقط کاتسین که بشه اسکیپش هم کرد.
این بخشها و مکانیکهای اضافه ای که آوردن به طور واضح برای زیاد کردن پلی تایم بازیه که خب خیلی بهش ضربه زده.

اینها رو حذف میکردن خیلی کمتر میشد بهش ایراد گرفت و حتی نمرش هم میتونست کمی بالاتر باشه.
ولی خب شاید پلی تایم بازی 40-30 درصد یا بیشتر ازش کم میشد.

آره بخش مبارزه میتونه سرگرم کننده باشه ولی کمی بیشتر بازی کنی دشمنها تنوعشون خیلی کمه.
به قول یکی دموی Mortal SHell 2 از کل این بازی تنوع دشمن بیشتری داره و این حقیقته!

طراحی مپ داغونه.
باسفایتها همه تکراری هستن ، با هرکدومشون هم باید دو سه بار مبارزه کنی ، چندفازی هستن ولی همون مووستهای قبل رو دارن!
تو ادامه خیلی بازی ایراداتش بیشتر هم مشخص میشه.

اینها با بخش مبارزه جبران نمیشن که انصافا متوسطه و جاهایی میتونه رو به خوب هم حتی بره ولی استودیو عملا خواسته چیت کنه.
زیر 10 ساعت محتوا ساختن ولی با بدبختی تا جایی که تونستن اون رو کش دادن که پلی تایم بره بالا.
تو این مسیر تمام دوز و کلکهای صنعت رو هم رعایت کردن.

اتفاقا همه اینها تو نمره نهایی بازی تاثیر داره.
خلاصه این عنوان رو ملت میخوان بخرن ، با بازیهای هم سبک دیگه مقایسه میکنن

اینها رو نمیشه رد هم کرد ، بعضی دیالوگها رو میشه اسکیپ کرد و بعضی رو حتی نه.
چون اینجا مرغداری داری ، باغبونی داره ، باید با شخصیتهای دیگه صحبت کنی ، مودشون رو بالا ببری و...

خب اینها پیسینگ بازی رو دارن میکُشن.
اصلا این بخش داخل واکر بین دوتا گیم پلی راحت 20 دقیقه وقتم رو تلف کرد ، این بخش جزئی از گیم پلی بازیه نه فقط کاتسین که بشه اسکیپش هم کرد.
این بخشها و مکانیکهای اضافه ای که آوردن به طور واضح برای زیاد کردن پلی تایم بازیه که خب خیلی بهش ضربه زده.

اینها رو حذف میکردن خیلی کمتر میشد بهش ایراد گرفت و حتی نمرش هم میتونست کمی بالاتر باشه.
ولی خب شاید پلی تایم بازی 40-30 درصد یا بیشتر ازش کم میشد.

آره بخش مبارزه میتونه سرگرم کننده باشه ولی کمی بیشتر بازی کنی دشمنها تنوعشون خیلی کمه.
به قول یکی دموی Mortal SHell 2 از کل این بازی تنوع دشمن بیشتری داره و این حقیقته!

طراحی مپ داغونه.
باسفایتها همه تکراری هستن ، با هرکدومشون هم باید دو سه بار مبارزه کنی ، چندفازی هستن ولی همون مووستهای قبل رو دارن!
تو ادامه خیلی بازی ایراداتش بیشتر هم مشخص میشه.

اینها با بخش مبارزه جبران نمیشن که انصافا متوسطه و جاهایی میتونه رو به خوب هم حتی بره ولی استودیو عملا خواسته چیت کنه.
زیر 10 ساعت محتوا ساختن ولی با بدبختی تا جایی که تونستن اون رو کش دادن که پلی تایم بره بالا.
تو این مسیر تمام دوز و کلکهای صنعت رو هم رعایت کردن.

اتفاقا همه اینها تو نمره نهایی بازی تاثیر داره.
خلاصه این عنوان رو ملت میخوان بخرن ، با بازیهای هم سبک دیگه مقایسه میکنن
خودشون گفتن یه آپدیت در راستای بهبود pacing میدن که احتمالا اون بازگشت های مکرر به واکر رو کم کنه
بیشتر به نظرم مشکلش اینه که هر دفعه هم میری واکر باید یه دور بخوابی و سیو کنی و کاتسین اجباری بگیری بعد دوباره بری بیرون

• Like
Reactions: m.d.makan
خودشون گفتن یه آپدیت در راستای بهبود pacing میدن که احتمالا اون بازگشت های مکرر به واکر رو کم کنه
بیشتر به نظرم مشکلش اینه که هر دفعه هم میری واکر باید یه دور بخوابی و سیو کنی و کاتسین اجباری بگیری بعد دوباره بری بیرون
آره این باید اصلاح بشه. وقتی میری تو واکر دیگه نمیتونی برگردی بیرون، حتما باید بخوابی، یه ایراد دیگه هم بحث preparing هست که خیلی مضخرفه و انگار داری بازی فری تو پلی بازی میکنی،

من چشمم آب نمیخوره ، خیلی از مکانیکهای بازی اضافست و به کل باید حذف بشه.
من یادم نمیاد یه بازی همچین مشکلاتی داشته باشه و تونسته باشن تو کوتاه مدت با آپدیت و... فیکسش کنن.
بازی مشکلات no man skyطور داره و عملا ناقصه.
تعهد طولانی مدت استودیو رو میخواد که بالا سر بازی بمونه.

بعید میدونم با این آپدیتها اتفاق خاصی بیفته.
تهش یه چندتا آپدیت میدن و عبور میکنن.

• Like
Reactions: Maniac Gamer
باس فایت Nue و Shidou چقدر مزخرف و سم بود! دوتا باس فایت همزمان با سایز مختلف اونم همچین گیمی که باگ داره رسما روانیم کرد از بس چرت بود.
کاری ندارم حالا یکیشونو توی اون چپتر ۳ ۴ بار قبلش باهاش جنگیدی و به تگری زدن رسیده بودم دیگه.

الان چپتر 3 رو تموم کردم.
گفتم انصافش اینه که اگه بد بازی رو میگم خوبش رو هم بگم.

با همه ایرادهایی که به لول دیزاین و طراحی یکنواخت محیطش همچنان وارده ولی انصافا بخش اکسپلور مپ سوم رو خوب درآوردن.
یعنی تا اینجا این مپ یک طرف ، اون دوتای قبلی یکطرف دیگه.

یه بخشی هم از داستان بازی بالاخره مشخص شد.
ولی خب کل داستانی که تا حالا گفتن رو میشد تو همون پرولوگ بازی در حد چند دقیقه گفت :D

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or