Multi Platform Beast of Reincarnation

سازنده
Gamefreak
تاریخ انتشار
13 مرداد 140
ناشر
Fictions
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S
header (1).jpg

سازنده:Game Freak
ناشر: Fictions
سبک: Action RPG
تاریخ انتشار: 4 اگست 2026 (13 مرداد 1405)
پلتفرم ها: XBOX, Playstation 5, PC
Beast of Reincarnation جدیدترین اثر استودیو Game Freak سازنده بازی‌های Pokémon است. داستان بازی در سال 4026 در ژاپن و در دنیای پسا آخرالزمانی جریان دارد، جایی که نیرویی به اسم "Blight" تمام موجودات زنده را فاسد و به گونه‌هایی به اسم "malefact" تبدیل کرده است. شخصیت اصلی بازی Emma با بیماری blight به دنیا آمده است و از این رو قابلیت کنترل گیاهان را در اختیار دارد. وی که فاقد هرگونه احساسات و حافظه ای است و از جامعه طرد شده، در طول بازی با سگی به اسم Koo که خود جزئی از موجودات malefact هست آشنا می شود. این دو با همکاری هم با سفر به غرب و غلبه بر چالش‌های که بر سر راه آنها قرار دارد، از جمله موجودات غول پیکری به اسم "نوشی" و‌ جذب قدرت آنها، خود را برای رویارویی با منبع تمام این شرارت ها یعنی موجودی به اسم Beast of Reincarnation آماده کنند.

گیم پلی بازی مبتنی بر مبارزات سریع و خشن با استفاده از کاتانای اِما و همینطور مهارت‌های کو که از طریق یک سیستم فرماندهی همانند بازی‌های نقش آفرینی نوبتی فعال می‌شود و از اِما پشتیبانی می‌کند است. در طول مبارزات می‌توانید با پری کردن ضربات دشمن‌ها با اِما امتیازهایی را کسب کرد و از آن برای آزاد کردن مهارت‌های کو استفاده کرد. شما می‌توانید در هر زمان از مبارزه منوی فرماندهی کو را باز کنید و از طیف گسترده مهارت‌های طراحی شده برای انواع موقعیت‌های نبرد استفاده کنید. هنگام باز کردن منو زمان آهسته می شود و به شما این اجازه را می‌دهد که استراتژی متناسب با میدان نبرد را انتخاب کنید. همچنین در طول بازی آیتم‌هایی به اسم spirit stone پیدا خواهید کرد که بر اساس اعمال شما در طول مبارزه قابلیت‌های مختلفی خواهند داشت. از طریق جستجو در دنیای بازی کاتاناهای جدیدی برای اِما و چارم هایی برای کو پیدا خواهید کرد که هر کدام قابلیت منحصر به فردی دارند و از این طریق می‌توانید سبک مبارزه خود را شخصی سازی کنید. بازی دارای سه درجه سختی استوری، استاندارد و هارد خواهد بود.

این بیست رو بیست دقیقه بازی کردم 😆
دارک سولز طور نیست بیشتر همونجور فرهاد گفت (فرهاد گفت اسمش فرهاد نیست پس نمیگم فرهاد لامب اف گاد🤣 ) سبکش ترکیب nier automata و بنظرمن هک اند اسلشه و همچنین اقا سگه هم میتونید بهش فرمان بدید فعلا فان بوده سبک جدیدی رو هم داشته .متاش فعلا ۷۴ ۷۵ شده .

• Like
Reactions: ce7en44
متاش ۷۳ شده با ۴۹ نقد
گیم اسپات هم 6 داده

خب رو گیم پسه و دارم بازی میکنم اولاشم نمیتونم نظر خاصی بدم ، ولی یجوریه که من خوشم اومده D: جالبه فایتاش واقعا مبارزاتش خیلی لذت بخشه و محیطشو حالت گرافیکیشو موزیکاشو ام دوس دارم ، داستانشم که بنظر جالب باید باشه

نمیدونم چجوری ۷۳ عه ، چه بدونم شایدم جلوتر برم چیزایی ببینم که حق بدم به این نمره..

آخرین ویرایش:
من هنوز بازی نکردم ولی انصافا جا داشت که قیمت بازی 40-30 دلار باشه.
به نظرم خیلی بیشتر به نفعش میشد ، مخصوصا که روی گیم پس هم حضور داره.
حداقل تو استیم و PS5 بیشتر ازش استقبال میشد.
----------------
حجم بازی روی گیم پس 32 گیگه ، امشب میگیرم ببینم باهاش چند چندم.
امتیازهاش که اومده و مشخصه بازی شرایط خوبی اصلا نداره ولی خب از قبلش هم سطح انتظار بالایی نداشتم.

آخرین ویرایش:
دارم بازی میکنم ،هنوز یک ساعت نشده ولی این بازی داره صبرم رو به چالش میکشه:-w
باید برم بیرون ولی شب بیشتر بازی میکنم و نظرم رو میگم.

اما میتونم بگم برای همین قدری که بازی کردم واقعا بازی در حد نمراتشه.

• Like
Reactions: all4u and ce7en44
منطقه اول بازی رو بعد ۵ ساعت تموم کردم. ترکیبی از دارک سولز، استلار بلید و Nier و ایناس.
داستان که قشنگ توی دیواره! خیلی زیاد. روایت داستان صفر. شخصیت پردازی و تعاملشون با همدیگه صفر. دنیای پسا آخرالزمانیش ولی جذابه و آدمو کنجکاو میکنه که ببینه چه اتفاقی افتاده و چه بلایی سر آدما اومده. منتهی دموها به حدی خسته کننده و بی روحه که مجاب نمیشی بشینی تماشا کنی.
گرافیکم هنریش هرچقدر قشنگه و منظره ها و طراحی باسها و موجود همراهمون خوشگله ولی فنی برای اول نسل ۸ه! تا الان که وارد منطقه دوم شدم هم متاسفانه تنوعی نداشته و همش محیط جنگلی بوده باید برم جلوتر ببینم چجوری میشه.
از اونور گیم پلی و محیط بازی رو خیلی دوست داشتم. منطقه اول بازی نه اونقدر بزرگه که آدم گوگیجه بگیره و نه خالیه. کلی سوراخ سنبه داره و بشدت هم گشتنش جایزه میده. از فنون مبارزه گرفته تا لباس و شمشیر و تیرکمون و آیتمای کرفتینگ کلی چیزمیز توی مپ بازی هست که کنار ماموریت های فرعی و باسهای مخفی میتونین بگردین پیدا کنین خودتونو باهاش اپگرید کنین. حالت پلتفرمینگ بازی هم اینقدر باحاله که بهتون اجازه میده به هر گوشه و کنار مپ چه عمودی چه افقی دسترسی داشته باشین. خیلی این ویژگیشو دوس دارم توی حرف نمیشه درست بیانش کرد تا خودتون تجربش کنین! :D
سیستم اپگرید بازی هم ترکیب سولزلایک و اکشن rpgهای دیگس که هم Stats خودتونو میتونین بالا ببرین و هم اسکیلای مختلف برای خودتون و موجود همراهتون آنلاک کنین. این موجود همراه هم حسابی میتونین شخصی سازیش کنین که چه آیتمایی داشته باشه و چه Stats و اسکیلایی براش فعال باشه. حسابی هم توی نبردها کمکتون میکنه.
گیم پلی بازی هم من دوسش داشتم. سیستم مبارزات چه دور چه نزدیک لذت بخشه و سیستم پری خفنی هم داره. مبارزات در ترکیب با اسکیلای مختلف و همینطور ویژگی های موجود همراهتون حسابی اکشن و هیجانیه. انتخاب دیفیکالتی هم داره که نسبتا چالش برانگیزه مبارزه با باسهای اصلی و فرعیش (نه به اندازه سولزلایکا). با این حال تنوع انمی های معمولی خیلی کمه و توی منطقه اول کلا ۳ ۴ مدل تکراری هی میخوره به پستتون که توی ابتدای منطقه دوم تنوعش یکم بهتر شد.
تا اینجا بنظرم یا نخرید و صبر کنید تخفیف بخوره که چندتا آپدیت هم براش بیاد یا از روی گیم پس و کرکی اینا بازیش کنین. قطعا ارزش دانلود داره اگه با سبک و سیاقش اوکی هستین. منتهی یک اینکه صبرتونو سر دموهاش ببرین بالا و دیالوگای خسته کنندش رو تحمل کنین (مخصوصا اوایلش که بازی هنوز راه نیفتاده) و دوم اینکه فقط روی گیم پلی و گشتن توی محیط و ایناش حساب کنین که این بخشش انصافا خیلی خوب و سرگرم کنندس. حالا خودمم باید برم جلوتر ببینم در ادامه در منطقه دوم به بعد بهتر میشه نکات منفیش یا نه.

بازم اومدم بگم که ، بازی شاید بازی پرفکتی نباشه ، ولی من و خیلیای دیگه خوشمون اومده ازش ینی بستگی داره به خیلی چیزا
مثلا من عاشق سکیرو ام ، حالا این که هرگز نزدیک به سکیرو ام نیست از نظر کیفیت و همه چی ولی بهرحال بازی ایه که شبیهشه و من واقعا از مبارزات این بازی لذت میبرم .. با محیط و گیم پلیش حال میکنم ، خلاصه اگر گیم پس دارین بهش شانس بدین ممکنه مثل من خوشتون بیاد ، من که احتمالا تا تهش برم چون داره بهم حال میده
ولی اینکه بخریدش خب نه ریسکه..

میخوام بگم اگه میخواید عذاب واقعی رو تجربه کنین ، صداگذاری بازی رو بزارید روی انگلیسی.
شخصیتها همینطوری زیرلفظی میخوان که شروع کنن به حرف زدن ولی روی انگلیسی دیگه فاجعست.

کلا همه چی بازی روی دور اسلوموشنه و کرکترها جون میدن میخوان کاری رو انجام بدن.
کارگردانی صحنه های مکالمه و سینماتیک هم فاجعست.
نویسنده بازی و دیالوگها از اون هم بدتره ، سطح دیالوگ نویسهای فیلمهای بزرگسالانه تو سایتهای همسایه خیلی بالاتر از اینه.

بدبختی اینکه این موارد نباید خیلی مهم میبودن ولی از اونجایی که دومتر راه میری و کاتسین و مکالمه داری خیلی روی اعصاب میرن.
واقعا میشه با همینها خوابید ، یعنی چشمت رو تو این مواقع ببندی بازی پتانسیلش رو داره که در نقش یه تراپیست شما رو به مرحله خوابیدن و ریلکس کردن نزدیک کنه.

از مکانیکهای بیخود و اضافه ای که همینطوری فله‌ای ریختن تو بازی دیگه نگم که بعضیهاشون هم الکی پیچیدست و بازیکن رو گیج میکنه.
از جهان باز بودن بلااستفاده و اجبارگونه بودنش بگیر تا مواردی مثل خوابیدن ، غذا پختن و خوردن ، پرورش مرغ و تخم مرغ و...
چرا باید یه بازی هک اند اسلش رو این همه ماست بریزی توش که آخرش معلوم نباشه چی ساختی؟
اصلا بین تیم توسعه کسی به اسم طراح بازی وجود نداشته ، هرکی هرچی دم دستش رسیده انداخته تو بازی.

به اینها موارد عجیبی مثل انیمیشنهای بد حین راه رفتن و دویدن هم اضافه کنین.
از اون بدتر ترنزیشن بین این انیمیشنهاست که خیلی بدتره.
اونهم وقتی ملت یک نفره با آنریل انجین تو دموهای روی یوتوب خیلی خیلی بهتر این موارد رو پیاده میکنن.

همه اینها رو گفتم ولی به نظرم بازی اونقدری که این موارد بهش ضربه زدن بازی افتضاحی نیست که نشه تجربش کرد.
فقط باید پوستتون کلفت باشه که این موارد رو پس بزنید.
مهمترین کاری که استودیو انجام نداده پخش پولیش کردن بازیه.
خیلی از این موارد به کل باید از نسخه نهایی بازی حذف میشدن ، اینها با آپدیتهای آینده امکان درست شدن ندارن و باید با شیفت دیلیت بیفتن به جونشون.

بازی به هیچ عنوان ارزش خرید با قیت اصلی رو نداره ، حتی تو تخفیف 70 درصد به بالا هم باید اول ببینین گزینه بهتر دیگه ای برای بازی کردن وجود داره یا نه و بعد بیاید سمتش.
شاید استودیو اگه اینقدر دیوونه باشه یا یه ناشر دست و دلباز اومد پشتشون بتونن تو نسخه بعدی این موارد رو فیکس کنن.

متن اصلیم خیلی خیلی بیشتر از این بود ، تایپ هم کردم ولی دیدم خیلی دارم بهش گیر میدم.
هم خلاصه کردم و هم غلظتش رو تعدیل که دوستانی که دارن بازی میکنن و لذت میبرن از خوندنش اعصابشون خورد نشه.

کلا بازی ها رو بهتره در زمان عرضه بازی نکنید (مخصوصا عناوین نقش آفرینی و جهان باز )

وایسید بیاد یه چند تا آپدیت بخوره اونوقت

اکثرا مشکل افت فریم باگ بهینه سازی و... دارند

الان یکی از مشکلات اصلی دوربین که دوستان گفتند اینجا قراره حل بشه .

میخوام بگم اگه میخواید عذاب واقعی رو تجربه کنین ، صداگذاری بازی رو بزارید روی انگلیسی.
شخصیتها همینطوری زیرلفظی میخوان که شروع کنن به حرف زدن ولی روی انگلیسی دیگه فاجعست.
واقعا کسی هست که Yui Ishikawa رو بیخیال شه بره انگلیسی بازی کنه؟ :دی

• Smile
Reactions: m.d.makan
واقعا کسی هست که Yui Ishikawa رو بیخیال شه بره انگلیسی بازی کنه؟ :دی
ولی اونقدری کارگردانی صحنه هاش معمولیه که صداپیشه های ژاپنی هم خیلی کمک زیادی به درآوردن شخصیتها نمیکنن.
اصلا انگار سازنده ها با موکپ یا لیپ سینک و... هیچ میونه ای نداشتن ، خیلی از بازیهای ایندی و AA حداقل اینها رو خوب یا قابل قبول در میارن.
اینجا انگار انیماتوره با موس لب و دهن شخصیت رو بالا پایین میکنه و سر و صورت شخصیتها رو این طرف و اون طرف میکنه :D
کلا بازی ملغمه عجیبیست.

کلا بازی ها رو بهتره در زمان عرضه بازی نکنید (مخصوصا عناوین نقش آفرینی و جهان باز )

وایسید بیاد یه چند تا آپدیت بخوره اونوقت

اکثرا مشکل افت فریم باگ بهینه سازی و... دارند

الان یکی از مشکلات اصلی دوربین که دوستان گفتند اینجا قراره حل بشه .
مسأله اینه که دو مدل مشکل داریم (کلی میگم، ربطی به این بازی نداره :D ) مشکلاتی که با آپدیت حل میشن مثل افت فریم توی یه صحنه خاص یا فرو رفتن کاراکتر در دیوار و... و یه سری مشکلات هم هستن که با آپدیت حل نمیشن یا حداقل نیاز به کوبیدن بازی و از نو ساختن دارن. اون دومی خیلی زمان بر و پر هزینه خواهد بود و ممکنه اصلا انجام هم نشه و وقتی هم انجام بشه تازه بازی شده اون چیزی که سازنده باید از اول ارائه می‌داد نه اینکه بازی رو ناقص عرضه کنی و بعد بگی خب صبر کنین تا درستش کنم.

پ.ن: من هم دیگه توی این تاپیک پست نمی‌دم که دوستانی که دارن بازی میکنن و لذت میبرن، ناامید نشن :-"

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or