منطقه اول بازی رو بعد ۵ ساعت تموم کردم. ترکیبی از دارک سولز، استلار بلید و Nier و ایناس.
داستان که قشنگ توی دیواره! خیلی زیاد. روایت داستان صفر. شخصیت پردازی و تعاملشون با همدیگه صفر. دنیای پسا آخرالزمانیش ولی جذابه و آدمو کنجکاو میکنه که ببینه چه اتفاقی افتاده و چه بلایی سر آدما اومده. منتهی دموها به حدی خسته کننده و بی روحه که مجاب نمیشی بشینی تماشا کنی.
گرافیکم هنریش هرچقدر قشنگه و منظره ها و طراحی باسها و موجود همراهمون خوشگله ولی فنی برای اول نسل ۸ه! تا الان که وارد منطقه دوم شدم هم متاسفانه تنوعی نداشته و همش محیط جنگلی بوده باید برم جلوتر ببینم چجوری میشه.
از اونور گیم پلی و محیط بازی رو خیلی دوست داشتم. منطقه اول بازی نه اونقدر بزرگه که آدم گوگیجه بگیره و نه خالیه. کلی سوراخ سنبه داره و بشدت هم گشتنش جایزه میده. از فنون مبارزه گرفته تا لباس و شمشیر و تیرکمون و آیتمای کرفتینگ کلی چیزمیز توی مپ بازی هست که کنار ماموریت های فرعی و باسهای مخفی میتونین بگردین پیدا کنین خودتونو باهاش اپگرید کنین. حالت پلتفرمینگ بازی هم اینقدر باحاله که بهتون اجازه میده به هر گوشه و کنار مپ چه عمودی چه افقی دسترسی داشته باشین. خیلی این ویژگیشو دوس دارم توی حرف نمیشه درست بیانش کرد تا خودتون تجربش کنین!

سیستم اپگرید بازی هم ترکیب سولزلایک و اکشن rpgهای دیگس که هم Stats خودتونو میتونین بالا ببرین و هم اسکیلای مختلف برای خودتون و موجود همراهتون آنلاک کنین. این موجود همراه هم حسابی میتونین شخصی سازیش کنین که چه آیتمایی داشته باشه و چه Stats و اسکیلایی براش فعال باشه. حسابی هم توی نبردها کمکتون میکنه.
گیم پلی بازی هم من دوسش داشتم. سیستم مبارزات چه دور چه نزدیک لذت بخشه و سیستم پری خفنی هم داره. مبارزات در ترکیب با اسکیلای مختلف و همینطور ویژگی های موجود همراهتون حسابی اکشن و هیجانیه. انتخاب دیفیکالتی هم داره که نسبتا چالش برانگیزه مبارزه با باسهای اصلی و فرعیش (نه به اندازه سولزلایکا). با این حال تنوع انمی های معمولی خیلی کمه و توی منطقه اول کلا ۳ ۴ مدل تکراری هی میخوره به پستتون که توی ابتدای منطقه دوم تنوعش یکم بهتر شد.
تا اینجا بنظرم یا نخرید و صبر کنید تخفیف بخوره که چندتا آپدیت هم براش بیاد یا از روی گیم پس و کرکی اینا بازیش کنین. قطعا ارزش دانلود داره اگه با سبک و سیاقش اوکی هستین. منتهی یک اینکه صبرتونو سر دموهاش ببرین بالا و دیالوگای خسته کنندش رو تحمل کنین (مخصوصا اوایلش که بازی هنوز راه نیفتاده) و دوم اینکه فقط روی گیم پلی و گشتن توی محیط و ایناش حساب کنین که این بخشش انصافا خیلی خوب و سرگرم کنندس. حالا خودمم باید برم جلوتر ببینم در ادامه در منطقه دوم به بعد بهتر میشه نکات منفیش یا نه.