SHAM
کاربر سایت
بعضی بازی ها روی دیتا گیر میده و دیتا دانلودی مشکل داره باید دیتا جدید بازی کنی بعضی بازی ها حتما باید بک پورت روش بریزی حتی اگر فرمیورت بالا باشهسلام
با تشکر از پاسختون ... ولی بازم جواب نداد
اولش شدومانت 1.6 بتا 9 رو داشتم با بتای 16 و بعد هم با نسخه ازمایشی 1.7 الفا 4 (اخرین ورژن ) امتحان کردم باز هم همون خطا رو میداد
توی github که نگاه میکردم یه جا زده بود وقتی این ارور رو میده تو پوشه sce_sys رو نگاه کنید ، فایل param.json باید وجود داشته باشه...
If you see missing/invalid param.json for an image, check via FTP that files are present under /mnt/shadowmnt/<image_name>_<hash>/ and include sce_sys/param.json.
با نرم افزار exFAT.Image.Builder فایل exfat رو به پوشه اصلی بازی تبدیل کردم (اکسترکت) ... ولی اون پوشه sce_sys خالی هستش...
این بازی رو من از دانلود ها - دانلود کردم... نمیدونم فایلش مشکل داره یا نه... الان هم که بسته های شبانه رو برداشتن ... دوباره با کلی مصیبت باید یه ورژن دیگه دانلود کنم ببینم درست میشه یا نه
شما چون اکسترکت کردی و پوشه اصلی را داری توی نت بگرد و فایل بک پورتش دانلود کن بریزتوی پوشه بازی ممکنه درست بشه چند مگ دانلود کردن بهتر از چند گیگ هست
منم این مشکلو دارم با resident evil requiem. یه نسخه دیگشو دانلود کردم فعلا تست کنم. تو نت سرچ کردم انگار دیتا مشکل داشته باشه اینجوری میشه.
این بازی همین مشکل را داشتم توی نت گشتم نوشته بود این بازی مهم نیست چه فرمیوری باشی حتما باید بک پورت بازی را داخل پوشه بازی کپی کنی بک پورت را کپی کردم مشکل حل شد
زیرنویس فارسی این بازی هم اومده سایت p30day با دونیت گذاشته سایت فارسی ساز با هزینه