من همش من اف وار میفرستادم سطح لول خطر بیاد پایین الان چجوری دوباره ببرمش بالا؟رندوم میان و فقط هم برای مراحل کشتیهای بریگ هستن (چهار مدل کشتی هستن 1- اسکونر کوچیکترینه و 2- بریگ متوسط که کشتی ادوارد هم همینه و یکی دیگه 3- فریگیت که بزرگه و از همه بزرگتر 4- من آف وار هستش)
یه نکته دیگه هم باید سطح لول خطر بالا باشه تا بعضی از مراحلی که آرت میدن باز بشه یعنی شاید اون ماموریت الان انجام دادی ولی چون سطح خطر پایین بود آرت نداد انقد باید مراحل تکرار کنی تا دوباره اون ظاهر بشه.
پیشنهادم برات اینه وقتی 10 تا کشتی میخواهی بیاری تو ناوگانت فقط 5 تا اسکونر بگیر و 5 تا بریگ و اینارو هم برو از مناطق جنوبی نقشه استخدام کن چون کشتیهای اونجا قویترن و قبلش حتما با دوربین چک کن اسکونر 2 ستاره باشه و بریگ 3 ستاره ، بعدش یه بند اینارو بفرست برا ماموریت که اسکونرها برات پول میارن و بریگ انواع کالا و آرت میارن که همینجوری داری بازی میکنی کم کم گیرشون میاری.
انمی ها رو با ایگل ویژن اسکن کن معلوم میشه کلید دست کیهکلید warehouse توی black island پیدا نمیشه. کسی این مشکل رو داشته؟
اره.ولی اون npc که کلید داره اسپان نمیشه. چند بار هم رفتم.انگار باگ شدهانمی ها رو با ایگل ویژن اسکن کن معلوم میشه کلید دست کیه
ممکنه یه ماموریتی داشته باشی که توی black island اتفاق میافته و سناریوش باعث شده شرایط عادی اون جزیره متفاوت بشه و در نتیجه کسی که کلید انبار رو داره اسپاون نشده باشه. زیاد پیش میاد توی بازی.کلید warehouse توی black island پیدا نمیشه. کسی این مشکل رو داشته؟
با همون مراحل بریگ میره بالامن همش من اف وار میفرستادم سطح لول خطر بیاد پایین الان چجوری دوباره ببرمش بالا؟
انمی ها رو با ایگل ویژن اسکن کن معلوم میشه کلید دست کیه
عالیهدوستانی که روی فایو معمولی بازی میکنند پرفورمنسش خوبه؟ یا مثل شادو گرافیکو خیلی میاره پایین؟
این که خیلی با بند و باره.یه نقاشی تو بازی پیدا کردم به نام Der Liederliche Studen یعنی دانشجوی بی بند و باراثر Gerrit van Honthor برای سال 1625، تو دسته بندی نقاشی های عجیب قرار گرفت تو بازی.
View attachment 416142
یه گربه ای تو عکس بود توجهمو جلب کرد ، یه سرچی زدم، نقاشی و اطلاعاتش واقعی بود و الان تو یه موزه تو شهر مونیخ نگهداری میشه ولی اون گربه هه تو اثر واقعی وجود نداره متاسفانه
View attachment 416143

: