اینقدر کوتاهه؟
فرهاد نیستم داداشبه به اقا فرهاد تبریک .
نظرت مثبت بود؟
بازی اصلا کوتاه نیست نهاینقدر کوتاهه؟
بازی Beast of Reincarnation فضاسازی آخرالزمانیه جذابی داره. با یه گرگ همراهه به یادماندنی و یه ایده ی پر زد ـو خورد از نبرد با هیولاها که همون نگاه اول میخکوبت میکنه. ولی خب، تو مقام عمل، بیشتر وقتها نمیتونه اون ایده های نابش رو به سرانجام برسونه. قصه ـش یه روایت بی روح و پر از کلیشه ـست که بازیهای همسبکش خیلی بهتر تعریفش کردن. مبارزات خیلی زود به خاطر تنوع کم دشمنا و الگوهای قابل پیش بینی ـه حمله ـشون رنگ میبازه و دقیقا همون چیزی که قلب تپنده ی یه اکشن نقش آفرینیه رو نابود میکنه. باس فایتها هم با وجود اون ظاهر بینهایت خفن و پر ابهتشون، حسابی ناامیدت میکنن. با این حال، هنوزم چیزای زیادی برای دوست داشتن در این بازی پیدا میشه، مخصوصا خود اون گرگ درنده که دقیقا به همون اندازه ی ظاهرش معرکه ـست. هر از گاهی هم مراحلی برای گشت ـو گذار و جونورایی برای مبارزه به پستت میخورن که تو یادت میمونن، اما خب، پیدا کردن این گلهای شکفته، میون اون همه علف هرز، اصلا کار راحتی نیست.
بازی Beast of Reincarnation شاید بهترین ساخته ی استودیوی Game Freak باشه که اسم پوکیمون رو یدک نمیکشه. مبارزات سنگین و لذت بخشن و تو قلب این بازی، یه روح زنده جریان داره. داستان و مخصوصا تاریخچه ی دنیای بازی ممکنه گاهی تو ذوق بزنه، اما رابطه ی Emma و اون چند تا کاراکتر محدود بازی، کاری میکنه که نتونی دست از بازی بکشی. این اثر به هیچ وجه بهترین اکشن سال 2026 نیست، اما از اون بازیهاست که ایده هاش لیاقت این رو دارن که تو یه نسخه ی دنباله، حسابی پر ـو بال بگیرن و پخته بشن.
همه چیز تو رو هل میده سمت نبرد بعدی، مجبورت میکنه مدام بری جلو تا بلکه ترکهای ظاهری و باطنی ـه هر منطقه رو از چشمات پنهون کنه. خوشبختانه، همون نبرد بعدی، بهترین بخش بازی Beast of Reincarnation به حساب میاد، اون هم به لطف یه سیستم مبارزه ی راضی کننده که پر از حس تجربه های تازه و هیجان انگیز. ای کاش باقی ماجراجوییه استودیوی Game Freak تو دنیای بازیهای اکشن هم به همین اندازه درخشان بود.
با اینکه بازی Beast of Reincarnation ملغمه ی جذابی از ایده های شاهکار رو در خودش جا داده، اما هرگز نمیتونه به گرد پای اون تجربه های ناب برسه. (ملغمه یعنی ترکیب سازی)
اگه چینی یا کره ای بود که به 80 میرسید، مشکل اینه که ژاپنی ها یه مدته زیادی شل کردنفکر کردم بازی چینی هست نگو استودیو واسه ژاپن هست. بازی سازی ژاپن داره بد داغون میشه. غیر از معروف های قدیمی نبوغ و کار آبرومندی تو نسل جدید پیدا نمیشه
من به خاطر باکسآرتش پیشبینی بالای ۸۰ کردم!تاپیک رو باز کردم و کاور بازی رو دیدم گفتم تهش ۷۵ شده، بعد اومدم پایینتر دیدم ۷۳ هستپیشبینی دو ثانیهای (!) خوبی بود
![]()

متا مهم نیست، بازی باید چسبندگی داشته باشه وگرنه من بازی با متای ۹۰ هم دراپ کردمبازیش انصافا خوبه! ترکیب چندتا بازی دیگس و لذت بخشه. به متاش توجه نکنین![]()
یساعتی بازی کردم با اینکه ایراد داره ولی خوشم اومده. گیم پلیش جذابهمتا مهم نیست، بازی باید چسبندگی داشته باشه وگرنه من بازی با متای ۹۰ هم دراپ کردم![]()