امتیازات Beast of Reincarnation

پیش‌بینی شما از متای بازی؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    38
  • نظرسنجی بسته شده است .

ChampionOfLight

کاربر سایت
MV5BYjg4YjAzMzAtZjNkOS00NDllLTgzYTEtZGJjYWI1NGRjNzk1XkEyXkFqcGc@._V1_.jpg

سازنده: Game Freak
ناشر: Fictions
سبک: Action RPG
تاریخ انتشار: 4 اوت 2026 (13 مرداد 1405)
پلتفرم ها: XBOX, Playstation 5, PC

اولین نقد منتشر شده بازی از مجله فامیتسو

Famitsu - 8/9/9/9 [35/40]

RDT_20260730_2213283901655304180226691.png

Screenshot_۲۰۲۶-۰۸-۰۴-۰۴-۵۷-۳۹-۶۳۸-edit_com.brave.browser.jpg

Screenshot_۲۰۲۶-۰۸-۰۴-۰۴-۵۸-۰۹-۳۸۴-edit_com.brave.browser.jpg

آخرین ویرایش:
به به اقا فرهاد تبریک .
فرهاد نیستم داداش
نظرت مثبت بود؟

اینقدر کوتاهه؟
بازی اصلا کوتاه نیست نه

حقیقت نصف بازی رو رفتم
و نظرم ایناست:

اول بازی خیلی شبیه به استلار بلید شروع میشه اما کم کم خیلی شبیه به NieR: Automata هم میشه مخصوصا محیط ها و کامبتش، البته یه خورده هم به سکیرو میزنه
مشکلم با بازی دوربینشه، نمیدونم چرا موقع کمبو زدن یهو دوربین جاهای عجیب و غریب میره و حتی وقتی لاک میکنی روی انمی هم درست نمیشه پری کرد چون دوربین گیج میزنه
مشکل دیگه اینکه بازی حس یه AAA کامل بهت نمیده، مثلا حتی توی کات سین ها کلا لیپ سینک بازی مشکل داره فکر میکنی ربات داره حرف میزنه گاهی
مکانیزم های موومنت بازی هم باحاله ، اون ریشه هایی که داری میتونی جنگولک بازی های زیادی در بیاره که توی کامبت بازی هم خیلی کمکت میکنه
داستان هم خوبه یعنی دوست داری بری جلو ببینی چه اتفاقی میفته

حقیقت من روی این بازی خیلی حساب باز کرده بودم اما فعلا اونقدری که انتظارم بود راضیم نکرده اما نا امید هم نکرده و فعلا دارم تا یه حدی لذت میبرم

🔸تحلیل 6/10 - IGN
بازی Beast of Reincarnation فضاسازی آخرالزمانیه جذابی داره. با یه گرگ همراهه به یادماندنی و یه ایده‌ ی پر زد ـو خورد از نبرد با هیولاها که همون نگاه اول میخکوبت میکنه. ولی خب، تو مقام عمل، بیشتر وقتها نمیتونه اون ایده های نابش رو به سرانجام برسونه. قصه ـش یه روایت بی روح و پر از کلیشه ـست که بازیهای هم‌سبکش خیلی بهتر تعریفش کردن. مبارزات خیلی زود به خاطر تنوع کم دشمنا و الگوهای قابل پیش بینی ـه حمله ـشون رنگ میبازه و دقیقا همون چیزی که قلب تپنده ی یه اکشن نقش آفرینیه رو نابود میکنه. باس فایتها هم با وجود اون ظاهر بینهایت خفن و پر ابهتشون، حسابی ناامیدت میکنن. با این حال، هنوزم چیزای زیادی برای دوست داشتن در این بازی پیدا میشه، مخصوصا خود اون گرگ درنده که دقیقا به همون اندازه ی ظاهرش معرکه ـست. هر از گاهی هم مراحلی برای گشت ـو گذار و جونورایی برای مبارزه به پستت میخورن که تو یادت میمونن، اما خب، پیدا کردن این گلهای شکفته، میون اون همه علف هرز، اصلا کار راحتی نیست.

🔸تحلیل 6/10 - VGC
بازی Beast of Reincarnation شاید بهترین ساخته ی استودیوی Game Freak باشه که اسم پوکیمون رو یدک نمیکشه. مبارزات سنگین و لذت بخشن و تو قلب این بازی، یه روح زنده جریان داره. داستان و مخصوصا تاریخچه ی دنیای بازی ممکنه گاهی تو ذوق بزنه، اما رابطه ی Emma و اون چند تا کاراکتر محدود بازی، کاری میکنه که نتونی دست از بازی بکشی. این اثر به هیچ وجه بهترین اکشن سال 2026 نیست، اما از اون بازیهاست که ایده هاش لیاقت این رو دارن که تو یه نسخه ی دنباله، حسابی پر ـو بال بگیرن و پخته بشن.

🔸تحلیل 6/10 - Game Informer
همه چیز تو رو هل میده سمت نبرد بعدی، مجبورت میکنه مدام بری جلو تا بلکه ترکهای ظاهری و باطنی ـه هر منطقه رو از چشمات پنهون کنه. خوشبختانه، همون نبرد بعدی، بهترین بخش بازی Beast of Reincarnation به حساب میاد، اون هم به لطف یه سیستم مبارزه ی راضی کننده که پر از حس تجربه های تازه و هیجان انگیز. ای کاش باقی ماجراجوییه استودیوی Game Freak تو دنیای بازیهای اکشن هم به همین اندازه درخشان بود.

🔸تحلیل 6/10 - Gamespot
با اینکه بازی Beast of Reincarnation ملغمه ی جذابی از ایده های شاهکار رو در خودش جا داده، اما هرگز نمیتونه به گرد پای اون تجربه های ناب برسه. (ملغمه یعنی ترکیب سازی)

🔻نقاط قوت:
✅ دنیای مسحور کننده ای که از دل چند ژانر مختلف علمی تخیلی بیرون کشیده شده.
✅ مبارزات پر زرق ـو برقی که دستت رو باز میذاره تا خلاق باشی و به سبک بازی خودت پاداش میده.
✅ شخصیت کو (Koo) عجب پسر گلیه! 😄

🔻نقاط ضعف:
⛔️ کاراکترهای بینهایت کسل کننده با دیالوگهای نچسب.
⛔️ استفاده ی تکراری از باسها، که ابهت و هیجان لحظات نفس گیر بازی رو به باد میده.
⛔️ خام بودن و صیقل نخوردن بازی، کل این ماجراجویی رو لنگ میذاره.

آخرین ویرایش:
فکر کردم بازی چینی هست نگو استودیو واسه ژاپن هست. بازی سازی ژاپن داره بد داغون میشه. غیر از معروف های قدیمی نبوغ و کار آبرومندی تو نسل جدید پیدا نمیشه
اگه چینی یا کره ای بود که به 80 میرسید، مشکل اینه که ژاپنی ها یه مدته زیادی شل کردن :D

تاپیک رو باز کردم و کاور بازی رو دیدم گفتم تهش ۷۵ شده، بعد اومدم پایین‌تر دیدم ۷۳ هست 👀 پیش‌بینی دو ثانیه‌ای (!) خوبی بود :D
من به خاطر باکس‌آرتش پیش‌بینی بالای ۸۰ کردم!‌ :-"
کلاً چیز خاصی از بازی ندیده بودم، ولی باکس‌آرت قشنگی داشت و اون گزینه رو زدم! :دی البته منظورم این طرح پایینی هست، نه اون عکسی که توی بالاترین بخش پست اوله! :دی

a1ab04_26ssadsacx.jpg

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• MoonD
رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or