Anime & Animation Center (قوانین پست اول خوانده شود)

جوجوتسو هم تا حد خیلی زیادی الگوش بلیچ بوده. سر همینم کلی رفرنس داشت به بلیچ :D
جوجوتسو خیلی بد بود، حداقل بلیچ با اینکه آخر طولانی داشت، اینقدر خودش رو محدود نمیکرد. جوجوتسو ۶۰ چپتر داشتند فقط یک فایت طولانی بود.
آرک آخر بلیچ یک ساختار پلاتی داشت، جوجوتسو همونم نداشت.

جوجوتسو خیلی بد بود، حداقل بلیچ با اینکه آخر طولانی داشت، اینقدر خودش رو محدود نمیکرد. جوجوتسو ۶۰ چپتر داشتند فقط یک فایت طولانی بود.
آرک آخر بلیچ یک ساختار پلاتی داشت، جوجوتسو همونم نداشت.
مانگاشو نخوندم. واقعا عجیبه این ریتم خوب قراره به کثافت تبدیل بشه :)) خیلی برام جالبه برسم به آرک آخر ببینم چیکار کرده :D

کلا نمیدونم چرا همیشه آرک های آخر تبدیل به سم میشن. خیلی کمن کارای بلندی که عاقبت به خیر شدن.

مانگاشو نخوندم. واقعا عجیبه این ریتم خوب قراره به کثافت تبدیل بشه :)) خیلی برام جالبه برسم به آرک آخر ببینم چیکار کرده :D
نیمه دوم همین آرک پلات به قهقرا میره و دیگه آرک آخر همه چیز به فنا میره.
یک فایتی البته داره اینترنت رو میترکونه.:دی

قسمت جدید گربه دودکش خیلی خوب بود :D
پلشت، مریض و مشتی!

کلا یه حال‌وهوای SoL خوبی داشت این اپیزود. خیلی چسبید.
نیمه دومش هم که با وجود اون قبیله باحال، تیریپ ماجراجویی شیرین‌عقلانه‌ای پیدا کرد.
این‌وسط، طفلک پیشی یوتیوبرمون، ضایع شدنش همیشه ملسه!:D

پ.ن: از بی‌عاری و بامرامی و بددهنی‌های خرکی و یهویی یانی‌نکو راضیم:))
کاش می‌شد بیاریمش ایران یه مدت. با بروبچ اهل دودودَم وطنی (شعبه رها و مشتیِ «معتادا نمی‌گیرن») خوب اخت می‌شد!

کاراکتر سیلفی افول انسانیته. البته یه لقب خاصی دارن اینجور آدما.

1785695062713.png

نکته خوب ماجرا اینه که بالاخره فکر کنم از قسمت بعدی وارد آرک جدید بشیم و این شکنجه بالاخره تموم شد. :D
===========
قسمت دوم بلیچم دیدم و از کوتاه بودن فایت ناامید شدم. حداقل چهار تا سکانس اضافه میکردن. کوبو همچین گفت خودم پای پروژه بودم توقع داشتم یه سری اضافات تو داستان ببینیم. این دقیقا خود مانگاس هنوز که.

کاراکتر سیلفی افول انسانیته. البته یه لقب خاصی دارن اینجور آدما.

View attachment 415990

نکته خوب ماجرا اینه که بالاخره فکر کنم از قسمت بعدی وارد آرک جدید بشیم و این شکنجه بالاخره تموم شد. :D
===========
قسمت دوم بلیچم دیدم و از کوتاه بودن فایت ناامید شدم. حداقل چهار تا سکانس اضافه میکردن. کوبو همچین گفت خودم پای پروژه بودم توقع داشتم یه سری اضافات تو داستان ببینیم. این دقیقا خود مانگاس هنوز که.
من فصل اول این رو دیدم و دراپش کردم. به نظرم اومد برای مردهای شکست خورده ۴۵ ساله نوشته شده که بتونن فانتزی‌هاشون رو توی یه پسر بچه هول و یسری دختر سس مغز که عاشقش میشن بیین.

و همین طور هایپ آرک آخر بلیچ رو هم نمی‌بینم. به لحاظ سس شعر بودن، فقط Fire Punch از اون بدتره. فصل آخر بلیچ سس شعر سیاره‌ای بود. Fire Punch سس شعر کیهانی محسوب می‌شد.

من فصل اول این رو دیدم و دراپش کردم. به نظرم اومد برای مردهای شکست خورده ۴۵ ساله نوشته شده که بتونن فانتزی‌هاشون رو توی یه پسر بچه هول و یسری دختر سس مغز که عاشقش میشن بیین.

و همین طور هایپ آرک آخر بلیچ رو هم نمی‌بینم. به لحاظ سس شعر بودن، فقط Fire Punch از اون بدتره. فصل آخر بلیچ سس شعر سیاره‌ای بود. Fire Punch سس شعر کیهانی محسوب می‌شد.
فصل آخر بلیچ با اختلاف مزخرف‌ترین داستان ، مبارزات ، پاورآپ و شکست بدمن اصلی رو داشت تو تمام کارایی که دیدم و خوندم.
هرچند قبلشم کلا داستان تو دیوار بود.
ناروتو هم فاجعه بود آخرش ولی جلوی بلیچ هیچ حساب میشه

سلام خسته نباشید
این ترجمه خودکار انیمه خیلی خوبه کارم راه انداخته خصوصا واسه کارای قدیمی زیرنویس درست حسابی نداره.
فقط یه سوال گاهی مینویسه 1 خط یافت نشد یا 40 خط یافت نشد مشکلی داره؟ یا کلا اروری نمیده اما بنظر ترجمه کامل میاد

سلام خسته نباشید
این ترجمه خودکار انیمه خیلی خوبه کارم راه انداخته خصوصا واسه کارای قدیمی زیرنویس درست حسابی نداره.
فقط یه سوال گاهی مینویسه 1 خط یافت نشد یا 40 خط یافت نشد مشکلی داره؟ یا کلا اروری نمیده اما بنظر ترجمه کامل میاد

سلام، خیلی ممنونم

ببین برنامه میاد اول تعداد خط های زیرنویس اصلی رو شمارش میکنه، مثلاً 100 خط هستش و همه یکجا به هوش مصنوعی میده
اونطرف هوش مصنوعی هم باید دقیقاً 100 خط با همون 'تایم کد' ها رو ترجمه کنه بده...از اونجای هوش مصنوعی همیشه یه سری خط رو به صورت تصادفی جا میندازه و ترجمه نمیکنه، برنامه اخر کار گزارش میده که چند خط جا مونده و از متن انگلیسی استفاده میکنه و جای ترجمه قرار میده.

خب، خیلی ها برای حل این مشکل چی کار میکنن، زیرنویس رو تقسیم میکنن و تیکه تیکه به هوش مصنوعی میدن که ترجمه کنه، این روش ممکنه که مشکل بالا رو تا حد زیادی حل کنه، ولی باعث میشه ترجمه و اصطلاحات تو تمام انیمه دیگه یکی نباشه.

بعضی ها هم بهم پیشنهاد داده بودن که فقط خطوط ترجمه نشده، دوباره برای ترجمه فرستاده بشه، که با این وضع شلوغی سرورهای جمنای که همش high demand میدن...اینکار تازه باعث درده سر طرف مقابل میشه.

بهترین راهکاری که فعلاً به ذهنم رسیده و دوست دارم تو کدهای ترجمه خودکار زیرنویس قرارش بدم، مشخص کردن یه system Instruction خوبه که جداگونه، همراه پراپمت ارسال بشه.
تو پروژه های دیگه هم امتحان کردم و جواب داد، هم باعث شده مدل بهتر عمل کنه و خطاش بیاد پایین و هم کاری رو که حاضر نیست انجام بده رو به زور انجام بده و قوانین خودش رو بشکنه.

فعلاً مشغول مترجم خودکار مانگا برای اندروید ام...این پروژه که به ثمر برسه، حتماً مشکل زیرنویس رو هم حلش میکنم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or