فامیتسو معمولا در نمرهدهی خیلی دست و دل بازه و بعید میدونم این بازی متاش به ۸۰ برسهاينطور كه معلومه قراره با يه سورپرايز طرف بشيم يه بازيه عالى كه اصلا توقعشو نداشتيم
خیلیها بعد از نمایش اولیه بازی تعجب کردند که چطور Game Freak از پوکمونهای مختلف به ساخت این بازی با جلوههای بصری نسبتا واقعگرایانه و سیستم گیمپلی سولزلایک رسیده، اما بعدا مشخص شد که خود Game Freak اصلا نقش زیادی در ساخت Beast of Reincarnation نداشته و استودیوهای خارجی مسئول ساخت این بازی بودن.این بنده خدا ها 30 ساله دارن پوکمون میسازن به زور متای 80 رو میبینن نمیدونم باید چقدر به این بازی امید داشت از این نظرولی جدای این قضیه خیلی ازش خوشم اومده.
ارلی اکسس پی سی اومده کرک شده، ما فعلا یا باید بشینیم نگاه کنیم یا کلیه بفروشیمآقا بازی اومد، منتظر نقد چی هستین؟ برین خودتون تست کنین![]()
بازی روز اول داخل گیم پس التیمیت میادارلی اکسس پی سی اومده کرک شده، ما فعلا یا باید بشینیم نگاه کنیم یا کلیه بفروشیم![]()
میدونم ولی نکته اینجاست که اونم الان نیومده من خودم واسه همین بازی رو پریلود کردم بعد همین الان که اون کامنت رو خوندم دچار شک شدم یه امتحانی کردم دیدم باز نمیشهبازی روز اول داخل گیم پس التیمیت میاد
بازی هنوز رلیز نشدهمیدونم ولی نکته اینجاست که اونم الان نیومده من خودم واسه همین بازی رو پریلود کردم بعد همین الان که اون کامنت رو خوندم دچار شک شدم یه امتحانی کردم دیدم باز نمیشه![]()
به به اقا فرهاد تبریک .
نظرت مثبت بود؟