Halo: Campaign Evolved

Halo Campaign Evolved.png
سازنده: Halo Studios
ناشر: Xbox Game Studios
سبک: شوتر اول شخص
تاریخ انتشار: 2026
پلتفرم: pc, xbox series و ps5

"این تازه شروع کاره"
پس از لیک ها و حواشی فراوان, بازسازی اولین نسخه از از سری هیلو با نام جدید Campaign Evolved معرفی شد.
براساس گفته ها هیلو استودیو از هوش مصنوعی برای توسعه سریع تر این بازی استفاده کرده که موجب اختلافاتی بین اعضای تیم سازنده و جدایی هایی شده است.

اطلاعات رسمی:
1. آنریل انجین 5
2. 3 ماموریت جدید به عنوان پیش درآمدی از هیلو ریچ است که داستان آشنایی مستر چیف و گروه بان جانسون را روایت می کند.
3. تمامی کات سین ها کمبت ایوالود بازسازی و صداگذاری ها دوباره ضبط شده.
4. موزیک رمستر شده.
5. کنترل و لول دیزاین بهتر, Wayfinding پیشرفته تر.
6. 9 سلاح (مانند شمشیر انرژی و رایفل هیلو 2, رایفل سوزنی هیلو ریچ) اتومبیل, جمجمه و دشمنان بیشتر و متنوع تر از عناوین دیگر سری به این بازی اضافه شده.
7. قابلیت دزدیدن اتومبیل چه برای چیف و چه برای کاوننت از هیلو 2 به بازی اضافه شده.
8. قابلیت دویدن.
9. مولتی پلیر نداره, کو آپ آنلاین 4 نفره, کو آپ آفلاین 2 نفره فقط برای نسخه کنسول, کراس پلی تایید شده

بر اساس لیک ها بخش مولتی پلیر از طریق بازی جداگانه ای توسط استودیو Certain Affinity که سازنده مد فورج در عیلو 5 و اینفینیت بود پوشش داده میشه.

آخرین ویرایش:
اینکه بازی ها دارن ریمیک می‌شن دلیلی بر این نیست که نسخه‌های کلاسیک قابل بازی نیستن.
این در مورد بعضی‌ آثار کاملا صادقه،‌ مثلا الان تردیدی نیست که همه‌ی ما به شدت از یه ریمیک اساسی از HL2 استقبال می کنیم،‌ اما این معنیش این نیست که HL2 الان قابل بازی نیست.

به نظرم Halo 3 جزو این موارده، خیلی خوبه که با گرافیک و گیم پلی به روز شده بازیش کنیم اما همچنان بازی اصلی قابل‌‌ بازی‌ و لذت بردنه و تاریخ مصرف گذشته نیست.
اینکه به بازیایی که متای ۹۵ به بالا داشتن صرفا میگی قابل بازی و لذت بخشن یعنی تاریخ مصرفشون سر رسیده.
مشکلی که من با پیشنهاد بازی تو این تاپیک داشتم هم همین بود. یکی با دید ۲۰ سال قبلش که یه شاهکار بازی کرده داره صرفا یه چیز قابل بازی رو به یکی پیشنهاد میده و میگه شاهکاره در صورتی که برای اون طرف حتی شاید بازی خوبی هم نباشه دیگه.

• Like
Reactions: Frobary
اینکه به بازیایی که متای ۹۵ به بالا داشتن صرفا میگی قابل بازی و لذت بخشن یعنی تاریخ مصرفشون سر رسیده.
مشکلی که من با پیشنهاد بازی تو این تاپیک داشتم هم همین بود. یکی با دید ۲۰ سال قبلش که یه شاهکار بازی کرده داره صرفا یه چیز قابل بازی رو به یکی پیشنهاد میده و میگه شاهکاره در صورتی که برای اون طرف حتی شاید بازی خوبی هم نباشه دیگه.
بنظرم موضوع پیچیده ای نیست این بحثا

خب دو گروه داریم. بعضیا خیلی درگیر گرافیک و ویژوالن و براشون واقعا سخته بازی قدیمی پلی بدن و حتما باید همه چی جدید و گرافیک خیلی خوب باشه..
بعضیا ولی مشکلی ندارن و لذت میبرن .. همه که یک مدل نیستن ..
واقعا خیلیا رو دیدم بازیای قدیمی رو پلی میدن با گرافیک قدیم و لذت هم میبرن ازش ، بازی شاهکار قدیمی کم نداریم...

حالا من یه نظر خیلی نامحبوب تر از اینم دارم :دی
هیلو زمان خودشم به این خاطر شاهکار بود که کنسول در زمینه شوتر اول شخص خوب کویر خالص بود :دی گواه حرفم هم اینه که تا COD اومد و با بازی های بسیار معروف نسل ۷ش و به لطف مولتی پلتفرم بودن پکیج کامل سینگل پلیر و مولتی پلیر رو برای هر دو کنسول اصلی ارائه داد هیلو دیگه اون هیلوی سابق نشد :D

• Like
Reactions: He!n3ger
هیلو زمان خودشم به این خاطر شاهکار بود که کنسول در زمینه شوتر اول شخص خوب کویر خالص بود :دی گواه حرفم هم اینه که تا COD اومد و با بازی های بسیار معروف نسل ۷ش و به لطف مولتی پلتفرم بودن پکیج کامل سینگل پلیر و مولتی پلیر رو برای هر دو کنسول اصلی ارائه داد هیلو دیگه اون هیلوی سابق نشد :D
من اصلا به همین دلیل نزدیک به 20 سال تحویلش نگرفتم.
میگفتم این شوتر کنسولی دوزاری چیه ملت اینقدر براش سر و دست میشکونن؟ :D

حتی الان هم که اینقدر طرفدار هیلو هستم به خاطر شوتینگ ، گانپلی و... نیست ، یعنی نه اینکه خیلی اینها داغون باشن.
منظورم اینه که صرفا به خاطر این مواردش نیست.

بیشتر به خاطر دنیاسازی ، لور ، شخصیتها ، نژادها و کلیت گیم پلی بازیه که دوستش دارم.
موردی بخوایم ویژگیهاش رو با شوترهای مطرح دیگه مقایسه کنیم انصافا بعضی هاشون نمره خیلی بالایی شاید نیاره ، حتی نسخه های مدرنش.

برای همین همیشه به این هیلو اولی ها میگم کمی باید درش سرمایه گذاری کنین که بعدها لذتش رو ببرین.
اینکه میگم کامیک و کتابهاش رو هم در حدی یکی دوتا بخونن و... برای همینه.
===========
===========
برای PC حدود 69 گیگ است.
همی فضای کافی ندارم :(
زودتر بلک فلگ رو تموم کنم بزنم دانلود بشه.

سر بسته بگم. موافقم باهات :D منتها یه کلمه گفتیم بازی 25 سال پیش شاید گیم پلیش قدیمی شده باشه اونقدر که اون موقع خفن بود الان نیست رسوامون کردن وسط تاپیک. دیگه اینو میخواستیم بگیم که دیگه هیچی :D

• Smile
Reactions: Love Console
تاریخ رو دیگه تغییر نده
حتما فردا میای میگی کیلزون بهترین تاریخه؟
رکورد های فروش که الان دست gta و ماینکرافته بین هیلو و cod جابجا میشد
هیلو هم بازی ناقصی نبوده که از مولتی cod ضربه بخوره
زمان ساخت گیرز اصلا می خواستن مولتیش رو حذف کنن به خاطر رقابت سنگین با مولتی هیلو

سر بسته بگم. موافقم باهات :D منتها یه کلمه گفتیم بازی 25 سال پیش شاید گیم پلیش قدیمی شده باشه اونقدر که اون موقع خفن بود الان نیست رسوامون کردن وسط تاپیک. دیگه اینو میخواستیم بگیم که دیگه هیچی :D
اینکه مشخصه خب گیم پلی و یکسری از ویژگیهاش قدیمیه ، حتی اشاره هم کردیم که بعضی از ویژگیهاش نسل پنجم و ششمیه.
کیه که این رو نخواد قبول کنه؟

ولی شیطون شماها که این رو نگفتین :D
به اتفاق هم کیشان اعلام داشتید که اون نسخه ها قابل بازی کردن نیست!
اگه دوباره بگید هم رسواتون میکنیم :))

اینکه مشخصه خب گیم پلی و یکسری از ویژگیهاش قدیمیه ، حتی اشاره هم کردیم که بعضی از ویژگیهاش نسل پنجم و ششمیه.
کیه که این رو نخواد قبول کنه؟

ولی شیطون شماها که این رو نگفتین :D
به اتفاق هم کیشان اعلام داشتید که اون نسخه ها قابل بازی کردن نیست!
اگه دوباره بگید هم رسواتون میکنیم :))
من تو این مورد راهم رو از دوستان جدا می‌کنم 😆 :دی سه گانه اصلی در زمان خودش از همه نظر فوق‌العاده بودن. هیلو ۳ به راحتی یکی از بهترین شوترهای تاریخ هست.

من اصلا به همین دلیل نزدیک به 20 سال تحویلش نگرفتم.
میگفتم این شوتر کنسولی دوزاری چیه ملت اینقدر براش سر و دست میشکونن؟ :D

حتی الان هم که اینقدر طرفدار هیلو هستم به خاطر شوتینگ ، گانپلی و... نیست ، یعنی نه اینکه خیلی اینها داغون باشن.
منظورم اینه که صرفا به خاطر این مواردش نیست.

بیشتر به خاطر دنیاسازی ، لور ، شخصیتها ، نژادها و کلیت گیم پلی بازیه که دوستش دارم.
موردی بخوایم ویژگیهاش رو با شوترهای مطرح دیگه مقایسه کنیم انصافا بعضی هاشون نمره خیلی بالایی شاید نیاره ، حتی نسخه های مدرنش.

برای همین همیشه به این هیلو اولی ها میگم کمی باید درش سرمایه گذاری کنین که بعدها لذتش رو ببرین.
اینکه میگم کامیک و کتابهاش رو هم در حدی یکی دوتا بخونن و... برای همینه.
===========
===========
برای PC حدود 69 گیگ است.
همی فضای کافی ندارم :(
زودتر بلک فلگ رو تموم کنم بزنم دانلود بشه.
من MCC رو روی پی سی بازی کردم اصلا نمیتونم با گیم پلی کنار بیام که به بقیه بازی برسم با این که در کل اصلا با ذات گیم پلی قدیمی مشکلی ندارم و بازی های jank خالص مثل VtM Bloodlines رو بدون مشکل بازی میکنم :D از کل این فرنچایز فقط مولتی پلیر Infinite واسم فان بوده و هنوز هم گاهگداری رو کنسول بازی میکنم اونم به دلیل سادگیشه :دی

• Like
Reactions: Love Console
من که زیاد اهل شوتر نیستم دارم حال میکنم با این بازی چه برسه به اهلش.
با اینکه ریمیک یه بازی قدیمی هست اما عجیب گیمپلی خوبی داره و طراحی مراحل فوق العاده اس.
یه Tip هم بدم اگر مربع تو پلی استیشن یا x همون تو اکسباکس را با dpad بالا چند ثانیه نگه دارید دوربین میره تو حالت فری کمرا و میتونید تو محیط براحتی گشت و گذار کنید برای فوتومد عالیه.
نکته دیگه هم بازیو در حالت پث تریسینگ هم و ری ریکانستراکشن هم می‌تونید اجرا کنید اگر گراف انودیا سری ۴ و ۵ دارید. فایل Engine.ini ش رو میذارم تو فایل ها

Attachments

آخرین ویرایش:
آقا یکی خلاصه میگه دلیل افت متاش چی بوده؟

چون هرچی ویدیو گیمپلی و ... ازش دیدم خیلی ریمیک خوبی بنظر میرسه که.
یه سری ویدیو دیدم که انگار یه شخصیت زن کلیشه ای اضافه کردن که رو اعصابه ولی خب منتقدا که از اینجور چیزا خوششون میاد :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or