مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستانم میخواد گرافیک ارتقا بده و بین سه گزینه RX 6600 xt، 3060 ti، 4060 مونده کدوم بخره من خودم نظرم رو 3060 اما از اون ور 4060 فریم جن خوبی داره.
اینم بگم پردازنده ryzen 2700x داره با مانیتور ۶۰ هرتز فول اچ دی
ممنون میشم راهنمایی کنید و یه توضیحی بدید
سلام
بین اینا ۴۰۶۰ از همه بهتره
من خودم بین خرید ۷۶۰۰ Rx و ۴۰۶۰ مونده بودم که AMD انتخاب کردم برای قیمت مناسب‌تر
البته الان برگردم عقب ۴۰۶۰ میگیرم
کلا کارت های ان‌ویدیا بی دردسر ترن

• Like
Reactions: TeTration
سلام
بین اینا ۴۰۶۰ از همه بهتره
من خودم بین خرید ۷۶۰۰ Rx و ۴۰۶۰ مونده بودم که AMD انتخاب کردم برای قیمت مناسب‌تر
البته الان برگردم عقب ۴۰۶۰ میگیرم
کلا کارت های ان‌ویدیا بی دردسر ترن
پردازنده میتونه هندلش کنه؟ یعنی کم نمیاره؟

سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستانم میخواد گرافیک ارتقا بده و بین سه گزینه RX 6600 xt، 3060 ti، 4060 مونده کدوم بخره من خودم نظرم رو 3060 اما از اون ور 4060 فریم جن خوبی داره.
سلام. ۴۰۶۰ از بین این موارد ارزش خرید بالاتری داره. به خاطر تکنولوژی و بهترو جدیدتر.

سلام به دوستان عزیز
۴۰۶۰ گزینه بهتریه کلا تو یه سطح همیشه برید سراغ نسل جدید که ساپورت نرم افزاری بهتری داشته باشه الان دیگه کل ارزش کارتا رو همون امکانات نرم افزاری مثل فریم جن و این چیزاس بعد ببین چند هست قیمتش من باشم بجا اینا اگه بودجه خیلی محدود باشه ۵۰۵۰ برمیدارم درسته کارت جالبی نیست و ۵۰۶۰ با ارزش تره ولی نسبت به ۴۰۶۰ اگه تو یه رنج باشه بهتره بنظرم

۴۰۶۰ گزینه بهتریه کلا تو یه سطح همیشه برید سراغ نسل جدید که ساپورت نرم افزاری بهتری داشته باشه الان دیگه کل ارزش کارتا رو همون امکانات نرم افزاری مثل فریم جن و این چیزاس بعد ببین چند هست قیمتش من باشم بجا اینا اگه بودجه خیلی محدود باشه ۵۰۵۰ برمیدارم درسته کارت جالبی نیست و ۵۰۶۰ با ارزش تره ولی نسبت به ۴۰۶۰ اگه تو یه رنج باشه بهتره بنظرم
سلام. متاسفانه ۵۰۵۰ اصلا ارزش خرید نداره.

سلام. ۴۰۶۰ از بین این موارد ارزش خرید بالاتری داره. به خاطر تکنولوژی و بهترو جدیدتر.
چون رزولوشن هدف 1080 و 60 اف پی اس هست بنظرتون فریم جن بکار میاد؟ فکر میکنم فریم جن برای 2k خوبه که کمک کنه فریم مناسبی بگیری و قدرت خام 3060 ti هم بیشتره و هم مقداری ارزون تره

بستگی به بازی داره یه سری جاها bottleneck میکنه ولی کارشو راه میندازه اگر نمیخواد سی پی یو اپگرید کنه
سلام. متاسفانه ۵۰۵۰ اصلا ارزش خرید نداره.
قطعا بی ارزشه ولی بستگی به قیمت ۴۰۶۰ داره من قیمتارو ندارم. اگه اختلاف قیمت باشه بله ۴۰۶۰ بهتره ولی اگه تو یه رنج باشن ۵۰۵۰ گزینه بهتریه تقریبا یکی هستن دیگه صرفا بخاطر یه نسل جدیدتر بودن ۵۰۵۰ تو یه رنج قیمتی بهتره به علاوه کارکرده هم نیست و بی دردسرتره
چون رزولوشن هدف 1080 و 60 اف پی اس هست بنظرتون فریم جن بکار میاد؟ فکر میکنم فریم جن برای 2k خوبه که کمک کنه فریم مناسبی بگیری و قدرت خام 3060 ti هم بیشتره و هم مقداری ارزون تره
حقیقتش نه انچنان مگر تو یه سری موارد خاص با fg x2 بخواد به ۶۰ فریم برسه از یه حدی بیس فریمش پایینتر باشه fg زیاد به کارش نمیاد ولی بهرحال کارتیه که تا مدت خیلی بیشتری میتونه استفاده کنه و بهتر ساپورت نرم افزاری میشه بعدا میتونه مانیتور و سی پی یو رو عوض کنه بره ۳۰۶۰ بگیره باز بعدا بقیه چیزارو اپگرید کنه یدور دیگه مجبوره گرافیکم اپگرید کنه به علاوه رستر بی ارزشه دیگه همه چیز dlss و fg و امکانات نرم افزاری شده سری ۲۰و۳۰ از dlss4.5 پشتیبانی میکنن ولی عملکرد خوبی ندارن یه نگاه به پرفورمنسشون رو dlss 4.5 بندازبد متوجه میشید ۳۰۶۰ گزینه مناسبی برای خرید نیست تو اون سه تا قطعا ۴۰۶۰ بهترین انتخابه ولی بازم میگم اگه با ۵۰۵۰ یه قیمته ۵۰۵۰ گزینه بهتریه

بالاخره پردازنده های جدید اینتل وارد شدن ولی یه کم دیره قیمت مادربرد به شدت بالا رفت و برا سوکتی که اخره راهه ارزش نداره.
الیته قیمت سی پی یو ها هنوز بالاست و جا داره 10.15تومن پایین بیاد
270پلاس بیاد زیر60عالیه
250پلاس هم زیر45
برا کسی که میخواد یه چیز قوی و خوش قیمت ببنده و بعدا دنبال ارتقا نباشه خیلی عالیه به شرطی که مادربرد قیمت مناسب پیدا کنه.
من خودم ماه پیش مادربرد قیمت مناسب گیرم اومد یه 265kحدود43تومن گرفتم واقعا رقیب نداره تو اون قیمت. البته الان گرونتر شده هم قیمت14600بخاریه:دی
الانم خوش قیمت ترین پردازنده بازار245kحدود 33تومن گیر میاد با کولر بادی ارزون هم جواب میده.
ولی برا ارتقاپذیری amdخیلی بهتره.
برا60فریم اره راحت جواب میده.
برا کارت هم اگه پاور خوبی داره بره سمت 6700xtارزش چند تومن بیشتر رو داره.
اگه پاور ضعیفه همون 4060یا5050خوبه.
البته5050رو مادربرد قدیمیpci 3 افت عملکرد داره.
همه اینا برا 1080خوبن ولی بخاطر 8گیگ وی رم مجبوری تو بعضی بازی ها تکسچر رو یکی دو پله پایین بیاری. 3060عادی 12گیگه ولی قدرت خامش از اینا کمتره، 6700xt یه کم از اینا قویتره و 12گیگه ولی ری تری ضعیف تری داره fsrهم به خوبی dlssنیست و درایور و پشتیبانی جالبی نداره.
البته amdگفته سال دیگه fsr4براش میاد

دوستان من یدونه ازین نگهدارنده های مانیتور میخوام بگیرم کسی تجربه ای باهاشون داره راهنماییم کنه. تو محل کارم میز کار رو کوتاه کردم و با ام دی اف جا درست کردم شیشه انداختم روش زیرش مانیتور و کنسوله چون روی میز جنس باز میکنیم نمیشه از یه حدی بیشتر میزو بالا بیارمش و صندلی هم تو پایینتر ترین حالته از دور با دسته مشکل ندارم ولی از نزدیک با موس و کیبورد دید کامل به مانیتور ندارم گفتم اگر خوب باشه یدونه نگهدارنده بگیرم موقع استفاده از موس کیبورد به این شکل استفادش کنم

1000039776.jpg

یدونه ردراگون gmk914 دیدم یدونه هم ergo wla001 ارگو ارجع تره چون از دیجیکالا میتونم بگیرمش. فرق خاصی میکنن مدلا یا یکی از همینارو بگیرم؟ چیز خاصی هست لازم باشه بدونم؟ اینا از رو میز هم پیچ میشن دیگه چون به لبه میتونم بزنم از رو خود میز میتونم پیچش کنم

دوستان من یدونه ازین نگهدارنده های مانیتور میخوام بگیرم کسی تجربه ای باهاشون داره راهنماییم کنه. تو محل کارم میز کار رو کوتاه کردم و با ام دی اف جا درست کردم شیشه انداختم روش زیرش مانیتور و کنسوله چون روی میز جنس باز میکنیم نمیشه از یه حدی بیشتر میزو بالا بیارمش و صندلی هم تو پایینتر ترین حالته از دور با دسته مشکل ندارم ولی از نزدیک با موس و کیبورد دید کامل به مانیتور ندارم گفتم اگر خوب باشه یدونه نگهدارنده بگیرم موقع استفاده از موس کیبورد به این شکل استفادش کنم

View attachment 415073

یدونه ردراگون gmk914 دیدم یدونه هم ergo wla001 ارگو ارجع تره چون از دیجیکالا میتونم بگیرمش. فرق خاصی میکنن مدلا یا یکی از همینارو بگیرم؟ چیز خاصی هست لازم باشه بدونم؟ اینا از رو میز هم پیچ میشن دیگه چون به لبه میتونم بزنم از رو خود میز میتونم پیچش کنم
داداش من تخصصی در مورد این پایه های متحرک ندارم شاید دوستان دیگه بهتر بتونن راهنمایی کنن ولی تا جایی که از لحاظ ارتوپتی میدونم نگاه رو به پایین مانیتور به مدت چند ساعت احتمال آرتروز گردن یا گوزی گردن بگیری , الان با نگاه رو به جلو میگن هر یه ساعت یبار از پشت مانیتور کنار بیای و 10 دقیقه به گردنت استراحت بدی بالاخره سلامتی هم مهمتره

آخرین ویرایش:
داداش من تخصصی در مورد این پایه های متحرک ندارم شاید دوستان دیگه بهتر بتونن راهنمایی کنن ولی تا جایی که از لحاظ ارتوپتی میدونم نگاه رو به پایین مانیتور به مدت چند ساعت احتمال آرتروز گردن یا گوزی گردن بگیری , الان با نگاه رو به جلو میگن هر یه ساعت یبار از پشت مانیتور کنار بیای و 10 دقیقه به گردنت استراحت بدی بالاخره سلامتی هم مهمتره
متوجه هستم ولی خیلی هم نمیخوام با زاویه زیاد رو به پایین نگاه کنم مثل اون عکس.
خودم چون سرم زیاد تو گوشی بوده گاهی گردن درد میگیرم رعایت میکنم ولی این موردو نمیتونم کاریش کنم بیشتر هم با دسته پلی میدم و از دور اوکیم اصلا سرم سمت پایین نیست به صندلی تکیه میدم گردنمو ولی موقع استفاده از موس و کیبورد کاریش نمیتونم بکنم درکل بهش نیاز دارم که بتونم مانیتورو بیارم جلو حالا شاید بعدش بتونم یه حرکت دیگه بزنم که زاویم بهتر بشه

• Like
Reactions: tokio_hotel

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or