اینترنت فیبر نوری (تانوما)

ممنون ، 42 گیگ اینترنت 60 روزه ایرانسل واسه من تو بخش پیشنهادی 270 تومنه 15 گیگ حجم اضافه فیبر نوری 170 تومن
اون مدل هم خوبه فقط مطمئن شو که ادمین ویژه داره تا بتونی دکل ها رو سرچ کنی و روی دکل و کانال مناسب قفلش کنی
اون اینترنت ایرانسل اگر TD باشه که 1/3 سال نمیتونی ازش استفاده کنی و تقریبا 90% اوقات به علت اختلال GPS و جنگ دکل ها از کار میوفته و سویچ میکنه روی FD با پهنای باند کمتر

کسی که اومد کابل کشی منو انجام داد گفت آشنا نمیخواد٬ تماس بگیری تغییرش میدن٬ چیز خیلی خاصی نیست در کل
من هم تماس هم حضوری رفتم حرفشون اینه که باید مدرک داشته باشی که تجاری هستی وگرنه دوباره برمیگردونن خانگی شانسم بیاری بررسی نکنن برنگردونن

من به پشتبانی درخواست دادم و این جواب بهم داد
راهی نیست تغییرش بدم؟

View attachment 414813
با پشتیبانی نمیشه حل کرد چون نشستن پشت صندلی و اگه کوچکترین مورد قانونی یا تبصره ای جلوش باشه میگن نمیشه.مخابرات پیمانکارای خصوصی و پشتیبانی های فنی خصوصی هم داره که اونا راحتتر میتونن تغییر سرویس بدن

دوستان من تانوما دارم یک سال طرحم تازه تموم شده و یادمه که قبلا 500 گیگ ماهانه داشت تانوما که بچه های اینجا میگرفتن ولی من میخواستم بخرم دیدم تو سایت وجود نداره...
طرحشو برداشتن؟

• Smile
Reactions: hellboy1994
دوستان من تانوما دارم یک سال طرحم تازه تموم شده و یادمه که قبلا 500 گیگ ماهانه داشت تانوما که بچه های اینجا میگرفتن ولی من میخواستم بخرم دیدم تو سایت وجود نداره...
طرحشو برداشتن؟​
الان 450 گیگ 1 تومن هست

آخرین ویرایش:
کسی تجربه ی گزینه ی تغییر سرویس رو از توی پنل داشته ؟ یک ماه از سرویسم مونده ولی حجمم تموم شده میخوام اگه بشه یه سرویس جدید بگیرم کمترین حجمی هم که میشه خرید 40 گیگ 300 تومنه که اصلا نمیصرفه

ما که تهران هستیم هنوز داریم با خط مسی و ADSL مزخرف و SNR و نویز سر کله میزنیم. بازی انلاین شکنجه به تمام معنا شده. بعد از ۱۰ ۱۵ بار صحبت با پشتیبانی شاتل و شکایت از طریق ۱۹۵ مشکل حل نشده. وقتی درخواست VDSL هم دادم بهشون میگن مرکز مخابراتی محلتون پروژه فیبر داره و به کسی پورت VDSL نمیده. از پروژه فیبر هم بجز چند تا بنر تبلیغاتی مزخرف پیشگامان هیچ خبری نیست. هیچ کابل کشی نشده تو محله، هیچ باکس ‌FTTH ای در دید نیست و به پیشگامان هم زنگ میزنی میگه گذشتیمتون تو لیست انتظار. واقعا وضعیت مزخرفیه و نمیدونم چه اینترنتی تهیه کنم که بشه باهاش بدون اعصاب خوردی و قطعی بازی کرد.

اینم امروز زدن ، این یعنی چی FAT60 ؟
دیگه فقط منتظرم بیان نصب کنن
اون دستمون که گفت تو معبر اصلی هستی بقیه ساختمونو از اینجا نت میگیرن ساختمون روبرویی هم همین باکسو زد
a8138c90-8f92-4840-b6cf-d1628b06d9e1.jpg

آخرین ویرایش:
شمار
اینم امروز زدن ، این یعنی چی FAT60 ؟
دیگه فقط منتظرم بیان نصب کنن
اون دستمون که گفت تو معبر اصلی هستی بقیه ساختمونو از اینجا نت میگیرن ساختمون روبرویی هم همین باکسو زد
View attachment 414967
شماره ۶۰ منظور کد گزاری این باکس هاس اگه جلوتر بری احتمالا باکس بعدی باید شمارش ۶۱ باشه

• Like
Reactions: Coffee Addicted

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or