سریال Game Of Thrones [ اسپویل تا آخرین اپیزود پخش شده آزاد میباشد ]

• Thread starter Thread starter Horror
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

بهترین فصل از نظر شما دوستان

• مجموع رای دهنده‌ها
    164
  • نظرسنجی بسته شده است .
تا اینجا فصل سوم خیلی خوب بوده
رنیرا اصلا کوئین متریال نیست بیشتر دراما کوئینه :)
ولی بازیگرش عالی نقششو ایفا میکنه.

دارن کم کم ملت به اون دو دستگی بین خاندان سبز و سیاه سوق پیدا میکنن.

این قسمت اول اون جنگی بود که وعده ش داده بودن؟ فععععک نکنم. دو تا کشتی و دوتا اژدها و سر جمع مبارزه با 10 نفر که نشد جنگ

به نظرم تو قسمت های آخر جنگ ویران کننده ای باید ببینیم.

در کل نظرم اینه سریالش یه جوریه باید بزاری تموم بشه از اول ببینی. وگرنه با فاصله دو سه سال یه بار اسم هیچکس و هیچ مکانی و هیچ اتفاقی یادت نمیوفته.
اینجور که من شنیدم اپیزود اول و دوم این فصل در اصل قرار بود اپیزود های اخر فصل دو باشن و اپیزود دوم و سوم اپیزود های ابتدایی فصل جدید
پس هنوز قطعا نبرد های دیگه هم داریم

اورمند تا اینجا واقعا کاراکتر آینده دار و قوی ای به نظر میاد ولی ازونجا که مارتین علاقه خاصی به تحقیر کردن شخصیت ها مخصوصا خاندان های غیر از تارگرین داره احتمالا اینم لجن مال میشه به زودی :D

اپیزود چهارم رو امروز دیدم خوب بود در کل و میشه گفت دارن یه همه چیز رو محیای یک نبرد میکنن ولی باز هم نمیدونم بخاطر کمبود بودجه یا چیز دیگه دارن خیلی از نبردها رو اسکیپ میکنن و این داره خیلی به ریتم سریال ضربه میزنه

توی این قسمت هم خبری از ایموند نشد، معلوم نیست چه سر این بدبخت اومد، جادوگره غیبش کرده فکر کنم :D

سریالو یکاری کردن که هیشکی درباره ش حرفی نمیزنه
درکل تا اینجام فصل متوسطی بوده و احتمالا بقیشم همینطوره
من شنیده بودم 2 یا 3 جنگ توی این فصل داریم ببینیم 3 قسمت بعدی چیکار میکنن

• Poker Face
Reactions: Irisviel Ackerman
چه قسمت عجیبی بود این قسمت ۵. صحنه آخر پشم ریزون بود و دوباره یه تغییر محسوس نسبت به کتاب. من بنظرم یکی از بهترین قسمت های کل سریال بود. درسته جنگی نداشت ولی اون حس تعلیق و کنجکاوی که توی فصل یک این سریال بود رو دوباره زنده کردن. به عبارتی سعی کردن got طور برن جلو. من تغییرات نسبت به کتاب رو دوست دارم تا وقتی که منطقی باشه و با بقیه دنیای سریال جور دربیاد. اون حس غافلگیری پس از اسپویل هایی که با خوندن کتاب شدیم رو برآورده میکنه.

اینکه سرایل سعی میکنه هر دو طرف رو هم باهوش و هم احمق جلوه بده خیلی خوبه. هیچ کدوم برتری کامل بر دیگری ندارن.

چه قسمت عجیبی بود این قسمت ۵. صحنه آخر پشم ریزون بود و دوباره یه تغییر محسوس نسبت به کتاب. من بنظرم یکی از بهترین قسمت های کل سریال بود. درسته جنگی نداشت ولی اون حس تعلیق و کنجکاوی که توی فصل یک این سریال بود رو دوباره زنده کردن. به عبارتی سعی کردن got طور برن جلو. من تغییرات نسبت به کتاب رو دوست دارم تا وقتی که منطقی باشه و با بقیه دنیای سریال جور دربیاد. اون حس غافلگیری پس از اسپویل هایی که با خوندن کتاب شدیم رو برآورده میکنه.

اینکه سرایل سعی میکنه هر دو طرف رو هم باهوش و هم احمق جلوه بده خیلی خوبه. هیچ کدوم برتری کامل بر دیگری ندارن.
مشکل اینجاست که تو دو فصل اخیر طرف گروه رنیرا رو گرفته بودن و حتی همین فصل هم باز غش کردن سمت جناح رنیرا. به عبارتی از اول بایستی اینکار رو میکردن یک سری وقایع داستانی مهم رو هم ریدن توش با تغییراتشون.
خود کتاب هم همینطور هست و مارتین کفه ترازوی حمایتش همش سمت جناح بلک هست تا سبزها.

مشکل اینجاست که تو دو فصل اخیر طرف گروه رنیرا رو گرفته بودن و حتی همین فصل هم باز غش کردن سمت جناح رنیرا. به عبارتی از اول بایستی اینکار رو میکردن یک سری وقایع داستانی مهم رو هم ریدن توش با تغییراتشون.
خود کتاب هم همینطور هست و مارتین کفه ترازوی حمایتش همش سمت جناح بلک هست تا سبزها.
اره دقیقا. امیدوارم ادامه فصل و فصل بعد با همین فرمون این قسمت پنجم برن. اگه سمت یه گروه رو بگیرن عملا سریال میشه اکشن و جنگ فقط.

• Like
Reactions: Love Console
دقیقا دوباره سریال وقتی از اکشن خارج شد ضعف بزرگ شخصیت پردازیش آشکار شد.
هر چند اکشن های دو قسمت اول هم فوق العاده نبود ولی تونست سریال رو بکشه بالا
ولی وقتی اکشن سریال کم شد ضعف دیالوگ و شخصیت پردازی و حال و هوای سریال گند زد به همش.

واقعا نمیدونم چرا صحنه هایی که میتونن یکم هیجان بیشتری به سریال بدن رو نادیده گرفتن، بعضی سکانس ها پتانسیل این رو داشتن که ریتم سریال رو ببرن بالاتر. الان سه اپیزود مونده و هنوز مشخص نیست اصلا جنگ خاصی داشته باشیم یا نه

مشکل اصلی من با این فصل اسکیپ کردن خیلی از صحنه ها هست
عملا اول فصل یه نبرد خوب نشون دادن و تمام
اکشن پایین اومده وگرنه کیفیت بازی ها و خود داستان رو دوست دارم
دقیقا، مثلا همین اپیزود آخری که پخش شد وقتی شبیخون زدن، من گفتم ایول به چهارتا زد و خورد میبینم :D ولی یه دفعه کات خورد رفت جای دیگه. یا الان توی شهر داره اتفاقاتی می افته، بجای اینکه بیان نشون بدن چه خبر و چهارتا سکانس خوب توش در بیارن ولی بسنده کردن فقط به یک سکانس محدود یک دقیقه ای و دیالوگ هایی که بین خودشون رد و بدل میشه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or