اینترنت فیبر نوری (تانوما)

اگر یکی رو تو مخابرات گیر بیارید یا آشنا داشته باشید، می‌تونید طرح‌تون رو راحت و تلفنی به ftto تغییر بدید.
خودم همین چند وقت پیش ۶.۵ ترا یکساله سرعت صد تا هزار مگ رو هشت میلیون خریدم.
البته طرف می‌گفت ftto هم چند روز دیگه گرون میشه اما خودم چک نکردم و مطمئن نیستم تغییری کرده باشه.

• Like
Reactions: Sarvior
Ftto می‌شه fiber to the Office که از اسمش معلومه واسه شرکت‌های تجاریه؛ زیرساخت اضافه نمی‌خواد و احتمالا آشنا داشته باشید بدن به همه. نمی‌دونم قیمتی و حجمی هم متفاوت هست یا نه.
من قبلاً همینجا هم گفتم کلی دوندگی کردم سرعت بالای ۱۰۰ نتونستن بهم بدن. چیزی که الان برای شما با افزایش قیمت از ۱۰۰۰ رسیده به ۳۰۰ واسه ما خیلی وقته تو پنل همون ۱۰۰ هست.:|

این قیمت‌های راه‌اندازی که بچه‌ها می‌گن هم واقعا عجیبه. شما تنها‌ چیزی که میخواید مودم و کابل‌کشی از باکس تا خونه هست.

کابل رو هم معمولا یک‌تیکه میارن، اصلش همینه. هرچی تعداد وصله پینه، جوش کمتر باشه کیفیت بهتری دارید. باکسش هم باید چفت و بست داشته باشه که گرد و خاک وارد نشه.

چند صفحه قبل بچه‌ها از مودم پرسیدن؛ حتماً مطمئن بشید پورت گیگابایت داشته بشه مودمی که ‌می‌خرید.
قیمت راه اندازی از قدیم بخاطر این گاهی زیاد بود چون اگه باکس نباشه پول اونو بقیه چیزاشو از مشتری میگیرن های وب دقیقا همینو گفت. تو پاساژ فیبرکشی شده ولی چون باکس برای مخابراته و باید جدا برا خودشونو میذاشتن مبلغ بالا گفتن که عملا ارزش نداشت
Ftto هم تو حجم بالا بصرفه تر بود تا جایی که به من گفتن
اگر یکی رو تو مخابرات گیر بیارید یا آشنا داشته باشید، می‌تونید طرح‌تون رو راحت و تلفنی به ftto تغییر بدید.
البته طرف می‌گفت ftto هم چند روز دیگه گرون میشه اما خودم چک نکردم و مطمئن نیستم تغییری کرده باشه.
دقیقا به منم الان ۶ ترا رو ۷۲۰۰ گفتن که با مالیات همون میشه
البته هنوز که هنوزه درگیرم بیان کابل بکشن ماشالله پولم میخوای بدی روزی ده بار باید زنگ بزنی خواهش کنی بیان

• Like
Reactions: Ecthelion
الان باکس در خونه است چند متر می خوان کابل بکشن اونم متری 60 تومن برسه طبقه 3 ؟ از دم در تا داخل پارکینگ باید بیاد یه راست بره بالا از راه پله بخوان ببرن که بدبخت میشم نمیدونم چند متر میشه فکر کنم یه 6 تومنیم باید پول کابل کشی داخل ساختمون بدم ، بعد دریل اینا میزنن فکر کنم جدا حساب میکنن :D

الان باکس در خونه است چند متر می خوان کابل بکشن اونم متری 60 تومن برسه طبقه 3 ؟ از دم در تا داخل پارکینگ باید بیاد یه راست بره بالا از راه پله بخوان ببرن که بدبخت میشم نمیدونم چند متر میشه فکر کنم یه 6 تومنیم باید پول کابل کشی داخل ساختمون بدم ، بعد دریل اینا میزنن فکر کنم جدا حساب میکنن :D
کابلش ارزون تر از این حرفاست
کابلی که میاد تو خونه تک کور یا دو کور هست می‌تونی سرچ کنی «کابل دراپ دو کور» و قیمتش رو ببینی
بر اساس کابل پول نمی‌گیرن بیشتر معیار همون دستمزدشونه ، دریل و اینا هم هزینه اضافی نیست
فقط اگر از داخل پریز تلفن بکشند که زحمتش بیشتره و کار تمیز تر هزینه بیشتری میگیرن معمولا
خلاصه خیلی نگران طول کابل نباش مثلا طبقه و یک و دو از ما یک میزان هزینه کابل کشی گرفت ، بسته به وجدان پیمانکاره

• Like
Reactions: Coffee Addicted
کابلش ارزون تر از این حرفاست
کابلی که میاد تو خونه تک کور یا دو کور هست می‌تونی سرچ کنی «کابل دراپ دو کور» و قیمتش رو ببینی
بر اساس کابل پول نمی‌گیرن بیشتر معیار همون دستمزدشونه ، دریل و اینا هم هزینه اضافی نیست
فقط اگر از داخل پریز تلفن بکشند که زحمتش بیشتره و کار تمیز تر هزینه بیشتری میگیرن معمولا
خلاصه خیلی نگران طول کابل نباش مثلا طبقه و یک و دو از ما یک میزان هزینه کابل کشی گرفت ، بسته به وجدان پیمانکاره
اگر بخواد از پریز تلفن بکشه که در جعبه تقسیمش قفل و کلیدش دست مدیر ساختمون ، بعد چجوری از پریز تلفن میکشن بالا :blink1:

اگر بخواد از پریز تلفن بکشه که در جعبه تقسیمش قفل و کلیدش دست مدیر ساختمون ، بعد چجوری از پریز تلفن میکشن بالا :blink1:
خیلی جاها نمیشه من از پریز نیاوردم ولی فکر کنم مثلا @VICE از پریز آورد تو خونه
خیلی توصیه نمیکنم ، درسته کار تمیز میشه ولی احتمال خم شدن کابل هست

خیلی جاها نمیشه من از پریز نیاوردم ولی فکر کنم مثلا @VICE از پریز آورد تو خونه
خیلی توصیه نمیکنم ، درسته کار تمیز میشه ولی احتمال خم شدن کابل هست
این باکس ما رو پشت بومه
از شومینه کشید تا اولین پریز تلفن ، اونجا فنر زد از تو جعبه تلفن تا تو اتاق من

سیم کشی فیبر نوری مخابرات مشهد با متد پيشرفته بند لباس :D
این جوری باشه قطعا در اینده نه چندان دور باز باید زنگ بزنی بیان کابل بکشن! او تیکه ی اخر رو خودت یا یکی که میتونه ببر بالاتر چفت و بندش کن! بچه شیطون یا ادم مریضی بکِشه تمومه!

• Like
کافو چیه ؟
گفت کابل کشی تا دم ساختمون هزینه نمیگیریم از دم ساختمون به واحد خودت متری 60 هزار تومن ، اون هزنیه کابل کشی رو گفت دولت میده به اسم توسعه شبکه فیبر نوری منازل + (تخفیف مشوق دولتی توسعه شبکه فیبر نوری مشترکین) و تو فاکتور برام 0 حساب کرد فقط پول مودم و بسته دادم
View attachment 414349
امسال از شر نت سیمکارتی راحت بشم 420 تومن دادم واسه 50 گیگ
کافو همون جایی هست که فیبر ها به هم وصل میشن اینا میگن رایگانه ولی مهم اون پیمانکار هست که چقدر بگیره

• Like
این جوری باشه قطعا در اینده نه چندان دور باز باید زنگ بزنی بیان کابل بکشن! او تیکه ی اخر رو خودت یا یکی که میتونه ببر بالاتر چفت و بندش کن! بچه شیطون یا ادم مریضی بکِشه تمومه!
اینکه کلیپ توی آپارات بود محله ما نیست :D
کافو همون جایی هست که فیبر ها به هم وصل میشن اینا میگن رایگانه ولی مهم اون پیمانکار هست که چقدر بگیره
حدودا تخمینی نمیدونید چقدر قرار بگیرن

کافو چیه ؟
گفت کابل کشی تا دم ساختمون هزینه نمیگیریم از دم ساختمون به واحد خودت متری 60 هزار تومن ، اون هزنیه کابل کشی رو گفت دولت میده به اسم توسعه شبکه فیبر نوری منازل + (تخفیف مشوق دولتی توسعه شبکه فیبر نوری مشترکین) و تو فاکتور برام 0 حساب کرد فقط پول مودم و بسته دادم
View attachment 414349
امسال از شر نت سیمکارتی راحت بشم 420 تومن دادم واسه 50 گیگ
خونه روبرویی ما باکس نصب کردن٬ هرجوری حساب میکنم ۱۵ میلیون کابل کشی منطقی نیست٬ مخابرات اینو گفت بهم٬ و گفت تو کار میبریم جلو سیم کشی رو

• Like
اپدیت کنم شاید به کار کسی اومد.
الان اومدن کابل کشیدن برام مجبور شدم همون ftth بگیرم به دو دلیل اول اینکه پیمانکار گفت رو بسته اولیه جشنواره پول کابل کشی ۲.۵ میدن به ما بخوای ftto بگیری اونو باید بدی. دوم اینکه گفت ftto سرعتش رو ۱۰۰ هست بالاتر نیست حالا راست و دروغش پای خودش. کسی اگه رو ftto هست بگه چه سرعتی بهش میده ببینم اگه دروغ گفته اینو تموم کردم برگردونم رو ftto
یک تومنم دستمزد سختی کار گرفت که اینو حق داشت بگیره از سقف کاذب پاساژ رفتم داخل سیم کشید دو ساعت وقتی اومد بیرون سر تا پا سیاه بود
مودم هم q2 ۷.۵ قیمت داد که نگرفتم ازش ببینم اگه جا دیگه ارزونتر پیدا کردم از جا دیگه میگیرم نمیدونم کانفیگ اینا چجوریه حالا نیاز هست خودشون انجام بدن یا مثل adsl خودمم میتونم

شما سرعتت رو ftto چنده سرعتت فرقی داشته با ftth؟

• Like
Reactions: Darkofheaven
از لحاظ سرعتی تفاوت دارن؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or