PlayStation Wolverine

سازنده
Insomniac Games
تاریخ انتشار
TBA
ناشر
Sony Interactive Entertainment
پلتفرم‌ها
  1. PlayStation 5
photo_2021-09-10_01-07-19.jpg
➿➿➿➿➿➿

به روز می شود...

- توسعه توسط اینسامنیاک گیمز
- برایان هورتون (creative director)
- کامرون کریستین (game director)
- دارای روایتی احساسی و عاطفی و گیم پلی cutting-edge

➿➿➿➿➿➿

1.png
Marvel's Wolverine - PlayStation Showcase 2021: Announcement Teaser Trailer
4K/1080p/UTUBE

آخرین ویرایش:
رابطه لوگان و جین گری رو با این تریلر چندلول ارتقا دادن مخصوصا اونجایی که جین آرومش می کنه. خوی درندگی لوگان قراره براش دردسرساز بشه از همین تریلر مشخص بود. تمام صحنه هاش اپیک بود

HN7vsWbXwAAUJVQ.jpg HN7uxQ0XsAA8rkq.jpg HN7vr8UWIAEFp3l.jpg HN7s_36XQAEHJtX.jpg HN7vtKTWoAAVzV_.jpg HN7yG50XcAAkHk8.jpg

صورتشو لوگان :(
HN7yHyzXcAABKmc.jpg

بیگ باس :D
HN7s_35WcAEaE9g.jpg
HN7vswnWEAAGeiY.jpg

آخرین ویرایش:
تریلر جدید

.
.
پ ن:احساس می کنم نسبت به نمایش دو ماه پیش خیلی بهتر شده گرافیک!!(سر اسپایدرمن هم نمایش دمویی که نشون دادن خیلی ضعیف تر از نسخه نهایی بود!)

بازی های Ins کلا اینجوری هستن! من شخصا از نمایش SM2 خیلی بدم امد اگه یادت باشه:دی ولی خود بازی واقعا خوب بود! هم گرافیک و هم گیم پلی. اینجا هم البته همش از کاتسین ها بود، ولی کلا ویژوال خوشگل تری داشت، صحنه های جذاب رو انتخاب کرده بودن و خوب خاصیت تریلر همینه...

ولی امیدوارم بازی خوبی باشه.

معمولاً نمایش‌های اولیه Insomniac براساسِ Build قدیمی‌ترِ بازی هستش و عمده‌ترین دلیلش هم اینه که این بیچاره‌ها با این حجم زیاد از کاری که رو سرشون ریخته (پُرکار بودنشون خیلی غیرعادیه :D)، معمولاً وقت نمی‌کنن که نمایش مورد نظر رو تا تاریخ برگزاری شوکیس‌ها، به جدیدترین بیلدنامبر آپدیت کنن. برای همینه که بازی نهایی، همیشه خیلی‌خیلی بهتر و چشم‌نوازتر از نمایش‌هاست و عملاً این موضوع، تبدیل شده به بزرگ‌ترین و اثرگذارترین شیوه تبلیغاتی برای بازی‌های اینسامنیاک!! اگر از پیشرفت این تریلر نسبت به قبلی غافلگیر شُدید، احتمالا از ورژنِ نهایی بازی، بیشتر از این‌ها شگفت‌زده خواهید شد :D

تریلر جدید

.
.
پ ن:احساس می کنم نسبت به نمایش دو ماه پیش خیلی بهتر شده گرافیک!!(سر اسپایدرمن هم نمایش دمویی که نشون دادن خیلی ضعیف تر از نسخه نهایی بود!)
واقعا پیشرفتش محسوسه تو گرافیک. حتی تا حدی گیم پلی و ست پیس هایی که نشون دادن جذاب تر از چیزیه که تو اون تریلر قبلی دیدیم. ولی طراحی کاراکتراشون افتضاحه به نظرم. ( زن و مرد)

بازی قطعا خیلی خوش ساخت و لذت بخش خواهد بود، حتی اگه فن Wolverine نباشین. مثلا Rachet PS5 با اینکه هیچ موقع فن سری نبودم، ولی از نظر طراحی مراحل و گیمپلی خیلی فان بود. حتی پلات هم کردمش.

بنظرم چون خیلی ها (نه فقط توی ایران) زیاد فن Wolverine نیستن خیلی طبیعیه جذب بازی نشن ولی این به معنی بد بودن بازی نیست. منم همون حس رچت رو نسبت به این بازی دارم. نه خیلی هایپ مثل Spider-Man و نه خیلی بد بین که مثل بعضی ها بگم "بازی بده" بنظرم هیچ قسمتش بد نیست. صرفا مثل 95% بازی ها اون WOW factor رو نداره.

اینم تجربه کنیم تا GTA بیاد :D

تریلر جدید

.
.
الان دلیل انتخاب Kraven به عنوان دشمن اصلی در SP2 برام بیشتر مشخص شد. به خاطر فشرده بودن زمان تولید بازی هاشون میبینم که خیلی از Assetهای SP2 در دیزاین دشمنای Wolverine استفاده شده. از نوع لباس و ماشین های نظامی تا مدل رفتار انمی ها. مثل Sequelهای دیگه این نسل سونی خیلی بازی کم ریسکی نسبت به بازی های قبلی خود استودیو هست و تغییرات کمی داره. احتمالا دست دو به صورت فیزیکی بعد کاهش قیمت 60درصدی برم سراغش.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Unfolding Cube

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or