خبر رسمی بتزدا از Fallout 5 (در مراحل پیش تولید) ریمستر F3 و New Vegas و پروژه Fallout استدیو Obsidian رونمایی کرد

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1784299837651.png

Bethesda Game Studios رسما اعلام کرد که Fallout 5 وارد مرحله پیش‌تولید شده و این بازی پس از The Elder Scrolls VI منتشر خواهد شد و توسط موتور Creation Engine 3 ساخته خواهد شد. همچنین ریمسترهای Fallout 3 و New Vegas در دست ساخت هستند و Obsidian Entertainment پروژه جدیدی از سری Fallout را توسعه می‌دهد.

  • پروژه جدید Fallout با همکاری استودیوی Obsidian
  • نسخه‌های ریمستر (بازسازی‌شده) دو بازی Fallout 3 و Fallout: New Vegas
  • بسته گسترش‌دهنده بزرگ Raven Rock برای بازی Fallout 76 (به عنوان پیش‌درآمد Fallout 3)
  • پروژه تلویزیونی بدون فیلم‌نامه Fallout Shelter با همکاری آمازون و کیلتر فیلمز
  • چندین پروژه معرفی‌نشده و فعال دیگر در دنیای Fallout
  • محتوای جدید داستانی و گیم‌پلی مربوط به Starborn برای بازی Starfield
  • موتور بازی‌سازی نسل جدید Creation Engine 3 (برای توسعه Fallout 5 و The Elder Scrolls VI)
  • تجربیات و محتواهای مشترک جدید با ZeniMax Online Studios در فرنچایز The Elder Scrolls

بیانه رسمی BGS در مورد آینده استدیو :

یادداشتی از Bethesda Game Studios

ما به همان اندازه که شما از بازی کردن در این دنیا ها لذت میبرید، از ساختن آن ها لذت میبریم. امروز میخواهیم با شما در مورد این که قدم بعدی Bethesda Game Studios چیست و در سال های آینده چه انتظاری میتوانید از ما داشته باشید، صحبت کنیم.

برای 40 سال، ما بازی هایی ساخته ایم که تقریبا نیم میلیارد Player را سرگرم کرده است. این ها فراتر از یک بازی هستند؛ این ها دنیا هایی برای شما هستند تا در آن ها کاوش کنید، به آن ها شکل دهید و آن ها را از آن خود کنید. دنیا هایی که قرار است با هم به آن ها بازگردیم.

این همان چیزی است که ما را به جلو میراند. ما در حال سرمایه گذاری عمیق تری روی دنیا هایی هستیم که Player ها دوست دارند، نقش بزرگ تری به Creators برای شکل دادن به تجربیاتشان میدهیم و تیم هایمان را به هم نزدیک تر میکنیم تا بتوانیم بازی هایمان را زودتر به دست شما برسانیم، بیشتر از آن ها پشتیبانی کنیم و برای دهه های آینده در کنار شما به ساخت آن ها ادامه دهیم.





ادامه ی مسیر Starfield

با بیش از 17 میلیون Player که تا به امروز نزدیک به یک میلیارد ساعت بازی کرده اند، Starfield همچنان بخش مهمی از آینده ی ما باقی میماند. با ورود به Year 3 بازی، ما به گسترش Settled Systems با داستان های جدید، بهبود های هدفمند در Gameplay و Update های بیشتر ادامه میدهیم و در عین حال خود را برای عرضه ی محتوای جدید Starborn در سال آینده آماده میکنیم. در حال حاضر بیش از 40% از Player ها از طریق بخش Creations تجربه ی خود را شخصی سازی میکنند و ما به سرمایه گذاری روی Creators / Modders ادامه میدهیم و راه های جدیدی به Player ها ارائه میدهیم تا Starfield را از آن خود کنند.




ساخته شده توسط Player ها

ما از همان ابتدا معتقد بودیم که دنیا های ما نه تنها به کسانی که آن ها را میسازند تعلق دارد، بلکه متعلق به کسانی است که در آن ها بازی میکنند. به همین دلیل است که از زمان Morrowind Construction Set، ما ابزار هایی را در اختیار Player ها قرار داده ایم تا تجربه های خود را بسازند. امسال با گسترش بخش Creations به Fallout 4 و پیوستن آن به Skyrim و Starfield، یک نقطه عطف بزرگ دیگر را ثبت کردیم. با افتخار میگوییم که Creators تا کنون بیش از 10 میلیون دلار از طریق کارهایشان درآمد داشته اند.




آینده ی Fallout

Fallout امروز یکی از بزرگ ترین اولویت های ما است. Fallout 5 همچنان هدف بلندمدت ما است، اما همین حالا هم چندین پروژه ی Fallout را در مرحله ی Active Development داریم.

Fallout 76 همچنان خانه ی میلیون ها Player ای است که با هم منطقه ی Appalachia را کاوش میکنند. با انتشار نزدیک به 70 Update رایگان تا به امروز، این سفر هنوز بسیار مانده تا به پایان برسد. در واقع، ما یک Expansion بزرگ برای Fallout 76 در سال آینده در نظر داریم: Raven Rock، داستانی که Prequel برای Fallout 3 است.

Fallout 4، پر افتخار ترین بازی این Franchise، به تازگی دهمین سالگرد خود را جشن گرفته و اخیرا از مرز فروش 35 میلیون نسخه گذشته است و هر سال Player های جدیدی را جذب میکند.

ما همچنین میدانیم که بسیاری از Player ها دوست دارند بازگردند و نسخه های قبلی Fallout را دوباره تجربه کنند. با این که امروز تاریخ دقیقی اعلام نمیکنیم، اما در حال کار روی Remaster هر دو بازی Fallout 3 و Fallout: New Vegas هستیم.

Fallout Shelter با بیش از 250 میلیون Player، همچنان محبوب ترین راه برای تجربه ی Fallout روی گوشی های موبایل است. چیز های بیشتری برای Fallout Shelter در راه است، از جمله Seasons جدید. همچنین یک پروژه ی تلویزیونی بدون فیلمنامه (Unscripted) از Fallout Shelter نیز با همکاری شرکایمان در Amazon Studios و Kilter Films در دست ساخت است.

ما میخواهیم به Kilter Films و Amazon Studios بابت 10 نامزدی Emmy برای Season 2 سریال Fallout تبریک بگوییم. تولید Season 3 نیز از هم اکنون آغاز شده است.

و با این که امسال برنامه ی پخش زنده ی سنتی Fallout Day را نداریم، از همین حالا برای 30 سالگی Fallout در سال 2027 برنامه ریزی میکنیم؛ جایی که Fallout Day به صورت زنده در Washington, D.C. جشن گرفته خواهد شد.





همکاری بین استودیو ها

با همکاری دوباره ی ما و دوستان قدیمی مان در Obsidian Entertainment، این Wasteland همچنان در حال گسترش است. خوشحالیم تایید کنیم که آن ها در حال کار روی یک پروژه ی جدید از Fallout با ما هستند. در آینده اطلاعات بیشتری برای اشتراک گذاری خواهیم داشت.

ما همچنین در حال نزدیک تر کردن تیم هایمان در سراسر Bethesda هستیم. ZeniMax Online Studios برای ساخت Franchise بازی The Elder Scrolls همکاری بسیار نزدیکی با Bethesda Game Studios خواهد داشت و در این حین به ارائه ی تجربه های جدید و فوق العاده برای The Elder Scrolls Online نیز ادامه میدهد. Season 1: Return of the Thieves Guild به تازگی منتشر شده است و تیم برای آینده برنامه های بیشتری دارد. با همسو شدن مستقیم تر اعضا روی این Franchise، میتوانیم تجربه های حتی بهتری برای Player ها خلق کنیم.

نزدیک تر کردن تیم هایمان به ما کمک میکند تا برای هر چیزی که در قدم بعدی میسازیم، پایه های قوی تری بنا کنیم.





The Elder Scrolls و فراتر از آن

این پایه و اساس فراتر از تیم های ما، به Technology، ابزار ها و سیستم هایی نیز گسترش مییابد که قدرت بخش نسل بعدی بازی های RPG بتسدا خواهند بود.

تیم های ما اکنون در حال توسعه ی The Elder Scrolls VI و Fallout 5 روی Creation Engine 3 هستند؛ یک پلتفرم Technology مشترک که از زمان عرضه ی Starfield در حال توسعه ی آن بوده ایم. این موتور به تیم های ما اجازه میدهد تا با ابزار ها، Rendering و سیستم های جدیدی که معرف بازی های ما هستند، به طور هم زمان از چندین پروژه پشتیبانی کنند.

Fallout 5 در حال حاضر در مرحله ی Pre-production قرار دارد. بازی The Elder Scrolls VI امروز تمرکز اصلی توسعه ی ما است و اکثر اعضای تیم در حال حاضر روی فصل بعدی این Franchise کار میکنند. با فروش بیش از 65 میلیون نسخه، Player ها هنوز بعد از 15 سال در حال کاوش در Skyrim هستند، اما میدانیم که انتظار برای نسخه ی بعدی بسیار طولانی شده است.

فصل بعدی در راه است. ما دقیقا همان جایی هستیم که برنامه ریزی کرده بودیم، از چیزی که اکنون میبینیم بسیار راضی هستیم و هر روز آن را بازی میکنیم.





مسیر پیش رو

در سرتاسر Bethesda Game Studios، ما در حال ساختن آینده ی Fallout، The Elder Scrolls و Starfield هستیم. ما روی Technology هایمان سرمایه گذاری میکنیم، تیم ها را به هم نزدیک تر میسازیم، از بازی های Live Service خود پشتیبانی میکنیم، به سمت فرم های جدید سرگرمی میرویم و نسل بعدی RPG های بتسدا را میسازیم.

بابت مواردی که در راه است بی نهایت هیجان زده ایم و میخواستیم امروز تا جایی که میتوانیم اطلاعات بیشتری را با شما به اشتراک بگذاریم. نمیتوانیم به اندازه ی کافی از شما بابت تمام چیز هایی که به ما و این دنیا ها بخشیده اید تشکر کنیم. و بی صبرانه منتظریم تا با هم آن ها را ادامه دهیم.


— Bethesda Game Studios
 
آخرین ویرایش:
فقط امیدوارم هر غلطی میخوان سر ریمستر ها بکنن یکی Art Style بازی رو گند نزنن (ریمستر Oblivion رو کم گند نزده بودن) یکی هم مشکلات Performance رو نداشته باشه . سر مشکلاتی که Oblivion داشت یک ساعت هم نتونستم بازی رو تحمل کنم ~X( جالبه از یـ جایی به بعد هم ولش کردن به امون خدا انگار دیگه هیچ مشکلی نداره !! همین الانش وضعیتش افتضاحه !!!
 
فقط امیدوارم هر غلطی میخوان سر ریمستر ها بکنن یکی Art Style بازی رو گند نزنن (ریمستر Oblivion رو کم گند نزده بودن) یکی هم مشکلات Performance رو نداشته باشه . سر مشکلاتی که Oblivion داشت یک ساعت هم نتونستم بازی رو تحمل کنم ~X( جالبه از یـ جایی به بعد هم ولش کردن به امون خدا انگار دیگه هیچ مشکلی نداره !! همین الانش وضعیتش افتضاحه !!!
امیدوار بودم اگر قراره بازم چیزی ریمستر شه با همین کریشن انجین 3 بشه که متاسفانه ازونجایی که فقط از فالوت 5 و الدر 6 اسم بردن یعنی بازم قراره با آنریل کوفتی ریمستر کنن و تمام چیزایی که گفتی رو اونجا هم خواهیم دید. 8-| این دوتائم که دقیقا با همون گیم بایرو هم ساخته شدن دیگه راه دستشونم هست از آبلیوین همونو تحویلمون میدن باز.
 
  • Like
Reactions: Albert Camus
فقط امیدوارم هر غلطی میخوان سر ریمستر ها بکنن یکی Art Style بازی رو گند نزنن (ریمستر Oblivion رو کم گند نزده بودن) یکی هم مشکلات Performance رو نداشته باشه . سر مشکلاتی که Oblivion داشت یک ساعت هم نتونستم بازی رو تحمل کنم ~X( جالبه از یـ جایی به بعد هم ولش کردن به امون خدا انگار دیگه هیچ مشکلی نداره !! همین الانش وضعیتش افتضاحه !!!
مگه بازیهای بتسدا فیکس هم باید بشن؟ :D
===========
فقط امیدوارم هر غلطی میخوان سر ریمستر ها بکنن یکی Art Style بازی رو گند نزنن (ریمستر Oblivion رو کم گند نزده بودن) یکی هم مشکلات Performance رو نداشته باشه . سر مشکلاتی که Oblivion داشت یک ساعت هم نتونستم بازی رو تحمل کنم ~X( جالبه از یـ جایی به بعد هم ولش کردن به امون خدا انگار دیگه هیچ مشکلی نداره !! همین الانش وضعیتش افتضاحه !!!
اگه تو همین چندماهه آخر 2026 خبری نشد ، برای 2027 به احتمال خیلی خیلی بالا.
با فالوت 3 هم شروع میشه.
یعنی اول نوبت ایشونه طبق لیکی که چندسال پیش اومده بود.
 
بنظرم این مدل معرفی ها برای استدیو هایی که مستقل و سهامی عام نیستن... اصلا توجیهی نداره...

منطقی ترین دلیل می تونه این باشه، برای سهام داران ارشد می خوان بگن چشم انداز بزرگی با این مجموعه ها داریم و بقای استدیو های خاص رو برای چند سال بدون سوال و جواب سرمایه گذار ها تضمین کنن!

یا در بدترین حالت، بدشون نمیاد، اگه کمپانی دیگری علاقه مند بود، بتونن با توجه به آینده این فرنچایز ها،همواره مشتری های دست به نقد بیلیون دلاری داشته باشن!!!

یا چه بسا اگه سهام xbox جدا عرضه شد...به واسطه این فرنچایز ها بتونن جذب سرمایه بزرگی دریافت کنند!!!
 
فقط امیدوارم هر غلطی میخوان سر ریمستر ها بکنن یکی Art Style بازی رو گند نزنن (ریمستر Oblivion رو کم گند نزده بودن) یکی هم مشکلات Performance رو نداشته باشه . سر مشکلاتی که Oblivion داشت یک ساعت هم نتونستم بازی رو تحمل کنم ~X( جالبه از یـ جایی به بعد هم ولش کردن به امون خدا انگار دیگه هیچ مشکلی نداره !! همین الانش وضعیتش افتضاحه !!!
دقیقاً باهات موافقم؛ همین الان دارم Fallout 3 رو برای بار n اُم رو PC بازی می‌کنم و بعد از بیش از 1000 ساعت شخم زدنِ Capital Wasteland، از آرت‌استایل و اون فیلتر رنگ مایل به سبزِ F3 سیر نمی‌شم و به قدری هنوز از این توناژ رنگِ محیط تو کلّ 24 ساعت شبانه‌روز لذت می‌برم که برای دیدنِ تایم لپسِ بازی، از fast travel استفاده نمی‌کنم.

اینا اگه بخوان ظلمی رو که در حقّ ریسمتر Oblivion کردن و روحِ بازی رو با UE کشتن، با ریمسترِ F3 و NV هم بکنن، همون بهتر که پروژه، قبل از ریلیز کنسل بشه!
 
دقیقاً باهات موافقم؛ همین الان دارم Fallout 3 رو برای بار n اُم رو PC بازی می‌کنم و بعد از بیش از 1000 ساعت شخم زدنِ Capital Wasteland، از آرت‌استایل و اون فیلتر رنگ مایل به سبزِ F3 سیر نمی‌شم و به قدری هنوز از این توناژ رنگِ محیط تو کلّ 24 ساعت شبانه‌روز لذت می‌برم که برای دیدنِ تایم لپسِ بازی، از fast travel استفاده نمی‌کنم.

اینا اگه بخوان ظلمی رو که در حقّ ریسمتر Oblivion کردن و روحِ بازی رو با UE کشتن، با ریمسترِ F3 و NV هم بکنن، همون بهتر که پروژه، قبل از ریلیز کنسل بشه!
آخه این یه اتفاقیه که خواه ناخواه میفته.
همه ریمسترهای این شکلی که انجین عوض میشه یا ریمیکها محکوم هستن که از لحاظ هنری و... متفاوت باشن.
کاریش نمیشه کرد.

اگه با CE 3 هم ساخته میشد باز هیچ تضمینی نیست که همین آرت استایل رو بتونن دوباره بازآفرینی کنن و بهش وفادار بمونن
=====
اگه این موارد اذیتمون میکنه اصلا نباید درخواست ساخت این ریمسترها/ریمیکها رو داشته باشیم چون مواردی مثل این باهاشه.
بقولی محصول جانبیه این فرآینده.
 
آخه این یه اتفاقیه که خواه ناخواه میفته.
همه ریمسترهای این شکلی که انجین عوض میشه یا ریمیکها محکوم هستن که از لحاظ هنری و... متفاوت باشن.
کاریش نمیشه کرد.

اگه با CE 3 هم ساخته میشد باز هیچ تضمینی نیست که همین آرت استایل رو بتونن دوباره بازآفرینی کنن و بهش وفادار بمونن
=====
اگه این موارد اذیتمون میکنه اصلا نباید درخواست ساخت این ریمسترها/ریمیکها رو داشته باشیم چون مواردی مثل این باهاشه.
بقولی محصول جانبیه این فرآینده.
ببین ماکان، مشکل اصلیِ من این بی‌هویتیِ بصری و هنریِ بازی‌هاست که با غش کردنِ اکثر استودیوها به سمت UE5 و زحمت ندادن به خودشون برای کاستومایز کردن ابزارک‌های انجین، باعث شده که شاهد از بین رفتن امضای کار همیشگی این استودیوها تو آثارشون باشیم.

من توقع ندارم که Bethesda بیاد یه ریمسترِ عین به عین از F3 بده بیرون. با مقدارِ معقولی از تغییر، دخل و تصرف هم مشکلی ندارم؛ کما اینکه به قول خودت این موضوع، گاهی اجتناب‌ناپذیره، ولی برام خیلی خیلی اهمیت داره که ببینم بتزدایی که فَنِش هم هستم، هنوز از انجین خانگی‌اش استفاده می‌کنه؛ در اون صورت مطمئنم که خروجیِ نهایی، فرسنگ‌ها متفاوت‌تر از عنوان اوریجینال نخواهد بود! مثلا همین فیلتر رنگ سبز تو F3 رو، تیم سازنده تعمداً در نسخه 2008 لحاظ کرده؛ این یعنی پشتِ این آرت، یه فلسفه و فکری خوابیده و در صورتی که ریمستر با ورژنِ ارتقا یافته‌ی CE انجام بشه، این موضوع و موضوعاتی از این دست هم، مدنظر قرار خواهد گرفت (مثل فیلتر نارنجی معروف GTA: SA که راک‌استار مجبور شد تو آپدیت‌های بعدیِ GTA Trilogy DE، به بازی برگردونه تا حداقل امضای کار اثرش حفظ بشه).

باور کن بعد از دو ساعت تجربه ریمسترِ Oblivion، چنان از تغییرِ بی‌حساب و کتاب Art Style بازی کُفری شده بودم که نتونستم تحملش کنم. برای خیلی از گیمرهای امروزی یا گیمرهای قدیمی که فنِ TES و Fallout نیستن، همین که فریم‌ریت و رزولوشن بالا بره، کیفیت بافت‌ها ارتقا پیدا کنه و دیزاین بازی realistic تر بشه، کافیه ولی برای امثالِ ماها کافی که نیست هیچ، مثل فحش و ناسزا می‌مونه :D نمی‌دونم خلاصه! شاید هم از اثرات پیری ـه :D
 
ببین ماکان، مشکل اصلیِ من این بی‌هویتیِ بصری و هنریِ بازی‌هاست که با غش کردنِ اکثر استودیوها به سمت UE5 و زحمت ندادن به خودشون برای کاستومایز کردن ابزارک‌های انجین، باعث شده که شاهد از بین رفتن امضای کار همیشگی این استودیوها تو آثارشون باشیم.

من توقع ندارم که Bethesda بیاد یه ریمسترِ عین به عین از F3 بده بیرون. با مقدارِ معقولی از تغییر، دخل و تصرف هم مشکلی ندارم؛ کما اینکه به قول خودت این موضوع، گاهی اجتناب‌ناپذیره، ولی برام خیلی خیلی اهمیت داره که ببینم بتزدایی که فَنِش هم هستم، هنوز از انجین خانگی‌اش استفاده می‌کنه؛ در اون صورت مطمئنم که خروجیِ نهایی، فرسنگ‌ها متفاوت‌تر از عنوان اوریجینال نخواهد بود! مثلا همین فیلتر رنگ سبز تو F3 رو، تیم سازنده تعمداً در نسخه 2008 لحاظ کرده؛ این یعنی پشتِ این آرت، یه فلسفه و فکری خوابیده و در صورتی که ریمستر با ورژنِ ارتقا یافته‌ی CE انجام بشه، این موضوع و موضوعاتی از این دست هم، مدنظر قرار خواهد گرفت (مثل فیلتر نارنجی معروف GTA: SA که راک‌استار مجبور شد تو آپدیت‌های بعدیِ GTA Trilogy DE، به بازی برگردونه تا حداقل امضای کار اثرش حفظ بشه).

باور کن بعد از دو ساعت تجربه ریمسترِ Oblivion، چنان از تغییرِ بی‌حساب و کتاب Art Style بازی کُفری شده بودم که نتونستم تحملش کنم. برای خیلی از گیمرهای امروزی یا گیمرهای قدیمی که فنِ TES و Fallout نیستن، همین که فریم‌ریت و رزولوشن بالا بره، کیفیت بافت‌ها ارتقا پیدا کنه و دیزاین بازی realistic تر بشه، کافیه ولی برای امثالِ ماها کافی که نیست هیچ، مثل فحش و ناسزا می‌مونه :D نمی‌دونم خلاصه! شاید هم از اثرات پیری ـه :D
دقیقا منم سر آبلیویون طول کشید که تونستم با حس نوستالژی کنار بیام و با این تم و رنگبندی جدید همراه بشم.
ولی لعنتی بازی همچنان جادوش رو حفظ کرده ، اگه انجین به کل عوض میشد که فاجعه میشد.
البته آخرش به خاطر بهینه نبودنش ولش کردم.


اما خب آمار فروش موفق بازی نشون میده که پلیرهای جدیدتر باهاش راحت تر از ماها ارتباط گرفتن.
متاسفانه این ریمستر/ریمیکها رو هم برای جذب پلیرهای جدید میسازن که هیچ متر و معیاری برای مقایسه ندارن و خب اصلا با این موارد مشکلی ندارن یا کمتر براشون مهمه.
فن بیس اصلی همیشه با همه این نوع از ریمستر/ریمیکها مشکل داره و خواهد داشت.
 
دقیقا منم سر آبلیویون طول کشید که تونستم با حس نوستالژی کنار بیام و با این تم و رنگبندی جدید همراه بشم.
ولی لعنتی بازی همچنان جادوش رو حفظ کرده ، اگه انجین به کل عوض میشد که فاجعه میشد.
البته آخرش به خاطر بهینه نبودنش ولش کردم.


اما خب آمار فروش موفق بازی نشون میده که پلیرهای جدیدتر باهاش راحت تر از ماها ارتباط گرفتن.
متاسفانه این ریمستر/ریمیکها رو هم برای جذب پلیرهای جدید میسازن که هیچ متر و معیاری برای مقایسه ندارن و خب اصلا با این موارد مشکلی ندارن یا کمتر براشون مهمه.
فن بیس اصلی همیشه با همه این نوع از ریمستر/ریمیکها مشکل داره و خواهد داشت.
از 70 میلیون خریدار اسکایریم که تشنه نسخه بعدی الدر اسکرول بودن 4-5 میلیون نسخه دشت کردن افتخار نداره به نظرم زیاد :D اون تم و رنگبندی جدید هم صرفا حس نوستالژی رو نکشته، روح بازی رو کشته. کاملا آرت استایل بازی رو نابود کرده آنریل.

من خودم اصلا فاز نوستالژی رو چیزی نمیگیرم و کلا مخالف گیر کردن تو گذشتم اما نمیشه تغییرات آبلیوین رو صرفا به نابودی نوستالژی خلاصه کرد. بازی به طور کل بی هویت شده. شده مثل این ویدیوهای رندومی که تو یوتیوب ملت با آنریل درست میکنن.
 
  • Like
Reactions: m.d.makan
دم آشا خانم گرم که بخش گیمینگ ماکروسافت رو از اون گشادی و بی خاصیتی در آورده. باید چوب بالا سر اینا باشه تا کار کنند. یه عکس زیبا هم از بانو میزارم که حالشو ببرید

دم شما گرم برای این عکس ولی حقیقتا شاید در این تصمیم گیری بانو اونقدرا دخیل نباشه ،شخصی که ۶ ماه هم نیست اومده سر این پست و با نداشتن سابقه ای در قسمت گیم و اینترتیمنت مشخصه که این تصمیمات رو نمیتونه بگیره و احتمالا خود نادلا و امی هود البته شاید طی جلسه ای با آشا و مت بوتی و دیگر مدیران این تصمیم رو گرفتند.
 
دم شما گرم برای این عکس ولی حقیقتا شاید در این تصمیم گیری بانو اونقدرا دخیل نباشه ،شخصی که ۶ ماه هم نیست اومده سر این پست و با نداشتن سابقه ای در قسمت گیم و اینترتیمنت مشخصه که این تصمیمات رو نمیتونه بگیره و احتمالا خود نادلا و امی هود البته شاید طی جلسه ای با آشا و مت بوتی و دیگر مدیران این تصمیم رو گرفتند.
Screenshot 2026-07-18 201628.jpg

نکن مصطفی:D
 
ماکان خب دروغ میگم ؟ اشا شش ماهم نیست که توی این پست اومده سابقه ای هم توی گیم نداره چجوری میشه تصمیم در مورد ساخت این گیم ها رو خودش گرفته باشه
منظور اینه که خب مشخصه که تصمیمهایی که میگیره با با مدیرهای بالادستی هماهنگه و این سیاستهای کل کمپانیه که داره اجرا میشه.
یا حتی سیاستهای اونهاست که به واسطه مدیر جدید بودن به دوش آشا افتاده.
میخوام بگم چرا این مواردی که بدیهیه رو اینقدر باید تکرار کنی؟ :D

از طرفی مگه شعار مدیرهای جدید ایجاد تغییر نیست؟
خب اگه مدیر جدید بیاد و دنباله روی تصمیمهای مدیر قبلی باشه اصلا معنی داره؟
اینها قبلش لابی کردن و سرمایه گذارها و مدیرهای بالادستی رو با خودشون همراه کردن که الان قدرت میگیرن.
خب یعنی اینکه همه باهاش هماهنگن یا برعکس خودش باهاشون هماهنگه ، که در نتیجه تفاوتی نمیکنه و همه چی به پای آشا نوشته میشه.
=======
به خدا من آواتارت رو میبینم یا امی هود و نادلا میفتم:))
اول تو کامنتت میگردم که کجا از این دوتا اسم بردی و بعد باقی کامنتت رو میخونم:D
البته این هیچ ارتباطی به من نداره ها ، صرفا چون باهات احساس راحتی و نزدیکی میکنم یکی دوباره که بهش اشاره میکنم.
قصدم فقط شوخیه:x
 
  • Like
Reactions: ultimate team 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or