اموزش هک برای کنسول PS5

سلام بچه ها با این اپدیت اخری که اومده من بلاخره میتونم Ps5 pro بگیرم یا هنوز بادیجیتال مشکل داره ممنون میشم راهنمایی کنین
سلام طبق شایعاتی از خیلی وقت پیش هست این هک 50 دقیقه انتظار را نداره
اینطور هم از اخبار مربوطه مشخصه با youtube هک انجام میشه و برای تمامی کنسول های موجود در بازار قابل انجام هست

ولی تا عمومی نشه هیچی دقیق مشخص نیست
بهترین کار صبر کردن هست

با اومدن این هک تمامی بازی های ps5 که تا این لحظه اومده میشه گفت روی کنسول هک شده قبل بازی کردن هستن
ولی ای کاش صبر میکرد و دست خودش نگهش میداشت تا عرضه gta6 العان معلوم نیست هک جدید کی میاد و کی gta6 برای کنسول هکی قابل بازی میشه

سلام بچه ها با این اپدیت اخری که اومده من بلاخره میتونم Ps5 pro بگیرم یا هنوز بادیجیتال مشکل داره ممنون میشم راهنمایی کنیند

نیازی به خرید pro نیست...با این اپدیت جدید جیلبریک یوتیوب تمامی کنسول ها با هر ورژن و مدلی قابل هک هست....

سلام بچه ها من آخرین بار کنسول رو شب عید آپدیت کردم نمیدونم ورژنش چنده از اون موقع به بعد کنسول خاموش بوده به نظرتون اون ورژن هک میشه
اصلا داستان این هم ps5 چیه و چجوریه کسی لینکی چیزی داره کامل توصیحش داده باشه ؟
یه سریا میگن ۵۰ دقیقه طول میکشه اون داستانش چیه ؟

سلام بچه ها من آخرین بار کنسول رو شب عید آپدیت کردم نمیدونم ورژنش چنده از اون موقع به بعد کنسول خاموش بوده به نظرتون اون ورژن هک میشه
اصلا داستان این هم ps5 چیه و چجوریه کسی لینکی چیزی داره کامل توصیحش داده باشه ؟
یه سریا میگن ۵۰ دقیقه طول میکشه اون داستانش چیه ؟

چگونه نسخه فریمور کنسول خود را چک کنیم؟​

برای بررسی نسخه فریمور نرم افزاری کنسول پلی استیشن خود ابتدا از منوی اصلی کنسول به بخش تنظیمات ( Settings ) کنسول رفته و گزینه ( System ) را انتخاب کنید. سپس از بخش ( System Software ) گزینه ی ( Console Information ) را انتخاب کنید در این بخش طبق عکس زیر دومین گزینه، نشانگر فریمور ( System Software ) کنسول شما است.
اگر ورژن کنسول شما زیر 12.70 یا خود 12.70 باشد قابل کپیخور و نیاز به زمان 50 دقیقه ای می باشد.
اگر ورژن کنسول شما زیر 12.00 یا خود 12.00 باشد قابل کپیخور با دیسک است و نیاز به زمان 50 دقیقه ای نیست.
اگر ورژن کنسول شما زیر 10.01 یا خود 10.01 باشد قابل کپیخور بدون دیسک و بدون زمان 50 دقیقه ای می باشد.

Untitled 1024x627 1

آخرین ویرایش:
انتشار نسخه جدید پی لود منیجر
Releases · itsPLK/ps5-payload-manager
مهمترین تغییرات ایجاد شده در نسخه جدید :

قابلیت‌های جدید و بهبود تجربه کاربری​

• جستجو و مرتب‌سازی مخزن ابری (Cloud Repository)
    • قابلیت جستجو به بخش Cloud Repository اضافه شده است.
    • امکان مرتب‌سازی بر اساس:
      • دسته‌بندی (Category)
      • زمان آخرین بروزرسانی (Update Time)
      • نام (Name)
    • تنظیمات مرتب‌سازی پس از خروج از برنامه نیز ذخیره می‌شوند و در اجرای بعدی حفظ خواهند شد.
  • پشتیبانی از دسته‌بندی‌های سفارشی Payload
    • اکنون مخازن شخص ثالث (Third-party Repositories) می‌توانند دسته‌بندی‌های سفارشی برای Payloadها تعریف کنند.
    • همچنین محدودیت تعداد منابع (Sources) افزایش یافته است.
  • انتقال آیکون Payload Manager به بخش Media
    • آیکون اجرای Payload Manager اکنون به جای تب Games در تب Media صفحه اصلی PS5 نمایش داده می‌شود تا بخش بازی‌ها خلوت‌تر باشد.
    • این تغییر با همکاری @lucaszhongsj انجام شده است.
    • نکته: اگر قبلاً میانبر Payload Manager را روی صفحه اصلی دارید، ابتدا آن را حذف کنید تا نسخه جدید به‌درستی در تب Media ظاهر شود.
  • نمایش نسخه واقعی Repository
    • اگر یک Repository سفارشی نسخه (Version) را به‌طور صریح مشخص کرده باشد، رابط کاربری همان نسخه را نمایش می‌دهد و دیگر سعی نمی‌کند نسخه را از روی نام فایل حدس بزند.
    • این قابلیت نیز با همکاری @lucaszhongsj اضافه شده است.

اصلاحات و رفع اشکالات​

• رفع مشکل پس از خروج از Rest Mode
    • مشکلی برطرف شده که باعث می‌شد پس از خارج شدن PS5 از حالت Rest Mode یا قطع و وصل شدن شبکه، سرور HTTP دیگر پاسخگو نباشد.
    • اکنون سرویس (Daemon) سوکت شبکه را به‌صورت خودکار مجدداً راه‌اندازی می‌کند تا اتصال بدون نیاز به ریستارت بازیابی شود.
  • بهبود بررسی گواهی SSL
    • مشکلات گاه‌به‌گاه در اعتبارسنجی SSL توسط mbedTLS برطرف شده است.
    • همچنین اگر اعتبارسنجی SSL با شکست مواجه شود، برنامه به‌صورت خودکار از دانلود بدون بررسی SSL (Insecure Download) به‌عنوان راهکار جایگزین استفاده می‌کند.
  • پاکسازی صحیح App Installer
    • فراخوانی‌های پایان‌دهنده (Termination Calls) مربوط به ابزار نصب برنامه sceAppInstUtil اضافه شده‌اند تا این ابزار پس از اتمام کار به‌درستی بسته شود و منابع سیستم آزاد شوند.
  • رفع مشکل آپلود فایل در iOS
    • ویژگی accept از ورودی انتخاب فایل حذف شده است.
    • این تغییر مشکل برخی کاربران iPhone و iPad را برطرف می‌کند که در آن فایل‌های Payload هنگام انتخاب به رنگ خاکستری (غیرفعال) نمایش داده می‌شدند.
سلام خسته نباشید چگونه باید این برنامه رو PS5 نصب کنیم

چگونه نسخه فریمور کنسول خود را چک کنیم؟​

برای بررسی نسخه فریمور نرم افزاری کنسول پلی استیشن خود ابتدا از منوی اصلی کنسول به بخش تنظیمات ( Settings ) کنسول رفته و گزینه ( System ) را انتخاب کنید. سپس از بخش ( System Software ) گزینه ی ( Console Information ) را انتخاب کنید در این بخش طبق عکس زیر دومین گزینه، نشانگر فریمور ( System Software ) کنسول شما است.
اگر ورژن کنسول شما زیر 12.70 یا خود 12.70 باشد قابل کپیخور و نیاز به زمان 50 دقیقه ای می باشد.
اگر ورژن کنسول شما زیر 12.00 یا خود 12.00 باشد قابل کپیخور با دیسک است و نیاز به زمان 50 دقیقه ای نیست.
اگر ورژن کنسول شما زیر 10.01 یا خود 10.01 باشد قابل کپیخور بدون دیسک و بدون زمان 50 دقیقه ای می باشد.

Untitled 1024x627 1
ممنونم ازت میدونم چجوری چک کنم
ولی خوب کنسول تو کیفش هست از شب عید حالا ندارم وصل کنم روشنش کنم فکر کنم 13.20 هست کنسولم همچنان میزارم خاموش بمونه تا یه کپی خور بیاد براش :)))
تازه هنوز 7 ماه plus deluxe دارم همینجوری بیکار مونده :))
بعد یه موضوع امیدوار باشیم تا یکی دو ماهه دیگه ورژن 13.20 کپی خور بشه یا نه؟

آخرین ویرایش:
راهی هست بشه پی لودای نصب شده رو حذف کرد چند روزه بعد از انجام هک یوتیوب دستگاه هنگ میکنه احساس میکنم وقتی میخواد یکی از پی لودا رو بیاره بالا هنگ میکنه ورژن دستگاه ۱۲.۷۰ هستش

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or