Multi Platform Elden Ring

سازنده
FromSoftware
تاریخ انتشار
Feb 25, 2022
ناشر
Bandai Namco
پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 4
  3. PlayStation 5
  4. Xbox One
  5. Xbox Series X|S
n963053_.gif

بازی Elden Ring توسط شرکت FromSoftware ، اثری از هیدتاکا میازاکی ، سازنده‌ بازی‌های تحسین‌ شده ای همچون Bloodborne و Dark Souls ، با همکاری نویسنده معروف (Game of Thrones) جرج آر. آر. مارتین در دست ساخت است و بر روی کنسول‌های PlayStation 4 ، همچنین XONE و PC منتشر خواهد شد.e
t05882_.png
e680636_.png

• ساخت بازي بعد از دی ال سی DS3 شروع شد .
  • بازي سوم شخص و اکشن آر پي جي خواهد بود .
  • تنوع نقش آفرینی در بازي از سري دارک سولز بيشتر خواهد بود .
  • چالش برانگيز
  • قابلیت سفارشی سازی کارکترها .
  • مارتين دنيا و افسانه های بازی را نوشت .
  • جهان باز (Open World) خواهد بود .
  • تم آن در مورد اراده بشر است .
r638585_.png

@A7A

108994
شایعات پیش تر گفته بودند که بازی یک تجربه OPEN WORLD خواهد بود ، که در آن قلمرو های پادشاهی گوناگونی را خواهید دید و با کشتن پادشاهان آن مناطق و فتح قلمرو ها ، به قدرت های جادویی یا ماورایی جدیدی دسترسی پیدا خواهید کرد .
عکس بالا ، به این فرضیه ما را نزدیک می کند که ، یک حلقه بزرگ نورانی ، چندین حلقه کوچک دیگر را در بر گرفته و مانند یک تاج حلقوی شکل می باشد که چندین تاج کوچک دیگر را در خود جای داده . بنظر میرسد یک منبع انرژی در بالای تصویر وجود دارد که همانند خط و قطره های آب ، به پایین و به حلقه بزرگ تر سرازیر میشود و گویا از حلقه های کوچک هم میگذرد و همراه با گذر کردن ، انرژی آنها را از آن خود می کند . ممکن است بازی روایت گر قهرمانی باشد که از مکانی نیرویی میگیرد و آن را تقویت میکند و در مسیری متفاوت از باقی حکمرانان ، از آن استفاده می کند . اگر چه این ها همه فرضیه است ، اما کاملا مطابق با داستان گویی استودیوی FROM SOFTWARE هستند ، و به ویژه بازی DARK SOULS 3 که در آن Lord Wolnir با گذر از هر پادشاهی و تبدیل آن به خاکستر ، قدرت های ویژه آنها را از خود می کرد .

Last edited by a moderator:
اینکه باس تقریبا نرمالی بودش خیلی سخت نبودش . اول خودمم فکر میکردم خیلی سخته ولی اسون تر از چیزی بود که فکر میکردم
ملانیا خیلی سخت تر هستش
سختی و آسونی هر باس برای هر شخص و نوع بازی که انجام میده متفاوته مثلا برای من شخصا ملینیا خیلی چالش فوق العاده سختی نداشت باس سختی بودا ولی غیرقابل شکست نبود قلقش راحت دستم اومد ولی مثلا رادان تو دی ال سی رو هیچ جوره نمی تونستم بزنم مجبور شدم از سیستم سبک و داج زدن برم روی سپر سنگین اونم بعد از بیش از 12 سال بازی با سیستم داج زدن
این فریدا هم دقیقا همینطوره اگه سیستم بازیت بهش نخوره کابوسیه که تمومی نداره .
کلا به نظرم سبک بازی هر کس میزان سختی باس رو مشخص می کنه .

• Like
Reactions: mehrdadb3
این DANCING LION باس هیچ منطقی پشتش نیست به جرٍت میگم بدترین و بی منطقی ترین دل ال سی تاریخ همین دی ال سی الدن رینگ هست از لحاظ بی منطقی مبارزها
اخه چه منطقی گفته من 100 دست بهت بزنم تو بیای یک دست بهم بزنی درجا بمیرم چه مسخره بازی هست لول 200 HP 60 تا بالا رفته سلاح تا اخر لول شده بهترین ایتم ها رو کارکتر سوارن بعدش با یک ضربه فقط بمیرم؟ اصلا چرا اینقدر HP زیاده

این DANCING LION باس هیچ منطقی پشتش نیست به جرٍت میگم بدترین و بی منطقی ترین دل ال سی تاریخ همین دی ال سی الدن رینگ هست از لحاظ بی منطقی مبارزها
اخه چه منطقی گفته من 100 دست بهت بزنم تو بیای یک دست بهم بزنی درجا بمیرم چه مسخره بازی هست لول 200 HP 60 تا بالا رفته سلاح تا اخر لول شده بهترین ایتم ها رو کارکتر سوارن بعدش با یک ضربه فقط بمیرم؟ اصلا چرا اینقدر HP زیاده
لول های scadu fragment که مخصوص دی ال سی هستن رو دادی؟

اونا چین؟ میشه یک توضیح بدی؟
ببین لول آپ دی ال سی جداست. هرچقدر هم با لول بالا وارد دی ال سی بشی باز زورت کمه مگه اینکه چلنج بخوای بری.

یه سری آیتم به اسم scadu fragment تو بازی هست که معمولا هم پای نشان های میکلا که می گه فلان چیزمو اینجا جا گذاشتم :D هستن. باید اونارو بگیری و تو گریس قسمت لول آپ جدید که برات باز شده می تونی خودتو آپگرید کنی که وقتی از بخش stats نگاه کنی عددهای زردرنگ می بینی که اینا فقط تو دی ال سی رو استت هات اعمال می شن.

اگه با توضیحی که دوستمون داد و اونا رو گرفتی و باز با اون هنوز همون مشکل رو داشتی بیا بگو تا بهت بگم skill issue :دی
اقا قبول کنید بازی غیر منطقی سخته سختی بازی ده برابر دارک سولز 1 که سخترین سولز ممکن هست اصلا خودت یک مقایسه کن باس های دارک سولز 1 چقدر اسون بودن محیط بازی بود که سخت بود یا حتی بلادبورن سخت ترین باسی که دیدم تو کل سری Orphan of kos بود اینجا همه از دم Orphan of kos تشریف دارن...HP باس های خیلی زیاده اصلا غیر منطقی زیاده :/

اقا قبول کنید بازی غیر منطقی سخته سختی بازی ده برابر دارک سولز 1 که سخترین سولز ممکن هست اصلا خودت یک مقایسه کن باس های دارک سولز 1 چقدر اسون بودن محیط بازی بود که سخت بود یا حتی بلادبورن سخت ترین باسی که دیدم تو کل سری Orphan of kos بود اینجا همه از دم Orphan of kos تشریف دارن...HP باس های خیلی زیاده اصلا غیر منطقی زیاده :/
ببین من دارم اینو میگم که نوب نوبم توی بازی های سولزلایکی!
فقط سازو کار و مکانیزم ها و لور و دنیا و ایناشو سر در میارم ،
من کازان دو سه تا باس اذیتم کردن ،
لایز آو پی که به زور تمومش کردم تازه یه اندینگ ش رو ندیدم چون نمیخواستم اون باس آخر که یه ربات بود رو باهاش بجنگم .
حتی ووکان هم که یه سری سولزلایکی نمیدوننش چندتا باسش رسما دهنم‌رو سرویس کردن که بهشون فکر میکنم‌ باز حس بد میگیرم🙄
سکیرو اصلا سمتش نرفتم‌ چون میدونم بشدت اسکیل محوره و فارم مارم سرش نمیشه! Nioh2 رو با اینکه روی اکانت خودم خریده بودمش از سختیش دراپش کردم!
بعلاوه چندتا تجربه ریز و درشت مشابه دیگه...
اینجا فقط و فقط رادان DLC و ملانیا مین گیم اذیتم کردن الکی هم نمیگم راحت زدمشون نه ، اذیت شدم .
باس ها هم اکثرا پترن موومنت و اتک هاشون بعد از چندسری سر و کله زدن باهاشون کاملا دستت میاد.
با لول ۲۰۰ و این همه کمکی و غیره،
الدن رینگ راحت ترین بازی سولزلایک ساخته شده‌س!
اصلا یکی از دلایلی که رفتم سمتش این بود که میدیدم یه سری یوتوبر و استریمر کارنابلد و نوب که اکثرا واسه ویژگی‌های دیگه شون ویو میگیرن دارن الدن پلی میدن به من برخورد که واسه ترس‌از سختیش این جواهر رو از دست بدم!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or