اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان کسایی که فیبر مخابرات دارن و قرارداد قبلیشون 100-1000 مگابیت بوده بعد این جدیدا که فقط نوشته سرعت 100 مگ رو گرفتن، سرعتشون چقدر فرق کرده؟

من الان 1000 گیگ ماهانه سرعت تا 1000 دارم هم به حجم نیاز دارم و هم به سرعت.
پلن های جدیدش خیلی کم حجم و گرونه. اگه سرعتش هم 100 مگ باشه ممکنه تمدید نکنم.
سوال بعدی اگه تمدید نکنم چقدر بعد پرت تخلیه میشه؟ چی میشه؟ بعدا میتونم دوباره بگیرم؟

3 روز دیگه هم قراردادم تموم میشه :|
مال من داخل پنلم به سرعت ۱۰۰ مگ تبدیل شده
سرعت دانلودم بین ۱۰ الی ۱۲ مگابایت هست ، خیلی هم گرون کردن و حجمشو هم کم کردن! در مورد سرعت هرچی بهشون گفتم که مگه نباید بیشتر از اینا باشه و... گفتن نه کلا محدودیت داره و همینیه که هست میخوایی بخوایی نمیخوایی نخواه! :D
والا تا جایی که من میدونم فیبر نوری چون کلا سیستم سیم کشیش با ADSL فرق داره دیگه مثل اون نیست که پورت خالی بکنن ، دیگه الان هر شرکتی برای خودش سیستم کابل کشی فیبر داره
قطع کردنشون هم که میان از جعبه تقسیم وسط کوچه کابلتون رو هم جمع میکنن.
جالبیش اینکه من به شاتل آسیاتک زیتل زنگ زدم گفتم فیبر نوری مخابرات دارم شما هم ارائه میدین همه اشون گفتن نه! مال اونا به ما مربوط نیست.

دوستان باید یه کمپین راه اندازی بشه برای تحریم مخابرات .
رسما بسته های دانلود شبانه رو حذف کردن که دیگه راهی برای دانلود نیست ، حجم بسته هارو کم کردن ، سرعت رو که نباید محدودیتی داشته باشه رو کم کردن و قیمت ها رو تا 10 15 برابر گرون کردن .
من منتظرم حجم سرویس تموم بشه دیگه تمدید نکنم ، مشخص بود برای جیب مردم نقشه کشیدن با اینترنت فیبر نه ارائه خدمات
-
کلی لیست دانلود داشتم که معلق موندن نباید دیگه هر سازی این ..... ها بزنن باهاش برقصیم

تنها کاری که میشه کرد جمع آوری کردن سرویسه از مصرف کننده نباشه ادم میشن

اینطوری هم نیست که سرویس تموم شه نخریم همین جوری دایر بمونه نه...بعد چند روز خودشون برات تمدید میزنن مث اب خوردن

این جریان انحصاری بودن ارایه سرویس به شرکتی که فیبر رو کشیده هم باعث میشه مخابرات رقیب نداشته باشه و رقابت نباشه هر جور دلش بخواد با مشتری رفتار کنه...😔
یعنی چی یعنی اگر مخابرات فیبر بکشه که فکر کنم کار مخابرات و وظیفه دولتی مخابرات باشه نمیشه از سایر شرکت های اینترنتی فیبر گرفت ؟ چطوریاست من گار بخوام مثلا پیشگامان فیبر بگیرم باید بگم پیشگامان بیاد فیبر بکشه از کجا بکشه محل ما هنوز فیبر نداره

یعنی چی یعنی اگر مخابرات فیبر بکشه که فکر کنم کار مخابرات و وظیفه دولتی مخابرات باشه نمیشه از سایر شرکت های اینترنتی فیبر گرفت ؟ چطوریاست من گار بخوام مثلا پیشگامان فیبر بگیرم باید بگم پیشگامان بیاد فیبر بکشه از کجا بکشه محل ما هنوز فیبر نداره
منظور هر شرکتی که فیبر رو کشیده فقط همون بهت فیبر میده مثل زمان قدیم adsl که فقط مخابرات بود و خودش میداد
وظیفه نیست الان رقابت دارن باهم که کجا کودوم خیابان رو کی مال خود کنه تا بعداً هر جوری دلش میخواد قیمت و سرویس بده چون میدونه حالا حالا ها انحصار ارایه سرویس دست خودشه...

• Like
Reactions: Sarvior
فعلا انحصاریه ، هر شرکتی فیبر اون محله رو بکشه فقط خودش می‌تونه خدمات بده

بین خودشون تقسیم کردن شهر رو ، مگر معدود جاهایی که دو تا شرکت با هم فیبر بکشن

• Like
Reactions: MR.MARIO
من که توی پنلم چیزی به اسم طرح شبانه هیچوقت نداشتم ولی الان اومدم دیدم قیمت ترافیک اضافه رو از 2 تومن کردن 7 تومن ولی اگه حجم بالا بخری همون دو تومنه
در مورد سرعت هم برای من نوشته بین 300 تا 1000 و سرعت دانلود داخلی هم 100 مگه حالا اگه جایی توی مودم نوشته بگید نگاه کنم
در مورد قیمت 12.5 ترابایت یکساله رو میده 10 میلیون که به نظرم بدک نیست یعنی ماهی یک میلیون برای یک ترابایت حجم
در مورد تحریم هم من صد سال دیگه به adsl برنمیگردم واقعا عذاب خالص بود هیچ وقت یادم نمیره برای دانلود گیرز 5 دو روز سیستم روشن بود آخرش هم سر 90 درصد فایلش خراب شد ولی الان یک ساعته یه بازی رو با خود کنسول دانلود میکنم

من که توی پنلم چیزی به اسم طرح شبانه هیچوقت نداشتم ولی الان اومدم دیدم قیمت ترافیک اضافه رو از 2 تومن کردن 7 تومن ولی اگه حجم بالا بخری همون دو تومنه
در مورد سرعت هم برای من نوشته بین 300 تا 1000 و سرعت دانلود داخلی هم 100 مگه حالا اگه جایی توی مودم نوشته بگید نگاه کنم
در مورد قیمت 12.5 ترابایت یکساله رو میده 10 میلیون که به نظرم بدک نیست یعنی ماهی یک میلیون برای یک ترابایت حجم
در مورد تحریم هم من صد سال دیگه به adsl برنمیگردم واقعا عذاب خالص بود هیچ وقت یادم نمیره برای دانلود گیرز 5 دو روز سیستم روشن بود آخرش هم سر 90 درصد فایلش خراب شد ولی الان یک ساعته یه بازی رو با خود کنسول دانلود میکنم
شما مودمت چیه؟
سرعت دانلودت تو Idm چنده ؟
میخوام مخابرات بگیرم
از یه شرکت دیگه هم فیبر دارم راضی نیستم

داداشا یه تومن پولی نیس ماهانه تو این زمانه توانشو دارید خیلی خوبه فیبر

شما چون ftto هستید لابد نصفه قیمتا برا ما که ftth پس پرداختیم ۴۴۰ گیگو میده یکوصد

شما مودمت چیه؟
سرعت دانلودت تو Idm چنده ؟
میخوام مخابرات بگیرم
از یه شرکت دیگه هم فیبر دارم راضی نیستم
مودم یوتل که رایگان مخابرات داد والبته یه بار هم گارانتی رایگان برام عوض کرد
ببین توی idm با سایت دانلود ها و یه سایت داخلی که فیلم 4k ازش میگیرم همین الان 114 مگ دانلود میکردن البته اگه تک کانکشن دانلود کنی میاد روی 20 مگ با ps5 حدود 50 مگ و با فیلتر شکن حدود 15 مگ
یه خوبی که مخابرات داره لینک داخلی ضریب 2.7 میگیره مثلا یه سرویس ایرانی هست که بازی های کنسول رو با همین ضریب دانلود میکنه یا بعضی فیلتر شکن فروش ها لینک نیم بها هم دارن

شما چون ftto هستید لابد نصفه قیمتا برا ما که ftth پس پرداختیم ۴۴۰ گیگو میده یکوصد
یه تومن برای افرادی که زن و بچه دارن زیاده مثلا طرف نهایت استفادش از نت رفتن به تلگرامه بعد میخواد فیبر بگیره و شاکی بود که هزینه ی اولیش میشه بیست تومن خوب این شخص اصلا نباید سمت فیبر بیاد
نه سرویس منم ftth هستش و دوره ی قبلی خیلی ارزون تر گرفتم حالا جالبیش اینجاست که قبلا برای تمدید باید حضوری میرفتم ولی از وقتی که گرون کردن همه ی سرویس ها توی پروفایلم میاد مثلا همین 400 گیگ سه ماهه رو برای من زده 800 احتمال میدم شما چون پس پرداختی این اختلاف قیمت وجود داره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: mikami.pro

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or