Multi Platform Sekiro: Shadows Die Twice

194972

Developer: From Software
Publisher: Activision
Genre: Action-Adventure
Platforms: PS4 / XB1 / PC
Release Date: March 22nd, 2019

Kill Ingeniously

با بسته شدن پرونده ی Dark Souls به نظر میرسد که استدیوی From Software قصد دارد به سمت جدیدی حرکت کند. چراکه Sekiro متفاوت ترین پروژه ی این استدیو از سال 2009 و عرضه ی Demon's Souls می باشد. بعد از سال ها از عرضه ی آخرین نسخه از سری Tenchu، شاهد بازگشت دوباره ی FS به دوران فئودال ژاپن هستیم. از ابتدا قرار بود نسخه ی جدید از Tenchu ساخته شود اما در نهایت تصمیم گرفته شد که بازی، یک IP جدید باشد و از Tenchu به عنوان منبع الهام استفاده شود. همانند گذشته هیدتاکا میازاکی کارگردان این عنوان می باشد.

هر آنچه از بازی میدانیم:

Story
  • Sekiro به معنای "گرگ تک دست" می باشد که اشاره به قهرمان اصلی داستان دارد.
  • بازی رویکرد متفاوتی در داستان سرایی نسبت به سری سولز دارد و از سبک مینیمال این سری پیروی نمی کند. اینبار شاهد داستان خطی تر و سر راست تری هستیم.
  • داستان بازی در اواخر قرن شانزدهم و درمورد یک شینوبی سرافکنده می باشد که در محافظت از ارباب جوان خود و افتادن او به دست کلن Ashina شکست خورده و قصد انتقام و نجات ارباب خود را دارد.
  • دست قهرمان بازی توسط فرمانده ی Ashina قطع شده.
  • فردی که شینوبی را نجات داده به نام Busshi of the Desolate Temple شناخته میشود.
Gameplay
  • سکیرو سخت ترین بازی FS تا به امروز می باشد.
  • بازی دارای Stat های RPG نیست.
  • بازی فاقد سیستم کلاس بندی می باشد.
  • مخفی کاری نقش برجسته ای در بازی دارد.
  • بازی تمرکز کمتری در گرفتن سلاح های متفاوت دارد.
  • همانند سری سولز مردن در بازی بودن مجازات نخواهد بود. بعد از مرگ بازیکنان با مصرف آیتمی قادر خواهند بود سریعا احیا شده و با وارد کردن دمیج کافی دوباره این ایتم را بدست اورند. در صورت مرگ بدون این ایتم، بازیکنان به آخرین Scluptor's Idol (که حکم چک پوینت بازی را دارد.) برمیگردند.
  • مهم ترین المان بازی، بازوی مکانیکی و ابزار های مختلفی است که هر کدام کاربرد های متفاوت دارند.
  • 3 بازوی معرفی شده تاکنون Flame Cannon، Shuriken Arm و Hand Axe نام دارند.
  • مهم ترین مکانیک مبارزه ی بازی Posture نام داره که در واقع ترکیبی از Stamina و Poise تو عناوین قبلی این استدیو هست; ضربه خوردن و بلاک کردن Posture شما و ضربه وارد کردن و پری های دقیق Posture دشمنان رو کاهش میده. اگه Posture کاملا خالی بشه پلیر در برابر ضربات سنگین اسیب پذیر میشه. این حرکت برای برای پلیر زمانی که Posture دشمن رو خالی کنه Shinobi Deathblow نامیده میشه.
  • بازی بسیار سریع بود و تمرکز ویژه ای روی پری و ضد حمله دارد.
  • استفاده از بازوی مکانیکی نیازمند آیتمی به نام White Spirit Emblem می باشد که از کشتن دشمنان بدست می آید.
اطلاعات بیشتر بزودی...

تاپیک سکیرو چقد خلوته :D فکر کنم برای همه جزو بازیایی بود که تموم کردن و پاکش کردن من هنوزم نصب دارمش و گه گاهی یدور تمومش میکنم یه مدت روزی یبار اسپید ران میکردمش واقعا لذت پری کردن این بازی هیچوقت برام تکراری نمیشه. امروز یاد یه چیزی افتادم برای همون تاپیکو اوردم بالا. این dlss 5 اگه خوب از اب دربیاد و کامیونیتی بازی با پچ به بازی اضافش کنن فکر کنم همون روز سیستم میبندم براش :Dتنها چیزی که تو این بازی قدیمی شده گرافیکشه متاسفانه البته میدونم رو پی سی ماد هست ولی dlss 5 یچیز دیگس‌... ۷-۸ سال از انتشارش میگذره هنوز هیچی نتونسته جاشو برای من پر کنه

دوستان میشه راهنمایی بفرمایید .تو گوگل سرچ زدم ولی چیزی متوجه نشدم !
این 2 آیتم رو اگه استفاده کنم تاثیر آنچنانی داره یا خیر ؟ بعدش اینکه این2 آیتم بعد از استفاده تا آخر بازی اثرش رو بدن سکیرو هس یا فقط چند ثانیه هستش و بعدش حذف و خنثی میشه ؟

Sweet Rice Ball , ceremonial tanto

این 2 آیتم رو اگه استفاده کنم تاثیر آنچنانی داره یا خیر ؟ بعدش اینکه این2 آیتم بعد از استفاده تا آخر بازی اثرش رو بدن سکیرو هس یا فقط چند ثانیه هستش و بعدش حذف و خنثی میشه ؟

Ceremonial tanto تموم شدنی نیست و هربار که تو idol (بونفایر) بشینی 3 بار قابل استفاده است. این آیتم خوبیه برای استفاده اگه نیاز به spirit emblem داری.

اون یکی آیتم تموم شدنیه و تاثیرش هم برای 30 ثانیه است. این کارش اینه یه مقدار از هلث رو برمیگردونه و پاسچرت رو هم برای 30 ثانیه ریکاوری می کنه.

هیچی تو بازی بجز demon bell و charmless اثرش دائمی نیست ایتما همه مصرفی هستن یه سری refill میشن یه سری تعداد محدود هستن. Sweet rice ball برا healing هست تعدادشم محدوده tanto هم چیزی که تو توضیحاتشه انجام میده و refill میشه. با rest کردن هم اثرش از بین میره هم refill میشه

• Like
Reactions: soheil_66 and jdepp
هیچی تو بازی بجز demon bell و charmless اثرش دائمی نیست ایتما همه مصرفی هستن یه سری refill میشن یه سری تعداد محدود هستن. Sweet rice ball برا healing هست تعدادشم محدوده tanto هم چیزی که تو توضیحاتشه انجام میده و refill میشه. با rest کردن هم اثرش از بین میره هم refill میشه
منظورت از charmless , این ایتمKuro's Charm هستش ؟
اینو demon bell تو کوه سنپو کرفتمش و استفادش کردم یعنی تا اخر بازی باس ها قوی تر و مواد و آیتم بیشتری نصیب میشه ؟
بنظرم بعضی از آیتم ها اضافه هستن ! شبیه توپ هستن سبز زرد و غیره ...
رسیدم به بین کورو و جغد پدر خونده . تو گوگل زدم نوشت به کورو کمک کنی باس ها و ایتم های بیشتری میده درسته ؟

منظورت از charmless , این ایتمKuro's Charm هستش ؟
اینو demon bell تو کوه سنپو کرفتمش و استفادش کردم یعنی تا اخر بازی باس ها قوی تر و مواد و آیتم بیشتری نصیب میشه ؟
بنظرم بعضی از آیتم ها اضافه هستن ! شبیه توپ هستن سبز زرد و غیره ...
رسیدم به بین کورو و جغد پدر خونده . تو گوگل زدم نوشت به کورو کمک کنی باس ها و ایتم های بیشتری میده درسته ؟
Charmless برای ng+ هست تو ران اول نیست.
Demon bell بازیو سختتر میکنه و ایتم دراپ هارو هم افزایش میده میتونی دوباره بری همونجا برگردونیش حالت عادی
ایتم ها هم اگه علاقه داری استفاده کنی هرکدوم یه کاربردی دارن من کلا تو سولزلایکا هیچوقت علاقه به استفاده از ایتما ندارم prosthetic tool هارو هم محض سرگرمی گاهی استفاده میکنم
اون قسمت اخر هم بله اگه سمت owl رو بگیری دوتا باس فایت همونجا هست و بازی تموم میشه باید بری نیو گیم پلاس اگه طرف kuro رو بگیری بازی ادامه داره دور اول اگه هستی بهتره سمت kuro رو بگیری و یدور کامل تمام فرعی ها و هرچی میخوای تو بازی بری تو نیو گیم طرف owl رو بگیر و اون پایان کوتاه و باس فایتاشم ببین

Charmless برای ng+ هست تو ران اول نیست.
Demon bell بازیو سختتر میکنه و ایتم دراپ هارو هم افزایش میده میتونی دوباره بری همونجا برگردونیش حالت عادی
ایتم ها هم اگه علاقه داری استفاده کنی هرکدوم یه کاربردی دارن من کلا تو سولزلایکا هیچوقت علاقه به استفاده از ایتما ندارم prosthetic tool هارو هم محض سرگرمی گاهی استفاده میکنم
اون قسمت اخر هم بله اگه سمت owl رو بگیری دوتا باس فایت همونجا هست و بازی تموم میشه باید بری نیو گیم پلاس اگه طرف kuro رو بگیری بازی ادامه داره دور اول اگه هستی بهتره سمت kuro رو بگیری و یدور کامل تمام فرعی ها و هرچی میخوای تو بازی بری تو نیو گیم طرف owl رو بگیر و اون پایان کوتاه و باس فایتاشم ببین
باس راهب فاسد بعد از انتخاب کمک به کورو ظاهر میشه درسته ؟
Demon bell برای برگردوندن به حالت اول باید زنگ رو بصدا در بیاری یا آیتمشو دوباره استفاده کنی ؟
یه عیبش اینه که اگه ببازی و دوباره از اول بیاد سکه ها و اسکیل ها کم میشه ازش . بهترین و سنگین ترین اسکیل که باعث میشه که خون بیشتری از دشمن کم بشه چیه ؟ تو Mushin Arts ها .

باس راهب فاسد بعد از انتخاب کمک به کورو ظاهر میشه درسته ؟
Demon bell برای برگردوندن به حالت اول باید زنگ رو بصدا در بیاری یا آیتمشو دوباره استفاده کنی ؟
یه عیبش اینه که اگه ببازی و دوباره از اول بیاد سکه ها و اسکیل ها کم میشه ازش . بهترین و سنگین ترین اسکیل که باعث میشه که خون بیشتری از دشمن کم بشه چیه ؟ تو Mushin Arts ها .
بله برای پایان طولانی هست
Demon bell اگه درست یادم باشه ایتمشو استفاده کنی برمیگرده حالت نرمال
اسکیلای من خیلی ساله مکس شده اصلا یادم نیست چیا توشون بوده ولی چیز انچنان مهمی نداره فقط یکی هست که با death blow یه مقدار hp ریکاوری میکنه اون مهمترینه بنظرم.

• Like
Reactions: satellitedvb
بله برای پایان طولانی هست
Demon bell اگه درست یادم باشه ایتمشو استفاده کنی برمیگرده حالت نرمال
اسکیلای من خیلی ساله مکس شده اصلا یادم نیست چیا توشون بوده ولی چیز انچنان مهمی نداره فقط یکی هست که با death blow یه مقدار hp ریکاوری میکنه اون مهمترینه بنظرم.
نسخه جدیدش ممکنه برای پلی 5 بسازن ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or