Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,095
آخرین ویرایش:
سلام وقت بخیر
اگه میخواین روی اکانت شخصی خودتون گیم پس داشته باشین برای pc باشه باید ظرفیت کامل گیم پس pc بخرید روی اکانت خودتون فعال بشه
فقط همین یه راه رو داره ؟ اینطور که میفرمایید قیمتش چقدر درمیاد ؟ برای یکسال یا شش ماه

من تا حالا هوم و سوویچ و اینا نگرفتم گیم پس برا ایکس باکس، همش کامل بوده ولی الان خیلی گرون شده.
من بخام روی اکانت اصلی خودم که ریجن امریکا هست صرفا سینگل پلیر بازی کنم روی همین اکانت هم اچیومنت بگیرم چه راهی دارم؟!

من تا حالا هوم و سوویچ و اینا نگرفتم گیم پس برا ایکس باکس، همش کامل بوده ولی الان خیلی گرون شده.
من بخام روی اکانت اصلی خودم که ریجن امریکا هست صرفا سینگل پلیر بازی کنم روی همین اکانت هم اچیومنت بگیرم چه راهی دارم؟!
شما ظرفیتی چه هوم بخرید چه سویج چون روی اکانت شخصی خودتون بازی مکینید اچیومنت دریافت میکنید جایی نگرانی ندارید از این بابت

بازی هایی که برای اجرا باید به لانچر اون شرکت وصل بشن اجرا نمیشه.

مثل ea و بیلزارد و یوبیسافت
باقی اجرا میشن.

ظرفیت pc کلا هوم و غیر هوم نداره ظرفیت pc هست.

یه اکانته میدن تو استور وارد میکنی
بعد تو اپ ایکس‌باکس با اکانت خودت بازی میکنی.
سلام.
بازی های شرکت های یوبیسافت. الکترونیک آرتز و بلیزارد هم اجرا میشن، ولی قابلیت ذخیره پیشرفت و کسب جایزه روی حساب خودمون رو ندارن.

XBOX_GamePass_Announcement_July6_10T_16x9_EN-58093110f4d819a46766-1024x576.jpg

Available Today

Winds of Arcana: Ruination (Cloud, Console, Handheld, and PC) – July 6

Coming Soon

Gears of War: Reloaded (Cloud, XBOX Series X|S, Handheld, and PC) – July 9
Tamashika (Cloud, XBOX Series X|S, Handheld, and PC) – July 9
Ascend to Zero (Cloud, XBOX Series X|S, Handheld, and PC) – July 13
PBA Pro Bowling 2026 (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – July 14
Quarantine Zone: The Last Check (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – July 15
Mavrix by Matt Jones (Cloud, XBOX Series X|S, Handheld, and PC) – July 16
FixForce (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – July 17

Fogpiercer (PC) – July 17
The Planet Crafter (Cloud, XBOX Series X|S, and PC) – July 21
Tony Hawk’s Pro Skater 1 + 2 (Cloud, Console, and PC) – July 21

Leaving July 15

• Dungeons of Hinterberg (Cloud, Console, and PC)
  • EA Sports Football Club 24 (Cloud, Console, and PC)
  • Stellaris (Cloud, Console, and PC)
  • Golf With Your Friends (Cloud, Console, and PC)
  • Minami Lane (Cloud, Console, and PC)
  • Powerwash Simulator (Cloud, Console, and PC)
  • Shadow of the Tomb Raider Definitive Edition (Cloud, Console, and PC)
  • Splitgate: Arena Reloaded (Cloud, Console, and PC)
  • Super Fantasy Kingdom (Game Preview) (PC)
  • Techtonica (Game Preview) (Cloud, Console, and PC)

سلام دوستان ارزونترین راه فعال کردن گیم پس رو اکانت خودمون به چه شکل هست؟ (غیر از گرفتن اکانت دیگه و هوم کردنش) اون روشی که که گلد میگرفتیم و تبدیل به آلتیمت میکردیم هنوز امکان پذیر هست؟ ممنون

سلام دوستان ارزونترین راه فعال کردن گیم پس رو اکانت خودمون به چه شکل هست؟ (غیر از گرفتن اکانت دیگه و هوم کردنش) اون روشی که که گلد میگرفتیم و تبدیل به آلتیمت میکردیم هنوز امکان پذیر هست؟ ممنون
روشی که گیم پس اسنشال میگیرند بعد یک ماه ea access روی اون اکانت استفاده میکردند البته قبلا رایگان بود این تبدیل گیم پس اسنشال به التیمیت اما الان پولیه

• Like
Reactions: vahid1400
الان این اسسین جدیده تو سرویس یوبیسافت پلاس هست؟ اگه باشه با گیم پس میشه مجانی بازی کرد
بازیای یوبی همیشه یکسال بعد عرضه میان رو گیم پس و کلا میمونن. اگه عجله نداری بنظرم صبر کن بعدا برو چیز خاصی هم از دست نمیدی

پ.ن: امروز بالاخره کنسولو روشن کردم بازیای گیم پسو بزنم دانلود. یادمه اخرین بار قبل عرضه متافور بود معلوم نیست چقدر بازی خوب اومده و رفته از اون موقع. اون متافور هم خیلی دوست داشتم برم که از دست دادمش حیف بازیای atlus چندان عرضه جالبی رو گیم پس ندارن یکی میاد میره باز یکی دیگه میاد پرسونا ۳ رلودد هم نرسیدم تموم کنم رفت...

• Sad
Reactions: Starless
فعال کردن گیم پس روی اکانت شخص خیلی گرون در میاد الان
یه روش هم هست ریسکی هست
طبق قوانین جدید مایکروسافت که حدودا یه سالی میشه برای کدهای گیم پس
باید ریجن اکانت با ریجن کد یکی باشه در صورتی کد ماله کشور دیگه باشه اکانتم ریجن دیگه احتمال بن شدن اکانت رو داره
الان بعضی همکار کدگیم پس هند رو میزنن روی اکانت امریکا برای التمی شدنم کد ارژانتین میزنن
برای یه اشتراک سه ریجن مختلف
که اینکار از دید مایکرو سافت غیر قانونی هست
که ممکن مایکروسافت از خواب پاشه ببینی اکانت بن شده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or