سرخط خبرها

این سیاست مایکروسافت برای یک پلتفرم هولدر خیلی عجیبه نمی دونم اینا با این همه تحلیلگر و سرمایه که دارن واقعا نمی تونن از درک بدیهی ترین مسائل بر بیان بعد شاکی هستن که فروش ایکس باکس کمه! خوب شما یک دلیل به مشتری دادید که بخاطر اون کنسول بخره؟ :دی
هرکسی که ی پیسی نرمال داره هیچ دلیلی برای خریدن ایکس باکس نداره مگر اینکه صرفا علاقه داشته باشه به کنسول گیمینگ
هر پلتفرمی نیاز به چندتا انحصاری که هویت اون برند رو تعریف کنن داره

منم اون زمانی که از خریده شدن اکتی توسط مایکروحمایت کردم دلیلم این بود رقابت بین سونی و مایکرو گرم بشه که سودش به ماعه گیمر برسه، ولی قشنگ هر 2 طرف گذاشتن تو کاسمون :دی
بدبختی مایکرو سه‌تاست.

از ترس Valve و رشد لینوکس گیمینگ نمیتونه pc رو ول کنه و تمرکزش رو بزاره روی پلی استیشن.

وگرنه تو کسری از ثانیه بای بای میکرد.

این سیاست مایکروسافت برای یک پلتفرم هولدر خیلی عجیبه نمی دونم اینا با این همه تحلیلگر و سرمایه که دارن واقعا نمی تونن از درک بدیهی ترین مسائل بر بیان بعد شاکی هستن که فروش ایکس باکس کمه! خوب شما یک دلیل به مشتری دادید که بخاطر اون کنسول بخره؟ :دی
هرکسی که ی پیسی نرمال داره هیچ دلیلی برای خریدن ایکس باکس نداره مگر اینکه صرفا علاقه داشته باشه به کنسول گیمینگ

منم اون زمانی که از خریده شدن اکتی توسط مایکروحمایت کردم دلیلم این بود رقابت بین سونی و مایکرو گرم بشه که سودش به ماعه گیمر برسه، ولی قشنگ هر 2 طرف گذاشتن تو کاسمون :دی

مایکروسافت نمیخواد واقعیت رو بپذیره و مشکل بزرگشم همینه.

اوکی اینا فکر میکردن گیم پس فولان میشه و بهمان، برای رسیدن بهشم یه قمار 80 میلیارد دلاری کردن. N تا ناشر و استدیو بزرگ رو خریدن. اما گیم پس شکست خورد. Xbox هم از بین سه رقیب چهارمه. واقعیت اینه. حالا مایکروسافت مونده و یه عالم بازی بزرگ و پرخرج با فن بیس بالا و یه پلتفرم شکست خورده و یه سرویس داغون. چیکار باید بکنه؟ تصمیم درست مالتی پلتفرم شدن بود که گرفتن. چون این بازی ها بدون حداکثر فروش میمیرن و نتیجه میشه شکست تجاری و دوباره تعطیلی...

اما الان دوباره برگشتن سرخونه اول. من بعید میدونم اینا بتونن دوباره یه کنسول تازه موفق بدن بیرون و انحصاری کردن بازی هاشونم باعث فروش اون کنسول و رسیدن به یه کسب و کار با ثبات بشه. خیلی بعیده. هرچقدر گیم پس موفق بود این کارم به نتیجه میرسه. سه نسل برای رسدین به این کار تلاش کردن و نشد. الان وضعیتشون حتا بدتره، چون یه عالم استدیو بزرگ مالتی پلتفرم دستشونه. البته من فکر میکنم اینارو تای جای ممکن مالتی پلتفرم نگه میدارن ولی در کل این ره به ترکستانه... آینده مایکروسافت با این آشا شارما حتا سیاه تره.

اخیرا گفتن دنبال ادغام بیشتر ماینکرفت با مایکروسافتن و از این به بعد باید مستقیم به آشا شارما گزارش بدن... کم کم وقتشه با اینا هم خداحافظی کنیم و سیاست های پول پرستانه مایکروسافت اینارو هم به زودی نابود میکنه. چون مدیران مایکروسافت معتقدن به اندازه کافی از پتانسیل های این بازی استفاده نشده! یعنی شرکتی که همین الان مادرخرج کل استدیوهاشون هست رو به اندازه کافی ندوشیدن و وقتشه گند بزنن به کل کامیونتیش.

Asha Sharma رئیس ایکس باکس اعتراف کرده که استراتژی مایکروسافت در مورد گیم پس شکست خورده و از سال 2024 میلیونها مشترک خود را از دست داده است.
او بخش مهمی از شکست رویکرد گیمینگ ایکس باکس را به گیم پس مرتبط میداند
تنها چیزی که راجع به گیم پس گفته توی پست اخیر ایکسش بوده که همینه فقط:
We bet on Game Pass, multi-platform... While those businesses have created meaningful value, they did not grow at the pace we expected
ما روی گیم پس و انتشار بازی‌ها روی چند پلتفرم حساب ویژه‌ای باز کرده بودیم. با اینکه این بخش‌ها ارزش زیادی ایجاد کردند، اما آن‌طور که انتظار داشتیم رشد نکردند.

بقیه ی این حرفا در مورد اعتراف و چند میلیون ، شکست بخاطر گیم پس و اینا ، تفسیر های گیم اسپات هستن که از قول اون گفتن

مایکروسافت نمیخواد واقعیت رو بپذیره و مشکل بزرگشم همینه.

اوکی اینا فکر میکردن گیم پس فولان میشه و بهمان، برای رسیدن بهشم یه قمار 80 میلیارد دلاری کردن. N تا ناشر و استدیو بزرگ رو خریدن. اما گیم پس شکست خورد. Xbox هم از بین سه رقیب چهارمه. واقعیت اینه. حالا مایکروسافت مونده و یه عالم بازی بزرگ و پرخرج با فن بیس بالا و یه پلتفرم شکست خورده و یه سرویس داغون. چیکار باید بکنه؟ تصمیم درست مالتی پلتفرم شدن بود که گرفتن. چون این بازی ها بدون حداکثر فروش میمیرن و نتیجه میشه شکست تجاری و دوباره تعطیلی...

اما الان دوباره برگشتن سرخونه اول. من بعید میدونم اینا بتونن دوباره یه کنسول تازه موفق بدن بیرون و انحصاری کردن بازی هاشونم باعث فروش اون کنسول و رسیدن به یه کسب و کار با ثبات بشه. خیلی بعیده. هرچقدر گیم پس موفق بود این کارم به نتیجه میرسه. سه نسل برای رسدین به این کار تلاش کردن و نشد. الان وضعیتشون حتا بدتره، چون یه عالم استدیو بزرگ مالتی پلتفرم دستشونه. البته من فکر میکنم اینارو تای جای ممکن مالتی پلتفرم نگه میدارن ولی در کل این ره به ترکستانه... آینده مایکروسافت با این آشا شارما حتا سیاه تره.

اخیرا گفتن دنبال ادغام بیشتر ماینکرفت با مایکروسافتن و از این به بعد باید مستقیم به آشا شارما گزارش بدن... کم کم وقتشه با اینا هم خداحافظی کنیم و سیاست های پول پرستانه مایکروسافت اینارو هم به زودی نابود میکنه. چون مدیران مایکروسافت معتقدن به اندازه کافی از پتانسیل های این بازی استفاده نشده! یعنی شرکتی که همین الان مادرخرج کل استدیوهاشون هست رو به اندازه کافی ندوشیدن و وقتشه گند بزنن به کل کامیونتیش.
بزرگ ترین سوال من اینه، وقتی "هیچ" نشانه ای از موفقیت اکس باکس وجود نداره، وقتی تک تک نشانه های حاکی از شکست سنگین هست، بعد این همه بالا پایین و حالا زخمی شدن این همه استودیو همین روز ها جلوی جشممون، چطور فن بیس مایکرو از "انحصاری" شدن بازی هایی که حیات استودیو هاشون به مو بنده حمایت میکنند... :l

چطور از اینکه این ابربازی ها ابزاری بشند برای بالا بردن اکس باکسی که بالا نمیره، حمایت میکنند؟ :l

مشکل اصلا الان انحصاری و غیر انحصاری کردن نیست.مشکل game pass عه.کلا باید جمعش کنن شاید فرجی بشه.
به این راحتیا که نیست
مسئله اینه که مایکروسافت سال‌ هاست تمام تخم مرغاشو توی سبد Game Pass گذاشته، از خرید استودیوها گرفته تا سیاست Day One و حتی ارزش خرید کنسول برای کاربر. الان اگر بخوان سرویس رو جمع کنن بزرگ‌ ترین مزیت Xbox رو از بین بردن. اگر هم نگهش دارن باید مدام بازی فرست‌ پارتی باکیفیت و منظم تولید کنن تا مدل اقتصادیش جواب بده که از عهده شون مشخصه خارجه. به همین خاطر الان گیر افتادن، نه می‌ تونن Game Pass رو کنار بذارن چون بخش بزرگی از کاربران بخاطر همین سرویس وارد اکوسیستم Xbox شدن، نه می‌ تونن مثل گذشته با همون مدل ادامه بدن چون خودشون اعتراف کردن رشدی که براش سرمایه‌ گذاری کرده بودن محقق نشده. در واقع مشکل امروز Xbox خود Game Pass نیست، مشکل اینه که استراتژی کلی کسبوکارشون روی مدلی بنا کردن که حالا خود مدیرانش میگن به اهدافش نرسیده. این اسمش اشتباه استراتژیکه که هم جمع کردنش براشون هزینه سنگینی به همراه داره، هم ادامه دادنش هزینه! از خودت سوال بپرس اگر Game Pass رو حذف کنم چه دلیلی برای خرید Xbox نسبت به کنسول عای دیگه باقی می مونه. سنگی رو انداختن توی چاه...

به این راحتیا که نیست
مسئله اینه که مایکروسافت سال‌ هاست تمام تخم مرغاشو توی سبد Game Pass گذاشته، از خرید استودیوها گرفته تا سیاست Day One و حتی ارزش خرید کنسول برای کاربر. الان اگر بخوان سرویس رو جمع کنن بزرگ‌ ترین مزیت Xbox رو از بین بردن. اگر هم نگهش دارن باید مدام بازی فرست‌ پارتی باکیفیت و منظم تولید کنن تا مدل اقتصادیش جواب بده که از عهده شون مشخصه خارجه. به همین خاطر الان گیر افتادن، نه می‌ تونن Game Pass رو کنار بذارن چون بخش بزرگی از کاربران بخاطر همین سرویس وارد اکوسیستم Xbox شدن، نه می‌ تونن مثل گذشته با همون مدل ادامه بدن چون خودشون اعتراف کردن رشدی که براش سرمایه‌ گذاری کرده بودن محقق نشده. در واقع مشکل امروز Xbox خود Game Pass نیست، مشکل اینه که استراتژی کلی کسبوکارشون روی مدلی بنا کردن که حالا خود مدیرانش میگن به اهدافش نرسیده. این اسمش اشتباه استراتژیکه که هم جمع کردنش براشون هزینه سنگینی به همراه داره، هم ادامه دادنش هزینه! از خودت سوال بپرس اگر Game Pass رو حذف کنم چه دلیلی برای خرید Xbox نسبت به کنسول عای دیگه باقی می مونه. سنگی رو انداختن توی چاه...
با این وضعیت راه نجات خاصی نمیمونه و کامل گیر کرده مایکروسافت :D

• Like
Reactions: Love Console
درسته داش لاوی :دی

1- گفتم :دی من بار ها گفتم به نظرم ناتی داگم باید مولتی پلتفرم باشه :دی کافیه ؟ :دی

2- کانتکست هم مطرحه، ببین فارغ از این که من و تو چی میگیم، بازی ناتی با انحصاری شدنش ناتی رو ورشکست نمیکنه، ناتی یک عمر برای پلی استیشن بازی ساخته، یک عمر با کامیونیتی پلی استیشن پیوند داشته، یک عمر هم موفق بوده، این از همه مهم تره، موفق...

3- مشین گیمز مهم ترین نسل قبل از نسل فعلی یعنی نسل 8 کاملا مولتی پلتفرم بوده، چه بسا اصلا از اول مولتی پلتفرم بوده دیگه، پس با انحصاری شدنش، هم از بخش مهمی از کامیونیتیش جدا میشه (تردید نداشته باش نسل 8 با اختلاف رو PS4 بیشتر فروخته) هم مهم ترین بازار کنسولی رو از دست میده و این یعنی شکست.

4- ما همین الان داریم میبینیم چه بلایی سر استودیو های مایکروسافت اومده، من کثافت کاری یک سری رو با "ماله کش" خوندن شماها تقلیل نمیدم، ماله کش صفت کثافت کار های ای ای هست، شماها توجیه گر مایکرو هستید، یک موی گندیده ماتحتتون می ارزه به سرتاپای ماله کش های ای ای، برای همین بهتون به جای ماله کش میگم توجیه گر، این همه این روز ها توجیه کردید، دیدی اخرش مشخص شد فقط لگبت و چاقال و عن و گوه اخراج نشدن و پروگمر ها ارتیست ها ناظران کیفی و و و کلی کارمند پیشکسوت هم اخراج شدن؟ جدی ازت میپرسم، الان وضعیت id رو میبینی؟ خب، چطور در این وضعیت داری از انحصاری شدن حمایت میکنی؟ دووم بعدی انحصاری بشه وضعیت id بهتر میشه یا بدتر؟ این رو مشخص پاسخ بده لطفا

5- این استودیو ها مثل ناتی داگ مثل بانجی در نسل 6 7 هویت مختص به یک کنسول خاص نداشتند، درسته بی جی اس مورویند انحصاری کنسولی بود (به دلایل فنی و لجستیک( ابلوین انحصاری زمانی بود (به دلایل فنی و لجستیک) اما اف 3 و اسکایریم و اف4 مولتی بودن، جدا از اینکه اوج شاهکار بی جی اس اف 3 و اسکایریم و اف 4 هست (در جریان شاهکار بودن ابلوین و برای اولین بار به معنای واقعی ازادی عمل "هرکاری میخوای حین کوئست انجام بده" دادنش به پلیر ها در حد راک استار اونم در سبک ار پی جی هستم) اما اوج اف 3 ابلوین اف 4 بود دیگه، اینا مگه مولتی نبودن؟ نسل 8 مگه فروش بازی های با اختلاف رو پلی استیشن بیشتر نبود؟ پس یعنی با انحصاری شدن این بازی ها، بخش مهمی از کامیونیتی شون ازشون جدا میشه، اتفاقی که واسه گرز و اینترگلکتیک رخ نمیده چون از بیخ اختصاصی بودن تقریبا همیشه.

6- واقعا دوست داری بازی سوپر موفق بشه، یا صرفا جنگ کنسولی که قطعا باز هم درش شکست میخورید، یکم سمتتون پربار تر؟ دوست داری بازی ها به هدف اصلی یعنی "موفقیت" برسند یا ابزاری باشند در یک جنگ از پیش شکست خورده؟

7- برخلاف اکثریت که واکنش منفی نشون دادن، من در کنار واکنش منفی، بار ها همین روز ها عنوان کردم که "شاید" مایکرو داره واقعا بازسازی میکنه استودیو هارو، و خوشبین میمونم تا 3 4 سال دیگه نسل جدید بازی ها بیاد تا اون موقع سنجش اصلی رو بکنم، من 360 رو ترکوندم، وان رو ترکوندم، سریز هم ترکوندم، همه رو داشتم، بازی های اکس باکس اریجینال هم رو پی سی ترکوندم حتی ناشناخته هایی که فکر کنم خیلی از فن ها سراغشون نمیرند مثل ارباب حلقه ها 1 نسخه اکس باکس اریجینال در حالی که قبلا رو پی سی بازی کرده بودم نسخه پی اس 2 هم داره، من هیتر نیستم، عاشق بتزدام و نگران...
مهرداد جان اول از ایدسافتور شروع کنیم
بودجه ساخت دووم دارک رو مایکرو داده درسته؟؟؟

جواب طبیعتا بله هست
بازی هم انحصاری نبوده و مولتی پلتفرم بوده و روی PS5 از روز اول در دسترس بوده

تا اینجا درسته؟؟
توی شوکیس های مایکرو هم تریلر داشته و نمیتونیم بگیم براش تبلیغات نکرده
تا اینجا درست؟

خب بازی منتشر شده و بازی با کیفیت بالایی که داشت به نظرت توی فروش موفق بود؟؟؟؟
سرچ بزن ...الان خودم حتی توی Grok سرچ زدم فروش بازی رو و اونم نوشت از انتظارات بتزدا کمتر فروخته....
الان اینکه جماعت گیمر از بازی حمایت نکردن از ایدسافتور حمایت نکردن .... تقصیر کیه؟؟
درصورتی که باید این بازی همون هفته اول چندین میلیون نسخه فروش میداشت...
همین جماعت کالاف منتشر میشه بتلفیلد منتشر میشه میلیون ها نسخه میخرن‌.... چرا دووم نمیخرن؟؟؟ هم باکیفیت تره هم متای بالاتری داره....
هم IP قدیمی تری هست...

پس همه چی رو گردن مایکرو ننداز
بابا توجیح گرا چیه ....واقع بینانه نگاه کنیم ... اقا الان ایدسافتور دست سونی می‌بود و دووم دارک کمتر از انتظار میفروخت به نظرت سونی چیکار میکرد؟؟؟
سونی تعطیل نمیکرد؟؟؟.
اگر الان ایدسافتور مستقل میموند و دووم با فروش پایین رو به رو بود و دیگه مایکروسافتی پشت استودیو نبود به نظرت استودیو سرپا میموند؟؟؟

واقعیت اینه دووم دارک بهترین FPS نسل هست ولی گیمر جماعت نخریدش‌...
همین جماعتی که توی نت برای ایدسافتور یقه جر دادن بازیش رو نخریدن ....که اگر میخریدن امار فروش بازی الان باید میلیون ها نسخه می‌بود ولی نیست ....

واقع بین باشیم نسل قبلی ولفنشتاین ۲ منتشر شد بهترین Fps نسل هم بود بازیش و نه روی گیم پس بود نه انحصاری بود
خبر نیامد بتزدا اعلام کرده فروش بازی از انتظارات پایین تر بوده؟؟؟؟؟

پس فقط تقصیر ناشر ها نندازیم
بلکه مقصر خوده ما گیمر ها هستیم

مهرداد جان اول از ایدسافتور شروع کنیم
بودجه ساخت دووم دارک رو مایکرو داده درسته؟؟؟

جواب طبیعتا بله هست
بازی هم انحصاری نبوده و مولتی پلتفرم بوده و روی PS5 از روز اول در دسترس بوده

تا اینجا درسته؟؟
توی شوکیس های مایکرو هم تریلر داشته و نمیتونیم بگیم براش تبلیغات نکرده
تا اینجا درست؟

خب بازی منتشر شده و بازی با کیفیت بالایی که داشت به نظرت توی فروش موفق بود؟؟؟؟
سرچ بزن ...الان خودم حتی توی Grok سرچ زدم فروش بازی رو و اونم نوشت از انتظارات بتزدا کمتر فروخته....
الان اینکه جماعت گیمر از بازی حمایت نکردن از ایدسافتور حمایت نکردن .... تقصیر کیه؟؟
درصورتی که باید این بازی همون هفته اول چندین میلیون نسخه فروش میداشت...
همین جماعت کالاف منتشر میشه بتلفیلد منتشر میشه میلیون ها نسخه میخرن‌.... چرا دووم نمیخرن؟؟؟ هم باکیفیت تره هم متای بالاتری داره....
هم IP قدیمی تری هست...

پس همه چی رو گردن مایکرو ننداز
بابا توجیح گرا چیه ....واقع بینانه نگاه کنیم ... اقا الان ایدسافتور دست سونی می‌بود و دووم دارک کمتر از انتظار میفروخت به نظرت سونی چیکار میکرد؟؟؟
سونی تعطیل نمیکرد؟؟؟.
اگر الان ایدسافتور مستقل میموند و دووم با فروش پایین رو به رو بود و دیگه مایکروسافتی پشت استودیو نبود به نظرت استودیو سرپا میموند؟؟؟

واقعیت اینه دووم دارک بهترین FPS نسل هست ولی گیمر جماعت نخریدش‌...
همین جماعتی که توی نت برای ایدسافتور یقه جر دادن بازیش رو نخریدن ....که اگر میخریدن امار فروش بازی الان باید میلیون ها نسخه می‌بود ولی نیست ....

واقع بین باشیم نسل قبلی ولفنشتاین ۲ منتشر شد بهترین Fps نسل هم بود بازیش و نه روی گیم پس بود نه انحصاری بود
خبر نیامد بتزدا اعلام کرده فروش بازی از انتظارات پایین تر بوده؟؟؟؟؟

پس فقط تقصیر ناشر ها نندازیم
بلکه مقصر خوده ما گیمر ها هستیم
خدا پدرت رو بیامرزه، میدونم فروش دارک ایجز چه وضعیتی داره، سوال دقیقا همینه، وقتی میبینی که حتی مولتی پلتفرم، بازی شکست خورده از نظر فروش و استودیو تیکه پاره شده، به نظرت انحصاری شدن بازی بعدی برای اکس باکسی که خودشم شکست خورده، منطقی هست؟ ایا بدتر نمیشه وضعیت؟

به این راحتیا که نیست
وی ناراحتی خود را غیر معمول و در کلمات بســــیاری بیان می کند.

• Like
تنها چیزی که راجع به گیم پس گفته توی پست اخیر ایکسش بوده که همینه فقط:
We bet on Game Pass, multi-platform... While those businesses have created meaningful value, they did not grow at the pace we expected
ما روی گیم پس و انتشار بازی‌ها روی چند پلتفرم حساب ویژه‌ای باز کرده بودیم. با اینکه این بخش‌ها ارزش زیادی ایجاد کردند، اما آن‌طور که انتظار داشتیم رشد نکردند.

بقیه ی این حرفا در مورد اعتراف و چند میلیون ، شکست بخاطر گیم پس و اینا ، تفسیر های گیم اسپات هستن که از قول اون گفتن
خبرها و گزارش هایی رو که این چند روز بنده و دیگر دوستان گذاشتیم رو اگر دیده باشی، همه چی مشخصه. تازه همون جمله ای هم که نوشتی یعنی اعتراف و تایید شکست استراتژی دیگه. خواهشا وقتی کوت میکنید، یه ایراد درست یا بحث منطقی باشه.
اینم تیتر آی جی ان و اینستنت گیمینگ. حالا جای واژه های "Acknowledge" و "Admit" معادل فارسی که دوست داری بذار.
X2 (1).jpg
X2 (2).jpg

اسکوئر انیکس اعلام کرد سرور های بازی Final Fantasy VII EVERCRISIS ششم اکتبر برای همیشه بسته خواهند شد.

نظر شخصی: به نظر میاد اسکوئر فقط میخواد با رولیشن پرونده این پروژه سنگین و نه چندان موفق از نظرتجاری ریبوت اکسپنشن FF7 رو سریع تر آفلود کنه

FINAL FANTASY VII EVER CRISIS_EN|FF7EC (@FFVII_EC_EN) on X

این پروژه نشون داد چطور میشه یه سری ساخت که از نظر منتقدان خیلی خوب باشه ولی نتونه هوادارای کلاسیک رو راضی کنه و پلیرهای جدید به فرانچایز بیاره.

خبرها و گزارش هایی رو که این چند روز بنده و دیگر دوستان گذاشتیم رو اگر دیده باشی، همه چی مشخصه. تازه همون جمله ای هم که نوشتی یعنی اعتراف و تایید شکست استراتژی دیگه. خواهشا وقتی کوت میکنید، یه ایراد درست یا بحث منطقی باشه.
اینم تیتر آی جی ان و اینستنت گیمینگ. حالا جای واژه های "Acknowledge" و "Admit" معادل فارسی که دوست داری بذار.
View attachment 412907
View attachment 412908
منم به ترجمه ی شما ایراد نگرفتم چون عین مطلب game spot و ign بود و تو کامنت قبلیم هم مشخصه چی گفتم:
( بقیه ی این حرفا در مورد اعتراف و چند میلیون ، شکست بخاطر گیم پس و اینا ، تفسیر های """گیم اسپات"""" هستن که از قول اون گفتن. )

بدبختی مایکرو سه‌تاست.

از ترس Valve و رشد لینوکس گیمینگ نمیتونه pc رو ول کنه و تمرکزش رو بزاره روی پلی استیشن.

وگرنه تو کسری از ثانیه بای بای میکرد.
وقتی چشمش سیر نباشه به بشقاب خودش جلوش، همه اش سرش تو بشقاب بقیه باشه، نه از خوردن غذایی که داره راضی میشه و طبیعتا نه دستش به غذای بشقاب بغلی میرسه :دی مثل این حسودا :دی

اگه میتونست که مشکلی نبود، اما خب وقتی نمیتواند، بارها امتحان کرده و نشده، مجبوره؟ ناشر بشه خیال مارم راحت کنه... زمین بازی رو ببره جایی که تخصصش هست یعنی نرم افزار و سرویس نه سخت افزار، این همه ابر بازی داره، مگه همین پیرالسال با افتخار نمیگفتند جز تاپ پابلیشر های حتی پلی استیشن شدند؟ اون مسیر بهتر نبود؟ به نظر مایکروسافتی که اکس باکس رو رها کرده (چه کلا ببندتش، چه روش متمرکز نباشه) میتونه یک غول نشر بازی بشه، یک دنیا بازی با پتانسیل وحشتناک زیاد داره که متاسفانه دارند قربانی این اکس باکس شکست خورده میشند...

• Like
Reactions: m.d.makan

مایکروسافت یه کمپانی B2B با ماسک کمپانی جامعه محور هست
موضوع فقط اکس باکس نیست، سرفیس، ویندوز ، copilot و chatgpt و تمام محصولاتشون که عامه مردم رو هدف میگیرن ‌وضع جالبی از نظر کیفی و بازاری ندارن
دقیقا برعکس نینتندو توی گیمینک یا اپل توی تکنولوژی

• Like
وقتی چشمش سیر نباشه به بشقاب خودش جلوش، همه اش سرش تو بشقاب بقیه باشه، نه از خوردن غذایی که داره راضی میشه و طبیعتا نه دستش به غذای بشقاب بغلی میرسه :دی مثل این حسودا :دی

اگه میتونست که مشکلی نبود، اما خب وقتی نمیتواند، بارها امتحان کرده و نشده، مجبوره؟ ناشر بشه خیال مارم راحت کنه... زمین بازی رو ببره جایی که تخصصش هست یعنی نرم افزار و سرویس نه سخت افزار، این همه ابر بازی داره، مگه همین پیرالسال با افتخار نمیگفتند جز تاپ پابلیشر های حتی پلی استیشن شدند؟ اون مسیر بهتر نبود؟ به نظر مایکروسافتی که اکس باکس رو رها کرده (چه کلا ببندتش، چه روش متمرکز نباشه) میتونه یک غول نشر بازی بشه، یک دنیا بازی با پتانسیل وحشتناک زیاد داره که متاسفانه دارند قربانی این اکس باکس شکست خورده میشند...
خب PC خیلی براش مهمه چون ویندوزش در خطره ، نمیتونه بیخیال بشه و بره بیرون.

به نظرم مایکرو ناشر شدن برای خودش و سهامدارهاش هیچ جذابیتی نداره ، حداقل الان میشه این رو گفت.
اصلا هدف این شرکتها اکوسیستم ساختن ، مونوپولی و پول در آوردن مستقیم و غیر مستقیم از طریق مشتریهاشونه.
به نظرم اگه میرفتن سمت ناشر شدنشون و... نادلا میزد زیر میز و کل ایکس باکس رو میفروخت بره پی کارش یا واگذار میکرد.

تو یه تاپیک دیگه هم نوشتم که به نظرم ته این مسیر جمع شدن ایکس باکس بود .
حداقل مایکروسافت اسم خودش رو ازش جدا میکرد یا تک تک استودیوها و عناوین رو میفروخت برن.

به نظرم تو این مسیر بازگشت به قبل هم اگه شکست بخورن ... خیلی تفاوتی با همین مسیری که داشتن میرفتن نمیکنه.
تهش نابودی و بی خانمان شدن خیلی از همین استودیوها و عناوین بود.
همینطور که الان هم داریم میبینیم.

اول نسله و اینها هم یه شانس دیدن و میخوان امتحان کنن.
به نظرم تو همین 3-2 سال آینده میشه نتیجش رو دید که آیا داره جواب میده یا نه.
فکر نکنم نیاز باشه که به انتهای نسل برسیم.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or