سرخط خبرها

حالا این پست رو که زدن دوستان ترکوندن از بس کامنت گذاشتن زیرش! یه Ratio باورنکردنی اصن :دی

ولی چرا فایت استیک بی سیم دارن میدن بیرون؟
مگه ماهیت فایت استیک به حرفه ای بودنش نیست. Latency دسته های بی سیم اساسا سم به حساب میاد برای این نوع کنترلر و مخاطب هاش
کنترلرهای نسل جدید از پروتکل‌های ارتباطی با Latency بسیار پایین و Polling Rate بالا استفاده می‌کنن و گلوگاه اصلی دیگه ارتباط بی‌سیم نیست.
چیزی که بیشترین تأثیر رو روی Input Latency داره،
Firmware کنترلر
سرعت اسکن ورودی
پردازش داخلی MCU
موتور بازی و تأخیر نمایشگر
ه، نه وجود یا نبود سیم.
حتی توی بعضی تست‌های دقیق، DualSense روی PS5 از طریق بلوتوث تأخیر کمتری از USB ثبت کرده

Asha Sharma رئیس ایکس باکس اعتراف کرده که استراتژی مایکروسافت در مورد گیم پس شکست خورده و از سال 2024 میلیونها مشترک خود را از دست داده است.
او بخش مهمی از شکست رویکرد گیمینگ ایکس باکس را به گیم پس مرتبط میداند.
xbox1.jpg
پ.ن: امیدوارم عکس مناسبی رو انتخاب کرده باشم :D

https://www.gamespot.com/articles/new-xbox-ceo-admits-game-pass-bet-has-not-worked-out/

Report: Microsoft will make even more of its games exclusive to Xbox as multiplatform strategy totall fails​

images (16).jpeg
گزارش: مایکروسافت تعداد بیشتری از بازی‌های خود را انحصاری پلتفرم Xbox خواهد ساخت زیرا استراتژی چند پلتفرمی کاملاً شکست خورده است
.یک گزارش جدید حاکی از آن است که ایکس‌باکس قصد دارد بازی‌های انحصاری خود را دو برابر کند، زیرا مایکروسافت در حال بررسی مسیرهایی برای رشد اکوسیستم خود است

https://www.windowscentral.com/gami...latform-strategy-totally-fails-whats-going-on

Report: Microsoft will make even more of its games exclusive to Xbox as multiplatform strategy totall fails​

View attachment 412883
گزارش: مایکروسافت تعداد بیشتری از بازی‌های خود را انحصاری پلتفرم Xbox خواهد ساخت زیرا استراتژی چند پلتفرمی کاملاً شکست خورده است
.یک گزارش جدید حاکی از آن است که ایکس‌باکس قصد دارد بازی‌های انحصاری خود را دو برابر کند، زیرا مایکروسافت در حال بررسی مسیرهایی برای رشد اکوسیستم خود است

https://www.windowscentral.com/gami...latform-strategy-totally-fails-whats-going-on
تموم شد رفت ....
با این تفاسیر بازی های سینگل پلیر که از الان به بعد معرفی میشن انحصاری کنسولی هستن مثل ولفنشتاین ۳ ...

اون خبری صفحات قبل گذاشتم که قرار گیم پس بیشتر شاهد عناوین بلاک باستری باشه و این خبر انحصاری های بیشتر جز خبرهای خوب برای کاربرانی هستن که مشترکین گیم پس و کنسول مایکروسافت هستن .مخصوصا نسل بعد این دوتا در کنار اجرا کردن بهتر هیلکس در بازیهای 3rd party که روز اول قوی بودن خودشو نشون بده میتونه کامل گیم چنجر باشه .

امیدوار بودم (زارت) که مایکروسافت به جای اینکه این همه ابر استودیو رو برای اکس باکس و جنگ کنسولی فن بوی هاش مصرف کنه، اکس باکس رو برای این استودیو ها مصرف کنه...

ترسناکه که سرنوشت این همه ابر استودیو بلاخره چی میشه... کدوم انحصاری اکس باکس تو این سال ها سوپر موفق شد و اصن به پتانسیل اصلی رسید، که الان برای انحصار ذوق میکنید؟ اکس باکس چه بهره ای از این همه انحصار تو این سال ها برد که دوباره ذوق میکنید؟ دیگه چی باید بشه که نظرتون تغییر کنه؟

برای اومدن بازی رو گیم پس و ارزون بازی کردن ذوق کنید منطقیه گرچه همین از چشم اسفندیار های وضعیت امروز مایکرسافت و استودیوهاش هست، اما واقعا چطور برای انحصاری شدن ذوق میکنید؟ ولف 3 انحصار بشه که چی بشه؟ که فروش کمتری کنه جو منفی جنگ کنسولی ضدش ساخته شه و مشین گیمز 4 سال دیگه تعطیل؟ الان دووم دارک ایجز انحصاری بود وضعیتش بهتر میشد یا بدتر؟ نتیجتا وضعیت استودیو؟

بماند که اون موقع که بحث متفاوت بود چقدر از انحصار طلبی های سونی میگفتید و ایراد میگرفتید، حالا یهو دوباره انحصاری خوب شد؟ چه دوران تاریکی به سر میبریم... خدا به خیر کنه

View attachment 412883

همیشه عاشق گزارشات جز کوردن! و این مسیرای رشد اکوسیستم مایکروئم. فقط بین این همه انحصاری! لطف کنن حداقل همون عناوینی که معرفی کردن رو یکی‌ یکی با استودیوهاشون کنسل نکنن دو برابر کردنشون پیشکش! کنتور که نمی ندازه و ماله رو هم که زمین نمی ذارن برای یه دقیقه، هنوز عرق خبرهای قبلی خشک نشده! جان برکفاشون مثل جز کوردن بگن اصلا قصد دارد ایکس باکس عناوین انحصاری خود را 10 برابر بیشتر کند، آیا واقعیت و شرایط حال حاضر استودیوها رو تغییر می ده؟ برای برخی که دنبال رویا هستن شاید و نوش ژوننننشون :D یادش بخیر اوایل نسل هم طبق گزارشات قرار بود هر 3 ماه یک بازی AAAA! بیرون بدن. دوباره (میم CJ) با مدیریت وزین اشا به گزارش‌ هایی از آینده‌ ی بسیار درخشان انحصاری ها، فتح قله ها و دو برابر شدن انحصاری ها رسیدن. اشا.. خیره

View attachment 412883

تناقض از تک تک جملات این خبر و تصمیمات مایکروسافت میباره. انحصاری کردن و رشد اکوسیستم و رسیدن به یک میلیارد کاربر روزانه. گودلاک که برسن به این اهدافشون.

من فکر میکردم اینا آدم شدن، ولی نه، صرفا با تعطیلی کردن و فروش استدیوها و اخراج هزاران نفر دارن رو گندهای مدیریتی ماله میکشن تا بتونن با خیال راحت بازم اشتباه کنن. حتا فاحش و بزرگ تر از قبل. و خروجی این تصمیمات اینه که یحتمل دو سه سال دیگه بیان تتمه استدیوها و نیروهای باقی مونده رو هم بریزن بیرون و بگن بخشی از اهداف ما برای بازسازی هست.

پ.ن: من هر حرفی در خصوص دفاع از مایکروسافت زدم رو انصافی پس میگیرم. واقعا فکر میکردم اینا میخوان ساختار شرکت رو درست کنن ولی اینجوری نیست.
پ.پ.ن: قبلا پیشبینی کرده بودم مایکروسافت موفق میشه حتا به CoD هم گند بزنه (موقع خرید اکتی) و امروز میبینم که بیشتر از همیشه به این هدف نزدیک شدن. منتظر اون روز باشید که تعدیل ها و اخراجی ها به اکتی هم برسه و CoD رو هم به جرم سودده نبودن کوچیک کنن.

ولف 3 انحصار بشه که چی بشه؟ که فروش کمتری کنه جو منفی جنگ کنسولی ضدش ساخته شه و مشین گیمز 4 سال دیگه تعطیل؟ الان دووم دارک ایجز انحصاری بود وضعیتش بهتر میشد یا بدتر؟
اتفاقا نظریه خوبیه داش مهرداد (درست گفتم؟)
الان مالک مشین گیمز مایکروسافت هست یا نه؟؟؟
بودجه ساخت بازی و حقوق کارمندان رو مایکروسافت میده یا نه؟؟
بودجه ساخت ولنفنشتاین ۳ رو مایکرو میده یا نه؟؟
طبیعتا جواب بله هست خب شما میگی مایکرو باید بازی هاش رو مولتی پلتفرم عرضه کنه درسته؟؟؟
خیله خب یه زحمتی بکش به سونی هم همینو بگو ....
نمیشه که بیای بگی مایکرو به عنوان مالک مشین گیمز مالک اینگزایل مالک کوالیشن مالک بتزدا گیم استودیو بیاد بازی هایی که تمام هزینه ساخت و تبلیغات داده رو مولتی پلتفرم کنه ولی سونی نه ‌....
هروقت شما همین نظر رو درباره بازی های سونی دادی اون وقت حرفت قبوله ....
ولی نه اینکه فقط گیر دادی مایکرو باید بازی هاش رو مولتی کنه و برای بقیه کنسول ها هم بده ولی سونی نه ....

تناقض از تک تک جملات این خبر و تصمیمات مایکروسافت میباره. انحصاری کردن و رشد اکوسیستم و رسیدن به یک میلیارد کاربر روزانه. گودلاک که برسن به این اهدافشون.

من فکر میکردم اینا آدم شدن، ولی نه، صرفا با تعطیلی کردن و فروش استدیوها و اخراج هزاران نفر دارن رو گندهای مدیریتی ماله میکشن تا بتونن با خیال راحت بازم اشتباه کنن. حتا فاحش و بزرگ تر از قبل. و خروجی این تصمیمات اینه که یحتمل دو سه سال دیگه بیان تتمه استدیوها و نیروهای باقی مونده رو هم بریزن بیرون و بگن بخشی از اهداف ما برای بازسازی هست.

پ.ن: من هر حرفی در خصوص دفاع از مایکروسافت زدم رو انصافی پس میگیرم. واقعا فکر میکردم اینا میخوان ساختار شرکت رو درست کنن ولی اینجوری نیست.
پ.پ.ن: قبلا پیشبینی کرده بودم مایکروسافت موفق میشه حتا به CoD هم گند بزنه (موقع خرید اکتی) و امروز میبینم که بیشتر از همیشه به این هدف نزدیک شدن. منتظر اون روز باشید که تعدیل ها و اخراجی ها به اکتی هم برسه و CoD رو هم به جرم سودده نبودن کوچیک کنن.
این سیاست مایکروسافت برای یک پلتفرم هولدر خیلی عجیبه نمی دونم اینا با این همه تحلیلگر و سرمایه که دارن واقعا نمی تونن از درک بدیهی ترین مسائل بر بیان بعد شاکی هستن که فروش ایکس باکس کمه! خوب شما یک دلیل به مشتری دادید که بخاطر اون کنسول بخره؟ :دی
هرکسی که ی پیسی نرمال داره هیچ دلیلی برای خریدن ایکس باکس نداره مگر اینکه صرفا علاقه داشته باشه به کنسول گیمینگ
هر پلتفرمی نیاز به چندتا انحصاری که هویت اون برند رو تعریف کنن داره

منم اون زمانی که از خریده شدن اکتی توسط مایکروحمایت کردم دلیلم این بود رقابت بین سونی و مایکرو گرم بشه که سودش به ماعه گیمر برسه، ولی قشنگ هر 2 طرف گذاشتن تو کاسمون :دی

اتفاقا نظریه خوبیه داش مهرداد (درست گفتم؟)
الان مالک مشین گیمز مایکروسافت هست یا نه؟؟؟
بودجه ساخت بازی و حقوق کارمندان رو مایکروسافت میده یا نه؟؟
بودجه ساخت ولنفنشتاین ۳ رو مایکرو میده یا نه؟؟
طبیعتا جواب بله هست خب شما میگی مایکرو باید بازی هاش رو مولتی پلتفرم عرضه کنه درسته؟؟؟
خیله خب یه زحمتی بکش به سونی هم همینو بگو ....
نمیشه که بیای بگی مایکرو به عنوان مالک مشین گیمز مالک اینگزایل مالک کوالیشن مالک بتزدا گیم استودیو بیاد بازی هایی که تمام هزینه ساخت و تبلیغات داده رو مولتی پلتفرم کنه ولی سونی نه ‌....
هروقت شما همین نظر رو درباره بازی های سونی دادی اون وقت حرفت قبوله ....
ولی نه اینکه فقط گیر دادی مایکرو باید بازی هاش رو مولتی کنه و برای بقیه کنسول ها هم بده ولی سونی نه ....
درسته داش لاوی :دی

1- گفتم :دی من بار ها گفتم به نظرم ناتی داگم باید مولتی پلتفرم باشه :دی کافیه ؟ :دی

2- کانتکست هم مطرحه، ببین فارغ از این که من و تو چی میگیم، بازی ناتی با انحصاری شدنش ناتی رو ورشکست نمیکنه، ناتی یک عمر برای پلی استیشن بازی ساخته، یک عمر با کامیونیتی پلی استیشن پیوند داشته، یک عمر هم موفق بوده، این از همه مهم تره، موفق...

3- مشین گیمز مهم ترین نسل قبل از نسل فعلی یعنی نسل 8 کاملا مولتی پلتفرم بوده، چه بسا اصلا از اول مولتی پلتفرم بوده دیگه، پس با انحصاری شدنش، هم از بخش مهمی از کامیونیتیش جدا میشه (تردید نداشته باش نسل 8 با اختلاف رو PS4 بیشتر فروخته) هم مهم ترین بازار کنسولی رو از دست میده و این یعنی شکست.

4- ما همین الان داریم میبینیم چه بلایی سر استودیو های مایکروسافت اومده، من کثافت کاری یک سری رو با "ماله کش" خوندن شماها تقلیل نمیدم، ماله کش صفت کثافت کار های ای ای هست، شماها توجیه گر مایکرو هستید، یک موی گندیده ماتحتتون می ارزه به سرتاپای ماله کش های ای ای، برای همین بهتون به جای ماله کش میگم توجیه گر، این همه این روز ها توجیه کردید، دیدی اخرش مشخص شد فقط لگبت و چاقال و عن و گوه اخراج نشدن و پروگمر ها ارتیست ها ناظران کیفی و و و کلی کارمند پیشکسوت هم اخراج شدن؟ جدی ازت میپرسم، الان وضعیت id رو میبینی؟ خب، چطور در این وضعیت داری از انحصاری شدن حمایت میکنی؟ دووم بعدی انحصاری بشه وضعیت id بهتر میشه یا بدتر؟ این رو مشخص پاسخ بده لطفا

5- این استودیو ها مثل ناتی داگ مثل بانجی در نسل 6 7 هویت مختص به یک کنسول خاص نداشتند، درسته بی جی اس مورویند انحصاری کنسولی بود (به دلایل فنی و لجستیک( ابلوین انحصاری زمانی بود (به دلایل فنی و لجستیک) اما اف 3 و اسکایریم و اف4 مولتی بودن، جدا از اینکه اوج شاهکار بی جی اس اف 3 و اسکایریم و اف 4 هست (در جریان شاهکار بودن ابلوین و برای اولین بار به معنای واقعی ازادی عمل "هرکاری میخوای حین کوئست انجام بده" دادنش به پلیر ها در حد راک استار اونم در سبک ار پی جی هستم) اما اوج اف 3 ابلوین اف 4 بود دیگه، اینا مگه مولتی نبودن؟ نسل 8 مگه فروش بازی های با اختلاف رو پلی استیشن بیشتر نبود؟ پس یعنی با انحصاری شدن این بازی ها، بخش مهمی از کامیونیتی شون ازشون جدا میشه، اتفاقی که واسه گرز و اینترگلکتیک رخ نمیده چون از بیخ اختصاصی بودن تقریبا همیشه.

6- واقعا دوست داری بازی سوپر موفق بشه، یا صرفا جنگ کنسولی که قطعا باز هم درش شکست میخورید، یکم سمتتون پربار تر؟ دوست داری بازی ها به هدف اصلی یعنی "موفقیت" برسند یا ابزاری باشند در یک جنگ از پیش شکست خورده؟

7- برخلاف اکثریت که واکنش منفی نشون دادن، من در کنار واکنش منفی، بار ها همین روز ها عنوان کردم که "شاید" مایکرو داره واقعا بازسازی میکنه استودیو هارو، و خوشبین میمونم تا 3 4 سال دیگه نسل جدید بازی ها بیاد تا اون موقع سنجش اصلی رو بکنم، من 360 رو ترکوندم، وان رو ترکوندم، سریز هم ترکوندم، همه رو داشتم، بازی های اکس باکس اریجینال هم رو پی سی ترکوندم حتی ناشناخته هایی که فکر کنم خیلی از فن ها سراغشون نمیرند مثل ارباب حلقه ها 1 نسخه اکس باکس اریجینال در حالی که قبلا رو پی سی بازی کرده بودم نسخه پی اس 2 هم داره، من هیتر نیستم، عاشق بتزدام و نگران...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or