اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

این پیلود از طریق ps5 بازی را به پسوند ffpfsc کمپرس میکنه

این کمپرس طبق تجربه خودم روی چندبازی نسبت به حالت عادی و exfat لودینگ بازی طولانی تر بعضی بازی ها وسط بازی هنگ میکنه بعضی بازی ها اصلا اجرا نمیشن ( اگرم بشن لودینگ به شدت طولانی دارن) هنوز حجم بازی بیشتر از حجم اورجینال هست

ولی این پسوند کلا فرق داره phu هست از سخت افزار خود ps5 استفاده میکنه و مشکل قفل apr روی بازی ها را حل کرده یک چیزی شبیه fpkg در ps4 هست حجم بازی هیچ تغییری نسبت به اورجینالش نداره بازی به راحتی روی حافظه داخلی اجرا میشه توی اجرای بعضی بازی ها باید performance تغییر داد تا درست اجرا بشه را نداره اجرا و حجم بازی دقیق میشه مثل بازی اورجینالش خودش میشه گفت یک fpkg بدون نیاز به نصب مثل ps4 به نظر خودم اگر این روش عمومی بشه یک پیشرفت خیلی بزرگ در هک ps5 هست چون تمامی مشکلات هک ps5 را حل کرده و هکش خیلی بهتر از هک ps4 میشه
فیلم آموزشی جدید اومده
که برخی بازی ها رو دارن اضافه می‌کنند.

این پیلود از طریق ps5 بازی را به پسوند ffpfsc کمپرس میکنه

این کمپرس طبق تجربه خودم روی چندبازی نسبت به حالت عادی و exfat لودینگ بازی طولانی تر بعضی بازی ها وسط بازی هنگ میکنه بعضی بازی ها اصلا اجرا نمیشن ( اگرم بشن لودینگ به شدت طولانی دارن) هنوز حجم بازی بیشتر از حجم اورجینال هست

ولی این پسوند کلا فرق داره phu هست از سخت افزار خود ps5 استفاده میکنه و مشکل قفل apr روی بازی ها را حل کرده یک چیزی شبیه fpkg در ps4 هست حجم بازی هیچ تغییری نسبت به اورجینالش نداره بازی به راحتی روی حافظه داخلی اجرا میشه توی اجرای بعضی بازی ها باید performance تغییر داد تا درست اجرا بشه را نداره اجرا و حجم بازی دقیق میشه مثل بازی اورجینالش خودش میشه گفت یک fpkg بدون نیاز به نصب مثل ps4 به نظر خودم اگر این روش عمومی بشه یک پیشرفت خیلی بزرگ در هک ps5 هست چون تمامی مشکلات هک ps5 را حل کرده و هکش خیلی بهتر از هک ps4 میشه

درآخر چندروزی یک خبر درمورد webkit اومده از دوستان اگر چیزی ازش متوجه شدن بگن

Attachments

• IMG_۲۰۲۶۰۶۲۵_۱۵۵۲۲۵.jpg
    IMG_۲۰۲۶۰۶۲۵_۱۵۵۲۲۵.jpg
    135.4 KB · مشاهده: 102
  • IMG_۲۰۲۶۰۶۲۵_۱۵۵۶۵۹.jpg
    IMG_۲۰۲۶۰۶۲۵_۱۵۵۶۵۹.jpg
    105.5 KB · مشاهده: 60
انتشار نسخه جدید پی لود منیجر
Releases · itsPLK/ps5-payload-manager
مهمترین تغییرات ایجاد شده در نسخه جدید :

قابلیت‌های جدید و بهبود تجربه کاربری​

• جستجو و مرتب‌سازی مخزن ابری (Cloud Repository)
    • قابلیت جستجو به بخش Cloud Repository اضافه شده است.
    • امکان مرتب‌سازی بر اساس:
      • دسته‌بندی (Category)
      • زمان آخرین بروزرسانی (Update Time)
      • نام (Name)
    • تنظیمات مرتب‌سازی پس از خروج از برنامه نیز ذخیره می‌شوند و در اجرای بعدی حفظ خواهند شد.
  • پشتیبانی از دسته‌بندی‌های سفارشی Payload
    • اکنون مخازن شخص ثالث (Third-party Repositories) می‌توانند دسته‌بندی‌های سفارشی برای Payloadها تعریف کنند.
    • همچنین محدودیت تعداد منابع (Sources) افزایش یافته است.
  • انتقال آیکون Payload Manager به بخش Media
    • آیکون اجرای Payload Manager اکنون به جای تب Games در تب Media صفحه اصلی PS5 نمایش داده می‌شود تا بخش بازی‌ها خلوت‌تر باشد.
    • این تغییر با همکاری @lucaszhongsj انجام شده است.
    • نکته: اگر قبلاً میانبر Payload Manager را روی صفحه اصلی دارید، ابتدا آن را حذف کنید تا نسخه جدید به‌درستی در تب Media ظاهر شود.
  • نمایش نسخه واقعی Repository
    • اگر یک Repository سفارشی نسخه (Version) را به‌طور صریح مشخص کرده باشد، رابط کاربری همان نسخه را نمایش می‌دهد و دیگر سعی نمی‌کند نسخه را از روی نام فایل حدس بزند.
    • این قابلیت نیز با همکاری @lucaszhongsj اضافه شده است.

اصلاحات و رفع اشکالات​

• رفع مشکل پس از خروج از Rest Mode
    • مشکلی برطرف شده که باعث می‌شد پس از خارج شدن PS5 از حالت Rest Mode یا قطع و وصل شدن شبکه، سرور HTTP دیگر پاسخگو نباشد.
    • اکنون سرویس (Daemon) سوکت شبکه را به‌صورت خودکار مجدداً راه‌اندازی می‌کند تا اتصال بدون نیاز به ریستارت بازیابی شود.
  • بهبود بررسی گواهی SSL
    • مشکلات گاه‌به‌گاه در اعتبارسنجی SSL توسط mbedTLS برطرف شده است.
    • همچنین اگر اعتبارسنجی SSL با شکست مواجه شود، برنامه به‌صورت خودکار از دانلود بدون بررسی SSL (Insecure Download) به‌عنوان راهکار جایگزین استفاده می‌کند.
  • پاکسازی صحیح App Installer
    • فراخوانی‌های پایان‌دهنده (Termination Calls) مربوط به ابزار نصب برنامه sceAppInstUtil اضافه شده‌اند تا این ابزار پس از اتمام کار به‌درستی بسته شود و منابع سیستم آزاد شوند.
  • رفع مشکل آپلود فایل در iOS
    • ویژگی accept از ورودی انتخاب فایل حذف شده است.
    • این تغییر مشکل برخی کاربران iPhone و iPad را برطرف می‌کند که در آن فایل‌های Payload هنگام انتخاب به رنگ خاکستری (غیرفعال) نمایش داده می‌شدند.

یک پیلود اومده دسته های ایکس باکس می تبدیله به 5 یعنی روی همه ی بازی ها هم کار می کنه

من یه تبدیل خفن دارم که اینپوت لگ دسته هم به شدت کاهش می ده حتی دسته متفرقه هم تبدیل به XINPUT می کنه تست کردم خیلی خوب جواب داد

GitHub - StonedModder/Ghostcontrol-PS5-USB-Controller-Patcher: A PS5 payload to allow other controllers to work via the front USB port

تبدیل اینه یک دونه هم ازش اضافه دارم کسی خواست خصوصی پیام بده
Hyperlink 2 Wireless Controller Adapter-GuliKit

این تبدیل روی ایکس باکس 360 هک شده با پی سی PS4 سوییچ هم کار می کنه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or