مشاوره در امر خرید و ارتقاء قطعات

سلام.
یکی از همکاران می خواد یک سیستمی برای پسرش بگیره (اطلاعاتی در این مورد نداره) این مشخصات رو داده. دقیق نیستن اما لطفا یه حول و حوش برای نو و دست دومشون بهم بگید. ممنون از شما

MB: Msi h110m pro
Ram: 16g (نمیدونه فرکانسش رو)
CPU: core i3 6100
GPU: rx 580 8G
512g SSD
4 فن awest
Power: 500w

سلام
این قطعات اکبند نداره
یعنی این سیستم رو میخواد بگیره ؟
این سیستم کلا فاقد ارزش هست مگر برای کارهای اداری و روزمره
از بقیه نظر ها اصلا پیشنهاد نمیشه

اگر سیستم پیشنهادی میخواین باید بودجه و نوع کاربری رو اول مشخص کنید
قیمت هم چیزی حول و حوش 60 تومن میرزه

دوستان میخاستم یه راهنمایی کنید
برای این سیستم همه قطعات با هم اوکین ئ مشکلی پیش نمیاد؟
i5 4690
h81 plus
gpu: 1060 ti
power : 550 green
ram : 16 ddr3 1666
ssd : 128
hdd : 1tb
بیشتر میخواستم بدونم مادر برد برای سی پی یو جوابه؟

سلام
نه همه تقریبا توی یه رنج هستن از نظر قدرتی و مشکلی نداره

سلام و درود
اینجا چقدر خلوت شده
آقا فرشید نیستن تو سایت؟

قیمت دست دوم این قطعات میخواستم :
Cpu 11400f
mb : asus b560 plu wifi gaming
vga : 6700xt asus
ram 16 corsair 3200 rgb
سلام
حدودا :

20
15
40
13

سلام
دوستان من یک مشورت میخواستم
من میخوام سیپیو مادر بورد و فن خنک کننده سیپیو رو عوض کنم
مدل سیپیوم 14700k
مادربوردz790تاف
کولر پردازنده DeepCool LS720 - Black
حالا فقط میدونم چه سیپیو میخوام
Amd9950x3d
مادربورد و کولر خنک کنندش لطفا شما بگید
و چقدر سر بدم وسایلم بدم اینارو بخرم منصفانس؟

عزیز خلیج کجاست منظورت خلیج فارس؟اگر آره اسمش کامل بنویس
سلام
بهتر بود بودجه ای که میخواین رو معین میکردین اما من یه چیز مید رنج رو به بالا پیشنهاد میدم :

مادربورد :
ASUS TUF GAMING X870E-PLUS WIFI7
کولر :
DeepCool LT360 ARGB
کولر گرونتر و بهتر :
Corsair iCUE H170i

باندل خود شما حدود 100-110 قیمت میخوره

دوستان الان مانیتور و قطعات کامپیوتر وارد نمیشه به خاطره محاصره ؟
مسیر اصلی ورود این اجناس فقط کشور های خلیج و بنادر جنوب هست یا از مسیر زمینی و هوایی هم واردات میشه ؟

قیمت قطعات الان تقریبا خوب اومده پایین و صبر کردنش فایده چندانی نداره
ضمن اینکه الان وارد میشه از بندر و مشکلی نداره اینجور که گفته میشه !

• Like
Reactions: navid_x360
سلام
بهتر بود بودجه ای که میخواین رو معین میکردین اما من یه چیز مید رنج رو به بالا پیشنهاد میدم :

مادربورد :
ASUS TUF GAMING X870E-PLUS WIFI7
کولر :
DeepCool LT360 ARGB
کولر گرونتر و بهتر :
Corsair iCUE H170i

باندل خود شما حدود 100-110 قیمت میخوره

قیمت قطعات الان تقریبا خوب اومده پایین و صبر کردنش فایده چندانی نداره
ضمن اینکه الان وارد میشه از بندر و مشکلی نداره اینجور که گفته میشه !
سلام عزیز طرف ازم بز خری کرد
سیپیو مادر بورد عوض کرد کولر عوض نکرد
تازه مادربورد مادربرد ASUS TUF GAMING X870-PLUS WIFI
یک مدل پایینتر داد ۱۴۵تومن ازم گرفت
این برای موقعی بود که سیپیو ۱۶۵تومن بود

• Like
Reactions: LambOfGod
سلام خسته نباشید به بچه های بهترین تاپیک فروم :D

من چند وقتیه میخوام ارتقا بدم چون بقیه قطعات خیلی با گرافیکم نمیخونن ولی تنبلی میکردم و الانم همش داره گرون میشه پس سریع دست به کار بشم

قطعات فعلی:
RTX 5080
MB: Asus TUF Z690 plus
RAM: 32 DDR4 Corsair
CPU: 12700kf
Power: ROG 8500w

غیر گرافیک میخوام بقیه رو عوض بکنم پس لطفا قیمت حدودی فروش قطعات خودم هم بگین الیبته فکر کنم پاورم هنوز جوابگو باشه ولی نمیدونم نیاز هست عوض بکنم چون چند ساله دارم ازش کار میکشم یا نه؟

خنک کننده مایع هم میخواستم ترجیحا lianli چون همین الان ازش دارم و خیلی ساله استفاده میکنم آخ نگفته و خیلی راضیم ازش :D

کیسم جوابگو مادربورد های بزرگ هست lianli o11 dynamic

فقط مادربورد و خنک کننده میخوام حتما سفید باشه رم زیاد رنگش برام مهم نیست
و مادربورد حتما حداقل 4 تا جای m.2 داشته باشه چون همین الانش 4 تا نصبه رو مادربورد

محدودیت مالی خیلی زیادی ندارم

من چند وقتیه میخوام ارتقا بدم چون بقیه قطعات خیلی با گرافیکم نمیخونن ولی تنبلی میکردم و الانم همش داره گرون میشه پس سریع دست به کار بشم

قطعات فعلی:
RTX 5080

غیر گرافیک میخوام بقیه رو عوض بکنم پس لطفا قیمت حدودی فروش قطعات خودم هم بگین الیبته فکر کنم پاورم هنوز جوابگو باشه ولی نمیدونم نیاز هست عوض بکنم چون چند ساله دارم ازش کار میکشم یا نه؟

خنک کننده مایع هم میخواستم ترجیحا lianli چون همین الان ازش دارم و خیلی ساله استفاده میکنم آخ نگفته و خیلی راضیم ازش :D

و مادربورد حتما حداقل 4 تا جای m.2 داشته باشه چون همین الانش 4 تا نصبه رو مادربورد

سلام
قطعات شما
CPU : 35
MB : 25
Ram : 30

پاورتون به نظرم خوبه با توجه به اینکه سری ROG هست با این وجود اگه دوست داشتید اگر بخواید تعویض کنید 1000 وات بگیرید برند Corsair

سیستم پیشنهادی :

AMD Ryzen 7 9800X3D
90 تومن
ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI
75 تومن
Corsair Vengeance RGB DDR5 48GB Dual 6000MHz CL36
90 تومن
LIANLI Galahad AIO 360 White ARGB
----

اگر مادربورد بهتر و اسلات بالای 4 تا میخواین برای M2 میتونی اینو تهیه کنی که تقریبا 130 تومن قیمتشه

asus rog crosshair x870e hero white

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: NoctisSasuke
سلام
قطعات شما
CPU : 35
MB : 25
Ram : 30

پاورتون به نظرم خوبه با توجه به اینکه سری ROG هست با این وجود اگه دوست داشتید اگر بخواید تعویض کنید 100 وات بگیرید برند Corsair

سیستم پیشنهادی :

AMD Ryzen 7 9800X3D
90 تومن
ASUS ROG STRIX X870-A GAMING WIFI
75 تومن
Corsair Vengeance RGB DDR5 48GB Dual 6000MHz CL36
90 تومن
LIANLI Galahad AIO 360 White ARGB
----

اگر مادربورد بهتر و اسلات بالای 4 تا میخواین برای M2 میتونی اینو تهیه کنی که تقریبا 130 تومن قیمتشه

asus rog crosshair x870e hero white

ممنون
تو مادربرد حالا سفید نیست ولی به بقیه قطعاتم میخوره اون مادربرد کولاب ایسوز با هاتسونه میکو که میشه X870E-H نظرتون چیه؟ خودم سر سری چک کردم تنها چیزی که رو مخ بود نداشتن display port بود

ممنون
تو مادربرد حالا سفید نیست ولی به بقیه قطعاتم میخوره اون مادربرد کولاب ایسوز با هاتسونه میکو که میشه X870E-H نظرتون چیه؟ خودم سر سری چک کردم تنها چیزی که رو مخ بود نداشتن display port بود

تفاوت اصلیشون فقط لن هست که پورت 5 گیگابایتی داره که اصلا به کار شما نمیاد و توی ایران کاربردی نداره هزینه الکی هست
و 2 تا یو اس بی اضافه همین !

اما قیمتی توی ایران چیزی حدود 20 تومن تفاوت قیمتشه

در ضمن Display port هم داره اما با کابل Type c باید وصل کنی اما بیسش همون Display 1.4 هست

• Like

قطعات فعلی:
RTX 5080

برد و سی پی یو اگه50تومن هم مشتری داشت بده بره.
سی پی یو نسل 12 و بردddr5 خیلی دیر فروشه
خودم همین برد ولی rogو 12700kرو دو هفته پیش 55فروختم ولی شانس اوردم، بعد یک ماه فقط زیر 45قیمت میدادن.
درسته قیمت نو خیلی بالاتره ولی نصف قیمت هم خریدار نداره.
الان ملت فقط بخاطر ddr4 میرن سمت اینتل.
کسی ddr5اینتل بخواد خب میره رو نسل15 درسته سوکت عمری کمی داره سال اخرشه ولی خیلی بهتر و ارزونتر از نسل14.
من خودم قبل تعطیلات محرم u7 265kرو 43تومن گرفتم که واقعا بی نظیره نسبت به قیمت،پول یه 14600kیا 9600x
سری پلاس هم اومده که قیمت دلاریش باورنکردنیه ولی تو ایران هنوز درست حسابی وارد نشده خیلی گرونه

• Like
سلام
دوستان تو وضعیت فعلی اگه بخوام تا 150 تومن یه سیستم جمع کنم با هدف low-end gaming ممکنه؟ خیلی ساله که در جریان بازار نیستم و واقعا هیچ ایده‌ای ندارم از این که اصلا ارزششو داره بخوام بهش فکر کنم یا نه. اگه یه راهنمایی کلی کنین لطف بزرگیه.

سلام
دوستان تو وضعیت فعلی اگه بخوام تا 150 تومن یه سیستم جمع کنم با هدف low-end gaming ممکنه؟ خیلی ساله که در جریان بازار نیستم و واقعا هیچ ایده‌ای ندارم از این که اصلا ارزششو داره بخوام بهش فکر کنم یا نه. اگه یه راهنمایی کلی کنین لطف بزرگیه.​
PS5 یا PS6 بخر سیستم اوضاع خرابه رم هارد همه با این هوش منصوعی قیمتشون 5 6 برابر شده

سلام
دوستان تو وضعیت فعلی اگه بخوام تا 150 تومن یه سیستم جمع کنم با هدف low-end gaming ممکنه؟ خیلی ساله که در جریان بازار نیستم و واقعا هیچ ایده‌ای ندارم از این که اصلا ارزششو داره بخوام بهش فکر کنم یا نه. اگه یه راهنمایی کلی کنین لطف بزرگیه.
من پارسال تیر سیستم بستم ۹۰ میلیون
دوتا رم ۸ گیگ خیلی خیلی عادی گرفتم شد مجموعا ۴ خورده ای
DDR 5
الان همونا فکر کنم ۳۰ میلیون شدن کمه کم

• Like
Reactions: J 0 K E R
سلام

با 200 تومن میتونی سیستم خیلی خوبی ببندی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or