خبر رسمی اخبار‌مربوط به HANDHELD PC

• Thread starter Thread starter Adam
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Adam

عضو تحریریه
اخبار مرتبط به HANDHELD PC در این تاپیک اطلاع رسانی میشود

Screenshot_20210715-214129_Twitter.jpg

کنسول دستی استیم به اسم steam deck رونمایی شد

مشخصات:

Screenshot_20210715-214229_Twitter.jpg

قیمت :

۶۴ گیگ ۴۰۰ دلار
۲۵۶ گیگ ۵۳۰
۵۱۲ گیگ ۶۵۰

-سیستم عاملش نسخه ای از لینوکس هست ولی میتونه تمام بازیهای ویندوز و لینوکس رو اجرا کنه.
-ماوس و کیبور و مانتور بهش وصل میشه.
-بازیهای در حالت ۷۲۰ اجرا میشوند.
- نسخه های ۵۱۲ گیگ و ۲۵۶ گیگ از nvme استفاده کردن که باعث لود شدن سریعتر بازی ها میشه.
- در اصل استیم دک یک pc هست...میتونید هرکار خواستید باهاش انجام بدین...نصب ویندوز و یا استورهای دیگه.
- سایز صفحه ۷ اینچ هست که رزولوشن 1280×800 هست
- هر ۳ مدل sd کارت هم رو هم ساپورت میکنن

ویدو ign اطاعات بسیار‌کاملی میده

۳۱ سوال که ممکنه سوال خیلی ها باشه:

دسامبر امسال هم عرضه میشه.

پیج FPSVn اومده MSI Claw 8 EX Ai رو که سری جدید این هندهلد با Intel Arc G3 Extreme و GPU ه Arc B390 هست رو با نسل قبلش Claw 8 Ai که با Intel Core Ultra 258V و GPU ه Arc 140V بود مقایسه کرده

Screenshot_20260615_220022_YouTube.jpg

Screenshot_20260615_220036_YouTube.jpg

Screenshot_20260615_220055_YouTube.jpg

Screenshot_20260615_220115_YouTube.jpg

Screenshot_20260615_220146_YouTube.jpg

Screenshot_20260615_220203_YouTube.jpg

به صورت میانگین 10 11 فریم بیشتر خروجی میده.

ولی چیزی که واسم جذابه اینه تو اکثر بازیا هر دوتا دستگاه خیلی خوب از پس بازیا بر میان. Acer Predator Atlas 8 هم با همین چیپ Arc G3 Extreme هست اونم بسیار خوب عمل کرده چندتا عکس از مقایسه اون با 8 EX رو میذارم تقریبا یکسان هستن

Screenshot_20260615_221253_YouTube.jpg

Screenshot_20260615_221318_YouTube.jpg

به نظرم اینتل به شدت داره توی این کتگوری خودشو میکشه بالا و واقعا جذاب عمل میکنه.

لینک ویدیو هارو هم میذارم دوست داشتید ببینید

پیج FPSVn اومده MSI Claw 8 EX Ai رو که سری جدید این هندهلد با Intel Arc G3 Extreme و GPU ه Arc B390 هست رو با نسل قبلش Claw 8 Ai که با Intel Core Ultra 258V و GPU ه Arc 140V بود مقایسه کرده

View attachment 409659

View attachment 409660

View attachment 409661

View attachment 409662

View attachment 409664

View attachment 409663

ولی چیزی که واسم جذابه اینه تو اکثر بازیا هر دوتا دستگاه خیلی خوب از پس بازیا بر میان. Acer Predator Atlas 8 هم با همین چیپ Arc G3 Extreme هست اونم بسیار خوب عمل کرده چندتا عکس از مقایسه اون با 8 EX رو میذارم تقریبا یکسان هستن

View attachment 409665

View attachment 409666

به نظرم اینتل به شدت داره توی این کتگوری خودشو میکشه بالا و واقعا جذاب عمل میکنه.

نسل جدیدش ۱۸۰۰ دلار قیمت گذاری شد!!

نسل جدیدش ۱۸۰۰ دلار قیمت گذاری شد!!
کلا موج جدید افزایش قیمت ها داره میاد من که گفتم هر چی می خواید سریع تر بخرید تمام ظرفیت ناندها تا 2028 پیش خرید شده رفته
همین سرویس ماکروسافت هم 500 دلار گرون شد یا خیلی چیزهای دیگه
تازه این وسط نفت هم گرون شد شک نکنید تا چند ماه اینده اونم تاثیرش می ذاره
حالا من نمی دونم روی چه حسابی چطوری یک عده خیلی زیادی(اکثریت مردم ایران) منتظر کاهش محسوس قیمت ها هستن
اصلا گیریم توافق بشه 10 هزار تا موشک خوردیم حتی اون زمانی که گل و بلبل بود بازم قیمت دلار بالا می رفت هیچ تحریمی هم نبود الان که دیگه هم دزدی با اختلاس ها خیلی بیشتر شده هم ترس جنگ دوباره هست هم کلی خرابی هست که باید درست بشه الکی بیایم خوشبین باشیم
قطعا برای منی که دلال نیستم مصرف کننده هستم کاهش قیمت و کاهش قیمت دلار نعمته اما خوب اخه باید نشانه هاشم باشه حتی اگه دلار فیکس بشه قیمتش بازم جهان بازارش به هم ریخته دلاری داره گرون می شه

View attachment 409659

View attachment 409660

View attachment 409661

View attachment 409662

View attachment 409664

View attachment 409663

View attachment 409665

View attachment 409666

خود اینتل میگه که ایشون حدود 40% از Xbox Ally X قویتره!
خیلی گولاخه.

با این قدرت انتظار میره که پاشنه آشیلش باتریش باشه که اصلا اینطور نیست و با یه باتری 80کیلووات ساعتی به مراتب خروجی بهتر و طولانی تری از Ally X میده.
دلیلش هم بهینه بودن Arc G3 Extreme هست و مدیریت باتری که اینتل براش طراحی کرده.

اما قیمت 1800 دلاریش عملا تبدیلش کرده که از پشت ویترین فقط نگاش کرد.
صنعت گیمینگ نرم افزار/سخت افزار تو این یکی دو سال احتمالا خیلی اخراجی و تعطیلی رو تجربه میکنه.
شاید خیلی بیشتر از دوره همه گیری.

آخرین ویرایش:
خود اینتل میگه که ایشون حدود 40% از Xbox Ally X قویتره!
خیلی گولاخه.

با این قدرت انتظار میره که پاشنه آشیلش باتریش باشه که اصلا اینطور نیست و با یه باتری 80کیلووات ساعتی به مراتب خروجی بهتر و طولانی تری از Ally X میده.
دلیلش هم بهینه بودن Arc G3 Extreme هست و مدیریت باتری که اینتل براش طراحی کرده.

اما قیمت 1800 دلاریش عملا تبدیلش کرده که از پشت ویترین فقط نگاش کرد.
صنعت گیمینگ نرم افزار/سخت افزار تو این یکی دو سال احتمالا خیلی اخراجی و تعطیلی رو تجربه میکنه.
شاید خیلی بیشتر از دوره همه گیری.
40 درصد نیست اون برای بازی های مطرحی هست که خودش بهینه کرده عملا 25 تا 30 درصد هست که اونم مدیون سرعت بالاتر رمش هست
من همشون قبلا تست کردم همون طوریم که قبلا گفتم اینتل درایورهاش توی دیواره یعنی حتی برای شو هم بازی هاش کلا استاتری بود خیلیم لگ داشت که بعدا هم کلیپ هاش اومد
ضمن اینکه شبیه سازها با بازی های قدیمی هم خیلی بد اجرا می کنه یا اصلا اجرا نمی کنه چون کلا زمان عرضه اون بازی ها توی قوطی بوده
می شه گفت اختلاف کیفیت درایور انویدیا با amd بین amd با اینتلم هست
30 درصد هم واقعا توی کنسول های دستی چیز محسوسی نیست که ادم ترغیب به خریدش بکنه
گذشته از اینا بخریش عین گرافیک های ارکش مشتری اول اخرش خودتی یادمه پارسال یکی از وارد کننده های msi intel یک اف خیلی شدیدی روی دستگاه ها زد که اصلا نصف قیمت جهانیش شده بود بازم ملت نخریدنش
همین مدل های z1 ex یا z2 ex کار برای همه درمیاره مگه دیگه برید مدل هایی که vram دارن باتری اکسترنال دارن بخرید که اصلا توی ایران نیست قیمتش خیلی زیاده خیلیم سنگین می شه با باتری اکسترنال (اگه بیاد بالای 400 میلیون قیمت می خوره 100 درصد هیچ کس نمی خره)

• Like
Reactions: ArefTheGreat
نسخه G3 EX هم منتشر شد نقد شد اختلاف زیادی با Z2 EX داره یه 40 درصدی بهتره برعکس Z2 EX که فرق چندانی با نسخه قبلیش نداشت توی همین نقد هم مشخصه بین 10 تا 20 درصد اختلاف فقط بود
اما خوب 1800 دلار بدی LCD IPS به درد نخور بدون VRR بگیری هر چقدرم توی بازی ها خوب باشه مفت نمی ارزه
MSI Claw 8 EX AI+ CG3EM Review - Panther Lake FTW

نسخه G3 EX هم منتشر شد نقد شد اختلاف زیادی با Z2 EX داره یه 40 درصدی بهتره برعکس Z2 EX که فرق چندانی با نسخه قبلیش نداشت توی همین نقد هم مشخصه بین 10 تا 20 درصد اختلاف فقط بود
اما خوب 1800 دلار بدی LCD IPS به درد نخور بدون VRR بگیری هر چقدرم توی بازی ها خوب باشه مفت نمی ارزه
پست بالایی یک‌ مقداری تضاد نداره با این پست؟

تو لینکی که قرار دادین هم‌ تو نقد صفحه نمایش گفتن VRR داره و خوبم کار می‌کنه.

با توجه به این نقد به نظرم مهمترین نکته اینه که خروجی Z2 EX با ۲۵ تا ۳۰ وات رو اینجا میشه با ۱۵ وات تجربه کرد و برای یک کنسول دستی که باتری توش مهمه شاید این خیلی قابل توجه باشه.

خیلی جالبه میان با xbox ally x که قیمتش تقریبا نصف اینه مقایسش میکنن خب اگر بهتر نباشه باید تعجب کرد ولی من شخصا برند ایسوس خیلی بیشتر از msi قبول دارم پیشتیبانی نرم افزاریشم بهتره

خیلی جالبه میان با xbox ally x که قیمتش تقریبا نصف اینه مقایسش میکنن خب اگر بهتر نباشه باید تعجب کرد ولی من شخصا برند ایسوس خیلی بیشتر از msi قبول دارم پیشتیبانی نرم افزاریشم بهتره
شاید به نظر بیاد حالت دلیل تراشی داره ولی دیگه شرایط الان اینجوری ایجاب کرده.
مدل 1800 دلاری با 32 گیگ رم و 1 ترا حافظه هستش که تا حدود زیادی باعث بالا رفتن قیمت دستگاه میشه.
Xbox Ally X هم خیلی بی راه نیست یک افزایش قیمت بگیره یا تو آپدیت بعدی سخت افزاریش و قیمتش بالاتر بره.
بیشترین انتقاد به این دستگاه صفحه نمایش هست که جا داشته OLED باشه. (یک مقدارم اینجوری بزرگترش کردن بدقواره شده از بدنه دستگاه پایینتره)

پست بالایی یک‌ مقداری تضاد نداره با این پست؟

تو لینکی که قرار دادین هم‌ تو نقد صفحه نمایش گفتن VRR داره و خوبم کار می‌کنه.

با توجه به این نقد به نظرم مهمترین نکته اینه که خروجی Z2 EX با ۲۵ تا ۳۰ وات رو اینجا میشه با ۱۵ وات تجربه کرد و برای یک کنسول دستی که باتری توش مهمه شاید این خیلی قابل توجه باشه.
بله درسته VRR داره و چون توی مشخصات SPEC نقدش نزده بود گفتم نداره
دیگه دستگاه 1800 دلاری باید OLED می شد طبیعتا شما 30 35 وات بازی می کنی که گرافیک بازی ها رو بالاتر ببری اون 15 اینا برای بازی های قدیمی یا شبیه سازها کاربرد داره که البته اکثر شبیه سازها حتی با Z1EX بین 5 تا 12W مصرف می کنن مگه شبیه ساز سوییچ یا PS3 در حالتی که بخوای 120 فریم بازی کنی(البته اکثر بازی ها 120 فریم بشن سرعت بازی به هم می ریزه)
قطعا اگر اولد می شد می رفت بالای 2000 تا اما خوب لاقل برای کسی که دنبال های اند می گشت گزینه مناسبی می شد
باید دید توی شبیه سازها و بازی های قدیمی عملکرد چطوره و ایا مشکل عدم سازگاری نداری که قطعا داره

دیگه با چیزهایی که توی بازاره داره مقایسه می شه الان راگ دسته جدیدش داده 200 دلاره اما به پای GAMESIR G7 PRO که 80 دلاره نمی رسه اما خوب مقایسه می شه چون حتی با داشتن دوبل و نیم قیمتشم ازش پایین تره خیلی ربطی نداره که حتما بگیم باید با هم قیمتش مقایسه بشه

• Like
Reactions: ArefTheGreat

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or