اینترنت فیبر نوری (تانوما)

اقا فیبر مخابرات چه طوریه؟ به درد بازی کردن میخوره ؟
من تا چند ماه پیش فیبر شاتل داشتم و از لحاظ کیفیت و پینگ واقعا خوب و استیبل بود و حتی یک بار هم وسط بازی نوسان پینگ تجربه نکردم و تو فیفا نهایتا ۴۰ بود و ۸.۸.۸.۸ هم همین حدود.
الان مجبورم که فیبرم مخابرات باشه
میشه از تجربتون بگید؟
ADSL اینای مخابرات که یادمه اشغال محض بود.

اقا فیبر مخابرات چه طوریه؟ به درد بازی کردن میخوره ؟
من تا چند ماه پیش فیبر شاتل داشتم و از لحاظ کیفیت و پینگ واقعا خوب و استیبل بود و حتی یک بار هم وسط بازی نوسان پینگ تجربه نکردم و تو فیفا نهایتا ۴۰ بود و ۸.۸.۸.۸ هم همین حدود.
الان مجبورم که فیبرم مخابرات باشه
میشه از تجربتون بگید؟
ADSL اینای مخابرات که یادمه اشغال محض بود.
تو کلان شهرا مراکز استانا اره خوبه

امروز قیمت ها چند برابر شد بسته شبانه فیبر مخابرات رو حذف کردن یعنی بخوام 100 گیگ اپدیت بازی دانلود کنم باید نزدیک یک میلیون تومن بریزم تو حساب مخابرات 🖕🖕
**** تو ....
--
85 روز از زمان سرویس مونده تموم بشه دیگه ازش استفاده نمی کنم
من که میخوام برگردم به adsl ولی موندم با سرعت لاک پشتی چطور کنار بیام اونام قیمتاش فرقی با فیبر نداره ولی بازیه تخلیه سرویسو بسته های اولین خرید...

آخرین ویرایش:
اینکه فیبر تا کوچه بالایی اومده اما کوچه ما نه خیلی زور داره :Wallbash: ۱۹۵ هم میگه اینجور وقتا که هنوز نصبی صورت نگرفته نمیتونی شکایت کنی ٬ شاتل هم بهونه های عجیب میاره که باید شهرداری مجوز بده که چون دردسر داره نمیتونیم فعلن بگیریم:Scare: چیکارش کنم؟ پیمانکار پیدا کنم میتونه اوکی کنه به نظرتون؟

اینکه فیبر تا کوچه بالایی اومده اما کوچه ما نه خیلی زور داره :Wallbash: ۱۹۵ هم میگه اینجور وقتا که هنوز نصبی صورت نگرفته نمیتونی شکایت کنی ٬ شاتل هم بهونه های عجیب میاره که باید شهرداری مجوز بده که چون دردسر داره نمیتونیم فعلن بگیریم:Scare: چیکارش کنم؟ پیمانکار پیدا کنم میتونه اوکی کنه به نظرتون؟
اگر تعداد زیاد باشه که برای پیمانکار بصرفه می‌تونه بیوفته دنبالش انجام بده

الان هنوز سرویس با سرعت بالا هست از سمت مخابرات یا نه؟ من تازه به فکر افتادم هر روز میبینم یا قیمتاش گرون میشه یا سرعتش کم میشه یا بسته رو حذف میکنه! چه کنیم؟ بمونیم روی ADSL یا چی؟

دوستان مخابراتی، اگه بتونین سرویس هاتون رو از FTTH به FTTO تغییر بدین. من خودم سرویس 1 ترا یک ماهه رو 960 خریدم(تو این عکس نیست)

Attachments

• Screenshot_2026-07-04-18-03-37-496_com.microsoft.emmx-edit.jpg
    Screenshot_2026-07-04-18-03-37-496_com.microsoft.emmx-edit.jpg
    105.9 KB · مشاهده: 39
  • Like
Reactions: Sarvior
دوستان مخابراتی، اگه بتونین سرویس هاتون رو از FTTH به FTTO تغییر بدین. من خودم سرویس 1 ترا یک ماهه رو 960 خریدم(تو این عکس نیست
شما تازه تغییر دادید ؟یا از اول رو همین بودید
اینا الان بسته های به روز هست یا قدیمه

الان زنگ زدم ۲۰۲۰ گفت ftto تا ده بیست روزه دیگه افزایش میخوره

آخرین ویرایش:
من چهارشنبه هفته پیش تغییر دادم. اسکرین شات رو همون لحظه ای گرفتم که پست رو میفرستادم.
البته اینم بگم، اینجا ایرانه و رو هیچ چیزی نمیشه حساب کرد... فردا تغییر بدین و بعدش اینا گرون کنن یقه منو نگیرین 😅:D

من چهارشنبه هفته پیش تغییر دادم. اسکرین شات رو همون لحظه ای گرفتم که پست رو میفرستادم.
البته اینم بگم، اینجا ایرانه و رو هیچ چیزی نمیشه حساب کرد... فردا تغییر بدین و بعدش اینا گرون کنن یقه منو نگیرین 😅:D
شما منزلید راحت تفییر داد ادا در نیاوردن؟
مال من گفت چون منزلید یه ماه دیگه دوباره میارنتون ftth

شما منزلید راحت تفییر داد ادا در نیاوردن؟
مال من گفت چون منزلید یه ماه دیگه دوباره میارنتون ftth
ادا که در نیاوردن اما اینم بگم با یکی از آشناهایی که تو یکی از شرکت های تابع مخابرات کار میکنه رفته بودم و موردی پیش نیومد. حتی از اپراتور مربوطه پرسیدم که FTTO شرایط خاصی نیاز داره یا به همه میدن که اونم گفت هرکی بخواد میتونه بگیره. راست و دروغش پای ایشون :D

دوستان این طرح هایی که داخل پنل زده مثلا ۸۴۰ گیگ ۶ ماه ۲۷۶۵۰۰۰ ماهی ۸۴۰ گیگه یا کلا برای ۶ ماه ۸۴۰ گیگه؟
اخه یه سری طرح هم داره که نوشته فلان گیگ ماهانه قرارداد ۳ ماهه مثلا.
واقعا همه ی طرح هاش مزخرفه~X(
بعد جالبه کلا هم به پشتیبانی زنگ میزنم تا شماره خط رو می پرسه میگه مشترک جدید هستید و ما اطلاعاتتون رو نداریم. فقط میتونید با تیکت سوال بپرسید!
من همین سوالی که بالا نوشتم رو از ۳ تا اوپراتور مختلف پرسیدم و ۲ تا جواب متفاوت گرفتم.

دوستان من به فیبر نوری دسترسی ندارم از طرفی هم نمیخوام برگردم adsl چون خط تلفن هم ندارم تو این خونه. تنها راهی که میمونه اینترنت رادیویی شاتل هست .در جریان هستم که این نوع اینترنت تابع یه سری نکاتی هست که کیفیت مطلوبی بده منتها میخوام بدون با احتساب اینکه شرایط برای گرفتن اینترنت رادیویی مناسب باشه ایا کلا این نوع اینترنت بدرد گیم میخوره یا نه؟ کلا اگه تجربه دارید یا از دوستانتون تجربه گیم با رادیویی رو دارند ممنون میشم راهنمایی کنید.

دوستان من به فیبر نوری دسترسی ندارم از طرفی هم نمیخوام برگردم adsl چون خط تلفن هم ندارم تو این خونه. تنها راهی که میمونه اینترنت رادیویی شاتل هست .در جریان هستم که این نوع اینترنت تابع یه سری نکاتی هست که کیفیت مطلوبی بده منتها میخوام بدون با احتساب اینکه شرایط برای گرفتن اینترنت رادیویی مناسب باشه ایا کلا این نوع اینترنت بدرد گیم میخوره یا نه؟ کلا اگه تجربه دارید یا از دوستانتون تجربه گیم با رادیویی رو دارند ممنون میشم راهنمایی کنید.
اگه هزینش برات مهم نیست انتن قویشو بگیری تو ثبات پینگ از فیبرم بهتره

• Like
Reactions: ZEN 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

• رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
    اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
    or