Skylar
کاربر سایت
تو کلان شهرا مراکز استانا اره خوبهاقا فیبر مخابرات چه طوریه؟ به درد بازی کردن میخوره ؟
من تا چند ماه پیش فیبر شاتل داشتم و از لحاظ کیفیت و پینگ واقعا خوب و استیبل بود و حتی یک بار هم وسط بازی نوسان پینگ تجربه نکردم و تو فیفا نهایتا ۴۰ بود و ۸.۸.۸.۸ هم همین حدود.
الان مجبورم که فیبرم مخابرات باشه
میشه از تجربتون بگید؟
ADSL اینای مخابرات که یادمه اشغال محض بود.
من که میخوام برگردم به adsl ولی موندم با سرعت لاک پشتی چطور کنار بیام اونام قیمتاش فرقی با فیبر نداره ولی بازیه تخلیه سرویسو بسته های اولین خرید...امروز قیمت ها چند برابر شد بسته شبانه فیبر مخابرات رو حذف کردن یعنی بخوام 100 گیگ اپدیت بازی دانلود کنم باید نزدیک یک میلیون تومن بریزم تو حساب مخابرات
**** تو ....
--
85 روز از زمان سرویس مونده تموم بشه دیگه ازش استفاده نمی کنم
۱۹۵ هم میگه اینجور وقتا که هنوز نصبی صورت نگرفته نمیتونی شکایت کنی ٬ شاتل هم بهونه های عجیب میاره که باید شهرداری مجوز بده که چون دردسر داره نمیتونیم فعلن بگیریم
چیکارش کنم؟ پیمانکار پیدا کنم میتونه اوکی کنه به نظرتون؟اگر تعداد زیاد باشه که برای پیمانکار بصرفه میتونه بیوفته دنبالش انجام بدهاینکه فیبر تا کوچه بالایی اومده اما کوچه ما نه خیلی زور داره۱۹۵ هم میگه اینجور وقتا که هنوز نصبی صورت نگرفته نمیتونی شکایت کنی ٬ شاتل هم بهونه های عجیب میاره که باید شهرداری مجوز بده که چون دردسر داره نمیتونیم فعلن بگیریم
چیکارش کنم؟ پیمانکار پیدا کنم میتونه اوکی کنه به نظرتون؟
شما تازه تغییر دادید ؟یا از اول رو همین بودیددوستان مخابراتی، اگه بتونین سرویس هاتون رو از FTTH به FTTO تغییر بدین. من خودم سرویس 1 ترا یک ماهه رو 960 خریدم(تو این عکس نیست
شما منزلید راحت تفییر داد ادا در نیاوردن؟من چهارشنبه هفته پیش تغییر دادم. اسکرین شات رو همون لحظه ای گرفتم که پست رو میفرستادم.
البته اینم بگم، اینجا ایرانه و رو هیچ چیزی نمیشه حساب کرد... فردا تغییر بدین و بعدش اینا گرون کنن یقه منو نگیرین![]()
ادا که در نیاوردن اما اینم بگم با یکی از آشناهایی که تو یکی از شرکت های تابع مخابرات کار میکنه رفته بودم و موردی پیش نیومد. حتی از اپراتور مربوطه پرسیدم که FTTO شرایط خاصی نیاز داره یا به همه میدن که اونم گفت هرکی بخواد میتونه بگیره. راست و دروغش پای ایشونشما منزلید راحت تفییر داد ادا در نیاوردن؟
مال من گفت چون منزلید یه ماه دیگه دوباره میارنتون ftth

اگه هزینش برات مهم نیست انتن قویشو بگیری تو ثبات پینگ از فیبرم بهترهدوستان من به فیبر نوری دسترسی ندارم از طرفی هم نمیخوام برگردم adsl چون خط تلفن هم ندارم تو این خونه. تنها راهی که میمونه اینترنت رادیویی شاتل هست .در جریان هستم که این نوع اینترنت تابع یه سری نکاتی هست که کیفیت مطلوبی بده منتها میخوام بدون با احتساب اینکه شرایط برای گرفتن اینترنت رادیویی مناسب باشه ایا کلا این نوع اینترنت بدرد گیم میخوره یا نه؟ کلا اگه تجربه دارید یا از دوستانتون تجربه گیم با رادیویی رو دارند ممنون میشم راهنمایی کنید.