راهنمایی برای خرید موبایل

تاپیک دد شده ظاهرا :D
سری ردمی نوت ۱۷ قراره این ماه تو چین معرفی بشه مشتاقم ببینم طراحی جدید چطور قراره باشه. یه لیک بود که شاید صفحه ۶.۹ باشه البته من خودم بعید میدونم و احتمالا همون ۶.۸۳ هست ولی اگه ۶.۹ باشه میخرمش. نسخه بیس هم ۹ هزار و پرو و پرو مکس احتمالا با باتری حدود ۱۰ هزار عرضه میشن این وسط ایفونای ۱۸ هم ظرفیت باتریشون لیک شده. پرو مکس بسته به سیم و ای سیم بین ۵۲۰۰ تا ۵۴۰۰ هست حدود ۴۰۰ میل بیشتر از نسل قبل. بنظرم تمام شرکتا تو بحث باتری به چین باختن. دیگه بعید میدونم بتونن رقابت کنن مگر واقعا یه حرکت خاصی بزنن که این نسل هم بعیده خبری بشه.

• Like
Reactions: Love Console
تاپیک دد شده ظاهرا :D
سری ردمی نوت ۱۷ قراره این ماه تو چین معرفی بشه مشتاقم ببینم طراحی جدید چطور قراره باشه. یه لیک بود که شاید صفحه ۶.۹ باشه البته من خودم بعید میدونم و احتمالا همون ۶.۸۳ هست ولی اگه ۶.۹ باشه میخرمش. نسخه بیس هم ۹ هزار و پرو و پرو مکس احتمالا با باتری حدود ۱۰ هزار عرضه میشن این وسط ایفونای ۱۸ هم ظرفیت باتریشون لیک شده. پرو مکس بسته به سیم و ای سیم بین ۵۲۰۰ تا ۵۴۰۰ هست حدود ۴۰۰ میل بیشتر از نسل قبل. بنظرم تمام شرکتا تو بحث باتری به چین باختن. دیگه بعید میدونم بتونن رقابت کنن مگر واقعا یه حرکت خاصی بزنن که این نسل هم بعیده خبری بشه.
دیگه وقتی میان رده های سامسونگ رفتن بالای ۱۰۰ تومن دیگه ذوق و رقبتی واسه خرید گوشی نمیمونه!!
منی که هر ۶ ماه عوض میکردم حقیقتا دیگه زورم نمیرسه ۳۰۰ به بالا واسه گوشی بدم.
میان رده هم وقتی ۱۰۰ پولشه ترجیح میدم همینی که دارم رو نگه دارم.
همه دلخوشی هامون رو گرفتن رفت ...

دیگه وقتی میان رده های سامسونگ رفتن بالای ۱۰۰ تومن دیگه ذوق و رقبتی واسه خرید گوشی نمیمونه!!
منی که هر ۶ ماه عوض میکردم حقیقتا دیگه زورم نمیرسه ۳۰۰ به بالا واسه گوشی بدم.
میان رده هم وقتی ۱۰۰ پولشه ترجیح میدم همینی که دارم رو نگه دارم.
همه دلخوشی هامون رو گرفتن رفت ...
اره متاسفانه... گل بود با این رجیستری به سبزه هم آراستش کردن قیمت اصلیشونم از دسترس عموم خارج شده بعد حداقل نصف پول گوشی هم پای رجیستری و مسخره بازیاش باید بدی

میخواستم یه آیفون ۱۷ رجیستر کنم هزینه پاسپورت و رجیستر رو دیدم بیخیال شدم
با چه قیمتی میشه یه گوشی تهیه کرد که توش سیم‌کارت بندازم و فقط برای هات اسپات و پیامک و تماس ازش استفاده کرد؟

• Like
Reactions: Love Console
با چه قیمتی میشه یه گوشی تهیه کرد که توش سیم‌کارت بندازم و فقط برای هات اسپات و پیامک و تماس ازش استفاده کرد؟
وقتی رجیستر میکنی میره رو قیمت گوشی یه مدت قیمتاش افت کرد الان دوباره بالا رفته

حداقل رم رو ۸ در نظر بگیر
صفحه هم فول اچ دی و نت 5g هم ساپورت کنه.
کف کار بنظرم الان a36 سامسونگ هست

• Like
Reactions: blak

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or