Xbox Game Pass [پست اول مطالعه شود]

سوال: چه بازی هایی به گیم پس اضافه میشه؟
جواب: همه بازی های انحصاری مایکروسافت به صورات دی وان و عناوین ترد پارتی مختلف

سوال: چند مدل گیم پس داریم؟
جواب: دو مدل.

1.گیم پس معمولی که شامل اشتراک گیم پس فقط بر روی کنسول های XBOX.

2. گیم پس التیمیت که شامل اشتراک گیم پس+اشتراک گلد+اشتراک EA PLAY بر روی کنسول های اکسباکس، پی سی و تلفن های همراه و به زودی تلویزیون های هوشمند می باشد.

سوال: آیا موضوع تحریم بودن ایران توسط مایکروسافت باعث میشه ما نتونیم از گیم پس استفاده کنیم؟
جواب: خیر! شما به راحتی میتونید این تحریم رو دور بزنید و از سرویس گیم پس بدون هیچ مشکلی استفاده کنید.

سوال: برای دور زدن تحریم چیکار باید کنیم؟
جواب: باید از DNS استفاده کنید.

سوال: آیا DNS مشخصی برای دور زدن تحریم وجود داره؟
جواب: بله! هرکدوم از DNS های پایین رو وارد کنسولتون بکنید به راحتی وارد اکانتتون بشید و بازی های گیم پس رو دانلود و استفاده کنید.

Primary IPv4 DNS: 178.22.122.100
Secondary IPv4 DNS: 185.51.200.2

Primary IPv4 DNS: 185.55.225.25
Secondary IPv4 DNS: 185.55.226.26

سوال: آیا بازی های گیم پس برای همیشه روی این سرویس میمونن؟
جواب: بازی های انحصاری برای همیشه بر روی این سرویس باقی خواهند موند اما بازی های ترد پارتی بعد از مدتی ممکنه از روی سرویس حذف بشه. شما زمانی میتونید وارد بازی های موجود بر روی گیم پس بشید که اون بازی حتما بر روی این سرویس حضور داشته باشه.

سوال: راهی هست که بشه فهمید یه بازی کی از سرویس خارج میشه؟
جواب: معمولا مایکروسافت چند هفته قبل از پاک شدن یک بازی از سرویس اطلاع میده.

سوال: آیا برای تهیه اشتراک گیم پس ما باید حتما ماهیانه 15 یا 10 دلار اکانتمون رو شارژ کنیم یا راه ارزونتری هم وجود داره ؟
جواب: راه های ارزونتری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره که شما میتونید با صرف مبلغ منصفانه ای اشتراک گیم پس رو تهیه کنید.

سوال: راه های مناسب برای تهیه اشتراک گیم پس چیه؟
جواب: شما میتونید از کانال های مختلف توی تلگرام اشتراک گیم پس رو به صورت "هوم" یا "غیر هوم" تهیه کنید. در حالت عادی شما برای تهیه اشتراک 1 ساله گیم پس التیمیت شما باید سالی 180 دلار خرج کنید اما با این روش (هوم و غیر هوم) شما میتونید با صرف هزینه ای حدود 800 الی 1 میلیون اشتراک یک ساله گیم پس رو تهیه کنید که مبلغ ناچیزی هست برای یک سال دسترسی به این اشتراک!

سوال: چجوری میتونم از آفرهای تبلیغاتی مایکروسافت استفاده کنم؟
جواب: با تهیه گیفت کارت و صحبت کردن با ساپورت مایکروسافت.

سوال: در حال حاضر چه آفری برای تهیه اشتراک گیم پس وجود داره؟
جواب: شما میتونید با 1 دلار یک ماه اشتراک گیم پس التیمیت رو تهیه کنید.

Attachments

• 5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    5ef26bcd-dc9f-4bab-b174-f221ef2d441e.jpg
    512.2 KB · مشاهده: 55,093
آخرین ویرایش:
ظرفیت هوم گیم‌پس از مدتی پیش یه مشکلی پیدا کرده که نمی‌ذاره آنلاین بازی کنیم و با اینکه من اهل آنلاین نیستم، به خاطر برادرم که گاهی فیفا بازی می‌کنه می‌خوام سراغ سوئیچ برم.
دوستانی که گیم‌پس سوئیچ استفاده می‌کنن، این مدل هیچ فرقی با هوم نداره به جز اینکه اول باید یه دور وارد اکانت گیم‌پس بشیم و بعدش بریم توی اکانت خودمون؟ :دی یعنی دنگ و فنگ دیگه‌ای نداره یا مثلاً فلان بازی روی حالت سوئیچ اجرا نشه و اینا؟

ظرفیت هوم گیم‌پس از مدتی پیش یه مشکلی پیدا کرده که نمی‌ذاره آنلاین بازی کنیم و با اینکه من اهل آنلاین نیستم، به خاطر برادرم که گاهی فیفا بازی می‌کنه می‌خوام سراغ سوئیچ برم.
دوستانی که گیم‌پس سوئیچ استفاده می‌کنن، این مدل هیچ فرقی با هوم نداره به جز اینکه اول باید یه دور وارد اکانت گیم‌پس بشیم و بعدش بریم توی اکانت خودمون؟ :دی یعنی دنگ و فنگ دیگه‌ای نداره یا مثلاً فلان بازی روی حالت سوئیچ اجرا نشه و اینا؟
مشکلش قابل حله یا کلا دیگه نمیشه اینطوری استفاده کرد؟

• Like
Reactions: Dinosaur
من قبل از قطع شدن نت گیمپس هوم داشتم همین مشکل رو داشت
تو فورزا میرفتم ولی بخش آنلاینش باز نمیشد و میگفت باید گیم پس بخری~X(
هر چی به شاپ میگفتم جواب سر بالا میداد و میگفت باید سوییچ میخریدی که مشکل نداشته باشه
بعد از کلی گشتن تو نت و سایتها و پیجهای مختلف فهمیدم که اگه تیک هوم رو بردارم و دوباره هوم کنم درست میشه و درست شد
حالا چرا شاپ مطلب به این راحتی رو به من و باقی شاکیها نمیگفت رو نمیدونم
این مشکل در حالی اتفاق افتاد که بقیه شاپها مشکلی نداشتن
خودم هم گیمپسم تموم شده ولی متاسفانه اعتباری به نت نیست که سوییچ بگیریم و موندیم چیکار کنیم :D

مشکلش قابل حله یا کلا دیگه نمیشه اینطوری استفاده کرد؟
من یه گشتی توی گروه‌های تلگرامی زدم، یه عده می‌گن «شنیدیم که قابل حله»، ولی هیچ‌کسی راه حلش رو نمی‌گه! :|
توی جاهای فرنگی هم گشتم، یه سری روش‌ها گفتن که بیشترین موردی که دیدم، در مورد حساب وصل شده به اکانت بود. یه گزینه‌ای هست که وقتی اکانت تموم می‌شه، خودش اتوماتیک از حساب کم می‌کنه تا دوباره شارژ بشه. می‌گن باید با اون ور برین و نمی‌دونم روشن و خاموشش کنین و اینا، ولی خودم امتحان نکردم و گفتم شاید یه گندی بخوره به اکانت! :دی
ولی توی همون جاهایی که این بحث هست هم یه عده از خارجی‌ها گفتن که امتحان کردیم و جواب نداده. انگار یه حالت رندومی داره! :|

من قبل از قطع شدن نت گیمپس هوم داشتم همین مشکل رو داشت
تو فورزا میرفتم ولی بخش آنلاینش باز نمیشد و میگفت باید گیم پس بخری~X(
هر چی به شاپ میگفتم جواب سر بالا میداد و میگفت باید سوییچ میخریدی که مشکل نداشته باشه
بعد از کلی گشتن تو نت و سایتها و پیجهای مختلف فهمیدم که اگه تیک هوم رو بردارم و دوباره هوم کنم درست میشه و درست شد
حالا چرا شاپ مطلب به این راحتی رو به من و باقی شاکیها نمیگفت رو نمیدونم
این مشکل در حالی اتفاق افتاد که بقیه شاپها مشکلی نداشتن
خودم هم گیمپسم تموم شده ولی متاسفانه اعتباری به نت نیست که سوییچ بگیریم و موندیم چیکار کنیم :D
اگه این‌طوری باشه خوبه. :دی
فقط یه سوال! لحظه‌ای که وارد اکانت گیم‌پس می‌شم، اگه اون بنده خدایی که ظرفیت سوئیچ هست در حال بازی کردن باشه، می‌افته بیرون؟! :-" خطر دیگه‌ای برای اون یا من نداره؟ اگه مشکلی پیش نمیاد، یه ساعت خلوت که احتمالاً طرف خواب باشه رو پیدا کنم و برم سراغش. :دی

• Like
Reactions: MyJinx and impish61
اریا منم هوم میگیرم ولی همچین مشکلی ندارم.
امروز پسرم یه ساعتی مولتی پلیر بلک اوپس ۷ زد.

اگه این‌طوری باشه خوبه. :دی
فقط یه سوال! لحظه‌ای که وارد اکانت گیم‌پس می‌شم، اگه اون بنده خدایی که ظرفیت سوئیچ هست در حال بازی کردن باشه، می‌افته بیرون؟! :-" خطر دیگه‌ای برای اون یا من نداره؟ اگه مشکلی پیش نمیاد، یه ساعت خلوت که احتمالاً طرف خواب باشه رو پیدا کنم و برم سراغش. :دی
والا منم همین کارو کردم ساعت ۴ صبح انجامش دادم :D
گفتم طرف اگه مثل من نباشه قطعا خوابه
فکر نمیکنم خطری داشته باشه حالا بچه هایی که وارد تر باشن بهتر میدونن
من که دلو زدم به دریا گفتم هر چی بشه بهتر از اینه که فورزا رو آفلاین بازی کنم :D
فکر کنم بهترین راهه اینه که قبل از خرید از شاپ تضمین گرفت که هوم مشکلی نداشته باشه یا اگر داشته باشه بشه درستش کرد

اریا منم هوم میگیرم ولی همچین مشکلی ندارم.
امروز پسرم یه ساعتی مولتی پلیر بلک اوپس ۷ زد.
فکر کنم تو همه بازیها این مشکل نبود
رو بعضی از بازیها بود
مثل فورزا یا fc
گفتم همون موقع هم بعضی از شاپها هیچ مشکلی نداشتن

آخرین ویرایش:
بی زحت یکی یه توضیح در مورد گیم پس pc بده
پارسال این 500-600 ت 1 ساله گرفتم
خواستم ببینم با این هوم و غیر هوم چه فرقی داره ؟
بازی هایی که برای اجرا باید به لانچر اون شرکت وصل بشن اجرا نمیشه.

مثل ea و بیلزارد و یوبیسافت
باقی اجرا میشن.

ظرفیت pc کلا هوم و غیر هوم نداره ظرفیت pc هست.

یه اکانته میدن تو استور وارد میکنی
بعد تو اپ ایکس‌باکس با اکانت خودت بازی میکنی.

فقط یه سوال! لحظه‌ای که وارد اکانت گیم‌پس می‌شم، اگه اون بنده خدایی که ظرفیت سوئیچ هست در حال بازی کردن باشه، می‌افته بیرون؟!
نه با ساین این کردن اتفاقی نمیوفته. فقط وقتی بخای با اکانت سوییچ وارد یک بازی بشی ، اگه یک نفر دیگه هم با اکانت در حال بازی باشه ازت می پرسه که می خوای اونو از بازی بندازم بیرون یا نه.
یعنی صد نفر هم همزمان می تونن تو یک اکانت signed inباشن ، ولی فقط یک نفر می تونه بازی کنه.

بی زحت یکی یه توضیح در مورد گیم پس pc بده
پارسال این 500-600 ت 1 ساله گرفتم
خواستم ببینم با این هوم و غیر هوم چه فرقی داره ؟
پی سی هوم و غیر هوم نداره. رو مایکروسافت استور اکانتی که خریدی رو وارد میکنی و با ایکس باکس اپ بازیها رو دانلود و اجرا میکنی.
فقط یه نکته هست، اونم اینکه بازیهای EA و یوبی سافت و راکستار و کالاف ها رو نمی تونی با اکانت خودت بازی کنی و باید با همون اکانتی که خریدی بازی کنی.

دوستان من تا حالا اکانت ظرفیتی ایکس باکس نخریدم میشه یکی به طور خلاصه توضیح بده چجوری باید وارد کرد اکانتو؟
محدودیت داره یا هر چند تا اکانت هوم یا غیر هوم میتونیم وارد کنیم ؟ مثل ps5 رو ایکس باکسم بازیا قفل میشن؟ با تشکر :D
هوم مثل ظرفیت ۲ پلی استیشنه وارد اکانت که میشی میری تو تنظیمات کنسول Personalization > My home xbox تیک میزنی و تمام
سوییچ مثل ظرفیت ۳ ولی بعدش برمیگردی رو اکانت خودت بازی میکنی
اکانت هوم روی یه کنسول محدودیت داره ولی تا جایی که یادمه در حد ۱۰-۲۰ تا بود
قضیه قفل شدن PS نمیدونم چیه ولی گاهی اوقات پیش میاد که هوم میخری ولی به خاطر نت ضعیف یا DNS داغون هوم بودن اکانت واست رجیستر نمیشه یا کاربر ظرفیت سوییچ برای خودش برمیداره هوم میکنه که در صورتی که مورد دوم بود به شاپ اطلاع بدی معمولا شاپ های معتبر پسورد عوض میکنن و اکانت رو از طرف میگیرن
ایکس باکس به دلیل این که هر اکانت رو بر خلاف PS سالی فقط ۵ بار میشه هوم (یا همون primary) کرد اینطوری نیست که بدون اطلاع به مشتری یک ظرفیت رو به چند نفر بفروشن و شاپ های معتبر با کسی که اکانت سوییچ بخره و روی کنسول خودش اکتیو کنه برخورد میکنن
موقع وارد کردن اکانت برای اولین بار هم بعضی مواقع پیش میاد به یه صفحه 2FA بر میخوری (Just Double Checking) که اونم به شاپ میگی هر موقع بهت میگن گزینه ارسال کد به ایمیل رو میزنی اونا هم کد 2FA رو بهت میدن

آخرین ویرایش:
دوستان اگه بخوام روی PC گیم پس داشته باشم که روی اکانت شخصی خودم فعال باشه باید چجوری و چه نوع گیم پسی تهیه کنم ؟ بهترین راه چیه ؟

سلام وقت بخیر
اگه میخواین روی اکانت شخصی خودتون گیم پس داشته باشین برای pc باشه باید ظرفیت کامل گیم پس pc بخرید روی اکانت خودتون فعال بشه

دوستان اگه بخوام روی PC گیم پس داشته باشم که روی اکانت شخصی خودم فعال باشه باید چجوری و چه نوع گیم پسی تهیه کنم ؟ بهترین راه چیه ؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or