خبر رسمی 2028،‌ پایانی بر تولید فیزیکی بازی های پلی استیشن

اینا توی گروهشون میشینن درامد سونی رو تجزیه و تحلیل میکنن و تهش که به یه برآورد من دراوردی میرسن دور هم کیف میکنن و میگن سونی چقدر خفنه. یکیشونم اینجا پست گذاشت که ۱۰۰ خط با فونت بزرگ مینویسه ولی سرجمع ۲ خط مفید که ارزش خوندن داشته باشه نمینویسه و همیشه مخاطب حرفای بی پایه و اساسش کمپانی سونیه. توی این ذهنیت به سر میبره که سهامدار سونیه و خودش جزوی از همین کاربرا نیست که تصمیمات کمپانی مورد علاقش به ضررش تموم میشه.
همیشم ذهنیتشون اینه که پشت تصمیمات بزرگ و فرازمینی سونی یه هدف ارزشمندی هست که ما قدرت فهمش رو نداریم و wow و چقدر سونی خفنه.
پلاس گرون میکنه wow
کنسول گرون میکنه wow
از بازی نسل ۸ ریمستر میده wow
ناتی داگ داره ۴۰تا بازی همزمان میسازه wow
استودیو تعطیل میکنه wow
ریمیک از ریمستر میسازه پشم گردن کاراکتر اینبار 4K شده wow
حال مارو با گسهای مزخرف بهم زده wow
بازی دیگه دیسکی نمیده wow

از این کمپانیا، لوزر و غیرقابل تحملتر اون فنیه که ارزش خودش براش مهم نیست و برای کمپانیی که پشیزی اهمیت به کاربراش نمیده، بیاد یقه جر بده. چه سونی چه مایکروسافت. حالا طرف بشینه چرتکه بندازه سونی این نسل ۱۰۰ میلیون کنسول فروخت ایول wow. چی به من کاربر رسیده جز خبر منفی و دایورت شدن؟!
جالب اینه جوری نگران درامد و سود شرکتن در حالی که اصلا جز جامعه اماری اون شرکت هم حساب نمیشن. و اگه حساب هم میشدن باز چیزی عوض نمیشه چون این شرکت ها ذره ای مخاطب براشون اهمیت نداره. و طرف واقعا درکش براش سخته که چون طرف دیجیتالی میگیره قرار نیست همه دیجیتالی بگیرن. مهم هم نیست واقعا کی اخرین بار فیزیکی خریدیم. این حرکت الان نه ولی تا پایان نسل بعد قطعا پس لرزه هاش حس میشه و اینجور که پیش میره عملا صاحب هیچ چیزی نمیشیم. فقط پول یه لایسنس میدی و بقیه اش مونده به سازنده. فکر اینم نمیکنن که اگه اینترنت نباشه/ سرورهای سازنده یا پلتفرم هولدر مشکل داشته باشه یا حمله سایبری بشه که این قبلا شده عملا دسترسی به بازی امکان پذیر نیست. یه زمان امضا میزدن بازی یعنی باز کردن سلفون باکس بازی پی اس ۳. الان لابد بازی یعنی دانلود بازی از سرورهای سونی:-j

آخرین ویرایش:
حذف نسخه فیزیکی، اجبار آنلاین بودن برای بخش تک نفره (مثل GT7)، ۷۰ دلاری شدن بازیها، گیر دادن به ساخت گس، ریمیک و ریمستر، تعطیلی استدیوها و...
سونی کثافت خالص بوده این نسل. تنها دلیلشم اینه که مایکرو جوری ترمال زده که سونی بی رقیب شده و هر غلطی دلش بخواد میکنه.
تمام ترسم اینه که پس فردا بگن بازی اشتراکی هم کنسله و فاتحه گیمینگ تو ایران خونده بشه.

تو این تاپیک هم نظرم مثل نظر امروز بود:

ایکس باکس، بخش انتشار فیزیکی بازی‌هایش را تعطیل کرده است

ولی بعضی از دوستان که امروز از حرکت سونی دفاع میکنند، اون روز نظر متفاوتی داشتند احتمالا چون بحث اکس باکس بوده، یک سری از دوستانم که الان ناراحت هستند اون موقع یا سکوت کردند یا غیر مستقیم دفاع با پست ها یا لایک هاشون،

اکس باکس فن هاییم هستند که هم اون روز هم امروز نظر یکسانی دارند فکر کنم، که دمشون گرم، نظر یکسان داشتن به خودی خود خوب نیست، مثلا وقتی دانش پیشرفت میکنه مام باید نظراتمون اپدیت بشه، وقتی یک سیستم یک ایده ال گند میزنه مام باید نظراتمون اپدیت بشه، اما تغییر نظر بر اساس سوگیری، ریاکاری، واقعا زشت و غیر حرفه ای هست،

سوگیری داشتن خیلی بده، منم دارم، من به سمت "ویدئوگیم" یا مثلا "ایران" سوگیری دارم، اما ای کاش یکم سعی کنیم وقتی نظرات ساختارشکنانه داریم، سوگیری هامون رو کنترل کنیم... چه سونی فن چه مایکرو فن چه استیم فن چه مهم تر، ویدئوگیم فن...

تمام ترسم اینه که پس فردا بگن بازی اشتراکی هم کنسله و فاتحه گیمینگ تو ایران خونده بشه.
این سونی‌ شک نکن فردا روزی همین کارم میکنه. بعد سهامداراش داخل ایران که حتی ریجن اختصاصی هم ندارن میان میگن گیمر بیجا میکنه بازی اشتراکی میخره که سونی ضرر کنه! باید هرکی ۸۰ دلار پیاده بشه تا سونی برامون ریمستر و ریمیک درست کنه و سودشو ببره. :D

من که گفتم احتمال میدم.
ولی کلا دلم روشنه ، به نظرم تحت فشار طرفدارها یه راهکاری براش پیدا میکنه.
شاید هم تو برنامشون هست و فقط گذاشتن بعدا تایید کنن که خب بگن به درخواست طرفدارها گوش دادیم و اینم راه حل...
به نظرم این خیلی بعید نیست.
==========
==========

ما که PCپلیریم و سالها جلوتر یکی باهامون قهر کرده و هرکسی رسیده یکی زدتمون.
الان طوری شده که با افتخار روی استیم بازی میخریم و کلی خوشحال هم میشیم که اصلا دیجیتالیه و... :))

ولی محاله تاریخ فراموش کنه صاف و صوف کنندگان سیاستهای این چندتا کمپانی کنسول ساز رو.
این تاپیک هم برگ دیگری بود بر اثبات هنر دوستان ، خیلی عجیب بود:))

انصافا این تقصیر گیبنه فلان فلان شدست.
سونی هم که از بعد اسپنسر سریع گول میخوره ، این گول آخر رو از گیبن خورد:D
فرق pc با کنسول‌ها اینه که اگر یه روزی استیم به صورت ناگهانی درش تخته شد، 99 درصد بازی‌هایی که داری بدون زحمت زیادی بازم اجرا میشن یا لازمه یه فایل از سایت‌ DOWNLOADHA بگیری و به بازی کردنت ادامه بدی:دی
روی کنسول‌ها تقریبا نمیشه. نه که کلا نشه ولی تقریبا نمیشه.

دارید زیادی بزرگش میکنید.
شما همتون پرو گیمر هستید. بیشتر افراد عادی بازی رو اکانتشون میخرن. دیگه هیچ کی حال نداره بره فروشگاه حضوری گیم بخره.
مردم دیگه انقدر گشاد شدن شورت هم انلاین سفارش میدن چه برسه بازی

این سونی‌ شک نکن فردا روزی همین کارم میکنه. بعد سهامداراش داخل ایران که حتی ریجن اختصاصی هم ندارن میان میگن گیمر بیجا میکنه بازی اشتراکی میخره که سونی ضرر کنه! باید هرکی ۸۰ دلار پیاده بشه تا سونی برامون ریمستر و ریمیک درست کنه و سودشو ببره. :D
خب به فرض جملت درست باشه(که اکثرا در حال مبارزه با دشمن فرضی هستی) من تکلیفم مشخه و از این حرکتش حمایت میکنم ولی شما که همشه مخالف همه چی هستی و دستتم به جایی میرسه و کارتم درسته بیا و سونی رو تحریم کن تا شاید سیاستش رو عوض کنه.انگار مثلا تا الان کجاها رو آباد کرده و یا چه حرکت اعتراضی کرده که سونی تا حالا از سیاستش عقب کشیده.
بحث نوستالوژی رو بزارید کنار الان ۹۹.۹۹ درصدتون با همین اینترنت آشغال مملکت بازیاتون رو دیجیتالی میگیرید چون راحتتره

خب به فرض جملت درست باشه(که اکثرا در حال مبارزه با دشمن فرضی هستی) من تکلیفم مشخه و از این حرکتش حمایت میکنم ولی شما که همشه مخالف همه چی هستی و دستتم به جایی میرسه و کارتم درسته بیا و سونی رو تحریم کن تا شاید سیاستش رو عوض کنه.انگار مثلا تا الان کجاها رو آباد کرده و یا چه حرکت اعتراضی کرده که سونی تا حالا از سیاستش عقب کشیده.
بحث نوستالوژی رو بزارید کنار الان ۹۹.۹۹ درصدتون با همین اینترنت آشغال مملکت بازیاتون رو دیجیتالی میگیرید چون راحتتره
دشمن فرضی رو یکی باید به خودت بگه که سالهاس فارغ از کار رقیب همیشه اهل vs بودی و کوبیدیش. برای کسی ادعا کن که نشناستت. تو دیگه حرف از دشمن فرضی نزن که خط اول جبهه مقاومتتون بودی.
چه دیجیتالی بگیریم یا نه، اپشنیه که وظیفشونه در اختیار مشتری قرار بدن. حق ندارن برای لایبرری مشتری تعیین و تکلیف کنن وقتی خیلیا دیسک پلیر هستن.
یه نوستالژی افتاده سر زبونتون هروقت به نفع کمپانی مورد علاقتون نیست هی فاز تقابل با نوستالژی برمیدارین. اعتراض من به جایی نمیرسه ولی لااقل شرف داره به اینکه حتی گندکاری کمپانی مورد علاقمم طرفداری کنم و سیاست ضدمشتریش رو نادیده بگیرم. خودتون یه زمانی همینو به فنای Xbox میگفتین، شبیه همونا که نه ولی بدترش شدین.

اگه سونی از فردا بگه برای خرید هر بازی باید از ماتحتون یه عکس واضح بندازید که ما عمق سوراختون رو ببینیم، غیور مردانی از بازیسنتر برخواهند خواست که از این حرکت حمایت کنن و بگن در راستای پیشرفتهای تکنولوژی هستش;;)
انگار مثلا سیستم دیسک بیس باقی بمونه چیزی از وجود اینا کم میشه!

بحث حذف کنترلر هم فقط باید دید اول کدومشون مطرح می‌کنه تا اون یکی از فحشا فرار کنه
که طبق تجربه ایکس باکس فحشش رو میخوره اول😂
کلا کنترلر داخل جعبه نوستالژیه! دلیلی نداره کنترلر با کنسول فروخته بشه! :D

کلا کنترلر داخل جعبه نوستالژیه! دلیلی نداره کنترلر با کنسول فروخته بشه! :D
حالا ما به این حرف میخندیم ولی مطمئن باش کنترلر رو حذف میکنن و جالبه قطعا باز یه عده از این حرکت هم حمایت میکنن ~X(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or