جالب اینه جوری نگران درامد و سود شرکتن در حالی که اصلا جز جامعه اماری اون شرکت هم حساب نمیشن. و اگه حساب هم میشدن باز چیزی عوض نمیشه چون این شرکت ها ذره ای مخاطب براشون اهمیت نداره. و طرف واقعا درکش براش سخته که چون طرف دیجیتالی میگیره قرار نیست همه دیجیتالی بگیرن. مهم هم نیست واقعا کی اخرین بار فیزیکی خریدیم. این حرکت الان نه ولی تا پایان نسل بعد قطعا پس لرزه هاش حس میشه و اینجور که پیش میره عملا صاحب هیچ چیزی نمیشیم. فقط پول یه لایسنس میدی و بقیه اش مونده به سازنده. فکر اینم نمیکنن که اگه اینترنت نباشه/ سرورهای سازنده یا پلتفرم هولدر مشکل داشته باشه یا حمله سایبری بشه که این قبلا شده عملا دسترسی به بازی امکان پذیر نیست. یه زمان امضا میزدن بازی یعنی باز کردن سلفون باکس بازی پی اس ۳. الان لابد بازی یعنی دانلود بازی از سرورهای سونیاینا توی گروهشون میشینن درامد سونی رو تجزیه و تحلیل میکنن و تهش که به یه برآورد من دراوردی میرسن دور هم کیف میکنن و میگن سونی چقدر خفنه. یکیشونم اینجا پست گذاشت که ۱۰۰ خط با فونت بزرگ مینویسه ولی سرجمع ۲ خط مفید که ارزش خوندن داشته باشه نمینویسه و همیشه مخاطب حرفای بی پایه و اساسش کمپانی سونیه. توی این ذهنیت به سر میبره که سهامدار سونیه و خودش جزوی از همین کاربرا نیست که تصمیمات کمپانی مورد علاقش به ضررش تموم میشه.
همیشم ذهنیتشون اینه که پشت تصمیمات بزرگ و فرازمینی سونی یه هدف ارزشمندی هست که ما قدرت فهمش رو نداریم و wow و چقدر سونی خفنه.
پلاس گرون میکنه wow
کنسول گرون میکنه wow
از بازی نسل ۸ ریمستر میده wow
ناتی داگ داره ۴۰تا بازی همزمان میسازه wow
استودیو تعطیل میکنه wow
ریمیک از ریمستر میسازه پشم گردن کاراکتر اینبار 4K شده wow
حال مارو با گسهای مزخرف بهم زده wow
بازی دیگه دیسکی نمیده wow
از این کمپانیا، لوزر و غیرقابل تحملتر اون فنیه که ارزش خودش براش مهم نیست و برای کمپانیی که پشیزی اهمیت به کاربراش نمیده، بیاد یقه جر بده. چه سونی چه مایکروسافت. حالا طرف بشینه چرتکه بندازه سونی این نسل ۱۰۰ میلیون کنسول فروخت ایول wow. چی به من کاربر رسیده جز خبر منفی و دایورت شدن؟!

این سونی شک نکن فردا روزی همین کارم میکنه. بعد سهامداراش داخل ایران که حتی ریجن اختصاصی هم ندارن میان میگن گیمر بیجا میکنه بازی اشتراکی میخره که سونی ضرر کنه! باید هرکی ۸۰ دلار پیاده بشه تا سونی برامون ریمستر و ریمیک درست کنه و سودشو ببره.تمام ترسم اینه که پس فردا بگن بازی اشتراکی هم کنسله و فاتحه گیمینگ تو ایران خونده بشه.
فرق pc با کنسولها اینه که اگر یه روزی استیم به صورت ناگهانی درش تخته شد، 99 درصد بازیهایی که داری بدون زحمت زیادی بازم اجرا میشن یا لازمه یه فایل از سایت DOWNLOADHA بگیری و به بازی کردنت ادامه بدیمن که گفتم احتمال میدم.
ولی کلا دلم روشنه ، به نظرم تحت فشار طرفدارها یه راهکاری براش پیدا میکنه.
شاید هم تو برنامشون هست و فقط گذاشتن بعدا تایید کنن که خب بگن به درخواست طرفدارها گوش دادیم و اینم راه حل...
به نظرم این خیلی بعید نیست.
==========
==========
ما که PCپلیریم و سالها جلوتر یکی باهامون قهر کرده و هرکسی رسیده یکی زدتمون.
الان طوری شده که با افتخار روی استیم بازی میخریم و کلی خوشحال هم میشیم که اصلا دیجیتالیه و...
ولی محاله تاریخ فراموش کنه صاف و صوف کنندگان سیاستهای این چندتا کمپانی کنسول ساز رو.
این تاپیک هم برگ دیگری بود بر اثبات هنر دوستان ، خیلی عجیب بود
انصافا این تقصیر گیبنه فلان فلان شدست.
سونی هم که از بعد اسپنسر سریع گول میخوره ، این گول آخر رو از گیبن خورد![]()
خب به فرض جملت درست باشه(که اکثرا در حال مبارزه با دشمن فرضی هستی) من تکلیفم مشخه و از این حرکتش حمایت میکنم ولی شما که همشه مخالف همه چی هستی و دستتم به جایی میرسه و کارتم درسته بیا و سونی رو تحریم کن تا شاید سیاستش رو عوض کنه.انگار مثلا تا الان کجاها رو آباد کرده و یا چه حرکت اعتراضی کرده که سونی تا حالا از سیاستش عقب کشیده.این سونی شک نکن فردا روزی همین کارم میکنه. بعد سهامداراش داخل ایران که حتی ریجن اختصاصی هم ندارن میان میگن گیمر بیجا میکنه بازی اشتراکی میخره که سونی ضرر کنه! باید هرکی ۸۰ دلار پیاده بشه تا سونی برامون ریمستر و ریمیک درست کنه و سودشو ببره.![]()
دشمن فرضی رو یکی باید به خودت بگه که سالهاس فارغ از کار رقیب همیشه اهل vs بودی و کوبیدیش. برای کسی ادعا کن که نشناستت. تو دیگه حرف از دشمن فرضی نزن که خط اول جبهه مقاومتتون بودی.خب به فرض جملت درست باشه(که اکثرا در حال مبارزه با دشمن فرضی هستی) من تکلیفم مشخه و از این حرکتش حمایت میکنم ولی شما که همشه مخالف همه چی هستی و دستتم به جایی میرسه و کارتم درسته بیا و سونی رو تحریم کن تا شاید سیاستش رو عوض کنه.انگار مثلا تا الان کجاها رو آباد کرده و یا چه حرکت اعتراضی کرده که سونی تا حالا از سیاستش عقب کشیده.
بحث نوستالوژی رو بزارید کنار الان ۹۹.۹۹ درصدتون با همین اینترنت آشغال مملکت بازیاتون رو دیجیتالی میگیرید چون راحتتره

کلا کنترلر داخل جعبه نوستالژیه! دلیلی نداره کنترلر با کنسول فروخته بشه!بحث حذف کنترلر هم فقط باید دید اول کدومشون مطرح میکنه تا اون یکی از فحشا فرار کنه
که طبق تجربه ایکس باکس فحشش رو میخوره اول![]()
حالا ما به این حرف میخندیم ولی مطمئن باش کنترلر رو حذف میکنن و جالبه قطعا باز یه عده از این حرکت هم حمایت میکننکلا کنترلر داخل جعبه نوستالژیه! دلیلی نداره کنترلر با کنسول فروخته بشه!![]()