Last edited by a moderator:
همون موقعی که عنوان تحسین شده Detroit رو منتشر کردن و سونی باهاشون قطع همکاری کرد با بحران مواجه بودن، الان که زیرمجموعه NetEase Games شدن بعیده راه فراری داشته باشن! الان ناشرهای بزرگ استودیوهای گنده تر از QD رو همراه با پروژه هاشون کنسل می کنن، QD که از 2019 لبه تیغ بودندر پی نگرانی از تعدیل نیرو، اعضای استودیوی فرانسوی Quantic Dream میگویند برای نجات عنوان Star Wars Eclipse و جلوگیری از کنسل شدن آن، اعتصاب میکنند.
سازندگان بازی میگویند با کمبود نیرو و منابع مواجه هستند. Star Wars Eclipse سال 2021 معرفی شد.
این استودیو با عناوینی مانند Heavy Rain، Beyond: Two Souls و Detroit: Become Human شناخته میشود.
View attachment 411646
https://www.pcgamer.com/games/rpg/q...pse-is-struggling-were-understaffed-say-devs/
هر 3 تا بازی قبلی کوانتیک دریم عالی بودن من خودم بشدت فنشون هستم و واقعا هنر خالص هستن اما از یه فرمول تکراری تو ساخت هر سه تاشون استفاده شده خودم انتظار داشتم بعد heavy rain گیم پلی بازی بعدیشون اپگرید بشه و فقط تو دکمه زنی خلاصه نشه اما متاسفانه این اتفاق نه تو beyond two souls افتاد نه تو detroit become human ، عاملی که باعث میشه پلیر یک گیم رو چند بار بازی کنه گیم پلی هست اما متاسفانه این مورد تو ساخته های این شرکت زیاد مورد توجه قرار نگرفته ، حالا سبک این استار وارزی که میسازن نمیدونم چی هست اما امیدوارم کنسل نشه حیفهدر پی نگرانی از تعدیل نیرو، اعضای استودیوی فرانسوی Quantic Dream میگویند برای نجات عنوان Star Wars Eclipse و جلوگیری از کنسل شدن آن، اعتصاب میکنند.
سازندگان بازی میگویند با کمبود نیرو و منابع مواجه هستند. Star Wars Eclipse سال 2021 معرفی شد.
این استودیو با عناوینی مانند Heavy Rain، Beyond: Two Souls و Detroit: Become Human شناخته میشود.
View attachment 411646
https://www.pcgamer.com/games/rpg/q...pse-is-struggling-were-understaffed-say-devs/
عه عه این بنده خدا پارسال فوت نشده بود؟تریلر رونمایی عنوان Guns of Eschaton
یک شوتر اول شخص سولز لایک در دنیای مرموز و تاریک غرب وحشی اثر نویسنده معروف Viktor Antonov با آثاری مانند Half-Life 2, Dishonoured, Prey, Fallout 4, Wolfenstein: The New Order
View attachment 411735
من جای ماکروسافت بودم نیروهای سرکوب ایران رو قرض میگرفتم تا میخوردن میزدمشون. نزدیک ۱۰ سال بودجه و امکانات گرفتن به بازی که حداقل بودجه خودش رو دربیاره نساختن. حالا هم عزا گرفتن که چرا دارن ما رو تعطیل میکنند. اسپنسر بخش گیمینگ رو تبدیل کرد به یک مهدکودک شاد آخرش خودش و اون خانم سیاه خوشگله فرار کردند و یه ویرانه رو دادن دست نفر بعدی.اتحادیه های کارکنان ایکس باکس با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی، اعلام کردند که قصد دارند با موج گسترده تعدیل نیرو در این شرکت مقابله کنند.
آنها از مایکروسافت به دلیل ندادن فرصت کافی به نمایندگان اتحادیه ها برای مذاکره و چانه زنی انتقاد کردند و خواسته هایی را مطرح کردند از قبیل:
-اطلاع رسانی قبل از تعدیل نیرو
-امکان بازگشت و استخدام مجدد تا 2 سال در صورت باز شدن دوباره آن موقعیت شغلی
-پرداخت مکفی سنوات
-جابه جایی کارکنانی که شامل تعدیل میشوند در خود کمپانی مادر
در طول این کنفرانس خبری، آنها گفتند که احساس "یکبار مصرف بودن" و "به راحتی جایگزین شدن" را دارند و نمیخواهند تاوان شکست و ناتوانی مدیران ارشد را بدهند.
View attachment 411709
'We're Done Paying for Executives' Failures' — Unionized Xbox Developers Hold Press Conference to Make Their Point as Microsoft Reportedly Readies Massive Layoffs
حداقل بهتر از اینه یک تریلر اسکریپت شده از گیم پلی نشون می دادن بعد کنسلش می کردن! بلید رو همونطور که توی شوکیس گفتم مطمئن بودم کنسل می شه چون اطلاع داشتم استودیوش قراره به فنا بره.پ.ن: لعنت به مدیریت نالایق و تصمیم گیرندگانی که اینطور به جامعه گیمرها و عاشقان این هنر صنعت آسیب میزنن.
شخصا شاید 20 ساله منتظر یه گیم درست درمون از بلید هستم. چون از زمانی که اولین فیلم وزلی اسنایپس رو دیدم، عاشق داستان و شخصیتش شدم.
ظاهرا اینم حسرتش موند به دلمون.
در پی نگرانی از کنسل شدن عنوان Marvel's Blade در میان تعدیل نیروها و تعطیلی های مایکروسافت، Todd Howard رئیس Bethesda گفته که در ماه می از پروژه استودیوی Arkane بازدید کرده و آنها دارند کار فوق العاده ای را انجام میدهند.
"نمیتوانم بگویم که خبر و آپدیت بعدی از بازی چه زمانی خواهد بود. اما در 21 ماه می چیزهایی را دیدم و دوستان در استودیوی Arkane کاری خیلی خیلی عالی انجام میدهند."
View attachment 410478
https://ew.com/xbox-25th-anniversary-hollywood-adaptations-cover-story-exclusive-12003252
اگر بازدیدش مثل ایشون بوده که..
هر چند که تاد تنه به تنه فیل هم می زنه!View attachment 410480
ایشا.. خیره

Harvest Moon : Leo's retirement yearsHideki Kamiya کارگردان افسانه ای Resident Evil 2، به شوخی گفته که بدش نمیاد نسخه ای از سری رو بسازه که ترسناک نیست و بلکه آرامش بخشه و به دوران بازنشستگی Leon میپردازه.
به جای رویارویی با تمساح جهش یافته، به ماهیگیری آرامش بخش میپردازه. خبری از سگ های زامبی نخواهد بود و سگ وفادار و دوست داشتنی خودش رو داره. 50 کیلومتر رانندگی میکنه تا به سوپرمارکت برسه و لوازم خانگی همسایه های مسن رو تعمیر میکنه. دوستان قدیمی رو جمع میکنه و مهمونی میگیره و...........
View attachment 411749
https://www.gamesradar.com/games/re...-inviting-his-old-friends-over-for-barbecues/
داداشیای مفت خور و ... گشاد. اینقدر مفت خوردی حال داده که دیگه دلشون نمیاد رها کنناتحادیه های کارکنان ایکس باکس با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی، اعلام کردند که قصد دارند با موج گسترده تعدیل نیرو در این شرکت مقابله کنند.
آنها از مایکروسافت به دلیل ندادن فرصت کافی به نمایندگان اتحادیه ها برای مذاکره و چانه زنی انتقاد کردند و خواسته هایی را مطرح کردند از قبیل:
-اطلاع رسانی قبل از تعدیل نیرو
-امکان بازگشت و استخدام مجدد تا 2 سال در صورت باز شدن دوباره آن موقعیت شغلی
-پرداخت مکفی سنوات
-جابه جایی کارکنانی که شامل تعدیل میشوند در خود کمپانی مادر
در طول این کنفرانس خبری، آنها گفتند که احساس "یکبار مصرف بودن" و "به راحتی جایگزین شدن" را دارند و نمیخواهند تاوان شکست و ناتوانی مدیران ارشد را بدهند.
View attachment 411709
'We're Done Paying for Executives' Failures' — Unionized Xbox Developers Hold Press Conference to Make Their Point as Microsoft Reportedly Readies Massive Layoffs
قطعا مدیر مالی میاد استودیوها رو بر اساس خروجی محاسبه میکنه و ضرردهترینها رو میبنده. undead که قربونش برم ۱۰ سال عشق و حال کردن. الان ناراحتنجالبه تا دیروز فیل داشت فحش میخورد الان آشا .هرچی هم میگی اصلا متوجه نمیشن
ویندوز سنترال: Undead Labs در میان استودیوهایی است که مایکروسافت در حال بررسی واگذاری یا تعطیلی آنها به عنوان بخشی از پایان سال مالی خود است
طبق گفته منابع ویندوز سنترال، این کاهش ها توسط مدیر مالی مایکروسافت یعنی Amy Hood هدایت می شود که مجموعهای از صرفه جویی ها را از Xbox درخواست کرده است؛ که خود نتیجه درخواست های قبلی او برای حاشیه سود ۳۰٪ نیز هست.