سرخط خبرها

در پی نگرانی از تعدیل نیرو، اعضای استودیوی فرانسوی Quantic Dream میگویند برای نجات عنوان Star Wars Eclipse و جلوگیری از کنسل شدن آن، اعتصاب میکنند.
سازندگان بازی میگویند با کمبود نیرو و منابع مواجه هستند. Star Wars Eclipse سال 2021 معرفی شد.
این استودیو با عناوینی مانند Heavy Rain، Beyond: Two Souls و Detroit: Become Human شناخته میشود.
View attachment 411646
https://www.pcgamer.com/games/rpg/q...pse-is-struggling-were-understaffed-say-devs/
همون موقعی که عنوان تحسین شده Detroit رو منتشر کردن و سونی باهاشون قطع همکاری کرد با بحران مواجه بودن، الان که زیرمجموعه NetEase Games شدن بعیده راه فراری داشته باشن! الان ناشرهای بزرگ استودیوهای گنده تر از QD رو همراه با پروژه هاشون کنسل می کنن، QD که از 2019 لبه تیغ بودن

images.jpeg

شرکت کویی تکمو در حال کار بر روی یک آی پی جدید با اسم رمز "FUJI" است.

یک پروژه معرفی نشده از Koei Tecmo با عنوان موقت "FUJI" از طریق فهرست رسمی منتشر شده از سوی وزارت صنعت، اقتصاد و تجارت ژاپن (METI) برای طرح "IP360" آشکار شد. طرح "IP360" یک برنامه دولتی است که در مارچ 2026 با هدف حمایت از ایجاد آی پی های جدید در زمینه محصولات صادراتی محبوب ژاپن مانند انیمه، مانگا و بازی های ویدئویی کلید خورد.

هنوز اطلاعات زیادی از این بازی در دسترس نیست، اما طبق توضیحات این آی پی کاملا جدید از تخصص کویی تکمو در زمینه "هنرهای شرقی و بازی های اکشن" استفاده خواهد کرد. کویی تکمو با این پروژه قصد دارد به یک موفقیت جهانی و گسترش هرچه بیشتر آی پی بوسیله خود بازی دست پیدا کند. علاوه بر کویی تکمو دیگر ناشرهای بزرگ ژاپنی مانند کونامی، اسکوئر انیکس و سگا نیز برای طرح IP360 توسط METI انتخاب شده‌اند.

Koei Tecmo is working on a brand-new IP codenamed "FUJI," as revealed through Japanese government subsidy program - AUTOMATON WEST

اتحادیه های کارکنان ایکس باکس با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی، اعلام کردند که قصد دارند با موج گسترده تعدیل نیرو در این شرکت مقابله کنند.
آنها از مایکروسافت به دلیل ندادن فرصت کافی به نمایندگان اتحادیه ها برای مذاکره و چانه زنی انتقاد کردند و خواسته هایی را مطرح کردند از قبیل:

-اطلاع رسانی قبل از تعدیل نیرو
-امکان بازگشت و استخدام مجدد تا 2 سال در صورت باز شدن دوباره آن موقعیت شغلی
-پرداخت مکفی سنوات
-جابه جایی کارکنانی که شامل تعدیل میشوند در خود کمپانی مادر

در طول این کنفرانس خبری، آنها گفتند که احساس "یکبار مصرف بودن" و "به راحتی جایگزین شدن" را دارند و نمیخواهند تاوان شکست و ناتوانی مدیران ارشد را بدهند.
xbox.jpg
'We're Done Paying for Executives' Failures' — Unionized Xbox Developers Hold Press Conference to Make Their Point as Microsoft Reportedly Readies Massive Layoffs

در پی نگرانی از تعدیل نیرو، اعضای استودیوی فرانسوی Quantic Dream میگویند برای نجات عنوان Star Wars Eclipse و جلوگیری از کنسل شدن آن، اعتصاب میکنند.
سازندگان بازی میگویند با کمبود نیرو و منابع مواجه هستند. Star Wars Eclipse سال 2021 معرفی شد.
این استودیو با عناوینی مانند Heavy Rain، Beyond: Two Souls و Detroit: Become Human شناخته میشود.
View attachment 411646
https://www.pcgamer.com/games/rpg/q...pse-is-struggling-were-understaffed-say-devs/
هر 3 تا بازی قبلی کوانتیک دریم عالی بودن من خودم بشدت فنشون هستم و واقعا هنر خالص هستن اما از یه فرمول تکراری تو ساخت هر سه تاشون استفاده شده خودم انتظار داشتم بعد heavy rain گیم پلی بازی بعدیشون اپگرید بشه و فقط تو دکمه زنی خلاصه نشه اما متاسفانه این اتفاق نه تو beyond two souls افتاد نه تو detroit become human ، عاملی که باعث میشه پلیر یک گیم رو چند بار بازی کنه گیم پلی هست اما متاسفانه این مورد تو ساخته های این شرکت زیاد مورد توجه قرار نگرفته ، حالا سبک این استار وارزی که میسازن نمیدونم چی هست اما امیدوارم کنسل نشه حیفه

کلا از وقتی بازار ویدیو گیم بزرگ شد و سرمایه دارهایی که فقط سرمایه حالیشونه وارد چرخه تصمیم گیری شدن سال به سال اوضاع برای گیمرها بدتر شد مخصوصا دوران کرونا که سودهایی رویایی کردن یک عده ایی سرمایه دارها شاخشکاشون تیز شد
فکر کردن همیشه همینه میان 100 میزارن وسط سر سال 500 بر میدارن و نتیجه این شدن که فشار پشت فشار به استودیوها و کشته شدن خلاقیت
واقعا دوران بدی برای گیمرهاس

تریلر رونمایی عنوان Guns of Eschaton
یک شوتر اول شخص سولز لایک در دنیای مرموز و تاریک غرب وحشی اثر نویسنده معروف Viktor Antonov با آثاری مانند Half-Life 2, Dishonoured, Prey, Fallout 4, Wolfenstein: The New Order
View attachment Guns of Eschaton - Announce Trailer.mp4

Hideki Kamiya کارگردان افسانه ای Resident Evil 2، به شوخی گفته که بدش نمیاد نسخه ای از سری رو بسازه که ترسناک نیست و بلکه آرامش بخشه و به دوران بازنشستگی Leon میپردازه.
به جای رویارویی با تمساح جهش یافته، به ماهیگیری آرامش بخش میپردازه. خبری از سگ های زامبی نخواهد بود و سگ وفادار و دوست داشتنی خودش رو داره. 50 کیلومتر رانندگی میکنه تا به سوپرمارکت برسه و لوازم خانگی همسایه های مسن رو تعمیر میکنه. دوستان قدیمی رو جمع میکنه و مهمونی میگیره و...........
leon s.jpg
https://www.gamesradar.com/games/re...-inviting-his-old-friends-over-for-barbecues/

آخرین ویرایش:
تریلر رونمایی عنوان Guns of Eschaton
یک شوتر اول شخص سولز لایک در دنیای مرموز و تاریک غرب وحشی اثر نویسنده معروف Viktor Antonov با آثاری مانند Half-Life 2, Dishonoured, Prey, Fallout 4, Wolfenstein: The New Order
View attachment 411735
عه عه این بنده خدا پارسال فوت نشده بود؟
کارگردان هنری خلاق و ایده پرداز خفنی بود ، حیف که نموند و نتیجه کار آخرش رو ندید :(
واقعا اتمسفر و بخش هنری این بازی هم خیلی خوب به نظر میرسه.
بازی انگاری Dishonored رو گرفته باشی و تماما FPS کنی.
خب پس کنار Valor Mortis ایشون هم به جمع FPSسولزلایک اضافه شد.

بخوام از روی تریلر قضاوت کنم این نمایش خیلی جذابتر از دموی Valor Mortis بود که تجربه کردم.

متاسفانه گزارش ها حاکی از این است که ایکس باکس قصد دارد عنوان Marvel’s Blade را کنسل کرده و استودیوی سازنده یعنی Arkane را تعطیل کند.
Blade.jpg

پ.ن: لعنت به مدیریت نالایق و تصمیم گیرندگانی که اینطور به جامعه گیمرها و عاشقان این هنر صنعت آسیب میزنن.
شخصا شاید 20 ساله منتظر یه گیم درست درمون از بلید هستم. چون از زمانی که اولین فیلم وزلی اسنایپس رو دیدم، عاشق داستان و شخصیتش شدم.
ظاهرا اینم حسرتش موند به دلمون.

اتحادیه های کارکنان ایکس باکس با برگزاری یک کنفرانس مطبوعاتی، اعلام کردند که قصد دارند با موج گسترده تعدیل نیرو در این شرکت مقابله کنند.
آنها از مایکروسافت به دلیل ندادن فرصت کافی به نمایندگان اتحادیه ها برای مذاکره و چانه زنی انتقاد کردند و خواسته هایی را مطرح کردند از قبیل:

-پرداخت مکفی سنوات

در طول این کنفرانس خبری، آنها گفتند که احساس "یکبار مصرف بودن" و "به راحتی جایگزین شدن" را دارند و نمیخواهند تاوان شکست و ناتوانی مدیران ارشد را بدهند.
View attachment 411709
'We're Done Paying for Executives' Failures' — Unionized Xbox Developers Hold Press Conference to Make Their Point as Microsoft Reportedly Readies Massive Layoffs
من جای ماکروسافت بودم نیروهای سرکوب ایران رو قرض میگرفتم تا میخوردن میزدمشون. نزدیک ۱۰ سال بودجه و امکانات گرفتن به بازی که حداقل بودجه خودش رو دربیاره نساختن. حالا هم عزا گرفتن که چرا دارن ما رو تعطیل می‌کنند. اسپنسر بخش گیمینگ رو تبدیل کرد به یک مهدکودک شاد آخرش خودش و اون خانم سیاه خوشگله فرار کردند و یه ویرانه رو دادن دست نفر بعدی.

پ.ن: لعنت به مدیریت نالایق و تصمیم گیرندگانی که اینطور به جامعه گیمرها و عاشقان این هنر صنعت آسیب میزنن.
شخصا شاید 20 ساله منتظر یه گیم درست درمون از بلید هستم. چون از زمانی که اولین فیلم وزلی اسنایپس رو دیدم، عاشق داستان و شخصیتش شدم.
ظاهرا اینم حسرتش موند به دلمون.
حداقل بهتر از اینه یک تریلر اسکریپت شده از گیم پلی نشون می دادن بعد کنسلش می کردن! بلید رو همونطور که توی شوکیس گفتم مطمئن بودم کنسل می شه چون اطلاع داشتم استودیوش قراره به فنا بره.

اشا با همین فرمون پیش بره خودشم بزودی کنسل می کنه! چون استودیو بازی باقی نمی مونه که بخواد ببندش :D

در پی نگرانی از کنسل شدن عنوان Marvel's Blade در میان تعدیل نیروها و تعطیلی های مایکروسافت، Todd Howard رئیس Bethesda گفته که در ماه می از پروژه استودیوی Arkane بازدید کرده و آنها دارند کار فوق العاده ای را انجام میدهند.
"نمیتوانم بگویم که خبر و آپدیت بعدی از بازی چه زمانی خواهد بود. اما در 21 ماه می چیزهایی را دیدم و دوستان در استودیوی Arkane کاری خیلی خیلی عالی انجام میدهند."

View attachment 410478
https://ew.com/xbox-25th-anniversary-hollywood-adaptations-cover-story-exclusive-12003252
اگر بازدیدش مثل ایشون بوده که.. :D
هر چند که تاد تنه به تنه فیل هم می زنه!View attachment 410480
ایشا.. خیره

=)):|

آخرین ویرایش:
جالبه تا دیروز فیل داشت فحش میخورد الان آشا .هرچی هم میگی اصلا متوجه نمیشن

ویندوز سنترال: Undead Labs در میان استودیوهایی است که مایکروسافت در حال بررسی واگذاری یا تعطیلی آن‌ها به عنوان بخشی از پایان سال مالی خود است

طبق گفته منابع ویندوز سنترال، این کاهش ها توسط مدیر مالی مایکروسافت یعنی Amy Hood هدایت می شود که مجموعه‌ای از صرفه جویی ها را از Xbox درخواست کرده است؛ که خود نتیجه درخواست های قبلی او برای حاشیه سود ۳۰٪ نیز هست.

• Like
Reactions: Love Console
Hideki Kamiya کارگردان افسانه ای Resident Evil 2، به شوخی گفته که بدش نمیاد نسخه ای از سری رو بسازه که ترسناک نیست و بلکه آرامش بخشه و به دوران بازنشستگی Leon میپردازه.
به جای رویارویی با تمساح جهش یافته، به ماهیگیری آرامش بخش میپردازه. خبری از سگ های زامبی نخواهد بود و سگ وفادار و دوست داشتنی خودش رو داره. 50 کیلومتر رانندگی میکنه تا به سوپرمارکت برسه و لوازم خانگی همسایه های مسن رو تعمیر میکنه. دوستان قدیمی رو جمع میکنه و مهمونی میگیره و...........
View attachment 411749
https://www.gamesradar.com/games/re...-inviting-his-old-friends-over-for-barbecues/
Harvest Moon : Leo's retirement years
فکر‌کنم گزینه‌ی مناسبی باشه🤣🤣🤣

-پرداخت مکفی سنوات

View attachment 411709
داداشیای مفت خور و ... گشاد. اینقدر مفت خوردی حال داده که دیگه دلشون نمیاد رها کنن😁 حداقل یه خروجی مطلوب میدادید لعنتیا😁

جالبه تا دیروز فیل داشت فحش میخورد الان آشا .هرچی هم میگی اصلا متوجه نمیشن

ویندوز سنترال: Undead Labs در میان استودیوهایی است که مایکروسافت در حال بررسی واگذاری یا تعطیلی آن‌ها به عنوان بخشی از پایان سال مالی خود است

طبق گفته منابع ویندوز سنترال، این کاهش ها توسط مدیر مالی مایکروسافت یعنی Amy Hood هدایت می شود که مجموعه‌ای از صرفه جویی ها را از Xbox درخواست کرده است؛ که خود نتیجه درخواست های قبلی او برای حاشیه سود ۳۰٪ نیز هست.
قطعا مدیر مالی میاد استودیوها رو بر اساس خروجی محاسبه می‌کنه و ضررده‌ترین‌ها رو میبنده. undead که قربونش برم ۱۰ سال عشق و حال کردن. الان ناراحتن😁

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or