Multi Platform Resident Evil Veronica

پلتفرم‌ها
  1. PC
  2. PlayStation 5
  3. Xbox Series X|S

Resident-Evil-Veronica_2026_06-05-26_012 (1).jpg

RESIDENT EVIL VERONICA

سازنده: Capcom
ناشر: Capcom
سبک: Survival Horror
پلتفرم ها: PC (Steam), PlayStation 5, Xbox Series X|S, Nintendo Switch 2
تاریخ عرضه: 2027 (1405 - 1406)




مقدمه و اعلام رسمی
Capcom در جریان رویداد Summer Game Fest به طور رسمی از بازی Resident Evil Veronica رونمایی کرد. این عنوان که یک Remake کامل از نسخه کلاسیک سال 2000 یعنی Resident Evil Code: Veronica محسوب می شود، قرار است در سال 2027 برای PlayStation 5، Xbox Series X|S، Nintendo Switch 2 و PC عرضه شود.

بازی Resident Evil Veronica جوهره اصلی نسخه اولیه را حفظ کرده و در عین حال Gameplay مدرن شده، داستانی بازآفرینی شده و گرافیک پرجزئیاتی را ارائه می دهد. این اثر با بهره گیری از RE Engine توسعه یافته تا با ارائه سطح بالایی از واقع گرایی، مرزهای سبک Survival Horror را جابجا کند.



داستان و دنیای بازی
3 ماه از فاجعه بیولوژیکی Raccoon City می گذرد. Claire Redfield که همراه با Leon S. Kennedy و Sherry Birkin از آن کابوس نجات یافته، در جستجوی برادرش Chris Redfield به فرانسه سفر می کند. اما به جای دیدار با برادرش، نیروهای ویژه Umbrella Corporation که مسئول آن حادثه بودند در انتظار او هستند. آن ها Claire را دستگیر کرده و به جزیره ای مرموز منتقل می کنند.

اکنون Claire باید برای فرار از جزیره دورافتاده Rockfort تلاش کند؛ جزیره ای که به دلیل یک فاجعه بیولوژیکی دیگر، به جهنمی زنده تبدیل شده است. در سال 2027، جنون، دغدغه، عشق و نفرت دست به دست هم می دهند تا نسخه ای نفس گیر را خلق کنند.



ویژگی های کلیدی بازی
* بازسازی اثر محبوب کلاسیک: بازآفرینی کامل Resident Evil Code: Veronica محصول سال 2000.
* توسعه با RE Engine: جلوه های بصری پرجزئیات و ارائه سطح جدیدی از واقع گرایی.
* بازگشت شخصیت محبوب سری: نقش آفرینی دوباره Claire Redfield در یک تلاش حماسی برای بقا.
* ارتقای ساختار بازی: ارائه Gameplay مدرن شده همراه با خط داستانی بازآفرینی شده.



تصاویر و صفحه رسمی بازی



تریلر ها

Resident Evil Veronica - Announcement Trailer

『BIOHAZARD RE:Veronica』 Announcement Trailer
 
آخرین ویرایش:
دلیلش اینه که کرکتر مدل کریس تو نسخه اصلی و بعضی از کانسپت آرت ها از جمله کاور بازی کاملا هیکلی و گندست و تو بعضی دیگه کوچیک
مشکل اینجاست که بعد از نسخه اصلی لاغرش کردن و یهو از پنج دوباره گندش کردن که بنظرم کار درستی بود چون لاغرش خیلی جنریک میزد
پس در نتیجه کریس از اولش هم گنده بوده :D

دلیل اصلی هیکل کریس توی RE5 طبق گفته جان تاکچی، تهیه کننده بازی تو اون زمان، این بود که کریس بعد از کد ورونیکا سال‌ها تمرین و خودش رو برای رویارویی با وسکر آماده می‌کرده.

هیکل کریس توی RE1، کد ورونیکا و آمبرلا کرانیکلز (تمام بازی هایی که قبل از RE5 حضور داشته) اصلا به RE5 نزدیک هم نیست. اون مدل پیکسلی و لگویی RE1 رو که نمیشه ملاک قرار داد :دی ضمن اینکه اون شخص روی کاور آرت RE1 طبق گفته آرتیستش نه کریس و نه هیچ کاراکتر خاصی هست.

https://residentevil.fandom.com/f/p/4400000000003427856
 
دوربین سوم شخص برای ورونیکا 2000 :


روی PCSX2 و Dolphin کار میکنه.
قبلا هم اومده بود ولی این الان آپدیتشه.
از خوبیهای این ماد اینه که میشه حین هدفگیری حرکت کرد ، مثل REهای مدرن.
هدف پلیرهای نسل جدید هستن دیگه.

با این دوربین روی شونه الان دیگه میشه مثل این بازی ترسناکهای با گرافیک شبیه به PS1 که روی استیم و... منتشر میشه بهش نگاه کرد و از تجربه کردنش نترسید و لذت برد.
 
حالا اونایی که از بدن ارنولدی کریس و مشت و لگد سنگ در re5 :D اشکال میگیرن نظری در مورد پری کردن موشک و ماشین و .... لیان در این Re9 ندارن ؟؟ :D :D
به نظر من که همون فیزیک بدنی re5 اتفاقا خوب بود
حالا یه نطر بشدت unpopular ولی اویل ۹‌تو یه سری موارد به بدی اویل ۶ بود. بخصوص بخش های لیان که خیلی بد کار شده بود. امیدوارم تا میتونن فراموش کنن این نسخه. این ریمیک هم پتانسیل خوبی داره به نظر. فقط برا بخش های اکشن یکم گراندد باشه و فاصله بگیرن از ۹.
 
حالا یه نطر بشدت unpopular ولی اویل ۹‌تو یه سری موارد به بدی اویل ۶ بود. بخصوص بخش های لیان که خیلی بد کار شده بود. امیدوارم تا میتونن فراموش کنن این نسخه. این ریمیک هم پتانسیل خوبی داره به نظر. فقط برا بخش های اکشن یکم گراندد باشه و فاصله بگیرن از ۹.
من از ترس اینکه هدشات بشم تو تاپیک خود re9 نگفتم :D ولی کاملا موافقم re9 انگار یک مخلوطی از چند Re قبلی بود. ولی ریمیک کد ورونیکا فکر کنم همون مسیر re2 ریمیک باشه که از این لحاظ خوبه
 
من از ترس اینکه هدشات بشم تو تاپیک خود re9 نگفتم :D ولی کاملا موافقم re9 انگار یک مخلوطی از چند Re قبلی بود. ولی ریمیک کد ورونیکا فکر کنم همون مسیر re2 ریمیک باشه که از این لحاظ خوبه
حالا از لحاظ داستانی هم کلا لور سری رو خراب کرد. باید دید تو‌ادامه چجوری جمع میکنن و این ریمیک ورونیکا چجوری وصل میشه با گندی که سر داستان ۹ زدن.
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or