اینترنت فیبر نوری (تانوما)

میشه چند مورد از سرویس ها و قیمتها را بگید مقایسه کنیم؟ چون به نظر سرویس ها متفاوته در پنل ها.

در مورد کیفیت هم تجربه خودم را میگم شاید به کار دوستان بیاد:

اولا دستکاری پیمانکارها خیلی توی مشکلات تاثیر داره. میان سرویس اضافه کنند یا مشکلی را رفع کنند، مشکل یک کاربر را حل میکنند و برای کاربر دیگه ای مشکل ایجاد میشه و تا بخواد متوجه بشه رفتند تا دوباره کی بیان. میدونید که معمولا ما یک پیمانکار فروش و اتصال داریم و یک پیمنکار نگهداری. نگهداری ها به خاطر کم تعداد بودن و شلوغ بودن سرشون وقتی سرویسی به مشکل فنی و خصوصا کابلی اصطلاحا میخوره بعضا خیلی طولش میدند برای اولویت قرار دادن یک کاربر و رفع ایراد.
در مورد سرعت کاملا به همین دستکاری هاشون برمگیرده بعضی اوقات. من سرویس 100 داشتم که معمولا روی 200 بسته میشد. مدتی استاندارد کردند و روی همین 100 بود. سرویس به مشکل خورد و اومدند رفع کردند سرعت بسته شده بود روی بالای 300 .

خود جدا بودن این پیمانکار نصب و نگهداری مشکلاتی را سبب میشه و طبیعتا اختلافاتی هم بین خودشون دارند. یکی میاد نصب میکنه سرویس جدید را، دقت نداره؛ چون به مشکل بخوره سرویس بقیه، میگه بر عهده پیمانکار نگهداریه دیگه. میاد خودش رفعش میکنه.

و اینکه برای من در حال حاضر در بخش خرید ترافیک، ترافیک ها را هم نمایش نمیده. اگر میتونید بخش ترافیک را هم چک کنید ببینید قیمت بسته ها و حجم هم افزایش پیدا کرده یا نه؟

من دقیقا سر همین قضیه نزدیک یک ماه نت نداشتم
یه پیمانکار احمق اومده بود برای یکی از همسایه ها فیبر بکشه زده بود فیبر منو قطع کرده بود

پیمانکار تعمیرات هم می‌گفت سرم شلوغه و نمی‌آمد

نزدیک ۴ هفته نت نداشتم ، سر ...دست بودن یه پیمانکار و گشادی یه پیمانکار دیگه

الان من نمیدونم مثلا خط اول ماهانه 450 گیگ میده برای 6 ماه 990 تومن ؟

1782294502855.png

برای من سرویس های ftto هم اومده تو لیست با سرعت 300 تا 1000 اونا قیمت خوبی دارن مثلا 1 ترا 900 تومن

جدا چرا لاهیجان گیلان توی پوشش دهی فیبر نوری داغونه؟ رودسر و سیاهکل پوشش دهی داره بعد لاهیجان :|
سایتشونم برای مناطق تحت پوشش درست کار نمیکنه..

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Destro
الان من نمیدونم مثلا خط اول ماهانه 450 گیگ میده برای 6 ماه 990 تومن ؟

View attachment 410573

برای من سرویس های ftto هم اومده تو لیست با سرعت 300 تا 1000 اونا قیمت خوبی دارن مثلا 1 ترا 900 تومن
فکر کنم منظورش اینکه قراردادتون به مدت ۶ ماه هست و ماهی ۹۹۰ تومن باید بدین
من دقیقا سر همین قضیه نزدیک یک ماه نت نداشتم
یه پیمانکار احمق اومده بود برای یکی از همسایه ها فیبر بکشه زده بود فیبر منو قطع کرده بود

پیمانکار تعمیرات هم می‌گفت سرم شلوغه و نمی‌آمد

نزدیک ۴ هفته نت نداشتم ، سر ...دست بودن یه پیمانکار و گشادی یه پیمانکار دیگه
اون جایی که پست فیبر نوری از وسط کوچه اومده بود بیرون چسبیده بود به ی خونه قدیمی اون خونه ارو هم اومدن تخریب کردن برا ساختن ماه هم ۱ ماه اینترنت نداشتیم جالبیش اینکه ۲۰۲۰ میگفت پولشو تو سامانه پرداخت کنید و الا سامانه اتوماتیک خودش قطعتون میکنه

• Like
Reactions: Sarvior
فایراپس هم تست داشت بهتر بود تست میگرفتی قبل خرید. متاسفانه رو هر سرویس دهنده و منطقه ای یکجور عمل میکنن ولی معمولا خود دی ان اس ها اختلال ندارن بیشتر از سمت نت کشور و سرویس دهندس بستگی به گیم هم داره. مثلا نت وصل شد اکثرا مشکل داشتن توربو هم وقتی دی ان اسش اوکی شد دو روز رو رینبو کار نمیکرد بعدش درست شد. درکل من بهترین تجربه رو روی توربو داشتم و پشتیبانیشم جوابگو و تا حدی پیگیر هست. بهرحال بهتره نخری اول یدور تست توربو رو از رباتش بگیر نمیدونم یک روزه میده الان یا کمتره یبار اونو بگیر یبار از سایت با شماره تلفن ثبت نام کن و تست اونم بگیر تو اون تایم استفاده کن اگه راضی بودی بعد بخر
قضیه ban شدن اکانتها به خاطر استفاده از این dns ها چی هستش ؟ من فقط call of duty بازی میکنم ، اونم روی کنسول ! آیا در این مورد هم مشکل ساز میشه ؟

مخابرات چقدر گرووووون کرده!!
سرویس 1000 میگرفتم 650 با 540 گیگ حجم
الان سرویس حذف شده به جاش شده 100 مگ با 450 گیگ 1 میلیون :)
من .. ... .. ......:)

• Wow
Reactions: Destro
قضیه ban شدن اکانتها به خاطر استفاده از این dns ها چی هستش ؟ من فقط call of duty بازی میکنم ، اونم روی کنسول ! آیا در این مورد هم مشکل ساز میشه ؟
من تا حالا ندیدم برا دی ان اس کسی بن بشه. وی پی ان شاید ولی دی ان اس نشنیدم
مخابرات چقدر گرووووون کرده!!
سرویس 1000 میگرفتم 650 با 540 گیگ حجم
الان سرویس حذف شده به جاش شده 100 مگ با 450 گیگ 1 میلیون :)
من .. ... .. ......:)
والا دزدتر از مخابرات خودشه وقتی یه عده مجبورن مخابرات بگیرن معلومه گرونترین و بدترین سرویسو میدن. من محل کارم مجبورم مخابرات استفاده کنم بخاطر همین دزدی و گدا بازیشون حاضر نشدم فیبر بگیرم همشونم طلبکارن و منت میذارن سرت! ای دی اس ال استفاده میکنم اونم خون پدرشون میگیرن نسبت به بقیه. حجمی نمیدن گرونتر از بقیه هم میگیرن اعتراضم کنی میگن همینه که هست الان ای دی اس الش هم گرونه نسبت به بقیه. من خونه پیشگامان دارم ۱۳ ترا حجم! پارسال ۱۵۰۰ دادم برا ابن حجم هرسری هم سر سال میشه میبینم جشنواره نیست درخواست تخلیه میدم زنگ میزنن هرچی هرجا دیدی ارزونتر و حجم بیشتر میدیم بهت حالا مخابرات درخواست تخلیه بدی میگن سیکتیر.

• Like
Reactions: Deadmau5 and MoonD
این طرح های جدید مخابرات به این معنیه که سرعت 1000 رو نمی‌خوان ارائه بدن؟
من تا دو روز پیش آپشن 1 ترا 1 تومن با سرعت 1000 مگابیت رو تو پنلم داشتم، الان این طرح داغون رو دقیقا چیکارش کنم؟
جالبه تو سایت tci همین طرح های فعلی پنل با همین قیمت و ترافیک اما با سرعت 1000 قرار داده شده اما خود پنل سرعت رو 100 نوشته....

قیمتها - فیبر مخابرات - خیلی بالا رفته و تو سایتهای فناوری مثلا تجاری و خبرگزاری ها هم هیچ بازتابی نداشته فعلا. بر خلاف اینترنت موبایل که چون پوشش بیشتری داره حساسیت نسبت بهش بالاتره.

الان مسئله اینجاست هزینه هر گیگ هم به نظر تقریبا 3 برابر شده. قیمتها هم میشه گفت دو تا سه برابر. خب برای اصلاح قیمت یکباره رقم زیادیه,

در مورد سرعت 100 هم من تمدید نکرده بودم تا تکلیف مشخص بشه که خودش خودکار خرید سرویس یا اصطلاحا تمدید را انجام داده با یک سرویس به انتخاب خودش! و سرعت مثل اوایل سرویس قبلی اسما 100 هست ولی روی 200 بسته شده. هرچند در خود سایت مخابرات بسته ها را با قیمتهای جدید که درج کرده همه سرعتها را بدون تفکیک زده 1000 .

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or