Sarvior
کاربر سایت
میشه چند مورد از سرویس ها و قیمتها را بگید مقایسه کنیم؟ چون به نظر سرویس ها متفاوته در پنل ها.
در مورد کیفیت هم تجربه خودم را میگم شاید به کار دوستان بیاد:
اولا دستکاری پیمانکارها خیلی توی مشکلات تاثیر داره. میان سرویس اضافه کنند یا مشکلی را رفع کنند، مشکل یک کاربر را حل میکنند و برای کاربر دیگه ای مشکل ایجاد میشه و تا بخواد متوجه بشه رفتند تا دوباره کی بیان. میدونید که معمولا ما یک پیمانکار فروش و اتصال داریم و یک پیمنکار نگهداری. نگهداری ها به خاطر کم تعداد بودن و شلوغ بودن سرشون وقتی سرویسی به مشکل فنی و خصوصا کابلی اصطلاحا میخوره بعضا خیلی طولش میدند برای اولویت قرار دادن یک کاربر و رفع ایراد.
در مورد سرعت کاملا به همین دستکاری هاشون برمگیرده بعضی اوقات. من سرویس 100 داشتم که معمولا روی 200 بسته میشد. مدتی استاندارد کردند و روی همین 100 بود. سرویس به مشکل خورد و اومدند رفع کردند سرعت بسته شده بود روی بالای 300 .
خود جدا بودن این پیمانکار نصب و نگهداری مشکلاتی را سبب میشه و طبیعتا اختلافاتی هم بین خودشون دارند. یکی میاد نصب میکنه سرویس جدید را، دقت نداره؛ چون به مشکل بخوره سرویس بقیه، میگه بر عهده پیمانکار نگهداریه دیگه. میاد خودش رفعش میکنه.
و اینکه برای من در حال حاضر در بخش خرید ترافیک، ترافیک ها را هم نمایش نمیده. اگر میتونید بخش ترافیک را هم چک کنید ببینید قیمت بسته ها و حجم هم افزایش پیدا کرده یا نه؟
من دقیقا سر همین قضیه نزدیک یک ماه نت نداشتم
یه پیمانکار احمق اومده بود برای یکی از همسایه ها فیبر بکشه زده بود فیبر منو قطع کرده بود
پیمانکار تعمیرات هم میگفت سرم شلوغه و نمیآمد
نزدیک ۴ هفته نت نداشتم ، سر ...دست بودن یه پیمانکار و گشادی یه پیمانکار دیگه