اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

این پیلود از طریق ps5 بازی را به پسوند ffpfsc کمپرس میکنه

این کمپرس طبق تجربه خودم روی چندبازی نسبت به حالت عادی و exfat لودینگ بازی طولانی تر بعضی بازی ها وسط بازی هنگ میکنه بعضی بازی ها اصلا اجرا نمیشن ( اگرم بشن لودینگ به شدت طولانی دارن) هنوز حجم بازی بیشتر از حجم اورجینال هست

ولی این پسوند کلا فرق داره phu هست از سخت افزار خود ps5 استفاده میکنه و مشکل قفل apr روی بازی ها را حل کرده یک چیزی شبیه fpkg در ps4 هست حجم بازی هیچ تغییری نسبت به اورجینالش نداره بازی به راحتی روی حافظه داخلی اجرا میشه توی اجرای بعضی بازی ها باید performance تغییر داد تا درست اجرا بشه را نداره اجرا و حجم بازی دقیق میشه مثل بازی اورجینالش خودش میشه گفت یک fpkg بدون نیاز به نصب مثل ps4 به نظر خودم اگر این روش عمومی بشه یک پیشرفت خیلی بزرگ در هک ps5 هست چون تمامی مشکلات هک ps5 را حل کرده و هکش خیلی بهتر از هک ps4 میشه

درآخر چندروزی یک خبر درمورد webkit اومده از دوستان اگر چیزی ازش متوجه شدن بگن

آخرین ویرایش:

این کمپرس طبق تجربه خودم روی چندبازی نسبت به حالت عادی و exfat لودینگ بازی طولانی تر بعضی بازی ها وسط بازی هنگ میکنه بعضی بازی ها اصلا اجرا نمیشن ( اگرم بشن لودینگ به شدت طولانی دارن) هنوز حجم بازی بیشتر از حجم اورجینال هست

ولی این پسوند کلا فرق داره phu هست از سخت افزار خود ps5 استفاده میکنه و مشکل قفل apr روی بازی ها را حل کرده یک چیزی شبیه fpkg در ps4 هست حجم بازی هیچ تغییری نسبت به اورجینالش نداره بازی به راحتی روی حافظه داخلی اجرا میشه توی اجرای بعضی بازی ها باید performance تغییر داد تا درست اجرا بشه را نداره اجرا و حجم بازی دقیق میشه مثل بازی اورجینالش خودش میشه گفت یک fpkg بدون نیاز به نصب مثل ps4 به نظر خودم اگر این روش عمومی بشه یک پیشرفت خیلی بزرگ در هک ps5 هست چون تمامی مشکلات هک ps5 را حل کرده و هکش خیلی بهتر از هک ps4 میشه
فیلم آموزشی جدید اومده
که برخی بازی ها رو دارن اضافه می‌کنند.

• Like
Reactions: pouria.sh and SHAM

درآخر چندروزی یک خبر درمورد webkit اومده از دوستان اگر چیزی ازش متوجه شدن بگن

Attachments

• IMG_۲۰۲۶۰۶۲۵_۱۵۵۲۲۵.jpg
    IMG_۲۰۲۶۰۶۲۵_۱۵۵۲۲۵.jpg
    135.4 KB · مشاهده: 42
  • IMG_۲۰۲۶۰۶۲۵_۱۵۵۶۵۹.jpg
    IMG_۲۰۲۶۰۶۲۵_۱۵۵۶۵۹.jpg
    105.5 KB · مشاهده: 38
نمی دونم جاش اینجاست یا نه ولی من بازی doom dark ages رو به صورت پوشه خام در ps5 12.40 جلبریک شده روی هارد داخلی نصب کردم ولی دیر تکسچر ها لود میشه چه باید بکنم (بک پورت و... هم نصب نکردم چون اساسا نمی دونم چی چی هست)

نمی دونم جاش اینجاست یا نه ولی من بازی doom dark ages رو به صورت پوشه خام در ps5 12.40 جلبریک شده روی هارد داخلی نصب کردم ولی دیر تکسچر ها لود میشه چه باید بکنم (بک پورت و... هم نصب نکردم چون اساسا نمی دونم چی چی هست)
باید فایل دامپ رو تبدیل exfat کنی

اساسا تغییر فرمت به exfat برای همین مشکلی که شما دارید بود.
الان همین روش که بازی را به پسوند ffpfsc کمپرس میکنه و ایکس فت هستش , چقد جواب میده برای بازیایکه هارد اکسترنال میخاد ؟
یا هنوز کار داره تا جواب بده ایکس فت ! چون بعضیا میکن میشه و بعضیا میکن نمیشه و باز هارد خارجی میخاد .

دوستان اگر الان یه کنسول آکبند ps5 pro بگیرم ، معمولا چه ورژنی هست و چقدر احتمال داره که هک بشه ؟
قبل از خرید به تاریخ تولید کنسول دقت کن
قبلا اینجا راجع به تاریخ تولید کنسول ها و ورژنشون صحبت شده. یه سرچ بزنی پیدا میکنی

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or