اینترنت فیبر نوری (تانوما)

من مشکلی ندارم اگر واقعا یک dns گیمینگ خوب داشته باشیم که هم سرعت خوبی داشته باشه ، هم پایدار باشه و هم این مشکلات دسترسی به سرورهای گیم حل کنه ! ولی مشکل این جاست همین امروز FireOps افتاده بود به ریپ زدن! وسط بازی call of duty همش پینگ نوسان میداد ، چندبار هم وسط بازی انداخت بیرون ! باز مجبور شدم برگردم سراغ همون Quad9 و AdGuard و ... ! چون حداقل این public dns ها پایدار هستن برای بازی کردن ! ولی موقع اون دسترسی checking for update بامبول درمیارن !! خلاصه گرفتار شدیم
فایراپس هم تست داشت بهتر بود تست میگرفتی قبل خرید. متاسفانه رو هر سرویس دهنده و منطقه ای یکجور عمل میکنن ولی معمولا خود دی ان اس ها اختلال ندارن بیشتر از سمت نت کشور و سرویس دهندس بستگی به گیم هم داره. مثلا نت وصل شد اکثرا مشکل داشتن توربو هم وقتی دی ان اسش اوکی شد دو روز رو رینبو کار نمیکرد بعدش درست شد. درکل من بهترین تجربه رو روی توربو داشتم و پشتیبانیشم جوابگو و تا حدی پیگیر هست. بهرحال بهتره نخری اول یدور تست توربو رو از رباتش بگیر نمیدونم یک روزه میده الان یا کمتره یبار اونو بگیر یبار از سایت با شماره تلفن ثبت نام کن و تست اونم بگیر تو اون تایم استفاده کن اگه راضی بودی بعد بخر

سلام دوستان

دو هفته پیش تبلیغ فیبر آسیاتک رو دیدم بیرون؛ تماس گرفتم باهاشون گفتم تو کوچه‌ ما هم باکس فیبر آسیاتک هست ولی هیچ سیم یا کابلی از باکس نیومده بیرون، کاراشو انجام میدین؟ گفتن فعلاً اون سمت تعهد نداریم ولی اوکی شد بهتون اطلاع میدیم.
حالا دیروز تماس گرفتن که محله شما هم اوکی شده و میتونین ثبت نام انجام بدین
دوتا مودم گفت یکی utellg442 یکی هم huawei x6 که دومی سه تومن از اولی گرونتره
بسته‌هاشم از حدود 500 گیگ سالانه شروع میشه تا 2400 گیگ
میخواستم بدونم کسی تجربه داشته از آسیاتک؟ کدوم مودم رو بهتره بگیرم؟
و اینکه خانمه که باهاش تماس گرفتم شماره کارت شرکت رو داده میگه پرداخت کن😐😂 همین اول کاری کل هزینه رو باید پرداخت کرد؟ ندیم بیفتیم دنبالشون وصل نکنن؟ خودش که البته گفت نهایت یک ماه همه کاراش انجام میشه

سلام دوستان

دو هفته پیش تبلیغ فیبر آسیاتک رو دیدم بیرون؛ تماس گرفتم باهاشون گفتم تو کوچه‌ ما هم باکس فیبر آسیاتک هست ولی هیچ سیم یا کابلی از باکس نیومده بیرون، کاراشو انجام میدین؟ گفتن فعلاً اون سمت تعهد نداریم ولی اوکی شد بهتون اطلاع میدیم.
حالا دیروز تماس گرفتن که محله شما هم اوکی شده و میتونین ثبت نام انجام بدین
دوتا مودم گفت یکی utellg442 یکی هم huawei x6 که دومی سه تومن از اولی گرونتره
بسته‌هاشم از حدود 500 گیگ سالانه شروع میشه تا 2400 گیگ
میخواستم بدونم کسی تجربه داشته از آسیاتک؟ کدوم مودم رو بهتره بگیرم؟
و اینکه خانمه که باهاش تماس گرفتم شماره کارت شرکت رو داده میگه پرداخت کن😐😂 همین اول کاری کل هزینه رو باید پرداخت کرد؟ ندیم بیفتیم دنبالشون وصل نکنن؟ خودش که البته گفت نهایت یک ماه همه کاراش انجام میشه
صد درصد huawei x6 چون وایفای 6 داره.
utel بگیری چون وایفای 5 داره برای استفاده از وایفای باند 5 گیگاهرتزش چندمتر اونطرف تر باید یه روتر بخری و بزاری که خیلی بیشتر از این دو-سه تومن باید هزینه کنی.

صد درصد huawei x6 چون وایفای 6 داره.
utel بگیری چون وایفای 5 داره برای استفاده از وایفای باند 5 گیگاهرتزش چندمتر اونطرف تر باید یه روتر بخری و بزاری که خیلی بیشتر از این دو-سه تومن باید هزینه کنی.
ممنونم
میگی از طریق همین خانمه اقدام کنم؟ :D سر کابل‌کشی و ایناش اذیت نکنن نیان و اینم گردن نگیره
این باکسش هست، گوشه راست تصویر. عکس رو از پنجره آشپزخونه گرفتم. بهش گفتم اوکیه؟ گفت آره یا براتون هوایی کابل میکشن یا یه باکس دیگه همکاران میذارن. درست میگه؟
از دیروزه هی تماس میگیره واریز کنین تا ثبت نهایی کنم براتون

ممنونم
میگی از طریق همین خانمه اقدام کنم؟ :D سر کابل‌کشی و ایناش اذیت نکنن نیان و اینم گردن نگیره
این باکسش هست، گوشه راست تصویر. عکس رو از پنجره آشپزخونه گرفتم. بهش گفتم اوکیه؟ گفت آره یا براتون هوایی کابل میکشن یا یه باکس دیگه همکاران میذارن. درست میگه؟
از دیروزه هی تماس میگیره واریز کنین تا ثبت نهایی کنم براتون
آره دیگه اینها پیمانکار هستن.
با همینها باید کارت رو پیش ببری.
البته من ایرانسل دارم ولی عموما همینطوره.

نهایتش اینه که آدرس دفتر رو بگیری و حضوری بری اونجا که خیالت راحت بشه.

• Like
Reactions: MoonD
دوستانی که مخابرات دارند میتونند پنلشون را چک کنند از تعرفه ها یک اطلاعی بدند. دو سه روز قبل از اتمام سرویس، تعرفه ها که چند وقتی بود گرون شده بود و حجم ها هم تغییر کرده بود مثلا سرویس 120 شده بود 130 گیگ از قیمت 180 هم شده بود مثلا 270 تو پنل به روز شده بودند و مثلا سرعت 1000 هم به دو تا سرویس برگشته بود. سه چهار روز آخر هم امکان خرید سرویس از همین ها بود که البته من امتحان نکردم واقعا میشد خرید یا نه ( تو سه چهار روز اخر مونده به اتمام سرویس امکان خرید جدید باز میشه )
حالا که سرویس تموم شده، پنل خرید کلا به روز شده و کلی سرویس نشون میده منتهی با قیمت های عجیب. مثلا نزدیکترین حجم به حجم قبلیه شده 140 گیگ با قیمت 528.

نکته فنی!: اگر سرویستون رو به اتمامه و پنل قیمتهای قبل را نشون میده قبل اتمام سرویس، تمدید کنید طرح های موجود را.

دوستانی که مخابرات دارند میتونند پنلشون را چک کنند از تعرفه ها یک اطلاعی بدند. دو سه روز قبل از اتمام سرویس، تعرفه ها که چند وقتی بود گرون شده بود و حجم ها هم تغییر کرده بود مثلا سرویس 120 شده بود 130 گیگ از قیمت 180 هم شده بود مثلا 270 تو پنل به روز شده بودند و مثلا سرعت 1000 هم به دو تا سرویس برگشته بود. سه چهار روز آخر هم امکان خرید سرویس از همین ها بود که البته من امتحان نکردم واقعا میشد خرید یا نه ( تو سه چهار روز اخر مونده به اتمام سرویس امکان خرید جدید باز میشه )
حالا که سرویس تموم شده، پنل خرید کلا به روز شده و کلی سرویس نشون میده منتهی با قیمت های عجیب. مثلا نزدیکترین حجم به حجم قبلیه شده 140 گیگ با قیمت 528.

نکته فنی!: اگر سرویستون رو به اتمامه و پنل قیمتهای قبل را نشون میده قبل اتمام سرویس، تمدید کنید طرح های موجود را.
همین چند روز پیش من دیدم گرون شده بود که همین که اولش شما گفتی بود. الان یعنی واسه شما بازم بعد اون تغییر کرده؟

واسه من همون 290 گیگ سیصد تومنه الان.

همین چند روز پیش من دیدم گرون شده بود که همین که اولش شما گفتی بود. الان یعنی واسه شما بازم بعد اون تغییر کرده؟

واسه من همون 290 گیگ سیصد تومنه الان.

بله. خیلی هم عجیب و دراماتیک! تغییر کرده. تا دیروز که سرویس هنوز تموم نشده بود و امکان خرید فعال شده بود همون قیمت بود ولی امروز که روزهای سرویس تموم شده، در پنل خرید این تعرفه ها درج شده. مثلا 210 را ( من تو پنل 290 ندارم، بالاترین 450 با همون سرعت 100 هست که شده 990 ) را نوشته 649 تازه همون سرعت 100. با اینکه با این افزایش اخیر مثلا سرویس های 1000 اضافه شده بود با قیمتهای به مراتب کمتر و حجم بسیار زیاد. مثلا 1000 گیگ با سرعت 1000 مثلا یک میلیون اگر درست یادم مونده باشه یا شاید هم مثلا 500 گیگ بود حجمش.

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: He!n3ger
بله. خیلی هم عجیب و دراماتیک! تغییر کرده. تا دیروز که سرویس هنوز تموم نشده بود و امکان خرید فعال شده بود همون قیمت بود ولی امروز که روزهای سرویس تموم شده، در پنل خرید این تعرفه ها درج شده. مثلا 210 را ( من تو پنل 290 ندارم، بالاترین 450 با همون سرعت 100 هست که شده 990 ) را نوشته 649 تازه همون سرعت 100. با اینکه با این افزایش اخیر مثلا سرویس های 1000 اضافه شده بود با قیمتهای به مراتب کمتر و حجم بسیار زیاد. مثلا 1000 گیگ با سرعت 1000 مثلا یک میلیون اگر درست یادم مونده باشه یا شاید هم مثلا 500 گیگ بود حجمش.
تو پنل ما هم همینجوری شده!
یه جوری قیمتاشو بردن بالا که انگار حجم گیگ باید برن از ژاپن وارد کنن!
کیفیت فیبر نوری هم که کلا از بعد جنگ مارو سرویس کرده الان دو ماهه سرعتش در حد ADSL هست هرچی هم زنگ میزنیم میگیم بهشون هم به هیچ جاییشون هم نیست.

• Like
Reactions: bluejay
میشه چند مورد از سرویس ها و قیمتها را بگید مقایسه کنیم؟ چون به نظر سرویس ها متفاوته در پنل ها.

در مورد کیفیت هم تجربه خودم را میگم شاید به کار دوستان بیاد:

اولا دستکاری پیمانکارها خیلی توی مشکلات تاثیر داره. میان سرویس اضافه کنند یا مشکلی را رفع کنند، مشکل یک کاربر را حل میکنند و برای کاربر دیگه ای مشکل ایجاد میشه و تا بخواد متوجه بشه رفتند تا دوباره کی بیان. میدونید که معمولا ما یک پیمانکار فروش و اتصال داریم و یک پیمنکار نگهداری. نگهداری ها به خاطر کم تعداد بودن و شلوغ بودن سرشون وقتی سرویسی به مشکل فنی و خصوصا کابلی اصطلاحا میخوره بعضا خیلی طولش میدند برای اولویت قرار دادن یک کاربر و رفع ایراد.
در مورد سرعت کاملا به همین دستکاری هاشون برمگیرده بعضی اوقات. من سرویس 100 داشتم که معمولا روی 200 بسته میشد. مدتی استاندارد کردند و روی همین 100 بود. سرویس به مشکل خورد و اومدند رفع کردند سرعت بسته شده بود روی بالای 300 .

خود جدا بودن این پیمانکار نصب و نگهداری مشکلاتی را سبب میشه و طبیعتا اختلافاتی هم بین خودشون دارند. یکی میاد نصب میکنه سرویس جدید را، دقت نداره؛ چون به مشکل بخوره سرویس بقیه، میگه بر عهده پیمانکار نگهداریه دیگه. میاد خودش رفعش میکنه.

و اینکه برای من در حال حاضر در بخش خرید ترافیک، ترافیک ها را هم نمایش نمیده. اگر میتونید بخش ترافیک را هم چک کنید ببینید قیمت بسته ها و حجم هم افزایش پیدا کرده یا نه؟

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: Sarvior
اره همون اولش هم گفت که سیم مسی کلا جمع میشه ولی تو ایران اونم ارگان دولتی خدمات رایگان ؟
شاخ در میاره آدم
تعجب نکن چون زمانی که این طرح تصویب شد اولا دستور از امنیت ملی اومده بود و باید اجرا میشد و در راستای دسترسی و کنترل یکپارچه اینترنت و ساختار شبکه داخلی بوده. برای همن فکر نکنین از روی رفاه و توسعه برای مردم بوده.

• Like
Reactions: m.d.makan
بچه ها برید ١٩۵ شکایت ثبت کنید بابت افزایش تعرفه
چه خبره ۴۵٠ گیگ شده یک میلیون!!!

اگر شکایت ها زیاد بشه شاید تاثیر خودش را بزاره.
این اعلام رسمی تغییرات برای امروز هست ولی نکته عجیبی داره که البته میشه حدس زد از کجا آب میخوره. معاونت ارتباطات شرکت مخابرات در کمال تعجب اعلام کرده البته قیمت‌ها تغییری نداشته در حالیکه تقریبا 100 درصد قیمت ها افزایش داشته و شدیدتر در مورد ترافیک هست که یک بسته 100 گیگی شده 650 هزار تومان.

همون مصوبه 266 وقتی تایید شد توش قیمتها سقفی داشتد که اون موقع شرکتها خیلی کمتر از اون سقف در رقابت با همدیگه قیمت گذاری کرده بودند سرویس ها را و حالا زمانی که هماهنگ میشند با هم یا یک شرکت سرویس های با مزیت بیشتری ارائه میده دستش توی افزایش قیمتها بازه. برای همین مدام به اون مصوبه اشاره میشه که مصوبه جدیدی نبوده و قیمتگذاری جدیدی نشده. هم درسته و هم غلط این عبارت در واقع.

ولی این افزایش قیمتها با توجه به قابل تفسیر بودن اون مصوبه که توش سرویس ها نه دارای حجم بلکه دارای آستانه مصرف منصفانه هستند؛ زیادی افزایشی هستند دیگه.

آغاز فروش سرویس‌های جدید اینترنت فیبر نوری (تانوما) در شرکت مخابرات ایران​

شرکت مخابرات ایران از آغاز فروش مجموعه جدیدی از سرویس‌های اینترنت مبتنی بر فیبر نوری (تانوما) خبر داد.

به گزارش معاونت ارتباطات شرکت مخابرات ایران، این سرویس‌ها با بازنگری در حجم ترافیک و در قالب قراردادهای پیش‌پرداخت و پس‌پرداخت برای متقاضیان عرضه شده‌اند.

بر این اساس، سرویس‌های پیش‌پرداخت در دوره‌های یک، سه، شش و دوازده‌ماهه ارائه می‌شوند. همچنین برای قراردادهای شش‌ماهه و دوازده‌ماهه به ترتیب ۴ و ۱۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.

سرویس‌های پس‌پرداخت نیز در دوره‌های سه، شش و دوازده‌ماهه قابل ارائه بوده و هزینه ماهانه آن‌ها حدود ۱۰ درصد بیشتر از قیمت ماهانه سرویس‌های مشابه در حالت پیش‌پرداخت یک‌ماهه تعیین شده است.

در سبد جدید سرویس‌های تانوما، مهم‌ترین تغییر به بازنگری و افزایش حجم ترافیک اختصاص دارد و قیمت سرویس‌ها نسبت به گذشته بدون تغییر باقی مانده است.

گفتنی ست، جزئیات کامل سرویس‌ها، شرایط بهره‌مندی و مشخصات هر یک از بسته‌ها از طریق پرتال و همچنین پنل کاربری مشترکان قابل مشاهده است.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or