barney stinson
کاربر سایت
اره همون اولش هم گفت که سیم مسی کلا جمع میشه ولی تو ایران اونم ارگان دولتی خدمات رایگان ؟اینکه رایگان انجام میشه چون یه طرح ملی هست کلا از کابل مسی دارن شیفت میکنن رو فیبر نوری
شاخ در میاره آدم
اره همون اولش هم گفت که سیم مسی کلا جمع میشه ولی تو ایران اونم ارگان دولتی خدمات رایگان ؟اینکه رایگان انجام میشه چون یه طرح ملی هست کلا از کابل مسی دارن شیفت میکنن رو فیبر نوری
فایراپس هم تست داشت بهتر بود تست میگرفتی قبل خرید. متاسفانه رو هر سرویس دهنده و منطقه ای یکجور عمل میکنن ولی معمولا خود دی ان اس ها اختلال ندارن بیشتر از سمت نت کشور و سرویس دهندس بستگی به گیم هم داره. مثلا نت وصل شد اکثرا مشکل داشتن توربو هم وقتی دی ان اسش اوکی شد دو روز رو رینبو کار نمیکرد بعدش درست شد. درکل من بهترین تجربه رو روی توربو داشتم و پشتیبانیشم جوابگو و تا حدی پیگیر هست. بهرحال بهتره نخری اول یدور تست توربو رو از رباتش بگیر نمیدونم یک روزه میده الان یا کمتره یبار اونو بگیر یبار از سایت با شماره تلفن ثبت نام کن و تست اونم بگیر تو اون تایم استفاده کن اگه راضی بودی بعد بخرمن مشکلی ندارم اگر واقعا یک dns گیمینگ خوب داشته باشیم که هم سرعت خوبی داشته باشه ، هم پایدار باشه و هم این مشکلات دسترسی به سرورهای گیم حل کنه ! ولی مشکل این جاست همین امروز FireOps افتاده بود به ریپ زدن! وسط بازی call of duty همش پینگ نوسان میداد ، چندبار هم وسط بازی انداخت بیرون ! باز مجبور شدم برگردم سراغ همون Quad9 و AdGuard و ... ! چون حداقل این public dns ها پایدار هستن برای بازی کردن ! ولی موقع اون دسترسی checking for update بامبول درمیارن !! خلاصه گرفتار شدیم
صد درصد huawei x6 چون وایفای 6 داره.سلام دوستان
دو هفته پیش تبلیغ فیبر آسیاتک رو دیدم بیرون؛ تماس گرفتم باهاشون گفتم تو کوچه ما هم باکس فیبر آسیاتک هست ولی هیچ سیم یا کابلی از باکس نیومده بیرون، کاراشو انجام میدین؟ گفتن فعلاً اون سمت تعهد نداریم ولی اوکی شد بهتون اطلاع میدیم.
حالا دیروز تماس گرفتن که محله شما هم اوکی شده و میتونین ثبت نام انجام بدین
دوتا مودم گفت یکی utellg442 یکی هم huawei x6 که دومی سه تومن از اولی گرونتره
بستههاشم از حدود 500 گیگ سالانه شروع میشه تا 2400 گیگ
میخواستم بدونم کسی تجربه داشته از آسیاتک؟ کدوم مودم رو بهتره بگیرم؟
و اینکه خانمه که باهاش تماس گرفتم شماره کارت شرکت رو داده میگه پرداخت کنهمین اول کاری کل هزینه رو باید پرداخت کرد؟ ندیم بیفتیم دنبالشون وصل نکنن؟ خودش که البته گفت نهایت یک ماه همه کاراش انجام میشه
ممنونمصد درصد huawei x6 چون وایفای 6 داره.
utel بگیری چون وایفای 5 داره برای استفاده از وایفای باند 5 گیگاهرتزش چندمتر اونطرف تر باید یه روتر بخری و بزاری که خیلی بیشتر از این دو-سه تومن باید هزینه کنی.
آره دیگه اینها پیمانکار هستن.ممنونم
میگی از طریق همین خانمه اقدام کنم؟سر کابلکشی و ایناش اذیت نکنن نیان و اینم گردن نگیره
این باکسش هست، گوشه راست تصویر. عکس رو از پنجره آشپزخونه گرفتم. بهش گفتم اوکیه؟ گفت آره یا براتون هوایی کابل میکشن یا یه باکس دیگه همکاران میذارن. درست میگه؟
از دیروزه هی تماس میگیره واریز کنین تا ثبت نهایی کنم براتون
همین چند روز پیش من دیدم گرون شده بود که همین که اولش شما گفتی بود. الان یعنی واسه شما بازم بعد اون تغییر کرده؟دوستانی که مخابرات دارند میتونند پنلشون را چک کنند از تعرفه ها یک اطلاعی بدند. دو سه روز قبل از اتمام سرویس، تعرفه ها که چند وقتی بود گرون شده بود و حجم ها هم تغییر کرده بود مثلا سرویس 120 شده بود 130 گیگ از قیمت 180 هم شده بود مثلا 270 تو پنل به روز شده بودند و مثلا سرعت 1000 هم به دو تا سرویس برگشته بود. سه چهار روز آخر هم امکان خرید سرویس از همین ها بود که البته من امتحان نکردم واقعا میشد خرید یا نه ( تو سه چهار روز اخر مونده به اتمام سرویس امکان خرید جدید باز میشه )
حالا که سرویس تموم شده، پنل خرید کلا به روز شده و کلی سرویس نشون میده منتهی با قیمت های عجیب. مثلا نزدیکترین حجم به حجم قبلیه شده 140 گیگ با قیمت 528.
نکته فنی!: اگر سرویستون رو به اتمامه و پنل قیمتهای قبل را نشون میده قبل اتمام سرویس، تمدید کنید طرح های موجود را.
همین چند روز پیش من دیدم گرون شده بود که همین که اولش شما گفتی بود. الان یعنی واسه شما بازم بعد اون تغییر کرده؟
واسه من همون 290 گیگ سیصد تومنه الان.
تو پنل ما هم همینجوری شده!بله. خیلی هم عجیب و دراماتیک! تغییر کرده. تا دیروز که سرویس هنوز تموم نشده بود و امکان خرید فعال شده بود همون قیمت بود ولی امروز که روزهای سرویس تموم شده، در پنل خرید این تعرفه ها درج شده. مثلا 210 را ( من تو پنل 290 ندارم، بالاترین 450 با همون سرعت 100 هست که شده 990 ) را نوشته 649 تازه همون سرعت 100. با اینکه با این افزایش اخیر مثلا سرویس های 1000 اضافه شده بود با قیمتهای به مراتب کمتر و حجم بسیار زیاد. مثلا 1000 گیگ با سرعت 1000 مثلا یک میلیون اگر درست یادم مونده باشه یا شاید هم مثلا 500 گیگ بود حجمش.
تعجب نکن چون زمانی که این طرح تصویب شد اولا دستور از امنیت ملی اومده بود و باید اجرا میشد و در راستای دسترسی و کنترل یکپارچه اینترنت و ساختار شبکه داخلی بوده. برای همن فکر نکنین از روی رفاه و توسعه برای مردم بوده.اره همون اولش هم گفت که سیم مسی کلا جمع میشه ولی تو ایران اونم ارگان دولتی خدمات رایگان ؟
شاخ در میاره آدم
بچه ها برید ١٩۵ شکایت ثبت کنید بابت افزایش تعرفه
چه خبره ۴۵٠ گیگ شده یک میلیون!!!
آغاز فروش سرویسهای جدید اینترنت فیبر نوری (تانوما) در شرکت مخابرات ایران
شرکت مخابرات ایران از آغاز فروش مجموعه جدیدی از سرویسهای اینترنت مبتنی بر فیبر نوری (تانوما) خبر داد.
به گزارش معاونت ارتباطات شرکت مخابرات ایران، این سرویسها با بازنگری در حجم ترافیک و در قالب قراردادهای پیشپرداخت و پسپرداخت برای متقاضیان عرضه شدهاند.
بر این اساس، سرویسهای پیشپرداخت در دورههای یک، سه، شش و دوازدهماهه ارائه میشوند. همچنین برای قراردادهای ششماهه و دوازدهماهه به ترتیب ۴ و ۱۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است.
سرویسهای پسپرداخت نیز در دورههای سه، شش و دوازدهماهه قابل ارائه بوده و هزینه ماهانه آنها حدود ۱۰ درصد بیشتر از قیمت ماهانه سرویسهای مشابه در حالت پیشپرداخت یکماهه تعیین شده است.
در سبد جدید سرویسهای تانوما، مهمترین تغییر به بازنگری و افزایش حجم ترافیک اختصاص دارد و قیمت سرویسها نسبت به گذشته بدون تغییر باقی مانده است.
گفتنی ست، جزئیات کامل سرویسها، شرایط بهرهمندی و مشخصات هر یک از بستهها از طریق پرتال و همچنین پنل کاربری مشترکان قابل مشاهده است.