اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

سلام دوستان برای کنسول دیجیتال ممکنه راهی بیاد تا چند روز دیگه که کلا صبر کردن نخواد؟ و ایا اگه کنسول رو روی رست مود بزاریم دیگه نیازی نیست هربار 50 دقیقه وایسیم؟
سلام..همین الان کنسول دیجیتال تا ۱۲.۷۰ جیلبریک میشه...قطعا به فریمورهای بالاتر هم میرسه...صبوری لازمه...بله وقتی روی رست مود بزارید نیازی به ۵۰ دقیقه نیست...رست مود هیچگونه فشاری به کنسول نمیاره....

دوستان من یه سوال دارم می خوام دیتای بازی دانلود کنم سایت دانلودها می گه فقط رو اکسترنال نصب میشه منم فقط hdd اکسترنال دارم می شه رو‌خود کنسول بازیو اجرا کرد یانه
هک 12.70 هستم

دوستان فرض کنیم کنسول کپی خور کردم و دیسک خور هم هست ورژن ۱۲.۷۰ ، از سایتهای دانلودها و پی سی دی بازی رو دانلود کنم و بریزم روی HDD کامپیوتر میتونم با کابل لن به راحتی انتقال بدم به هارد کنسول و بازی رو اجرا کنم ؟ آخه یکسری از دوستان اینجا نوشتن هارد اکسترنال میخواد متوجه نشدم از چه نظر نیاز به هارد اکسترنال هست برای اجرای بازی وقتی خود کنسول هارد SSD داره

دوستان فرض کنیم کنسول کپی خور کردم و دیسک خور هم هست ورژن ۱۲.۷۰ ، از سایتهای دانلودها و پی سی دی بازی رو دانلود کنم و بریزم روی HDD کامپیوتر میتونم با کابل لن به راحتی انتقال بدم به هارد کنسول و بازی رو اجرا کنم ؟ آخه یکسری از دوستان اینجا نوشتن هارد اکسترنال میخواد متوجه نشدم از چه نظر نیاز به هارد اکسترنال هست برای اجرای بازی وقتی خود کنسول هارد SSD داره
درود بر شما
هارد اکسترنال برای راحتی انتقال فایلهای بازی به هارد داخلی کنسول هست و احتیاج به مراحل پیچیده نداره .... به این صورت که شما بر فرض اینکه تمامی مراحل هک رو درست رفته باشی بازیهایی که دانلود کردی میتونی از سیستمت به داخل هارد اکسترنال منقل کنی و بعد از اتصال هارد اکسترنال به کنسول توسط الف آرسنال منقل کنی به هارد داخلی کنسولت ... البته این نکته رو بگم اینکه بعضی بازیها مثل اساسینز کرید شادو فقط از روی هارد اکسترنال قابل بازی هست

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من فایو دیسک خور اپدیت ۱۰.۴۰ دارم
خیلی دو به شک هستم الان کپی خور کنم
چون ظاهرا پایدار نیس درسته؟
درود بر شما .... شما الانم کپی خور کنی یا نکنی چیزی از دست نمیدی اگه صبرت زیاده صبر کن تا اپدیت های پایدار برای بیاد بعد کپی خورش کن اگرم عجله داری کار رابندازه خوبه میتونی استفاده کنی

سلام دوستان امیدوارم حالتون خوب باشه
من فایو دیسک خور اپدیت ۱۰.۴۰ دارم
خیلی دو به شک هستم الان کپی خور کنم
چون ظاهرا پایدار نیس درسته؟
فعلا دستگاه رو رو همین اپدیت نگه دار. کپی‌خور این روش داره بهینه میشه. شاید دو سه هفته دیگه‌ کاملا فیکس و پابلیک شد. الان ممکنه سر ۵۰ دقیقه صبر کردن و یه موقع ارور بده دوباره مجبور شی ۵۰ دقیقه صبر کنی بره رو مخت.

احتمال زیاد اپدیت بعدی هک دیگه ۵۰ دقیقه علافی و اینا رو نداره، استیبل‌تر هم خواهد بود.

• Like
Reactions: satellitedvb
روش جدید dump کردن بازی های ps5 آمده که از سخت افزار خود ps5 a53 استفاده میکنه و مشکلات قبلی دورزدن apr نداره
حجم و سرعت اجرا بازی ها توی این روش هم اندازه نسخه اصلی است

مهمترین قابلیت این روش دیگه مشکل اجرای بازی روی ssd داخلی را نداره

پسوند بازی ها phu هست

فعلا این روش در دسترس عموم نیست ولی فعلا یک بازی evergate را با این روش اجرا کردن

هنوز برنامه ای برای تبدیل و پیلودی برای اجرای این فایل ها نیامده

روش جدید dump کردن بازی های ps5 آمده که از سخت افزار خود ps5 a53 استفاده میکنه و مشکلات قبلی دورزدن apr نداره
حجم و سرعت اجرا بازی ها توی این روش هم اندازه نسخه اصلی است

مهمترین قابلیت این روش دیگه مشکل اجرای بازی روی ssd داخلی را نداره

پسوند بازی ها phu هست

فعلا این روش در دسترس عموم نیست ولی فعلا یک بازی evergate را با این روش اجرا کردن

هنوز برنامه ای برای تبدیل و پیلودی برای اجرای این فایل ها نیامده

🔻دانلود پیلود game-compressor.elf

Ps5 Game Compressor

Attachments

• IMG_۲۰۲۶۰۶۲۵_۱۵۰۰۴۴.jpg
    IMG_۲۰۲۶۰۶۲۵_۱۵۰۰۴۴.jpg
    56.3 KB · مشاهده: 9
آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or