اموزش هک برای کنسول PS5

سلام. عزیزان بلد کار. ورژن فرمویر این دستگاه میشه ۸.۶ ؟
View attachment 409195
اگر اره.
- دستگاه دیسک می‌خوره، از چه روش هکی باید استفاده کرد؟

-میشه بازی رو از هارد اکسترنال کپی کرد داخل هارد داخلی؟

- تا کدوم بازی‌ها اجرا میشن؟ یعنی کپی خور کنم اخرین بازی جدیدی که براش اومده و قابل اجرا هست چیه؟

یسری سر نخ‌ بدید ممنون میشم.
سلام
8.60 هست شما یک backup را دانلود می کنی روی کنسولت restore میکنی یک برنامه یوتیوب توی قسمت مدیا اضافه میشه اجراش میکنی چند ثانی صبر میکنی کنسولت هک میشه

میشه بازی ها را از هارد اکسترنال ریخت روی حافظه اصلی و اجرا کرد ولی اگر hdd باشه خیلی طول میکشه بعضی بازی ها بالای 5 ساعت یا هنگ میکنه بعضی بازی ها اصلا توی حافظه داخلی اجرا نمیشن فقط حافظه ssd اکسترنال

هرچی بازی تاحالا برای کپی خور اوده و بیاد قابل اجراست تقریبا تمامی بازی هایی تاحالا برای ps5 اومده روی کنسول های کپی خور قابل اجراست فعلا بازی های خیلی به روز مثل 007 هنوز نیامده

سلام
8.60 هست شما یک backup را دانلود می کنی روی کنسولت restore میکنی یک برنامه یوتیوب توی قسمت مدیا اضافه میشه اجراش میکنی چند ثانی صبر میکنی کنسولت هک میشه

میشه بازی ها را از هارد اکسترنال ریخت روی حافظه اصلی و اجرا کرد ولی اگر hdd باشه خیلی طول میکشه بعضی بازی ها بالای 5 ساعت یا هنگ میکنه بعضی بازی ها اصلا توی حافظه داخلی اجرا نمیشن فقط حافظه ssd اکسترنال

هرچی بازی تاحالا برای کپی خور اوده و بیاد قابل اجراست تقریبا تمامی بازی هایی تاحالا برای ps5 اومده روی کنسول های کپی خور قابل اجراست فعلا بازی های خیلی به روز مثل 007 هنوز نیامده
با اجازه یسری سوال دیگه هم بپرسم.

- بازی رو با LAN انتقال بدم‌ چطور؟ اونم خیلی زمانبره و ممکنه هنگ کنه؟ حتما باید بگم SSD اکسترنال بگیرن؟

- سایتی هست بازی‌هایی که برای کپی خور تا ۱۰.۰۱ اومده و اجرا میشه رو لیست کرده باشه؟

آخرین ویرایش:

- بازی رو با LAN انتقال بدم‌ چطور؟ اونم خیلی زمانبره و ممکنه هنگ کنه؟ حتما باید بگم SSD اکسترنال بگیرن؟

- سایتی هست بازی‌هایی که برای کپی خور تا ۱۰.۰۱ اومده و اجرا میشه رو لیست کرده باشه؟
درود
برای انتقال بازیها (بعضی بازیها ) به هارد داخلی دستگاه نیاز نیست که هارد اکسترنال شما حتما SSD باشه من خودم یه هارد 4 ترا بایت USB 3 دارم بازیها رو با اون انتقال میدم سرعت انتقالشم بالاست مثلا یه بازی Gears of War که حجمش بعد اکسترکت کردن به 160 گیگ میرسه ، حدود 15 دقیقه طول کشید تا به هارد داخل کنسول منتقل شد
سایت زیاده همه با بکپورت میزارن هر بازی که کپیش اومده باشه با بکپورت روی تمام فریمورای کپی خور اجرا میشه
دانلودها ، پی سی دی

درود
برای انتقال بازیها (بعضی بازیها ) به هارد داخلی دستگاه نیاز نیست که هارد اکسترنال شما حتما SSD باشه من خودم یه هارد 4 ترا بایت USB 3 دارم بازیها رو با اون انتقال میدم سرعت انتقالشم بالاست مثلا یه بازی Gears of War که حجمش بعد اکسترکت کردن به 160 گیگ میرسه ، حدود 15 دقیقه طول کشید تا به هارد داخل کنسول منتقل شد
سایت زیاده همه با بکپورت میزارن هر بازی که کپیش اومده باشه با بکپورت روی تمام فریمورای کپی خور اجرا میشه
دانلودها ، پی سی دی
اخه دوستمون‌گفت بالای ۵ ساعت، سر این ترسیدم 😁.

اگر با هارد اکسترنال بشه تو ۱ - ۱.۵ ساعت ریخت که خوبه.

فقط از کجا باید فهمید بازی روی هارد داخلی دستگاه اجرا میشه یا حتما باید هارد اکسترنال باشه؟ تو سایتایی که گفتید چیزی نزده بود🤔

سلام
فریمور دستگام ۱۲.۷۰ هستش از طریق youtube مراحل رو رفتم ولی تو قسمت debug توی لاین Awaiting connection
میمونه خیلی مراحل انجام دادم فایده نداشت دستگاهمم دیسکخوره ممنون میشم راهنمایم کنین.

فقط از کجا باید فهمید بازی روی هارد داخلی دستگاه اجرا میشه یا حتما باید هارد اکسترنال باشه؟ تو سایتایی که گفتید چیزی نزده بود🤔
شما از این سایت میتونید بازیها رو دانلود کنید
هر بازی ای که برای نصب به اس اس دی اکسترنال نیاز داشته باشه در قسمت توضیحاتش قید شده

dlpsgame.com

شما از این سایت میتونید بازیها رو دانلود کنید
هر بازی ای که برای نصب به اس اس دی اکسترنال نیاز داشته باشه در قسمت توضیحاتش قید شده

dlpsgame.com
تو این سایت کلی چک کردم. چیزی ننوشته بود‌.

یه exFAT پیدا کردم، نمی‌دونم چیه یکی هم دیتای بازی وجود داشت و فایلاش، یه نسخه exFat هم گذاشته بودن. exfat برای هارد اکسترنال هست؟🤔
Screenshot_20260611_113038_Chrome.jpg

دوستان کنسول من استاندارد ورژن 12.00 هست
اگر جیلبریک کنم دستگاه رو باید بعد از هربار خاموشی ۵۰ دقیقه تایم بذارم ؟
من نفهمیدم که آیا ورژن 12.00 شامل اون زمان طولانی هک میشه یا نه
ممنونم

یه exFAT پیدا کردم، نمی‌دونم چیه یکی هم دیتای بازی وجود داشت و فایلاش، یه نسخه exFat هم گذاشته بودن. exfat برای هارد اکسترنال هست؟🤔
View attachment 409266
اونایکه نوشته exFAT یعنی نیازی به هارد اکسترنال برای اجرای بازی نیس . تمام .

• Like
Reactions: RoadRash

View attachment 409266
با lan میشه امتحان نکردم

انتقال بعضی بازی ها خیلی طول میکشه

بازی های جدید مثل Ghost of Yōtei , assassin میگن فقط روی هارد اکسترنال میشه فقط با تست کردن میشه متوجه شد روی داخلی اجرا میشه یا نه
خودم assassin فشرده کردم میخوام روی خود کنسول تست کنم نتیجه را همین جا میگم
بهترین سایت برای دانلود p30day

دوستان کنسول من استاندارد ورژن 12.00 هست
اگر جیلبریک کنم دستگاه رو باید بعد از هربار خاموشی ۵۰ دقیقه تایم بذارم ؟
من نفهمیدم که آیا ورژن 12.00 شامل اون زمان طولانی هک میشه یا نه
ممنونم
12.00 دفعه اول باید 50 دقیقه صبر کنید بعد پیلود پچ بلوری را بریزین
بعداز اون با یک بلوری سریع هک میشه

سلام دوستان طریق نصب بازی هک شده پلی استیشن ۵ روی ۱۲.۷۰ چطوری هست؟
با اکسپلورر دیتا بازی فایو رو به مسیر دیتا و همبرو نصب کردم ولی بازی قابل اجرا نیست و پیغام تصویر پیوست رو میده.

لطفاً راهنمایی کنید.

Attachments

• IMG_20260611_011834.jpg
    IMG_20260611_011834.jpg
    522.9 KB · مشاهده: 8
ممنون از پاسختون دوست عزیز
هارد اکسترنال ssd دو ترا کافیه ؟چه مدلی بگیرم
اگر نظر من میخواهین یک ssd m2 gen4 بگیرین یک باکس هم براش بگیرین اینطوری هم اینترنال هست هم اکسترنال
سرعتی هم میده خیلی بهتراز ssd های اکسترنال هست
سلام دوستان طریق نصب بازی هک شده پلی استیشن ۵ روی ۱۲.۷۰ چطوری هست؟
با اکسپلورر دیتا بازی فایو رو به مسیر دیتا و همبرو نصب کردم ولی بازی قابل اجرا نیست و پیغام تصویر پیوست رو میده.

لطفاً راهنمایی کنید.
با این دو پیلود Kstuff Lite 1.07 Beta ,ShadowMountPlus 1.6test15-fix2 بدون مشکل اجرا میشن

• Like
Reactions: PEDRAMGOLCHIN
با lan میشه امتحان نکردم

انتقال بعضی بازی ها خیلی طول میکشه

بازی های جدید مثل Ghost of Yōtei , assassin میگن فقط روی هارد اکسترنال میشه فقط با تست کردن میشه متوجه شد روی داخلی اجرا میشه یا نه
خودم assassin فشرده کردم میخوام روی خود کنسول تست کنم نتیجه را همین جا میگم
بهترین سایت برای دانلود p30day

12.00 دفعه اول باید 50 دقیقه صبر کنید بعد پیلود پچ بلوری را بریزین
بعداز اون با یک بلوری سریع هک میشه
بی زحمت Ghost of Yōtei تست بزن با ایکس فت ببین میشه با هارد داخلی یا خیر ؟ تشکر

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or