سرخط خبرها

نمیدونم چرا اسپنسر رو گذاشتید سر بوم هی سنگ بش پرتاب میکنید!
این مدیر جدید که همین تازگی اومده، هر چی نشون دادن و کار کردن که میراث خود اسپنسر میشه، اسپنسر خوب یا بد، از دوران دان متریکی تحویل گرفت که برند ایکس باکس رو با لجن یکی کرد. تو همین دوران اسپنسر درسته که خیلی بازی ها لغو شدن و اخراج های گسترده ولی اکثرا دست خود نادلا و تیم بالادست تو کار بود
مدل گیم پس رو من میگفتم به هیچ جا نمیرسه ولی همین الان تو همین فروم‌یه سری براش سر و دست میشکنن پس چندان بد هم نبوده
اسپنسر روی بازی های خوبی رو هم سرمایه گذاری کرد و جواب داد از جمله همین فورزا یا ایندیانا یا حتی همون خرید بتسدا و اکتی در بلند مدت و درست استفاده کردن فوق العاده میشن
البته یه سری گند هم زده

اینکه اسپنسر رو بزنید ولی متریک رو بذارید رو طاقچه و حالا شارما رو بگید به به چه چه چون فقط قیمت رو‌ اورده پایین و cod رو کشیده بیرون به نظرم خیلی نا عادلانه و عجولانه است

XBOX همه جوره شرایط رو برای موفقیت تو نسل بعد داره.
پشوانه سرمایه ای خوب و کلی استودیو با تجربه.
اگه کنسول بعدی قوی باشه و قیمت مناسبی رو در نظر بگیرن و همین طور مدیریت بهتری روی خروجی بازیا بزارن، بنظرم بتونن یه تکون خوبی به بازار بدن.

شارما هم تا الان حس خوبی بهم داده و پیشبینیم اینه بتونه روند رو به رشدی رو واسه XBOX فراهم کنه.
متاسفانه یچیز دیگه هم دارن که اسمش خریته. اون قسمت رو با سرمایه درگیر می‌کنن، همه چیز به فنا میره🤣🤣

باید یه استدیو بسازن، به اسم EYES روی بقیه استودیوها نظارت کنه، اینقدر اشغال نسازن. خروجی ندادن یوقتایی بهتر از خروجی‌های مزخرف هست.

نمیدونم چرا اسپنسر رو گذاشتید سر بوم هی سنگ بش پرتاب میکنید!
این مدیر جدید که همین تازگی اومده، هر چی نشون دادن و کار کردن که میراث خود اسپنسر میشه، اسپنسر خوب یا بد، از دوران دان متریکی تحویل گرفت که برند ایکس باکس رو با لجن یکی کرد. تو همین دوران اسپنسر درسته که خیلی بازی ها لغو شدن و اخراج های گسترده ولی اکثرا دست خود نادلا و تیم بالادست تو کار بود
مدل گیم پس رو من میگفتم به هیچ جا نمیرسه ولی همین الان تو همین فروم‌یه سری براش سر و دست میشکنن پس چندان بد هم نبوده
اسپنسر روی بازی های خوبی رو هم سرمایه گذاری کرد و جواب داد از جمله همین فورزا یا ایندیانا یا حتی همون خرید بتسدا و اکتی در بلند مدت و درست استفاده کردن فوق العاده میشن
البته یه سری گند هم زده

اینکه اسپنسر رو بزنید ولی متریک رو بذارید رو طاقچه و حالا شارما رو بگید به به چه چه چون فقط قیمت رو‌ اورده پایین و cod رو کشیده بیرون به نظرم خیلی نا عادلانه و عجولانه است

اسپنسر رو من خودم قبول داشتم و تونست شرایط XBOX رو به نسبتی که گرفت بهتر کنه.
خوب یا بد سیاست هایی رو در پیش گرفت که خوبی ها و بدی های خودش رو داشت.

من اعتقادی ندارم که یه عده اسپنسر رو درغگو خطاب میکردن، شرایط بازار و تغییراتش موجب میشه که گاهی از گفته ها یا وعده هاش چشم پوشی کنه و تو دنیای مدیریت کاملا پذیرفتنی هست که شما تصمیمی میگیری ولی وقتی جواب نمیده مجبور به تغییر استراتژی میشی.

شارما هم تا الان نشون داده بوق نیست و بر خلاف اون گارد اولیه که نسبت بهش بود تونسته تا حدودی جو مثبتی رو بوجود بیاره.
سیاست انحصار واسه کنسول هر چند به ضرر ما میشه چون کماکان باید دو کنسولی بمونیم، ولی در نهایت به نفع برند میشه و مخاطب رو وادار میکنه برای تجربه انحصاری هاش کنسول رو بخره و جذابیت های گیم پس هم سر جاش هست.

تنها مورد منفی طبق شایعه ها اینه که بخوان اون قدرت پردازشی کنسول رو کم کنن واسه کم کردن هزینه های تولید و ریسک کمتر، که من دوست داشتم کنسول تا اونجا که ممکنه قوی باشه ولو به قیمت افزایش هزینه هاش
جوری که بعد از دو سه سال فاصله با pc خیلی احساس نشه.

Pearl Abyss استودیوی کره ای سازنده Crimson Desert اعلام کرده که این عنوان موفق به فروش بیش ار 6 میلیون نسخه در کمتر از 3 ماه شده است.
این رکورد در مدت 83 روز ثبت شده است. در روز انتشار، 2 میلیون نسخه فروخته و در ماه اول نیز موفق به فروش 5 میلیونی شده بود.
crim.jpg
Crimson Desert Surpasses 6 Million Copies Sold Worldwide

ايكس باكس تا گيم پس به اين صورت وجود داره به حالت قبل برنميگرده.
همين گيرز كه انحصارى كنسولى شده بعد اينكه ٣٠ تا نسخه فروش كرد ميبينن يا بايد همون سيستم انحصار بى ناموسيه (!) رو پيش ببرن يا اينكه شرايط گيم پس رو عوض كنن.

بعد دو نسل اخير شما سخته بخواى سهم جديد خاصى از بازار جذب كنى بعد بياى تير تو پاى خودتم بزنى همينى كه ميتونى بفروشى هم كپنى و ٣ تا ١٠٠ تومنى ارائه بدى :D

ايكس باكس تا گيم پس به اين صورت وجود داره به حالت قبل برنميگرده.
همين گيرز كه انحصارى كنسولى شده بعد اينكه ٣٠ تا نسخه فروش كرد ميبينن يا بايد همون سيستم انحصار بى ناموسيه (!) رو پيش ببرن يا اينكه شرايط گيم پس رو عوض كنن.

بعد دو نسل اخير شما سخته بخواى سهم جديد خاصى از بازار جذب كنى بعد بياى تير تو پاى خودتم بزنى همينى كه ميتونى بفروشى هم كپنى و ٣ تا ١٠٠ تومنى ارائه بدى :D
گیم پس نهایتا از شرایط روز انتشار بازیها فاصله میگیره ، این رو که هممون از قبل منتظرش بودیم.
فقط مسئله زمانه که چه وقتی و کی جرات انجامش رو داره که مثل این که این جدیده اومده که دیکتاتوروار یکسری تغییرات رو اجرایی کنه.

این روند طی شده هم خب منطقی بوده و گرنه نصف این مقدار کاربر رو هم نمیتونستن جمع کنن.
جا انداختن یک سرویس نیاز به ضرردهی داره ، بعضا حتی چندسال.

اما خب تا ابد که قرار نیست بازیهای بزرگ و سیستم سلر رو تو روز انتشار بیاری روی سرویس.

در آینده به نظرم یک تاخیر مثلا 3ماهه بین نسخه روز انتشار تا اومدن روی گیم پس هم میتونه کار رو در بیاره.
ملت برای تجربه نهایتا دو-سه روز زودتر بازیها نسخه های دسترسی زودهنگام رو حاضرن براش 40-30 دلار بیشتر پول بدن.
اینجا که دیگه مسئله تجربه کل بازیه که اگه نخری باید مثلا 3ماه براش صبر کنی.

یه همچین بازیهای بزرگی مثل گیرز اگه باکیفیت باشن تو همون یکی دوماه اول بودجه ساخت بازی ، تبلیغات و کلی سود رو برمیگردونن.
درصد خیلی بالایی صبر نمیکنن برای نسخه گیم پس.

IMG_6747.jpeg
🔳 نمرات جدیدترین جلد مجله EDGE به عناوین تازه منتشر شده

• Coffee Talk Tokyo — 8

• Prime Monster — 8

• Phonopolis — 8

• Yoshi And The Mysterious Book — 8

• Forza Horizon 6 — 8

• Zero Parades: For Dead Spies — 7

• Mina The Hollower — 7

• 007 First Light — 6

• Directive 8020 — 6

• Lego Batman: Legacy of the Dark Knight — 6

• Call Of The Elder Gods — 6

==================

خودم یه کامنت فقط بدم که واقعا چی میشه گفت، چیزیم بگیم نصف سایت باز پشت این مجله درمیان...

منم به این آشا خانم امید دارم مهم ترین ویژگی ایشان این هست امید الکی نمیده. بیخود فضا رو گل و بلبل نمیکنه کاستی و مشکلات رو میگه. اسپنسر یادم هست هر سال میگفت امسال بهترین سال ایکس باکس قراره باشه. قراره بترکونیم، لایه ازون رو سوراخ کنیم ولی هیچی که هیچی. ولی کار سختی داره آشا شارما. چرا؟ برگردوندن اعتماد فن های قدیمی خیلی سخته. خیلی ها از اونا الان کنسول سونی دارند و دیگه با فلان بازی تو گیم پس برنمیگردند. دومی درسته که استودیو زیاد زیر دست ماکروسافت هست ولی مدیریت و در مسیر درست هدایت کردن این همه استودیو کار سختی هست.

View attachment 409290
🔳 نمرات جدیدترین جلد مجله EDGE به عناوین تازه منتشر شده

• Coffee Talk Tokyo — 8

• Prime Monster — 8

• Phonopolis — 8

• Yoshi And The Mysterious Book — 8

• Forza Horizon 6 — 8

• Zero Parades: For Dead Spies — 7

• Mina The Hollower — 7

• 007 First Light — 6

• Directive 8020 — 6

• Lego Batman: Legacy of the Dark Knight — 6

• Call Of The Elder Gods — 6

==================

خودم یه کامنت فقط بدم که واقعا چی میشه گفت، چیزیم بگیم نصف سایت باز پشت این مجله درمیان...
یاد نمرات سال ۲۰۰۸‌ش افتادم. بازی‌های خوب و AAA رو بجز GTA4 همه رو ۸ و زیر ۸ داد😁

حالا باز حرف قبلیمو بزنم m.d.makan ناراحت میشه خب وقتی توضیح میدی باز کاربران حرف خودشونو میزنن باز باید گفت

بعد معامله اکتیویژن بلیزارد نفوذ امی هود و نادلا روی ایکس باکس بیشتر شد و خواهان افزایش سود بودند .مخصوصا اون حاشیه ۳۰٪ . که در این درخواست تنها راه این بود انحصاریها برای بقیه پلتفورم ها رلیز بشن ‌.خود جز کوردن چند وقت پیشا یک مقاله ای داده بود که نادلا فکر میکنه کنسول هم ویندوز و تبلت هست سیاست های ضد انحصار خودشو اینجا هم میخواد پیش بگیره. بنظرم این سیاست های اشا هم دستور همون نادلا هست چون از نسل دن متریک فهمیده اگر اول نسل گند بزنی خیلی سخت بتونی جبران کنی و شدید نگران بود و بیل زد زیر اسپنسر و باند و اشا رو اورد و پلیس خوب و پلیس بد بازی کرد .از طرفی گیم پس برای این بوجود اومد که ضعف مایکروسافت توی گیم های انحصاری رو جبران کنه .گیم پس برگ برنده مایکروسافت هست نه از بین میره نه گیم های day one ازش برداشته میشن .من بنظرم باید مارکتینگ خودشون رو بهتر کنن در مورد گیم پس .همچنین این کنسول هایبرید نسل دهمی پروجکت هیلکس میتونه به مایکروسافت کمک کنه و فن های استیم رو جذب کنه الان دیگه تمام پلیرها دارای یک پروفایل و فرند و اچیومت / تروفی و گیم هایی که روی پروفایل خودشون خریداری کردند هستند راحت از اکوسیستم قبلیشون جدا نمیشن سر همین جذب پلیرهایی که واسه اکوسیستم دیگه ای هستن سخته بهترین کار جذب همین پلیرهای استیم هست چون این کنسول قابلیت هایبرید بودن و لانچ استیم داره .

• Like
Reactions: Love Console
IMG_1457.jpeg
بازی Resident Evil 0 Remake در میانه روند توسعه Reboot و DLC داستانی عنوان Resident Evil Requiem با تاخیر مواجه شده است

طبق گزارش‌ Dusk Golem روند توسعه Resident Evil RemKe 0 در میانه راه Reboot شده و از نو آغاز شده است

اکنون تیم Dev 1 شرکت Capcom که سابقه ساخت Remake موفق مجموعه Resident Evil را دارد رهبری توسعه این پروژه را بر عهده گرفته است

بر اساس این گزارش Resident Evil 0 Remake برای انتشار در سال 2028 برنامه‌ ریزی شده است

همچنین DLC داستانی Resident Evil Requiem پس از عرضه بازی Resident Evil Code: Veronica منتشر خواهد شد.

View attachment 409320
بازی Resident Evil 0 Remake در میانه روند توسعه Reboot و DLC داستانی عنوان Resident Evil Requiem با تاخیر مواجه شده است

طبق گزارش‌ Dusk Golem روند توسعه Resident Evil RemKe 0 در میانه راه Reboot شده و از نو آغاز شده است

اکنون تیم Dev 1 شرکت Capcom که سابقه ساخت Remake موفق مجموعه Resident Evil را دارد رهبری توسعه این پروژه را بر عهده گرفته است

بر اساس این گزارش Resident Evil 0 Remake برای انتشار در سال 2028 برنامه‌ ریزی شده است

همچنین DLC داستانی Resident Evil Requiem پس از عرضه بازی Resident Evil Code: Veronica منتشر خواهد شد.
بیلی کوئن از معدود شخصیت های قوی همراه (زنده) سریه (از نظر من بهتر از شوا و هلنا) که پس از ناپدید شدنش دیگه هیچ خبری در شماره های بعد ازش نشد، به لحاظ پرداخت شخصیت و محبوبیت دست کمی از پروتاگونیست های اصلی نداره، تصورم اینه نقشش در ریمیک های اتی قراره بیشتر و گسترده بشه و خط داستانی مستقلی داشته باشه. شیمی ربکائو بیلی هم یکی از قویترین رابطه ها در کل سری هست، از بی‌اعتمادی شروع می‌شه، به همکاری و درک متقابل می‌ رسه و در نهایت به اعتماد ختم می‌شه که هر دو حاضرن برای هم ریسک کنن. نکته جالب اینجاست که بازی هیچوقت سعی نمی‌کنه این رابطه رو عاشقانه کنه و همین باعث می‌شه تعاملاتشون طبیعی‌تر و باورپذیر بنظر برسه. ربکا از نظر من هنوزم می تونه در تایم لاین ایول با بیلی هم بازی بشه و قدرتمند ظاهر بشه. البته به شرطی که کپکام نخواد برای مجرد نگه داشتن ربکا، بیلی رو بکشه :D:|

آخرین ویرایش:
مسئله من اکس باکس و موفقیتش نیست واقعا، مسئله من بتزدا گیم استودیوز و فال اوت و الدر اسکرولز و موفقیتشون هست، به نظرم مدیریت مایکروسافت بعد از این همه تجربه مخصوصا در نسل اخیر، اینقدر باهوش هست که یک سوپر بازی مثل الدر اسکلرولز که بعد از گرند دفت اتو مورد انتظار ترین بازی تاریخ هست، رو قربانی یک پلتفرم که تا همین چند وقت پیش از طرف "همه" حتی دای هاردترین فن هاشم "شکست خورده" قلمداد میشد، نکنه،

بزرگ ترین اشتباه این هست که بیای نسخه جدید هفتمین (الان ممکنه شیشمین یا هشتمین شده باشه) بازی پرفروش تاریخ رو انحصاری پلتفرمی کنی که بینهایت اما و اگر در موردش وجود داره، در مورد خودش در مورد میزان خریداری شدن بازی روش و و و.... اصن شگفت انگیزه برای من کسی از انحصاری شدن الدر اسکرولز یا فال اوت حمایت کنه، فال اوتی که اف 4اش که شروع کار 12 میلیون نسخه فروخت، شروع کار، فکر کن حالا نسخه جدید اینا انحصاری بشه، اونم بعد اینکه دیدیم همین انحصاری شدن چقدر وضعیت استارفیلد (ای پی جدید تازه) رو بدتر کرد فضا رو بیشتر بر ضدش کرد، هرچقدر خود بازی ایراد داشت ولی این انحصاری شدن رسما تیر خلاص به استارفیلد بود، نسل هشت اگر پلی استیشن بیشترین فروش بازی های بی جی اس رو نگرفت، بعد استیم دوم رو گرفت، اگر اول نبوده باشه...

اصلا مخالف این نیستم که مایکروسافت از دارایی هاش برای رقابت با سونی استفاده کنه، مهم روش درست هست، مایکرو بیاد بتزدا رو فول ساپورت و تشویق کنه (که میدونیم میکنه) تا بتونه موفقیت اسکایریم و اف 3 رو تکرار کنه (بیگ وینر گوتی) فروش فضاییشون رو تکرار کنه صاحب سبک بودن ابلوین و شاهکار بودن اف 4 رو تکرار کنه، اون وقت این خودش میشه اتوماتیک بهترین استفاده از بی جی اس برای رقابت با پلی استیشن، کدوم رو ترجیح میدید؟ الدر اسکرولز 6 انحصاری بشه سِقط بشه محدود بشه زندانی بشه تا فقط دهن پرکن باشه برای فن ها؟ یا رکورد فروش اسکایریم رو بزنه و بیاد جز 5 10 تا بازی پرفروش تاریخ؟ چه رقابتی بهتر شایسته تر و درست تر از اینکه با "رسیدن بازی بی جی اس به سقف فروش و بازخورد" یعنی بیگ وینر شدنش یا حداقل متا بالای 90 شدنش، پرچم مایکروسافت و استودیو ها و بازی هاش رو بالا ببره؟ کدوم بهتره؟ تکرار اسکایریم؟ یا تکرار استارفیلد؟ منظور در بازخورد...

شما بیبن یک سوپربازی سوپر فرنچایز که غول بود وقتی بقیه نینی هم نبودن مثل فاینال فانتزی، دای هارد ترین فن هاشم میگن بازی باید مولتی پلتفرم باشه، این به نظرم رویکرد درست فن بیس نسبت به یک شاهکار هست، بتزدا گیم استودیوز باید مولتی پلتفرم باشه چون خدای همگانی شدنش زمانی بود که مولتی پلتفرم بود، این خودش بهترین استفاده از دارایی های بتزدا برای رقابت با پلی استیشن هست. الدر اسکرولز با گرز اف وار یا اینترگلکتیک یا بازی های از بیخ اختصاصی فرق داره، الدر اسکلرولز جایگاهی شبیه گرند دفت اتو داره. یا فاینال فانتزی.... یا خودش.

مسئله من اکس باکس و موفقیتش نیست واقعا، مسئله من بتزدا گیم استودیوز و فال اوت و الدر اسکرولز و موفقیتشون هست، به نظرم مدیریت مایکروسافت بعد از این همه تجربه مخصوصا در نسل اخیر، اینقدر باهوش هست که یک سوپر بازی مثل الدر اسکلرولز که بعد از گرند دفت اتو مورد انتظار ترین بازی تاریخ هست، رو قربانی یک پلتفرم که تا همین چند وقت پیش از طرف "همه" حتی دای هاردترین فن هاشم "شکست خورده" قلمداد میشد، نکنه،

بزرگ ترین اشتباه این هست که بیای نسخه جدید هفتمین (الان ممکنه شیشمین یا هشتمین شده باشه) بازی پرفروش تاریخ رو انحصاری پلتفرمی کنی که بینهایت اما و اگر در موردش وجود داره، در مورد خودش در مورد میزان خریداری شدن بازی روش و و و.... اصن شگفت انگیزه برای من کسی از انحصاری شدن الدر اسکرولز یا فال اوت حمایت کنه، فال اوتی که اف 4اش که شروع کار 12 میلیون نسخه فروخت، شروع کار، فکر کن حالا نسخه جدید اینا انحصاری بشه، اونم بعد اینکه دیدیم همین انحصاری شدن چقدر وضعیت استارفیلد (ای پی جدید تازه) رو بدتر کرد فضا رو بیشتر بر ضدش کرد، هرچقدر خود بازی ایراد داشت ولی این انحصاری شدن رسما تیر خلاص به استارفیلد بود، نسل هشت اگر پلی استیشن بیشترین فروش بازی های بی جی اس رو نگرفت، بعد استیم دوم رو گرفت، اگر اول نبوده باشه...

اصلا مخالف این نیستم که مایکروسافت از دارایی هاش برای رقابت با سونی استفاده کنه، مهم روش درست هست، مایکرو بیاد بتزدا رو فول ساپورت و تشویق کنه (که میدونیم میکنه) تا بتونه موفقیت اسکایریم و اف 3 رو تکرار کنه (بیگ وینر گوتی) فروش فضاییشون رو تکرار کنه صاحب سبک بودن ابلوین و شاهکار بودن اف 4 رو تکرار کنه، اون وقت این خودش میشه اتوماتیک بهترین استفاده از بی جی اس برای رقابت با پلی استیشن، کدوم رو ترجیح میدید؟ الدر اسکرولز 6 انحصاری بشه سِقط بشه محدود بشه زندانی بشه تا فقط دهن پرکن باشه برای فن ها؟ یا رکورد فروش اسکایریم رو بزنه و بیاد جز 5 10 تا بازی پرفروش تاریخ؟ چه رقابتی بهتر شایسته تر و درست تر از اینکه با "رسیدن بازی بی جی اس به سقف فروش و بازخورد" یعنی بیگ وینر شدنش یا حداقل متا بالای 90 شدنش، پرچم مایکروسافت و استودیو ها و بازی هاش رو بالا ببره؟ کدوم بهتره؟ تکرار اسکایریم؟ یا تکرار استارفیلد؟ منظور در بازخورد...

شما بیبن یک سوپربازی سوپر فرنچایز که غول بود وقتی بقیه نینی هم نبودن مثل فاینال فانتزی، دای هارد ترین فن هاشم میگن بازی باید مولتی پلتفرم باشه، این به نظرم رویکرد درست فن بیس نسبت به یک شاهکار هست، بتزدا گیم استودیوز باید مولتی پلتفرم باشه چون خدای همگانی شدنش زمانی بود که مولتی پلتفرم بود، این خودش بهترین استفاده از دارایی های بتزدا برای رقابت با پلی استیشن هست. الدر اسکرولز با گرز اف وار یا اینترگلکتیک یا بازی های از بیخ اختصاصی فرق داره، الدر اسکلرولز جایگاهی شبیه گرند دفت اتو داره. یا فاینال فانتزی.... یا خودش.
همه حرفات درست داش
ولی من میخوام درباره بخش استارفیلد یکم حرف بزنم
دیگه همه میدونیم مایکرو برای استارفیلد همه کاری کرد
توی اوج فشار روی XBOX اومد ۱ سال بازی رو تاخیر زد....
تبلیغات عظیمی که برای بازی کرد...
دیگه اینکه چقدر برای خوده IP هزینه کرده رو کار نداریم....
ولی نتیجه کار مقصرش مایکرو بود یا بتزدا؟؟؟
اصلا فرض بگیریم استارفیلد مولتی پلتفرم بود واقعا بعد از گندی که بازی زد و متای افتضاحی که گرفت( دیگه همه انتظار بالای ۹۰ داشتیم اونم حداقلش) مشخصه تاد هاوارد و تیمش دیگه اون نابغه های گذشته نیستن .....
الدر بعدی هم اگر تغییر رویه ندن و همچنان از اون انجین تاریخ مصرف گذشته استفاده کنن واقعا هیچ فرقی نداره بازی انحصاری بشه یا مولتی ....
واقعا فکر میکنی الدر بعدی متای ۸۳ بگیره و یه افتضاحی مثل استارفیلد باشه میتونه فروش و موفقیت اسکایریم رو تکرار کنه؟؟ مثال میتونم برات بزنم
FORZA اول روی XBOX اومد و بعد از چند سال روی PS اومد و طبق آمارها بیشتر از ۵ میلیون نسخه فروخت
چرا فروخت؟؟؟؟ چون بازی اساسا یک شاهکار توی سبک خودش با متای بالای ۹۰ هست حالا بریم سراغ استارفیلد که بعد از چند سال روی ps اومد نتیجه چی شد؟؟؟
بازی اگر با کیفیت باشه مثل FORZA حتی بعد از چند سال هم که بیاد بازم فروشش روی میکنه ولی .....
شما خودت فن ps هستی جمله اولت هم خودت میگی مسئله من XBOX و موفیقتش نیست ولی دقیقا برای ما برعکس ...
ما فن XBOX هستیم و اتفاقا موفقیت XBOX در اولویت هست برای ما حتی اگر انحصاری شدن الدر بتونه به موفقیت و فروش کنسول کمک کنه باید انحصاری بشه ....ولی اگر الدر هم بخواد یه چیزی در حد استارفیلد دربیاد مطمئن باش فرقی نمیکنه مولتی یا انحصاری باشه در نهایت شکست میخوره

بیلی کوئن از معدود شخصیت های قوی همراه (زنده) سریه (از نظر من بهتر از شوا و هلنا) که پس از ناپدید شدنش دیگه هیچ خبری در شماره های بعد ازش نشد، به لحاظ پرداخت شخصیت و محبوبیت دست کمی از پروتاگونیست های اصلی نداره، تصورم اینه نقشش در ریمیک های اتی قراره بیشتر و گسترده بشه و خط داستانی مستقلی داشته باشه. شیمی ربکائو بیلی هم یکی از قویترین رابطه ها در کل سری هست، از بی‌اعتمادی شروع می‌شه، به همکاری و درک متقابل می‌ رسه و در نهایت به اعتماد ختم می‌شه که هر دو حاضرن برای هم ریسک کنن. نکته جالب اینجاست که بازی هیچوقت سعی نمی‌کنه این رابطه رو عاشقانه کنه و همین باعث می‌شه تعاملاتشون طبیعی‌تر و باورپذیر بنظر برسه. ربکا از نظر من هنوزم می تونه در تایم لاین ایول با بیلی هم بازی بشه و قدرتمند ظاهر بشه. البته به شرطی که کپکام نخواد برای مجرد نگه داشتن ربکا، بیلی رو بکشه :D:|
منم خیلی با شخصیت بیلی تو رزیدنت صفر حال کردم. یادمه اونموقع اوایل انحصار گیم کیوب بود و چقدر لذت بخش بود، اون پس زمینه های پیش رندر شده که اونموقه در حد مادای 8kبازیای الان بود، اون دوربین ثابت !!! قطرات بارون روی شیشه ! نور ها و افکتای چشمک زن !! حرکت و تکونای اشیا توی قطار!! تعامل کاراکترا تو حل معما و گیم‌پلی‌ و‌سوییچ‌بینشون و تمینکه گفتی رابطه رو عاشقانه نکردن خیلی خوب بود :D
بیلی هم که با اون عقبه داستانی که تو زیرو داشت قشنگ یه پا fall guy خفن حساب میشد !! قشنگ جا داشت داستانشو ادامه بدن و رفع اتهام بشه ازش .

IMG_1488.jpeg
خب گویا مادای خفنی هم دادن جدیدا براش مثل همین تکسچر پک ۱۶ گیگی که کلا بازیو میاره رو نسل ۹ .واجب شد دوباره یه تنی به اب بزنیم :D

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or