سوالات، مشکلات و بحث در مورد Nintendo Switch

• Thread starter Thread starter Donger
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Donger

کاربر سایت
NintendoSwitchLogo_svg.png

از این تاپیک ها برای همه کنسول ها داریم
توی این تاپیک سوالات و مشکلاتتون رو در مورد کنسول Switch مطرح کنید
مطلبی هم هست بگید :D

مشکلات تایید شده توسط نینتندو:

1- قطع شدن Joy-Con سمت جپ

Joy-Con سمت چپ ارتباط وایرلس خود را با کنسول از دست می دهد، این مشکل از سمت نینتندو تایید شده اما هنوز راهکار قطعی ای برای آن ارائه نشده
راه حل موقت برای حل این مشکل، نزدیک شدن به کنسول، عدم استفاده از Skin های Joy-Con، عدم قرار دادن گوشی موبایل و وسایلی که امواج الکترومغناطیس تولید می کنند در نزدیکی Joy-Con در زمان استفاده می باشد.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل این است که آنتن Joy-Con سمت جپ بر روی برد قرار دارد اما برای Joy-Con سمت راست یک آنتن مجزا در داخل آن تعبیه شده است.
راهکار های ابداعی کاربران باز کردن Joy-Con و تغییرات در بخش آنتن Joy-Con با لحیم برد می باشد.

2- پیکسل سوخته

صفحه نمایش برخی از کنسول ها دارای پیکسل سوخته هست.
نینتندو این مورد رو طبیعی می دونه و طبق اطلاعات مندرج در وب سایت نینتندو چند پیکسل سوخته معمولا در LCD ها دیده می شن و از نظز نینتندو این مورد، مورد خاصی نیست!!!

مشکلات گزارش شده توسط کاربران:

1- خط و خش انداختن داک بر روی صفحه نمایش

مشکلاتی توسط کاربران گزارش شده که صفحه نمایش کنسول بعد از چندین بار ورود و خروج به داک، خط و خش بر می دارد.
برای جلوگیری از بروز خط و خش می توان با قرار دادن دستمال میکروفایبر در بخش جلویی داک مانع تماس مستقیم صفحه نمایش با بدنه داک شد و به این ترتیب از خط و خش جلوگیری کرد.
همچنین راهکار دیگر استفاده از محافظ صفحه های Glass هست.
UPDATE1: به نظر این مشکل به دلیل خم بودن جلوی داک هست.
برخی از داک ها در بخش جلویی خودشون خمیدگی دارند و صاف نیستند.

2- مشکلات باند وایرلس 2.4Ghz

این باند که در حال حاضر محبوب ترین باند فرکانسی وایرلس می باشد، با مشکلاتی در کنسول سویچ مواجه هست.
کاربران گزارشاتی مبنی بر قطعی و وصلی وایرلس، عدم اتصال به وایرلس و کندی سرعت وایرلس در این باند گزارش کرده اند.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل وجود ندارد و استفاده از باند 5Ghz (که نیاز به پشتیبانی مودم/روتر/اکسس پوینت شما از این باند را دارد) توصیه می گردد.

مشکلات گزارش شده با فراوانی کم و به صورت نادر: (عموما توسط یک کاربر گزارش شده اند)

1- صفحه آبی مرگ

صفحه نمایش کنسول بعد از روشن شدن صفحه آبی به نمایش در می آورد.
در حال حاضر راهکاری برای این مشکل نیست

2- صفحه نارنجی مرگ

صفحه نمایش در زمان کار ناگهان به رنگ نارجی در میاید.
راهکار این مشکل ریست کردن کنسول با نگه داشتن دکمه پاور است.

3- رنگ صفحه نمایش

رنگ صفحه نمایش به زردی و یا قرمزی متمایل است.
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

4- پریدن صفحه نمایش

صفحه نمایش در زمان بازی به صورت مکرر پرش پیدا می کند، اصطلاحا Flicker
در حال حاضر راهکاری برای حل این مشکل نیست

آخرین ویرایش:
دوستان الان برای آنلاین شدن و آپدیت بازی ها از چه DNS ای استفاده میکنید ؟
من دانلود و اپدیت بازیارو با همون 1.1.1.1 و 1.0.0.1 راحت انجام میدم. واسه آنلاین هم شکن حرفه ای گرفتم ولی معمولیش هم جواب میده (فیبر مخابرات)

• Like
Reactions: dooste.man83
دوستان درمورد نینتندو سویچ 1 ارزش داره ps4 بدم نینتندو سوئیچ بگیرم ؟
نمیدونم باورت میشه یا نه
خودم ps5 دارم
Pc با سخت افزار خوب دارم که تمام بازیهای جدید رو 2k و ultra اجرا میکنه
ولی سوییچ رو اتفاقی دست دو و کپی خور گرفتم ۱۰ ماه پیش.تو این ۱۰ ماه خیلی بیشتر مشغول بازی با سوییچ بودم در مقایسه با بازه زمانی ps5 که از اسفند ۱۳۹۹ خریدم!!!
بازیهای shinobi و contra جدید رو با سوییچ تمام کردم
الانم دارم doom 2016 رو باهاش بازی میکنم
قصد دارم بازیهای خود نینتندو هم مثل zelda و متروید هم شروع کنم باهاش
کلا این کنسول دنیای دیگه داره و بشدت سرگرم کننده هست و اگر از ابزاری که هک کنسول در اختیارتون میزاره استفاده کنید مثل اورکلاک معقول و پچ ۶۰ فریم بازیها که دیگه عالی میشه
فقط ضعف این کنسول قدرت پردازش گرافیک پایین‌تر نسبت به ps4 هست

ریختن بازی روی کنسول هم کار سختی نیست و با یه آموزش ساده و یه سیستم ساده میتونید بازی روش نصب کنید
فقط من مشکلی که دارم آنالوگ سمت راست انگشت شست دستم بعد یه مدت شروع میکنه به درد گرفتن
خلاصه بی خود نبوده کنسول تا حالا عدد نزدیک به ۱۵۰ میلیون فروخته

• Like
Reactions: MR.MARIO
نمیدونم باورت میشه یا نه
خودم ps5 دارم
Pc با سخت افزار خوب دارم که تمام بازیهای جدید رو 2k و ultra اجرا میکنه
ولی سوییچ رو اتفاقی دست دو و کپی خور گرفتم ۱۰ ماه پیش.تو این ۱۰ ماه خیلی بیشتر مشغول بازی با سوییچ بودم در مقایسه با بازه زمانی ps5 که از اسفند ۱۳۹۹ خریدم!!!
بازیهای shinobi و contra جدید رو با سوییچ تمام کردم
الانم دارم doom 2016 رو باهاش بازی میکنم
قصد دارم بازیهای خود نینتندو هم مثل zelda و متروید هم شروع کنم باهاش
کلا این کنسول دنیای دیگه داره و بشدت سرگرم کننده هست و اگر از ابزاری که هک کنسول در اختیارتون میزاره استفاده کنید مثل اورکلاک معقول و پچ ۶۰ فریم بازیها که دیگه عالی میشه
فقط ضعف این کنسول قدرت پردازش گرافیک پایین‌تر نسبت به ps4 هست

ریختن بازی روی کنسول هم کار سختی نیست و با یه آموزش ساده و یه سیستم ساده میتونید بازی روش نصب کنید
فقط من مشکلی که دارم آنالوگ سمت راست انگشت شست دستم بعد یه مدت شروع میکنه به درد گرفتن
خلاصه بی خود نبوده کنسول تا حالا عدد نزدیک به ۱۵۰ میلیون فروخته
دمت گرم از راهنماییت ، اره منم فکر میکنم نینتندو گیم هاش جدا از اینکه سبک متفاوتی دارن ولی با خلاقیت و گیم پلی خوب واقعا گیمر سرگرم میشه علی رغم گرافیک بالاتر کنسول های سونی ولی احساس میکنم فضاای بازیای این کنسول چون با موتور گرافیکی و پروتکل های مشابه ساخته میشن یکنواخت و تکراری و کسل کننده میشن

دمت گرم از راهنماییت ، اره منم فکر میکنم نینتندو گیم هاش جدا از اینکه سبک متفاوتی دارن ولی با خلاقیت و گیم پلی خوب واقعا گیمر سرگرم میشه علی رغم گرافیک بالاتر کنسول های سونی ولی احساس میکنم فضاای بازیای این کنسول چون با موتور گرافیکی و پروتکل های مشابه ساخته میشن یکنواخت و تکراری و کسل کننده میشن
بنظرم اگر pc متوسط رو به خوبی داری الان سوییچ ۱ ارزش خرید نداره
خصوصا که اوضاع شبیه سازاش خوبه
نهایتا یه دسته پرو کنترلرش رو بگیر با شبیه ساز بازی‌اش رو انجام بده
سرچ کن وضعیت شبیه سازش رو اگر کارت رو راه میندازه هزینه برای خودش نکن ، چون رو حالت هند هلد انچنان تایم زیادی برای بازی بهت نمیده

سرچ کن وضعیت شبیه سازش رو اگر کارت رو راه میندازه هزینه برای خودش نکن ، چون رو حالت هند هلد انچنان تایم زیادی برای بازی بهت نمیده
یکی از دوستان مدل اولد کپی خور داره با 256 گیگ رم میگه با ps4 اسلیمت معاوضه میکنم سر همین میگم شاید ارزش داشته باشه نظر شما چیه ؟

یکی از دوستان مدل اولد کپی خور داره با 256 گیگ رم میگه با ps4 اسلیمت معاوضه میکنم سر همین میگم شاید ارزش داشته باشه نظر شما چیه ؟
من هم سویچ 1 داشتم هم سویچ 2.خودم به شخصه گرافیک بازی های SWITCH 1 رو الان اصلا نمیتونم تحمل کنم.مگر این که فقط بخوای ایندی بزنی

شبیه ساز که زیاده
با eden emulator میشه رو گوشی اندروید هم بازی کرد
ولی هیچی خود کنسول نمیشه
وقتی هندهلد بازی میکنی اونوقت لذت بازی رو با این کنسول درک میکنین
توی کنسول‌های هک شده یه گزینه به نام ReverseNX هست که میشه هندهلد گرافیک بازیها رو با حالت dock mode که بالاتر هست بازی کنید
کلا با امکاناتی که یه پک CFW مثل این Release UltraNX 3.0|R2+ · Ultra-NX/UltraNX
بهتون میده کنسول بنظرم متحول میشه

یه مورد بسیار مهم دیگه سعی کنید اگر قصد خرید دارید حتما نسخه oled یا ورژن۲ که از سال ۲۰۱۹ به بعد تولید شده بگیرید چون موارد مهمی مثل مصرف باطری کمتر و قابلیت اورکلاک بسیار بالاتری دارن
ورژن اولیه کنسول بشدت مصرف باطری زیاد و قابلیت اورکلاک کم و تولید حرارت زیادی داره و به درد نمیخوره.

شبیه ساز که زیاده
با eden emulator میشه رو گوشی اندروید هم بازی کرد
ولی هیچی خود کنسول نمیشه
وقتی هندهلد بازی میکنی اونوقت لذت بازی رو با این کنسول درک میکنین
توی کنسول‌های هک شده یه گزینه به نام ReverseNX هست که میشه هندهلد گرافیک بازیها رو با حالت dock mode که بالاتر هست بازی کنید
کلا با امکاناتی که یه پک CFW مثل این Release UltraNX 3.0|R2+ · Ultra-NX/UltraNX
بهتون میده کنسول بنظرم متحول میشه

یه مورد بسیار مهم دیگه سعی کنید اگر قصد خرید دارید حتما نسخه oled یا ورژن۲ که از سال ۲۰۱۹ به بعد تولید شده بگیرید چون موارد مهمی مثل مصرف باطری کمتر و قابلیت اورکلاک بسیار بالاتری دارن
ورژن اولیه کنسول بشدت مصرف باطری زیاد و قابلیت اورکلاک کم و تولید حرارت زیادی داره و به درد نمیخوره.
دقیقا چون بازیای خاص برای این کنسول طراحی شدن لذت کامل اون بازی رو فقط با اون دسته و ژیرسکوپ حرکتی کنسول میشه برد این بازیا طراحی نشدن برای کامپیوتر مثل این میمونه امکانات و خلاقیت های 3ds رو بیاری روی کامپیوتر که چنین چیزی امکان نداره

• Like
Reactions: 8030v2 and Sarvior
دوستان، برای اینکه به eshop بتونم متصل بشم چی کار باید بکنم؟ همه DNSهای رایگان رو امتحان کردم، نشد. پولیا کار می‌کنه؟ فیبر مخابرات استفاده می‌کنم. لطفاً راهنمایی کنید.

سلام و وقت بخیر

دوستان وقتی نینتنتدو سویچ دو رو خارج از داک شارژ میکنم مدتی بعد از صد در صد شدن (در حایل که کابل شارژر همچنان متصل هست) دمای دستگاه همدمای محیط میشه اما وقتی داخل داک شارژ میشه بعد از شارژ شدن کامل (تا هر موقعی که کنسول رو بردارم) داک و دستگاه کمی گرم هست، این طبیعی هست یا مشکل دستگاه منه؟ ممنون

سلام و وقت بخیر

دوستان وقتی نینتنتدو سویچ دو رو خارج از داک شارژ میکنم مدتی بعد از صد در صد شدن (در حایل که کابل شارژر همچنان متصل هست) دمای دستگاه همدمای محیط میشه اما وقتی داخل داک شارژ میشه بعد از شارژ شدن کامل (تا هر موقعی که کنسول رو بردارم) داک و دستگاه کمی گرم هست، این طبیعی هست یا مشکل دستگاه منه؟ ممنون
سلام. برای منم همینجوریه. یه مساله طبیعی هست. زمانی که شما گزینه keep wired connection active in sleep mode رو disable کنی نرمال میشه.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or