اخرین اخبار هک برای کنسول PS5

خبر بسیار خوب اومده که نسخه جیلبریک یوتیوب فقط تا نسخه 12.40 نیست...تا اخرین نسخه قابل هک هستش و این یک سو تفاهم بوده...کافیه کرنل اخرین نسخه رو بدست بیارن تا 13.20 . 13.40 رو هم جیلبریک کنن...من توصیه میکنم دیگه بیخیال اپدیت بشید و تو همین ورژن بمونید....
اشتباه اخبار نخونید
سونی اصلا یوتیوب پچ نکرده بلکه از 12.40 به بالا اگر نصبش هم بکنید باید حتما براش لایسنس بگیرید یعنی باید اخرین نسخه فریمورش باشید انلاین شید لایسنس فری براش بگیرید تا اجرا بشه
الان کسایی که دستگاه دارن می تونن دانلودش کنن لایسنس براش بگیرن متنظر باشن تا هکش بیاد
اما با بک اپ نمی شه اجراش کرد

• Like
Reactions: bayern_vahid
gezine ورژن 1.6 روش نرم افزاری Y2JB رو منتشر کرد
تغییرات اعمال شده :

• Added support for 12.60 and higher firmware
  • Added payload validation to remote js loader
  • Updated elfldr with 13.40 support

Firmware 4.03 – 12.40 → Y2JB_backup_1.6(4.03)
Firmware 12.60 and up → Y2JB_backup_1.6(12.20)

Releases · Gezine/Y2JB

اشتباه اخبار نخونید
سونی اصلا یوتیوب پچ نکرده بلکه از 12.40 به بالا اگر نصبش هم بکنید باید حتما براش لایسنس بگیرید یعنی باید اخرین نسخه فریمورش باشید انلاین شید لایسنس فری براش بگیرید تا اجرا بشه
الان کسایی که دستگاه دارن می تونن دانلودش کنن لایسنس براش بگیرن متنظر باشن تا هکش بیاد
دوست عزیز چند وقت پیش MODDED WAFARE روی ورژن 12.70 از متد P2JB بازی کپی خور پلی داد.
حتی جدیداً گزین خبر از آسیب های پچ نشده دیگری تا ورژن 13.40 از طریق اپ یوتیوب و حتی صحبت از متد اکسپلویت کپیخور پلی استیشن 5 کرد.

دوستان کنسول من استاندارد ورژن 12.00 هست
اگر جیلبریک کنم دستگاه رو باید بعد از هربار خاموشی ۵۰ دقیقه تایم بذارم ؟
من نفهمیدم که آیا ورژن 12.00 شامل اون زمان طولانی هک میشه یا نه
ممنونم

دوست عزیز چند وقت پیش MODDED WAFARE روی ورژن 12.70 از متد P2JB بازی کپی خور پلی داد.
حتی جدیداً گزین خبر از آسیب های پچ نشده دیگری تا ورژن 13.40 از طریق اپ یوتیوب و حتی صحبت از متد اکسپلویت کپیخور پلی استیشن 5 کرد.
خود همین بابا توی کلیپ 2 3 روز پیشش گفت فعلا هیچ راهی برای 12.40 به بالا برای یوتیوب نیست
حالا اینکه یک سوراخی بتونن پیدا کنن لایسنس دور بزنه بحث دیگه ای هست اما فعلا بعیده
گفتم چون پچ نشده سوراخش بازه اما طور دیگه ای ترجیح داده جلوش بگیره
به نظرم روش p2jb هم فقط برای دیسک دارها خوبه که بلوری پچ کنن اگه نه 50 دقیقه هر سری صبر کنی اخرشم ممکنه نشه تازه بری راند بعدی با ری استارت کنسول

خود همین بابا توی کلیپ 2 3 روز پیشش گفت فعلا هیچ راهی برای 12.40 به بالا برای یوتیوب نیست
حالا اینکه یک سوراخی بتونن پیدا کنن لایسنس دور بزنه بحث دیگه ای هست اما فعلا بعیده
گفتم چون پچ نشده سوراخش بازه اما طور دیگه ای ترجیح داده جلوش بگیره
به نظرم روش p2jb هم فقط برای دیسک دارها خوبه که بلوری پچ کنن اگه نه 50 دقیقه هر سری صبر کنی اخرشم ممکنه نشه تازه بری راند بعدی با ری استارت کنسول
استاد با قطعیت چیزی رو نگو
الان ۱۲.۷۰ هک شده برو بزن حالشو ببر

Attachments

• IMG_۲۰۲۶۰۶۱۰_۰۶۴۴۱۶.jpg
    IMG_۲۰۲۶۰۶۱۰_۰۶۴۴۱۶.jpg
    137 KB · مشاهده: 31
استاد با قطعیت چیزی رو نگو
الان ۱۲.۷۰ هک شده برو بزن حالشو ببر
من صد بار گفتم یک پست کامل بخونید اخبار هم کامل و درست بخونید
سونی می گن توی یک ورژن جدید یوتیوب فراموش کرده قابلیت لایسنس قرار بده برای همینم هک جدید نسخه دیگه از این اپ اجرا می کنه
اینکه سونی از عمد همچین چیز مهمی یادش بره به نظرم مسخره میاد قطعا عمدی بوده
حالا برید حالش ببرید دیگه خودش از عمد سوراخ باز کرده که هک بشه
اینم باز تاکید می کنم شاید در اینده راهی بیاد که کلا لایسنس دور بزنه یا حذف بکنه هیچی در صحنه هک بعید نیست همین پست قبلی هم گفتم اما اینکه به این سرعت راهش باز شده فقط علتش اینکه خود سونی خواسته

سلام وقت بخیر توی سایت دانلودها برای اجرای بازی

Gotham Knights نوشته باید حتما پیش از اجرای بازی، پی‌لود Backpork را بر روی کنسول خود اجرا کنید. بدون استفاده از Backpork، پی‌لود APR-Emu با اختلال مواجه خواهد شد.

می خواست بدونم طریقه اجراش در دستگاه چجوریه ؟
همراه autoloader باید اجرا بشه
قبل از اتاهن بزنید بک پورت به فایل اضافه کنید خود پیلود هم بذارد داخل پوشه همین

• Like
Reactions: reza8796
من صد بار گفتم یک پست کامل بخونید اخبار هم کامل و درست بخونید
سونی می گن توی یک ورژن جدید یوتیوب فراموش کرده قابلیت لایسنس قرار بده برای همینم هک جدید نسخه دیگه از این اپ اجرا می کنه
اینکه سونی از عمد همچین چیز مهمی یادش بره به نظرم مسخره میاد قطعا عمدی بوده
حالا برید حالش ببرید دیگه خودش از عمد سوراخ باز کرده که هک بشه
اینم باز تاکید می کنم شاید در اینده راهی بیاد که کلا لایسنس دور بزنه یا حذف بکنه هیچی در صحنه هک بعید نیست همین پست قبلی هم گفتم اما اینکه به این سرعت راهش باز شده فقط علتش اینکه خود سونی خواسته

همراه autoloader باید اجرا بشه
قبل از اتاهن بزنید بک پورت به فایل اضافه کنید خود پیلود هم بذارد داخل پوشه همین
من که دقیقاً متوجه منظورتون نشدم!

اشتباه اخبار نخونید
شما اشتباه کامنت نخون.....کجای کامنت من نوشته پج شده یا نشده...من گفتم فقظ تا 12.40 نیست ....بالاتر هم هک میشه....تا 12.70 هم با یوتیوب هک شد.منتظر 13 باشید...

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or