اینترنت فیبر نوری (تانوما)

دوستان وسط جنگ زحمت کشیده بودن فیبر کشیده بودن تا بالا پشت بوم ما
امروز یهو یادشون افتاد بیان ادامه کار رو انجام بدن
الان اومدن یه مودم هوآوی تحویل دادن گفتن رایگانه
بعدشم گفتن عصر میان برای نصب
کار خاصی داره کانفیگش ؟ نبازه که بیان حتما ؟ و اینکه باید به مودم در اختیارشون گذاشت که وصل کنند به این مودم هوآوی عه ؟

اینم عکس مودمی هست که دادن

View attachment 408841
مودم دست دوم خوبی بهت دادن. اما یه روتر وای فای 6 یا 7 بخر که پورت گیگ داشته باشه و بهشون بده برات نصبش کنن با این. همزمان اره باید بیان. فیوژن کردن و نصب کردنش یکمی دنگ و فنگ داره.

• Like
Reactions: barney stinson
مودم دست دوم خوبی بهت دادن. اما یه روتر وای فای 6 یا 7 بخر که پورت گیگ داشته باشه و بهشون بده برات نصبش کنن با این. همزمان اره باید بیان. فیوژن کردن و نصب کردنش یکمی دنگ و فنگ داره.
خوب خودم میتونم روتر رو تنظیم کنم دیگه بعدا

همینو راه بندازن باید خوب باشه

یه گوگل وایفای دارم به نظرتون جواب هست ؟

خوب خودم میتونم روتر رو تنظیم کنم دیگه بعدا

همینو راه بندازن باید خوب باشه

یه گوگل وایفای دارم به نظرتون جواب هست ؟
روتر گوگل نسبت به قیمتش عالیه ولی خب وایفای ۶ نداره و اون سرعتی که با باند ۵ گیگاهرتز مودم دریافت میکنی رو نمیتونی از روتر گوگل بگیری
من خودم روتر گوگل دارم و کاملا راضیم مخصوصا این قابلیتش که میتونی انواع وی پی ان رو روش نصب کنی (با سیستم عامل openwrt)

• Like
روتر گوگل نسبت به قیمتش عالیه ولی خب وایفای ۶ نداره و اون سرعتی که با باند ۵ گیگاهرتز مودم دریافت میکنی رو نمیتونی از روتر گوگل بگیری
من خودم روتر گوگل دارم و کاملا راضیم مخصوصا این قابلیتش که میتونی انواع وی پی ان رو روش نصب کنی (با سیستم عامل openwrt)
سرعتش ولی بد هم نیست فکر کنم حالا باید ببینم اگر خیلی سرعت کمتری میداد روی
5 گیگاهرتز باید یه فکری بکنم براش

دقیقا خوبیش ست کردن وی پی ان عه دیگه openwrt عه

خود مودم عه الان وای‌فای داره ؟ من سر در نمیارم از مدل های مودم فیبر

• Like
Reactions: arshia78
سرعتش ولی بد هم نیست فکر کنم حالا باید ببینم اگر خیلی سرعت کمتری میداد روی
5 گیگاهرتز باید یه فکری بکنم براش

دقیقا خوبیش ست کردن وی پی ان عه دیگه openwrt عه

خود مودم عه الان وای‌فای داره ؟ من سر در نمیارم از مدل های مودم فیبر
مودم رو نمیشناسم دوستان باید نظر بدن ولی بابت سرعت روتر گوگل بگم که من با مودم حدود ۳۵۰ مگابیت اگه سرعتم باشه روی روتر گوگل میشه حدودا ۱۳۰ اینا
البته که این سرعت به فاصله روتر تا مودم هم مربوطه

• Like
مودم رو نمیشناسم دوستان باید نظر بدن ولی بابت سرعت روتر گوگل بگم که من با مودم حدود ۳۵۰ مگابیت اگه سرعتم باشه روی روتر گوگل میشه حدودا ۱۳۰ اینا
البته که این سرعت به فاصله روتر تا مودم هم مربوطه
آها پس حتما باید تست بگیرم ازش البته دانلودم روی لن هست بیشتر از همه و روی لن استفاده دارم من تا وایفای

• Like
Reactions: arshia78
من امروز دیگه فیبر ایرانسل رو تمدید نکردم و فعلا دارم از اینترنت سیم کارت اسفاه می کنم. یه نرم افزار داره به اسم ایرانسل من . توش هیچی معلوم نیست نه ریز مصرف می ده نه می شه دید کی قطع بودیم کی وصل بودیم کلا نرم افزارشس تعطیله. پشتیبانیش هم تعطیله. هوش مصنوعی بهتر جواب میده . مصرفش هم شدیدا زیاده. من یک شنبه و دوشنبه اصلا خونه نبودم و کامپیوترم خاموش . 4 گیگ مصرف شده. بعد چون نرم افزار ریز مصرف نداره هیچ راهی برای پیگیری نداره که ببینیم این حجم ها کجا رفته .
سرعت دانلودش خوبه از سایت های داخلی ولی شب ها خیلی unstable میشه. همون وی پی انی که سحر خوب کار می کنه شب قطعه و کلا وضیت وصل بودم وی پی ان ها روش فاجعه است . کلا خیلی رو اعصابه . فعلا چند ساعتی که دارم از سامان تل استفاده می کنم اعصاب راحت تره تا ببینم بعدا چی میشه

دوستان برای فیبر امروز اومدن تو خونه مودم رو نصب کردن یه چراغ قرمز به شکل چشمک زن داشت همین الان سبز ثابت شد یعنی الان وصل شده ؟ از خونه رفتم دیگه نشد تست کنمش و اینکه تو سایت چک کردم همش بسته ها زده ۱۰۰ مگابیت سرعت رو چطوری میشه سرعت بالاتر گرفت ؟
یه بسته ۴۱۰ گیگ ۳ ماهه هم فعاله بدون اینکه من سفارش بسته ای بدم پیش پرداخت هم زده فکر کنم رایگان فعال کردن با مودم

ممنون 6 7 روزه دارم یه چرخه تکراری زنگ زدن به پشتیبانی و درخواست کارشناس رو انجام میدم اما خبری نیست
واقعا سطح اطلاعات پشتیبان های مخابرات در حدی نیست که مناسب این شغل باشن
احتمالا کانفیگ پریده باید خودت کانفیگ کنی ایسکراتل راحته دو بار کانفیگ من پریده خودم کانفیگ نمودم

• Like
Reactions: milad.ps4
دوستان برای فیبر امروز اومدن تو خونه مودم رو نصب کردن یه چراغ قرمز به شکل چشمک زن داشت همین الان سبز ثابت شد یعنی الان وصل شده ؟ از خونه رفتم دیگه نشد تست کنمش و اینکه تو سایت چک کردم همش بسته ها زده ۱۰۰ مگابیت سرعت رو چطوری میشه سرعت بالاتر گرفت ؟
یه بسته ۴۱۰ گیگ ۳ ماهه هم فعاله بدون اینکه من سفارش بسته ای بدم پیش پرداخت هم زده فکر کنم رایگان فعال کردن با مودم
دوستان میشه منم راهنمایی کنید چطوری بفهمم وصل شده یا نه

اینم تو سایت myftth.tci.ir زده

Screenshot_20260612-130230~2.jpg

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or