Multi Platform 1666: Amsterdam

سازنده
Panache Digital Games
تاریخ انتشار
2026 تحت ارلی اکسس
ناشر
Panache Digital Games
پلتفرم‌ها
  1. PC
header2.jpg
Patrice Désilets خالق ایده اصلی و کارگردان خلاق 1 Assassin's Creed دوباره برگشته و عنوان کنسل شده خودش رو دوباره زنده کرده ولی این بار کاملا متفاوت.
اگه یادتون باشه ناشر اون بازی THQ فقید بود که اوایل نسل هشتم ورشکست شد و استودیو THQ Montreal و این آی پی افتاد دست Ubi که Patrice Désilets دوباره با ubi به مشکل خورد و توسعه بازی رو کاملا کنسل کرد.
ولی چند سال بعد از UBI شکایت کرد و حق مالکیت IP رو گرفت.
ایده اون بازی اصلی به این شکل بود:

بگذریم...

1666 یک بازی اکش ادونچر سوم شخص با تم دارکه که ما در نقش Noa که یک جادوگره سعی میکنیم موجودات شیطانی (The Originals) که بین انسانها پنهان شدن رو شناسایی کنیم.
طی روز مراحل شناسایی رو انجام میدیم و در شب به شکار اونها میریم و قدرت اونها رو پس میگیریم.
NOA با همین وظیفه پس گرفتن قدرتها به دنیا اومده (The Collector)

6_7xme0xQ.jpg
Noa Brooklyn​

کل بازی در سال 1666 و شهر آمستردام روایت نمیشه و ما پرشهای زمانی به حال و زمانهای دیگه هم داریم.
در دمویی که الان موجوده بازی طی سالهای 1666 و 1999 و زمان حال روایت میشه.

مورد دیگه اینکه ما در بازی تنها شخصیت قابل بازی نیستیم و همون ابتدای بازی یک همراه (Companion) قابل انتخاب داریم.
یک گربه به اسم Aaron

ezgif-41e3bb4e62b38595.gif
Aaron​
حین گیم پلی میشه بین Aaron و Noa سوییچ کرد و مراحل رو پیش برد.
Noa با جادوگری و Aaron به احتمال زیاد برای جمع آوری اطلاعات و...

بازی به رهبری دزیله با یک تیم 70 نفری واقع در مونترال کانادا به مدت 6 سال در دست ساخت بوده.
بازی به زودی وارد مرحله ارلی اکسس میشه و تاریخ مشخصی برای انتشار نسخه کامل نداره.
فعلا پلتفرم اصلی بازی PC معرفی شده ، به احتمال زیاد بعد از طی کردن مراحل EA برای کنسولها هم تاریخ میخوره.

دموی بازی که پیش درآمد بازیه همین الان روی استیم و اپیک استور در دسترسه.

Screenshot 2026-06-06 075201.jpg

خب دمو رو بازی کردم.
خیلی کوتاه بود.
در کل بخوام بگم بیشتر شبیه یه تیزر پیش از آلفا از چیزی که میتونست باشه بود.
مشکلات گرافیکی و پرفورمنس زیادی هم داشت ، خروجی تصویر هم به دوره اوایل نسل 8 بیشتر میخورد.
از لحاظ گیم پلی هم این تیزر بیشتر شبیه به یک واکینگ سیم بود و راه به راه هم QTE داشت ولی خب آخرش نشون داد که مپ بزرگ میشه و بخش مبارزات و... داره.
پیشنهاد نمیکنم که دانلود کنین.

اگه این دمو جدیدترین بیلد از بازی بوده باشه باید بگم که بازی حداقل 2سال دیگه کار داره نهایی بشه.
اگه نه قدیمی باشه و بیلدهای جدید که برای ارلی اکسس دارن آماده میشن بهتر از این باشن خب شرایط فرق میکنه.
در آخر هم بازی مشخصه که بودجه پایینی داره ولی پتانسیل خوبی حداقل از لحاظ داستانی داره ، حالا ببینیم بعدا لوپ گیم پلی رو چطور پیاده سازی میکنن.

خب دمو رو بازی کردم.
خیلی کوتاه بود.
در کل بخوام بگم بیشتر شبیه یه تیزر پیش از آلفا از چیزی که میتونست باشه بود.
مشکلات گرافیکی و پرفورمنس زیادی هم داشت ، خروجی تصویر هم به دوره اوایل نسل 8 بیشتر میخورد.
از لحاظ گیم پلی هم این تیزر بیشتر شبیه به یک واکینگ سیم بود و راه به راه هم QTE داشت ولی خب آخرش نشون داد که مپ بزرگ میشه و بخش مبارزات و... داره.
پیشنهاد نمیکنم که دانلود کنین.

اگه این دمو جدیدترین بیلد از بازی بوده باشه باید بگم که بازی حداقل 2سال دیگه کار داره نهایی بشه.
اگه نه قدیمی باشه و بیلدهای جدید که برای ارلی اکسس دارن آماده میشن بهتر از این باشن خب شرایط فرق میکنه.
در آخر هم بازی مشخصه که بودجه پایینی داره ولی پتانسیل خوبی حداقل از لحاظ داستانی داره ، حالا ببینیم بعدا لوپ گیم پلی رو چطور پیاده سازی میکنن.
من تصورم از بازی اون فوتیج های قدیمیش بود رفتم دموشو بگیرم تو استیم چند تا اسکرین شات ازش دیدم یکم شک کردم بهش. گفتم الکی علاف 15 گیگ نشم برم یوتیوب ببینم چیه اصلا. و نتیجه این بود که شدیدا ناامید کننده بود برام :D کلا اون چیزی نبود که تصور میکردم. پاتریک دسیله واقعا باید بیخیال بازی های کم بودجه بشه بره با یه کمپانی درست حسابی کار کنه. کسایی که AAA ساز بودن دیگه نمیتونن تو اسکیل ایندی بازی بسازن. نمیدونم چرا تجربه نمیشه براشون.

• Like
Reactions: m.d.makan
من تصورم از بازی اون فوتیج های قدیمیش بود رفتم دموشو بگیرم تو استیم چند تا اسکرین شات ازش دیدم یکم شک کردم بهش. گفتم الکی علاف 15 گیگ نشم برم یوتیوب ببینم چیه اصلا. و نتیجه این بود که شدیدا ناامید کننده بود برام :D کلا اون چیزی نبود که تصور میکردم. پاتریک دسیله واقعا باید بیخیال بازی های کم بودجه بشه بره با یه کمپانی درست حسابی کار کنه. کسایی که AAA ساز بودن دیگه نمیتونن تو اسکیل ایندی بازی بسازن. نمیدونم چرا تجربه نمیشه براشون.
حالا من امیدوارم این فقط یه تیزر بوده باشه.
چون دمو که شروع میشه چپ و راست نوشته میاد که سام علیک ما استودیوی کوچیکی هستیم ، این تازه اول راهمونه و کلی نقص داریم و بازی قراره خیلی تغییرات کنه.
مطمئنا این نهایت پتانسیل بازی نیست چون برای AA بودن هم یه همچین خروجی خیلی ضعیفه.

حالا من امیدوارم این فقط یه تیزر بوده باشه.
چون دمو که شروع میشه چپ و راست نوشته میاد که سام علیک ما استودیوی کوچیکی هستیم ، این تازه اول راهمونه و کلی نقص داریم و بازی قراره خیلی تغییرات کنه.
مطمئنا این نهایت پتانسیل بازی نیست چون برای AA بودن هم یه همچین خروجی خیلی ضعیفه.
خیلی با مرام و رفعت باهاش برخورد میکنی :D حتی به عنوان دمو هم چیز مزخرفی بود واقعا.

• Smile
من دمو رو هنوز بازی نکردم چون PC بروز ندارم اما سوای مشکلات تکنیکی و گرافیکی که دوستان ذکر کردن که قابل حل هستش ، اگر گیم پلی درست کار نکنه شاید بازی خوبی از آب درنیاد.
هنوز خیلی زوده که بخواییم نظر درستی بدیم ولی من حس میکنم یوبیسافت در عوض برگردوندن آیپی به پاتریک براشون شروطی گذاشته که اینا مجبور به حذف یه سری ایده های اولیه شون شدن در نتیبجه مسیر گیم پلی عوض شده و با چاش های جدیدی رو به رو شدن باید بهشون زمان بدیم تا بازی کامل تر بشه .

من دمو رو هنوز بازی نکردم چون PC بروز ندارم اما سوای مشکلات تکنیکی و گرافیکی که دوستان ذکر کردن که قابل حل هستش ، اگر گیم پلی درست کار نکنه شاید بازی خوبی از آب درنیاد.
هنوز خیلی زوده که بخواییم نظر درستی بدیم ولی من حس میکنم یوبیسافت در عوض برگردوندن آیپی به پاتریک براشون شروطی گذاشته که اینا مجبور به حذف یه سری ایده های اولیه شون شدن در نتیبجه مسیر گیم پلی عوض شده و با چاش های جدیدی رو به رو شدن باید بهشون زمان بدیم تا بازی کامل تر بشه .
نه خود پاتریس اونموقع که بازی رو کنسل کرد گفته بود که اگه دوباره بخوام از نو شروع کنم یکسری تغییرات درش میدم.
برای همین با نسخه اولیه متفاوت در اومده.
باید ببینیم کی به ارلی اکسس میاد و اونجا چیکار میکنن چون این دمو حداقل پلیرها رو که فراری داد.
نمیدونم شاید برای جذب ناشر کفایت کنه ، خلاصه اونها خیمه میزنن روی استودیو و همه چی رو بررسی میکنن و از برنامه های آینده بازی آگاه میشن که مسئولیت نشر رو به عهده میگیرن.

• Like
Reactions: king of north
ی لحظه که تریلر پخش شد فک کردم اساسین جدیده
دقیقا وایب تریلر همین بود
انگار یکی این نمایش رو دیده بود، و لیک کرده بوده AC Hexe اینه! مو به موی شایعات اساسین بعدی تو همین تریلر دیده میشد:-"

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or