نمایشگاه/رویداد Xbox Games Showcase 2026 | Xbox Events | یکشنبه 17 خرداد ساعت 20:30 دقیقه

K I 1 1 E R

ناظم انجمن
1780671808147.png

مایکروسافت در 7 ژوئن 2026 (یکشنبه 17 خرداد 405) ساعت 20:30 رویداد Xbox Games Showcase برای نمایش بازی‌های سال خود برگزار خواهد کرد. حضور Gears of War: E-Day Direct در این رویداد قطعی است.

[نحوه تماشا]

YouTubeTwitch 8DRbfb.png

1780846228509.png

Last edited by a moderator:
با همراه اول و فیلرشکن اکستشن اج تونستم وصل بشم. کسایی که این کامنتو میبینن به دوستان و نزدیکان اطلاع رسانی کنن.
میتونی لطفن بفرستی‌ برای من؟ یا اسمشو واضح تر‌ بگی؟
سلام برات فرستادم.

آخرین ویرایش:
خب، فهمیدن تو صنعت گیم جای شعار های لگBت نیست... انتخاب جنسیت و شخصی سازی کاراکتر برا فیبل گزاشتن!!!!!
.
.
.
بازی دابل فاین پر پتانسیل هست و بنظرم بتونه حداقل چند هفته ای مخاطب هارو سرگرم کنه...
.
.
.
فورزا هم که همچنان بی رقیب... ولی حالا که کاملا نسل نهمی شده بود... از وضعیت تکسچر های توی محیط های شهری راضی نبودم!

پست جدید آشا شارما و هایپ برای شوکیس XBOX.

Screenshot 2026-05-23 023554.png

پ.ن: دو حالت بیشتر وجود نداره یا تیم مدیریت جدید همین روند رو ادامه میده و واقعا XBOX رو به روزهای اوج ـش برمیگردونه، یا میشه Stephen Elop که اونم مثل Asha Sharma زیاد می‌خندید و نهایتا لبخند بر لب بخش موبایل Nokia و تمام زیرمجموعه‌ها و پتنت‌ها و پلتفرم‌های ارزشمندی نظیر Navteq، Vertu، Ovi، MeeGo و ... رو یه جا فروخت/نابود/تعطیل کرد و بعدش با Steve Ballmer دوتایی خیلی سوسکی غیب شدن. که البته قبلا هم طی یه پست دیگه (لینک) گفتم پترن/الگویی که مایکروسافت در مورد XBOX و استودیوها طی این دو سه سال داشته، به نظر من دقیقا همون الگویی هست که 14 سال پیش در مورد Nokia پیاده کرد چه تعمدا و با ماموریت/هدف بزرگتری که داشتن، چه غیر عمد و به خاطر استراتژی‌/سیاست‌های کلان Microsoft در مورد خودش.
به هر شکل بیاین امیدوار باشیم که این love bombing عجیب غریب بانو برای XBOX واقعا با هدف نجات برند و استودیوها باشه و نه همون چیزی که Microsoft به کرات سابقه درخشانی در انجامش داشته :دی

پست جدید آشا شارما و هایپ برای شوکیس XBOX.

View attachment 407299

پ.ن: دو حالت بیشتر وجود نداره یا تیم مدیریت جدید همین روند رو ادامه میده و واقعا XBOX رو به روزهای اوج ـش برمیگردونه، یا میشه Stephen Elop که اونم مثل Asha Sharma زیاد می‌خندید و نهایتا لبخند بر لب بخش موبایل Nokia و تمام زیرمجموعه‌ها و پتنت‌ها و پلتفرم‌های ارزشمندی نظیر Navteq، Vertu، Ovi، MeeGo و ... رو یه جا فروخت/نابود/تعطیل کرد و بعدش با Steve Ballmer دوتایی خیلی سوسکی غیب شدن. که البته قبلا هم طی یه پست دیگه (لینک) گفتم پترن/الگویی که مایکروسافت در مورد XBOX و استودیوها طی این دو سه سال داشته، به نظر من دقیقا همون الگویی هست که 14 سال پیش در مورد Nokia پیاده کرد چه تعمدا و با ماموریت/هدف بزرگتری که داشتن، چه غیر عمد و به خاطر استراتژی‌/سیاست‌های کلان Microsoft در مورد خودش.
به هر شکل بیاین امیدوار باشیم که این love bombing عجیب غریب بانو برای XBOX واقعا با هدف نجات برند و استودیوها باشه و نه همون چیزی که Microsoft به کرات سابقه درخشانی در انجامش داشته :دی
یه چیزی در مورد خنده های اشا بگم .یک سری ادم ها هستن همیشه خنده به لب دارن کلا قصد و غرضی هم ندارن بگن وای ما خفنیم همه چیز عالیه من خوشحالم .نه کلا مدلشون اینجوریه آشا هم کلا مدلش از این خوش خنده هاست .

خداروشکر ساعت این شوکیس خوبه! دیشب بیدار موندم و الان دهنم داره سرویس میشه! البته ارزششو داشت و بازیای خوبیم معرفی شدن.
به مایکروسافت خیلی خوشبینم. حسابی میتونه سر و صدا کنه مخصوصا که بنظرم آشا شارما الان بهترین فرصتو داره که خودی نشون بده و محبوبیتی بدست بیاره. امیدوارم چندتا تایتل خوبم برای گیم پس شدو دراپ کنن.

از یه طرف دست مایکرو امسال حسابی پره و از طرفی آشا شارما هم میخواد نشون بده که تو احیای برند XBOX جدیه و از این نظر، انتظار چندتا خبر یا معرفی خیلی بزرگ رو دارم.
فکر میکنم نمایش خیلی خوبی بشه.

Clockwork
Fable
E-Day
Halo

اینا که قطعی هستن. و امیدوارم مفصل گیم پلی نشون بدن. حالا E-Day که اصلا دایرکت داره هیچی:دی

یحتمل CoD رو هم ببینیم. با ریمستر ولفنشتاین ها که شایعه اش بود. همینا بسته:دی هرچی بیشتر نشون دادن هم علی برکت الله.

پ.ن: پرسونا 6 هم که مگاتونه و یحتمل دراپ میشه:دی

آخرین ویرایش:
سونی و مراسم جف کیلی خیلی خوب بودن، در نتیجه احتمالا مایکروسافت خراب کنه :دی هر چند با همون Fable و Gears و Clockwork هم میشه کار رو درآورد ولی باز این مراسم‌ها یکی دو تا سورپرایز خفن می‌خواد که این چند وقته اینقدر از اخبار دور بودیم اصلا ایده‌ای ندارم چی قراره رو کنن.

سونی و مراسم جف کیلی خیلی خوب بودن، در نتیجه احتمالا مایکروسافت خراب کنه :دی هر چند با همون Fable و Gears و Clockwork هم میشه کار رو درآورد ولی باز این مراسم‌ها یکی دو تا سورپرایز خفن می‌خواد که این چند وقته اینقدر از اخبار دور بودیم اصلا ایده‌ای ندارم چی قراره رو کنن.
خراب نمی کنه :D جز فیبل که نمایش های قبلیش ناامیدکننده بود، مابقی مواردی که نام بردی اگر عالی هم بگیم از کار در نیاد فرضو باید بر این بگیری راضی کننده هست مگه اینکه دنبال مورد دیگه ای باشی. انونس هایی که بعضا لیک شدن نمی تونه مراسمو بد کنه، مراسم خوبی برامون می شه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or