Last edited by a moderator:
فکر نکنم دل و دماغ هیچی مونده باشه. حالا کسی تونست خواهشا اپلود کنه.آزاد شدیمتریلر resident evil 9 رو اولین فرصت ببینید.عالیه.
سلام برات فرستادم.میتونی لطفن بفرستی برای من؟ یا اسمشو واضح تر بگی؟
یه چیزی در مورد خنده های اشا بگم .یک سری ادم ها هستن همیشه خنده به لب دارن کلا قصد و غرضی هم ندارن بگن وای ما خفنیم همه چیز عالیه من خوشحالم .نه کلا مدلشون اینجوریه آشا هم کلا مدلش از این خوش خنده هاست .پست جدید آشا شارما و هایپ برای شوکیس XBOX.
View attachment 407299
پ.ن: دو حالت بیشتر وجود نداره یا تیم مدیریت جدید همین روند رو ادامه میده و واقعا XBOX رو به روزهای اوج ـش برمیگردونه، یا میشه Stephen Elop که اونم مثل Asha Sharma زیاد میخندید و نهایتا لبخند بر لب بخش موبایل Nokia و تمام زیرمجموعهها و پتنتها و پلتفرمهای ارزشمندی نظیر Navteq، Vertu، Ovi، MeeGo و ... رو یه جا فروخت/نابود/تعطیل کرد و بعدش با Steve Ballmer دوتایی خیلی سوسکی غیب شدن. که البته قبلا هم طی یه پست دیگه (لینک) گفتم پترن/الگویی که مایکروسافت در مورد XBOX و استودیوها طی این دو سه سال داشته، به نظر من دقیقا همون الگویی هست که 14 سال پیش در مورد Nokia پیاده کرد چه تعمدا و با ماموریت/هدف بزرگتری که داشتن، چه غیر عمد و به خاطر استراتژی/سیاستهای کلان Microsoft در مورد خودش.
به هر شکل بیاین امیدوار باشیم که این love bombing عجیب غریب بانو برای XBOX واقعا با هدف نجات برند و استودیوها باشه و نه همون چیزی که Microsoft به کرات سابقه درخشانی در انجامش داشته![]()
خراب نمی کنهسونی و مراسم جف کیلی خیلی خوب بودن، در نتیجه احتمالا مایکروسافت خراب کنههر چند با همون Fable و Gears و Clockwork هم میشه کار رو درآورد ولی باز این مراسمها یکی دو تا سورپرایز خفن میخواد که این چند وقته اینقدر از اخبار دور بودیم اصلا ایدهای ندارم چی قراره رو کنن.