هر سوال مطلبی در مورد PS4 [پست اول تاپیک حتما خوانده شود]

بچه ها ترو خدا کمک کنید. من واسه اکانتم Two-factor authentication رو فعال کرده بودم که اگه کسی خواست وصل بشه اس ام اس کد بیاد واسه گوشیم. الان اکانتم sign out شده می‌خوام وصل شم میگه کدی که به گوشی فرستادیمو بزن ولی هیچ اس ام اسی نمیاد خطمم همون مال ۱۰ سال پیشه چی کار کنم این کد بیاد؟ لطف میکنید کمک کنید

• Like
Reactions: Love Console
سلام
PS4 Archives - Download Game PSX PS2 PS3 PS4 PS5
PlayStation 4 - All Exploits, Jailbreak and More

سایت های ایرانی "پی سی دی" و "دانلودها" خوبن
اقا رضا مخلصم وقتت بخیر
احیانا اجرای بازی های نسل های قبلی( مثل بازی های ps1 و ps2 ) روی ps4 فت کپی خور باعث حرارت بیشتر پردازنده و دور فن بالاتر نمیشه؟؟

• Like
Reactions: RezaMahdavian
اقا رضا مخلصم وقتت بخیر
احیانا اجرای بازی های نسل های قبلی( مثل بازی های ps1 و ps2 ) روی ps4 فت کپی خور باعث حرارت بیشتر پردازنده و دور فن بالاتر نمیشه؟؟

سلام
والا بازی های PS1 نه. سبکن و کنسول انگار نه انگار
اما بازی های PS2 صدای فن کنسول رو بلند میکنه. با اینکه مدل اسلیم دارم موقع بازی های PS2 یه مقدار صدای فن شنیده میشه. هر چند مشکلی خاصی ندیدم و فکر کننم مشکلی به وجود بیاره.
معمولاً من زیاد با PS4 بازی های PS2 رو بازی نمیدم. بیشتر PS1 بازی میکنم. اکثر بازی های خوب PS2 نسخه ریمستر مخصوص PS4 دارن. مثل GTA San Anreas و RE4 و God Of War 1 2 و خیلی از بازی های دیگه

• Like
سلام
اما بازی های PS2 صدای فن کنسول رو بلند میکنه. با اینکه مدل اسلیم دارم موقع بازی های PS2 یه مقدار صدای فن شنیده میشه. هر چند مشکلی خاصی ندیدم و فکر کننم مشکلی به وجود بیاره.
معمولاً من زیاد با PS4 بازی های PS2 رو بازی نمیدم. بیشتر PS1 بازی میکنم. اکثر بازی های خوب PS2 نسخه ریمستر مخصوص PS4 دارن. مثل GTA San Anreas و RE4 و God Of War 1 2 و خیلی از بازی های دیگه
دمت گرم
پس وقتی روی اسلیم صدای فن داری ببین دیگه روی فت چطوری میشه ...

سلام
با درود
دوست عزیز بازی های God Of War 1 2 نسخه ریمستر داره واسه PS4 ؟؟ اگر آره از کجا میشه گیرش آورد ؟؟

• Like

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or