اموزش هک برای کنسول PS5

تنها ایراد همین زمان 50 دقیقه ای هست که بعضاً زودتر از 50 دقیقه کنسول جیلبریک انجام میشه.
و در صورتیکه برای مدت طولانی نخواهی از کنسول استفاده کنی میتونی در حالت رست مود کنسول رو خاموش کنی.

من ناپایداری ازش ندیدم و هکش دقیقاً مانند 10.01 پایداری دارد.

اگر از درایو استفاده ای نداری
زیاد مهم نیست
ولی برای ریجستر درایو حتماً باید به psn وصل و آپدیت از سرور سونی دریافت بشه.
ممنون داداش اموزشی چیزی ازش داری؟هرچی اموزش دیدم برای دیسکی بوده

سلام دوستان امیدوارم حال همگی خوب باشه
من دستگاه اسلیم دیسک خور 12.40 رو جیل بریک کردم ولی سه تا مشکل دارم اگر می شه راهنمایی کنید :

1-برنامه payload managment تو لیست بازی ها نمایش داده نمی شه آیا باید جدگانه نصبش کرد یا بخشی از فایل بک آپ هست؟
2- بازی های PS4 رو نصب کردم ولی زمانی که play رو می زنم لحظهای عکس بازی رو نشون می ده بعد هیچ اتفاق نمی افته.روی بازی ها هم قفلی وجود نداره
3-با هر بار خاموش کردن 50 دقیقه طول می کشه عملیات جیل بریک دوباره انجام بشه آیا هر بار 50 دقیقه طبیعیه؟

ممنون
Releases · itsPLK/ps5-payload-manager
لینک payload manager

فعلا 12.40 خاموشی باید50 دقیقه صبر کنید ولی صبر کنید با دیسک میاد با سرعت بالا
سلام
برای اجرای روان و بدون لگ بازی ها در PS5 کپی خور حتما باید ssd اکسترنال باشه یا میشه از ssd m2 اینترنال استفاده کرد.

منظورم ssd خود دستگاه نیست.
ssd m2 اینترنالی که برای افزایش حافظه استفاده میشه.
برای اجرای بازی حتما باید ssd باشه حافظه داخلی یا خارجی فرقی نداره
سلام دوستان
من تا به حال PS5 رو جلیبریک نکردم ، میخوام بدونم دستگاه هیچ وقت بن نمیشه اگر از طریق اینترنت خود سونی بفهمه دستگاه جلبریک شده ؟
و سئوال دوم اینکه هر لحظه بخوام میتونم جلیبرک رو حذف کنم؟
هیچ مشکلی پیش نمیاد با یک factor reset همچی به حالت قبل بررمیگرده

سلام دوستان کسی میدونه چجوری وقتی اپ یوتیوب رو نصب میکنی و ps5 هک میشه اگه بخوایم نسخه جدید ایتاهن یا kstuff اجرا کنیم چیکار باید انجام بدیم مثلا من از سایت پی سی پی هک رو انجام دادم ایتاهن ۱.۶ داشت میخوام ایتاهن ۱.۵ اجرا بشه؟
2 تا پست پایینتر از پست شما یک فایل آپلود کرن شما دانلودش کن محتویاتش بریز در root فلش با فرمت xfat حالا هرچی خودتان خواستین جایگزین کنید بعد یوتیوب اجرا کنید

تنها ایراد همین زمان 50 دقیقه ای هست که بعضاً زودتر از 50 دقیقه کنسول جیلبریک انجام میشه.
و در صورتیکه برای مدت طولانی نخواهی از کنسول استفاده کنی میتونی در حالت رست مود کنسول رو خاموش کنی.

زیاد مهم نیست
ولی برای ریجستر درایو حتماً باید به psn وصل و آپدیت از سرور سونی دریافت

بازی kena را تست کردم از حجم 29.3 گیگ بعداز فشرده سازی به پسوند ffpfsc به 17.6 گیگ رسید فقط باید تست کنم ببینم توی اجرای بازی مشکلی پیش میاد یا نه

بازی kena را تست کردم از حجم 29.3 گیگ بعداز فشرده سازی به پسوند ffpfsc به 17.6 گیگ رسید فقط باید تست کنم ببینم توی اجرای بازی مشکلی پیش میاد یا نه
من exfat کردم دیتای بازی رو تو هارد داخلی اما kena لگ داره مناسفانه.شما مشکلی نداری اگه نه ممنون میشم بگین چجوری اجرا کنم لگ نداشته باشه

2 تا پست پایینتر از پست شما یک فایل آپلود کرن شما دانلودش کن محتویاتش بریز در root فلش با فرمت xfat حالا هرچی خودتان خواستین جایگزین کنید بعد یوتیوب اجرا کنید
اگه منظورتون ps5_autoloader هستش من انجام دادم اما جیلبریک ارور میده و خاموشی داره وقتی پوشه ps5_autoloader پاک میکنم جیلبریک یوتیوب بدون مشکل اجرا میشه نمیدونم به خاطر هک اختصاصی p30day هستش یا نه شما اینطوری اجرا کردین مشکلی نداشتید؟

آخرین ویرایش:
من بازی ghost of yotei رو با روش exfat الان 40 ساعته دارم بازی میکنم تنها مشکلی که داره مپ بازی یه دیلی ۵ ثانیه ای داره.و اینکه یه مقدار لودینگش طول میکشه البته من نسخه قانونیش رو دیدم خیلی سرعت لودینگش عالیه.کسی این مشکلو نداره؟ یا کلا نسخه هک شده اینطوریه؟

دوستان الان این xfat یا ffpfsc یا همون حالت اوپن که از سایت ها دانلود می کنی چه فرقی از نظر حجم دارند!؟ اگر بازی رو روی دو حالت اول تبدیل کنم و بریزم روی ps5 فایل سورس که مثلاً همون حالت اوپن هست رو پاک کنم مشکلی پیش نمیاد!؟ ffpfsc رو ps5 می تونه بخونه!؟

زیاد مهم نیست
ولی برای ریجستر درایو حتماً باید به psn وصل و آپدیت از سرور سونی دریافت بشه.
درود داداش منم برا پرو درایو خریدم یعنی هیچ مدل نمیشه بدون ابدیت فریمور ازش استفاده کرد؟

سلام کسی گوست اف یوتی رو از حافظه داخلی کنسول اجرا کرده؟آیا اجرا میشه یا خیر؟چون توی توضیحات نسخه هک شده ps5 اش توی سایت dlpsgames.com که نسخه exfat هم گذاشته نوشته فقط روی ssd اترنال و خارجی اجرا میشه خواستم ببینم حقیقت داره یا توی ssd داخلی خود کنسول هم اجرا میشه.ممنون

الان بخوای اکبند بخری چه ورژن و مدل باید خرید؟ که با سی دی کپی خور بشه
هرچقدر آپدیت قدیمی تر بهتره اگر ورژن زیر 10.01 باشه بدون دیسک کپیخور میشه
من بنظر سری فت برای کپیخور بهتره

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: El sigloBlanco
سلام کسی گوست اف یوتی رو از حافظه داخلی کنسول اجرا کرده؟آیا اجرا میشه یا خیر؟چون توی توضیحات نسخه هک شده ps5 اش توی سایت dlpsgames.com که نسخه exfat هم گذاشته نوشته فقط روی ssd اترنال و خارجی اجرا میشه خواستم ببینم حقیقت داره یا توی ssd داخلی خود کنسول هم اجرا میشه.ممنون
من با فرمت exfat تو هارد داخلی دارم بازی میکنم بدونه لگ و افت فریم فقط تنها مشکلش دیلی 5 ثانیه ای باز کردن نقشه هستش که خیلی اذیت کننده نیست

• Like
Reactions: FOX VS XOF

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or