God of War | LAUFEY

logo-LQ.png

عنوان اثر: God of War Laufey
سازنده: SIE Santa Monica Studio
ناشر: Sony Interactive Entertainment
کارگردان: Ariel Lawrence
آهنگساز: Bear McCreary
تاریخ عرضه: TBA
پلتفرم‌ها: PlayStation 5
God of War Laufey عنوان اکشن جدید از این فرانچایز خدای جنگ است که به عنوان یک اسپین‌آف برای این مجموعه شناخته می‌شود؛ داستان این بازی به طور هم‌زمان با وقایع God of War 2018 و God of War Ragnarok جریان خواهد داشت. این عنوان، اولین نسخه در این مجموعه خواهد بود که در آن Kratos شخصیت قابل بازی اصلی نیست.

01.png

01-development.png

سونی در جریان رویداد State of Play پلی‌استیشن در ۲ ژوئن ۲۰۲۶، از عنوان God of War Laufey با یک تریلر گیم‌پلی ۲۰ دقیقه‌ای رونمایی کرد. این گیم در دنیای خدای جنگ جریان دارد و «Laufey» شخصیت قابل بازی جدید آن است. داستان بازی پس از مرگ لوفی در ابتدای نسخه ۲۰۱۸ (God of War 2018) آغاز می‌شود؛ جایی که او در قلمرو پس از مرگ خدایان به هوش می‌آید.

02.png

02-story-characters.png

مرگ قرار بود پایان همه‌چیز باشد، اما برای «Laufey» (جنگجو و همسر کریتوس، Faye) یک ماجراجویی جدید تازه در حال آغاز است. Faye پس از مراسم تدفین خود، به‌طور غیرمنتظره‌ای در سرزمینی غریب به هوش می‌آید و متوجه می‌شود نقشه‌هایی که برای محافظت از کریتوس و آترئوس طراحی کرده بود، اکنون به شدت به خطر افتاده‌اند.
Faye برای نجات کسانی که دوست‌شان دارد، باید راه خود را با مبارزه از میان قلمرو پس از مرگ خدایان، یعنی Everywhen، باز کند؛ سرزمینی لبریز از جادوهای خطرناک که در آن خدایان بی‌رحم اساطیر مختلف، برای به دست گرفتن قدرت با یکدیگر رقابت می‌کنند.

03.png

03-gameplay-mechanics.png

04.png

04-screenshots.png

05.png

05-trailers.png

06.png

Credits
@m.d.makan / فرمت تاپیک ACE COMBAT 8: WINGS OF THEVE - لینک /
@.Amirone / فرمت تاپیک اطلاعات رسمی و شایعات PlayStation 5 - لینک /
@Tommy Vercettii / فرمت تاپیک Grand Theft Auto VI - لینک /
@K I 1 1 E R / فرمت تاپیک The Witcher IV - لینک /
@FaRd!N / فرمت تاپیک Destiny 2 - لینک /
@Ali.jangi / فرمت تاپیک 007 First Light - لینک /
@mdtnt / ارسال Artwork های 16:9 - لینک /
God of War Laufey | God of War Wiki - Fandom
God of War Laufey Logo HD PNG with Transparent BG | r/GodofWar - Reddit
God of War Laufey - Full Artwork | r/GodofWar - Reddit
God Of War Font | DaFont
Watercolor purple striped background | Magnific
Hand painted ink brush collection | Magnific

آخرین ویرایش:
خیر فقط هر کیو میدیدن میکشتن میرفتن جلو تا بازی تموم شه :D
یکی از جذابترین بخشای رگناروک همین تیکه بود. به بهترین شکل با ۴تا حرف و نشونه فی رو واسه پلیر جذاب‌تر میکنن. قشنگ اثرات جنگ هسته‌ای تو اون منطقه دیده میشد. ولی خب فی که توان مبارزه با خدایان رو نداره. باید به وظایف مادری و خانه‌داری میپرداخته :D و در نهایت شیپور آقا شیپور :D

ضمن اینکه من نمیدونم این داستان خداحافظی کریتوس با دنیای گاو از کجا اومد. مگه سیروس دین‌محمدیه که همینطوری ولش کنن بره؟ :D دوباره یکی یه توئیتی زده و بقیه هم تکرارش میکنن. خب مشخصه یه اسپین‌آف به معنی پایان کار کریتوس نیست. به نظرم این نسخه میتونه جذاب‌ترین داستان رو داشته باشه بین ۲۰۱۸ و رگناروک. خیلی پتانسیل داره لعنتی.
دقیقاً اون تیکه جزو جالب‌ترین بخش‌های بازی بود و من بعد از تموم کردنش، توی تاپیک بازی گفتم که کاش در آینده بتونیم اون مبارزه رو خودمون داخل یه نسخه جانبی تجربه کنیم. :دی
البته از نظر زمانی به GoW: Laufey نمی‌خوره، ولی واقعاً حیفه که سازنده‌های بازی پتانسیل اون مبارزه رو در نظر نگیرن و می‌شه خیلی راحت توی یه فلش‌بکی چیزی بهش سر بزنیم.

به نظر من مسئله این نیست که بازی اسپین آف GoW هست. مسئله اینه که نمایش بازی برای یه عنوان اسپین آف GoW واقعا عجیبه.
این سری از اول با تم های سنگین، خشن و دارک شناخته می شده. حالا اینا برداشتن یه redemption arc از ۲۰۱۸ به بعد اضافه کردن (که همینم خیلی جای حرف داره. از بین کل کاراکترهای صنعت گیم ۳ تا باشن به redemption نیاز نداشته باشن، یکیش کریتوسه) و خب گذشت و رفت.
الان اومدن توی افترلایف خدایان ژلاتین کیوب اضافه کردن به عنوان ساید کیک! والا این بیشتر منو یاد Guardians of galaxy میندازه تا GoW. همین بازی اگه تم سنگین تر و همسو تر با چیزی که از خدای جنگ میشناسیم می داشت، خیلی بهتر می بود.
اون مکعب رو حقیقتش خودم هم زیاد راضی نیستم و گفتم کاش حداقل صداش این مدلی نبود! :دی یعنی اگه یه صدای سنگین‌تر داشت و حالت مرموز و آینده‌نگرانه‌ای پیدا می‌کرد و مثلاً یه ماجرایی داشت که از یه دنیای پیشرفته افتاده اونجا، برای سلیقه من بهتر بود تا این صدای طنزمانند!
ولی به جز اون، به نظرم تفاوت زیادی با دو نسخه قبلی نداره و همون‌طور که گفتی، از ۲۰۱۸ وارد این فضا شد و توی دو نسخه قبلی چیزهای خوش آب و رنگ زیاد داشتیم. مثلاً Ratatoskr (اون سنجابه) بود که البته یه بخش مهم از اساطیر نورس هست، ولی به هر حال توی GoW Ragnarok خیلی شاد و شنگول بود. :دی یا دیالوگ‌های طنز بین دو تا برادر و بقیه شخصیت‌ها. یعنی این مسائل از همون نسخه‌های قبلی به دنیای بازی اضافه شده (که به شخصه مشکلی هم ندارم) و چیز خیلی جدیدی توی GoW Laufey نیست. به جز همون مکعب که «فعلاً» به فضای بازی نمی‌خوره ولی شاید اون هم یه ماجرایی پشتش هست که در طول بازی راحت‌تر بشه هضمش کرد. :دی

جوابشون: نخير بازى خيلى رنگيه و بنفش شده x-(
بنفش فقط Claws of Hades توی نسخه سوم! :x

935f04_26claws-of-hades-1673535786.jpg

انتظارم از تو بیشتره ماکان! شروع نظر نامحبوب خوبی نبود، باید می گفت لافِی شبیه واندروومنه:-"
--------
اگه استارت گاد او واری که می گید اینه، ارزونی خودتون :D همون اترئوس خوبه که براتون گوزل گوزل کنه!

View attachment 408081

پ ن: رقیبی وجود نداره، دس به خود ترولی می زنیم!

وقتی مبنا برای دفاع از یه چیز، کوبیدن یه چیز اتفاقا موفق دیگه باشه، یعنی ما با استدلال طرف نیستیم، تعصب داره صحبت میکنه.

من نظرم رو گفتم، به همراه یه سری استدلال، که چرا لافی برای من بازی جذابی نیست و باهاش ارتباط برقرار نمیکنم، نیاز به توضیح دوباره هم نداره، هرچی میخواستم بگم تو پست قبلی هست، شما هم اگه نظر مخالفی دارید و دلتون میخواد در موردش صحبت کنید باید استدلال هارو بگید. من درک میکنم دلتون میخواد از هرچی سونی میسازه دفاع کنید، اما اینکه برای دفاع از یه اسپین آف بیای آفتابه رو بگیری رو بازی که اصلا یکی از نقاط عطف تاریخ سونیه، و چه از نظر گیمرها، چه فروش، چه منتقدین و چه جوایز، یکی از بهترین هاست، یعنی حتا علاقه به بازی هم مطرح نیست، صرفا تعصب رو سونی داره کلمات رو مینویسه.

تو این دو روزی که بازی معرفی شده خیلی نظرات بچه ها رو شنیدم، اکثرا باهاش حال کردن. خیلی هم ذوق دارن برای تجربه اش. خیلی مساله فردیه و لازم نیست برای توضیح این علاقه به یه چیز خیلی خیلی خفن دیگه که اصلا این لافی خوب یا بد از زیر شنل اون امده بیرون توهین کنیم. کما اینکه اصلا علاقه و دوست داشتن آدم ها نیاز به توضیح نداره. هرکی با بازی حال کرده و براش جذابه نوش جونش، خوشحال باشه که سال بعد یه بازی درجه یک میاد و میتونه تجربه کنه کیف کنه. البته خودمم دی وان بازیش میکنم، ولی پای همه صحبت هایی که کردم هستم:دی

جوابشون: نخير بازى خيلى رنگيه و بنفش شده x-(
دیدم جاهای دیگه هم بعضیا میگن بازی ووک شده
خداییش اینکه شخصیت اصلی زنه و کالر پلت دارک و خاکستری نیست یعنی بازی ووک هست ؟
من خودم مخالف ووکسیم هستم ولی واقعا قرار نیست هرچیزی رو بگیم ووک هست

برای رگناروک هم میگفتن کریتوس سافت شده و اثر ووکسیم هست! که واقعا منطقی نبود، رگناروک ایراد داشت ولی ایرادات بیشتر سر شتابزدگی ساختن بود

اوج ووکسیم گاد اف وار تا الان رنگ پوست آنگربودا بوده تو رگناروک ( که اونم با فشار های جامعه غرب بنظرم بیشتر جهت رفع کوتی و کنسل نشدن بوده )

اسم گاد اف وار هم از فرنچایز ظاهراً میخواد تبدیل بشه به یونیورس و فقط محدود به کریتوس نباشه که بنظرم بسته به اینکه کار رو چطور در بیارن می‌تونه خوب باشه

سخت نگیرید و تا بازی بیرون نیومده اعصابتون رو خورد نکنید

وقتی مبنا برای دفاع از یه چیز، کوبیدن یه چیز اتفاقا موفق دیگه باشه، یعنی ما با استدلال طرف نیستیم، تعصب داره صحبت میکنه.

من نظرم رو گفتم، به همراه یه سری استدلال، که چرا لافی برای من بازی جذابی نیست و باهاش ارتباط برقرار نمیکنم، نیاز به توضیح دوباره هم نداره، هرچی میخواستم بگم تو پست قبلی هست، شما هم اگه نظر مخالفی دارید و دلتون میخواد در موردش صحبت کنید باید استدلال هارو بگید. من درک میکنم دلتون میخواد از هرچی سونی میسازه دفاع کنید، اما اینکه برای دفاع از یه اسپین آف بیای آفتابه رو بگیری رو بازی که اصلا یکی از نقاط عطف تاریخ سونیه، و چه از نظر گیمرها، چه فروش، چه منتقدین و چه جوایز، یکی از بهترین هاست، یعنی حتا علاقه به بازی هم مطرح نیست، صرفا تعصب رو سونی داره کلمات رو مینویسه.

تو این دو روزی که بازی معرفی شده خیلی نظرات بچه ها رو شنیدم، اکثرا باهاش حال کردن. خیلی هم ذوق دارن برای تجربه اش. خیلی مساله فردیه و لازم نیست برای توضیح این علاقه به یه چیز خیلی خیلی خفن دیگه که اصلا این لافی خوب یا بد از زیر شنل اون امده بیرون توهین کنیم. کما اینکه اصلا علاقه و دوست داشتن آدم ها نیاز به توضیح نداره. هرکی با بازی حال کرده و براش جذابه نوش جونش، خوشحال باشه که سال بعد یه بازی درجه یک میاد و میتونه تجربه کنه کیف کنه. البته خودمم دی وان بازیش میکنم، ولی پای همه صحبت هایی که کردم هستم:دی
کامنت من که شوخی بود ماکان ولی در مورد اینکه "هر چی سونی می سازه دفاع می کنم" بازم از تو بعیده با شناختی که از من و کامنت ها داری بگی چشم بسته از هر چی بسازه دفاع می کنم. فکر کنم یه بحثی بعد از کامنتت شده که خیلی همه چیز رو جدی گرفتی. وقت کنم می خونم

اين روبانه كه مشخصه محافظ شمشيره و شمشير هم يه داستانى داره كه نبايد دست هر كسى بيفته.
قطعا مكعبه هم يه داستانى هست پشتش و تا الان هر چى سرچ كردم موجود اساطيرى مكعبى نيافتم :D
ولى بى پشتوانه داستانى نيستن كه تو اون دنيا بودن و حرف ميزنن و اسيرشونم كرده بودن.
اون داداشمونم موقع مبارزه هى ميگفت تو نميدونى اين سلاحى كه دستته چيه.

من خیلی دلم میخواد بدونم خداهای رلم های دیگه هم واقعا هستن یا نه. تو تریلرش که به نظر میومد کل اونجا قلمرو سخمت نیست و یه درگیری ای وجود داره و کوری هم تقریبا تایید کرد این موضوع رو.

یه احتمال خیلی زیادی میدم که از هند هم خدا داشته باشیم ماشالا رکورد ازدیاد و تنوع خدا با اختلاف دستشونه :D جدای اون اگر بر و بچه های ژاپنم مثل آماتراسو و ایزانامی و ایزاناگی و اینائم باشن خوشحال میشم :D ازونجاییم که خداهای مهم ژاپنی بیشتر زن هستن تا مرد با اون ترکیب تیم نویسندگی احتمالش کم نیست تو داستان باشن.

سون ووکانگم نمیدونم به اون شکل میشه تو دسته خداها جاش داد یا نه ولی اونم میتونه یه حضور افتخاری داشته باشه. دیگه ما که مکعب سخنگو داریم یه میمونی که سوار ابر میشه اونقدر موجب وهن فرنچایز نمیشه فکر کنم، دیگه آب از سر بازی گذشته از این نظر :D البته مثل اینکه وو کانگ به معنای واقعی کلمه نامیراس باید یه تبصره ای چیزی بزنن بیارنش :D

نکته ای بسیار مهم درباره laufey
تحلیلی درباره مسیر گاد اف وار که به طرز عجیبی همراه با نسخه ی رگناروک دچار تغییر مسیر شد ،
در رگناروک اصلی ترین محرک Odin برای اعمالش ، این بود که می گفت من اگه بمیرم والهالایی برای من نیست ، در واقع از نیستی می ترسید و برای نجات از اون به دنبال ماسک مرموزی می گشت که آتریوس رو می فرستاد اون رو پیدا کنه ( نوع برگزیده بودن آتریوس در واقع برمی گرده به این ماسک و شرایط مرتبط با اون ) در واقع ماسک و تکه های اون عامل اصلی رفتن به everywhen هست… در لحظه ای از تریلر بازی laufey ، ما مبینیم که در دست چپ faye تیغه ای گیر کرده که اون خدای مصر ، تیغ رو از دست faye درمیاره و میگه : “این مهمه ، یه ماسک دیگه، فک می کنی این نجاتت می ده !” ( جاینت ها هم بعد از مرگ به والهالا نمیرن اگه اشتباه نکنم ) پس اونها هم شاید مثل Odin به دنبال این ماسک هستند تا در اون شرایط خطرناک که Odin و Thor ایجاد کرده اند، بتونن از نیستی نجات پیدا کنند و یا اصلا می خوان با اون ماسک از Odin امتیاز بگیرن ، به هر حال یکی از اصلی ترین عنصر ها در داستانگویی فعلی جهان گاد اف وار مشخصا این ماسک هست و میشه گفت خدای های جنگ مصر و مغولستان که می بینیم و خیلیای دیگه ، درواقع از طریق این ماسک ها اومدن به everywhen ، قطعا تعداد بیشتری از این نوع ماسک ها هست چون خدای مصر می گه : “یک ماسک دیگه” ، حالا سوال اصلی این هست که به وجود آورنده ی این ماسک کی هست؟ و آیا در هر قلمروی بزرگ مثل نورث و مصر و یونان و ژاپن فرزندان خدای جنگ و پیشگو ها برگزیده هستند برای پیدا کردن تکه های ماسک ؟ چون faye از عمد با کریتوس ازدواج کرد تا براساس پیشگویی ها فرزندش آتریوس به دنیا بیاد ، حالا چرا می گم خداهای جنگ در هر دنیا! چون خدای جنگ مغولستان و مصر رو میبینیم مشخصا (شایعه شده که Tyr همم حضور داره) و فرزند خدای جنگ یونان، شخص برگزیده برای پیدا کردن ماسک بود در اون منطقه بود(بعید نیست اگه در نهایت کریتوس هم به عنوان خدای جنگ یونان حضور داشته باشه )…یک نگاره ای در نسخه ۲۰۱۸ بود که در اتاق Odin میبینیم که در ۴ گوشه اش علامت های خدای جنگ منطقه های مختلف بود و Odin تمام تلاشش برای پیدا کردن ماسک می کرد و Tyr واقعی رو هم در نیفلهایم زندانی کرده بود ، یعنی به نحوی این ماسک و everywhen ارتباط بسیار مستقیمی با خداهای جنگ مناطق مختلف داره. اصلا از کجا معلوم شاید این ماسک و everywhen عوامل و مکانی هستند تا خدایان جنگ با هم رودررو بشن و در نهایت به نتیجه ای در خلقت منجر بشه… (دوستان Tyr به شدت از جنگ دوری می کرد ،ممکنه everywhen به این دلیل وجود داشته باشه تا خدایان جنگ در نهایت خودشون به نتیجه ای که Tyr در ذهن داشت برسند )

یه احتمال خیلی زیادی میدم که از هند هم خدا داشته باشیم ماشالا رکورد ازدیاد و تنوع خدا با اختلاف دستشونه :D جدای اون اگر بر و بچه های ژاپنم مثل آماتراسو و ایزانامی و ایزاناگی و اینائم باشن خوشحال میشم :D ازونجاییم که خداهای مهم ژاپنی بیشتر زن هستن تا مرد با اون ترکیب تیم نویسندگی احتمالش کم نیست تو داستان باشن.

تو خداهاى هندى اگه كالى يا شيوا باشن خيلى bad ass حساب ميشن واقعا :D

کامنت من که شوخی بود ماکان ولی در مورد اینکه "هر چی سونی می سازه دفاع می کنم" بازم از تو بعیده با شناختی که از من و کامنت ها داری بگی چشم بسته از هر چی بسازه دفاع می کنم. فکر کنم یه بحثی بعد از کامنتت شده که خیلی همه چیز رو جدی گرفتی. وقت کنم می خونم

آخه امیر شوخی نیست، خودتم خوب میدونی.

اتفاقا مساله اینجاست که از نظر من، همون ویدئویی مقایسه ای که گذاشتی نشون میده 2018 از لافی بهتره و تو اونی که به نظر مسخره است و داره گوزن میکشه و ... چیزی هست که تو کل لافی با این نمایش پشم ریزون گرافیکی و گیم پلی وجود نداره، یعنی یه هسته مرکزی و یه هوک قوی.

تو 2018 هسته مرکزی که تمام داستان و شخصیت ها و دنیاش حول محور اون ساخته شدن همین چیزیه که تو ویدئو نشون دادی، یعنی رابطه پدر و پسری. چیزی که از زندگی شخصی خود کوری میاد، و خواسته بر مبنا این تحولی که تو شخصیتش خودش بوجود امده گاو و کریتوس رو هم تغییر بده. هوک بازی اینه، و این تغییر رویه شخصیت و دایرکشن تازه رو به بهترین شکل ممکن و به استادانه ترین روش ممکن با گیم پلی بهت نشون میده. یعنی هم اکشن بازی رو میفهمی، هم دنیاش رو و هم رابطه این فرد با پسرش. و میدونی آقا قراره تو این گاو چی رو تجربه کنی، یه سفر حماسی به سمت یه کوه، و قراره این وسط رابطه پدر و پسری رو ببینی...

من مشکلم با لافی نبودن این هسته است. یعنی بزار حتا یه درجه هم تقلیلش بدم، بگم من اون هسته رو متوجه نمیشم چیه و درکش نمیکنم. من با نمایش بازی مستقیم میرم به سفر فی به جهان مردگان و دنیایی که توش پر خداست، درجا برام کلی سوال ایجاد میکنه، ماسک چیه؟ همونیه که ادین میگفت؟ این دنیا کجاست؟ این خدایان کی هستن؟ اون ساختمان مکعب شکل چیه؟ اون دوربین چیه، خداها برای چی هستن؟ این موجودا رو چرا زندانی کردن؟ شمشیر سخنگو و مکعب ژله ای چی میگن این وسط؟ آیا ارتباطی بین مکعب ژله ای و ساختمان مکعب شکل بزرگ وجود داره؟ و بعد آکنده از این سوالات میری تو دل یه کامبت خفن و معرکه... اما من میگم یه لحظه صبر کن، اصلا این فی کیه؟ چرا من دارم باهاش بازی میکنم؟ قبل اینکه منو درگیر داستان بکنی آیا کششی به این کارکتر ساختی؟ من این هسته مرکزی رو نمیفهمم. برای همین حس میکنم بازی بر اساس یه سناریو ساخته شده.

من کارهای کوری رو یه مقدار تقلید از دست ND میبینم راستش. یعنی میخواستن کاری رو با گاو بکنن که ND با UC کرد، یعنی ساخت TLL. اما اونجا اگه کلویی میشد شخصیت بازی موجه تر بود، چون من چند نسخه این آدم رو میشناختم، و حالا اینکه داستان این آدم رو ببینم خیلی جذابیت داشت برای همه، و باز میشد راحت باهاش ارتباط بگیری و متوجه بشی چیه این بازی و چرا ساخته شده. تو لافی برای من همه چیز زور چپونه و بعد بازم میگم سعی شده یه چیز تهی و خالی رو انقدر پر زرق و برق کنن تا اون پوچی به چشم نیاد.

یه چیز دیگه که بازی سعی داره سل کنه به من کامبتش هست و با آب و تاب میگن توش جامپ هست و سریع شده و .... این هم یه باز USP درستی نیست. چون اصلا این سری هویتش از ابتدا همین گیم پلی بوده و تازه کامبت سیستم قبلی از این بهتره! اگه GoW از ابتدا عین 2018 بود من مطلق دیگه این حرف هارو نمیزدم، میگفتم آقا رفتن سراغ یه شخصیت دیگه تا کامبت رو متحول کنن، و برن تو یه فاز دیگه. این برای من میشد همون هوک قدرتمند. اما چون تریلوژی رو دیدم باز با این ارتباط نمیگیرم.

در خصوص تایتل GoW... اینجا هم من مشکل دارم باز. دیدم آریا و یه سری دیگه از بچه ها میگن چون بازی تو دنیای گاو هست و حتا کریتوس حضور معنوی داره و خیلی ارتباط داستانی داریم پس باید GoW باشه، اما من یه استدلال دیگه دارم، من میگم اونچه باعث میشه یه بازی ذیل یه تایتل قرار بگیره یا نه، هویت برند هست، نه ارتباط یا فن سرویس. لافی چقدر به هویت گاو وفاداره؟ دوست داشتید میتونم این رو هم بکشافم بگم چرا این بازی هیچ بویی از هویت گاو نبرده و مطلق GoW نیست. در این حد که فکر کن کریتوس نبود توش، با ادیت از توش در میاوردی مثلا، و بدون تایتل بهت نشون میدادن، آیا سر سوزنی میگفتی این گاوه؟

تو خداهاى هندى اگه كالى يا شيوا باشن خيلى bad ass حساب ميشن واقعا :D
شیوا دیگه فکر کنم اورپاور محسوب بشه اونجا :D ولی کلا اینکه دو کاراکتر جدیدی که معرفی شدن جفتشون خدای جنگ بودن قاعدتا باید خداهای جنگ دیگه ام داشته باشیم. فکر کنم جریان everywhen مثل اون داستان void تو سریال لوکیه که همه لوکی ها اونجا جمع شده بودن :D اینجائم احتمالا خداهای جنگ همشون تو نزاع و قمه کشی راهی این دنیا شدن :D

شیوا دیگه فکر کنم اورپاور محسوب بشه اونجا :D ولی کلا اینکه دو کاراکتر جدیدی که معرفی شدن جفتشون خدای جنگ بودن قاعدتا باید خداهای جنگ دیگه ام داشته باشیم. فکر کنم جریان everywhen مثل اون داستان void تو سریال لوکیه که همه لوکی ها اونجا جمع شده بودن :D اینجائم احتمالا خداهای جنگ همشون تو نزاع و قمه کشی راهی این دنیا شدن :D

بهرام رو هم بیارن پس:دی

میخواستم همینو بگم
شیوا به عنوان تفریح اخر هفته ، جهان ( همه ی ، همه ی جهان ! هر چیزی که وجود داره ) رو نابود و باز سازی میکنه و چندین لول از خداهای یونان، نورس و حتی مصر بالاتر هست

ویشنو و کالی ولی می‌تونن باشن

هرکسی که با نسخه 2018 حال کرده دیگه به چی این گیر میده این دقیقا همون مسیر 2018 دیگه !!این سری از 2018 به بعد کاملا فازش خودش جدا کرد و هدفش 100 در 100 حرکت به طرف مارول شدن بود الانم داره با قدرت جلو میره و قطعا در اینده حتی پارو از اینم فراتر خواهد گذاشت !!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or