طرفداران ژانر Racing

بهترین نسخه Gran Turismo ؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    15
  • نظرسنجی بسته شده است .
کار EA بود.
اون موقع EA کدمسترز رو نخریده بود

خوب نتیجه چه شد ؟ استقبال ش بیشتر از نسخه های قبل ش بوده یا توجیه اقتصادی داشته؟
Console sales (PS4/Xbox One) are unknown, though launch performance was modest: #5 in US physical charts, #17 in UK (86% fewer units than Project CARS 2 in UK), and 2,404 PS4 copies in Japan week 1

• Like
Reactions: m.d.makan
درود دوستان
سیمولیتوری که نزدیک ترین حالت کنترل خودرو رو به واقعیت داشته باشه چی پیشنهاد میکنید؟
فیزیک و هندلینگ خیلی از بازیا برام ناامید کننده ست

تو کتم نمیره که چطور Forza motorSport خود را سیمولیتور معرفی میکند اما Rewind چه میگوید این وسط!!!
خب استفاده نکن
مثل اینا که میگن ملت اینترنت! (بین الملل) نمیخوان
در واقع میدونیم که خودشون نمیخوان. اما با وجود همچین خواسته ای همشون یجوری خودشون رو سرکوب میکنن و سیم کارت سفید دارن.
اینترنت نمیخوای مودم خونه رو بردار بنداز سطل اشغال.
تو هم ریوایند نمیخوای خاموش کن :D

درود دوستان
سیمولیتوری که نزدیک ترین حالت کنترل خودرو رو به واقعیت داشته باشه چی پیشنهاد میکنید؟
بهترین فیزیک واقعی ، هندلینگ واقعی و لذت بخش و غیره GT7 رو پیشنهاد میدم من خودم هنوزم دارم GT SPORT رو بازی میکنم واقعا فیزیک دقیقی از رانندگی داره !
البته نسخه هفتم تمام انلاین هست بعید بدونم بشه با این وضع نت درست و حسابی بازیش کرد ضمن این که یک PS5 هم برای پلی دادن میخواد

• Like
Reactions: Aminem22
بهترین فیزیک واقعی ، هندلینگ واقعی و لذت بخش و غیره GT7 رو پیشنهاد میدم من خودم هنوزم دارم GT SPORT رو بازی میکنم واقعا فیزیک دقیقی از رانندگی داره !
البته نسخه هفتم تمام انلاین هست بعید بدونم بشه با این وضع نت درست و حسابی بازیش کرد ضمن این که یک PS5 هم برای پلی دادن میخواد
حیف شد من فایوم کپی خوره -ـ- برای پیسی پیشنهادی دارین؟

• Like
Reactions: Paradise Lost
درود دوستان
فیزیک و هندلینگ خیلی از بازیا برام ناامید کننده ست
Asseto corsaها مخصوصا اولی
Automoblista 1

برای کلاسهای GT و مسابقه ای هم ACC و LMU ، اگه میتونی از پس هزینش بربیای iRacing

• Like
Reactions: Aminem22
تو کتم نمیره که چطور Forza motorSport خود را سیمولیتور معرفی میکند اما Rewind چه میگوید این وسط!!!
خب چه ربطی به سیم بودن داره؟اجباری که نیست میتونی استفاده نکنی.اینکه یه بازی نداشته باشه مزیت حساب نمیشه.
اتفاقا به نظرم باید همه سیم ها داشته باشن، قابلیت خیلی خوبیه براتمرین.
من همیشه تو تمرین f1استفاده میکنم.مثلا وقتی یه پیچ رو خراب میکنی بجای اینکه یه دور دیگه بزنی برا اصلاح اشتباه راحت با Rewind پیچ رو چندبار پشت سر هم میزنی تا بهترینش دستت بیاد.

خب چه ربطی به سیم بودن داره؟اجباری که نیست میتونی استفاده نکنی.اینکه یه بازی نداشته باشه مزیت حساب نمیشه.
اتفاقا به نظرم باید همه سیم ها داشته باشن، قابلیت خیلی خوبیه براتمرین.
من همیشه تو تمرین f1استفاده میکنم.مثلا وقتی یه پیچ رو خراب میکنی بجای اینکه یه دور دیگه بزنی برا اصلاح اشتباه راحت با Rewind پیچ رو چندبار پشت سر هم میزنی تا بهترینش دستت بیاد.
میخای با ۱۲۰ تا سرعت برم تو پیت و با ۱۴۰ تا هم بیام بیرون؟ یه بامبولی مغلطه یی چیزی هم براش بساز دیگه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or